ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ – ΤΑ ΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟ ΣΚ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 8 ΕΥΡΩ – ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Κοινοποίηση:
  τεστ

  “Πολλοί μαθητές πριν το Πάσχα δεν έκαναν self test ή υπέβαλλαν ψεύτικα αρνητικά πιστοποιητικά” αποκαλύπτει σε πόρταλ ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Θόδωρος Τσούχλος, καθώς “ουδείς δεν ελέγχει το αποτέλεσμα. Είναι ζήτημα ευθύνης του καθένα. Αλλά έτσι κινδυνεύουμε όλοι” προσθέτει.

  «Καμία ασφάλεια δεν μας παρέχουν τα self test» παραδέχεται ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θόδωρος Τσούχλος, τρεις ημέρες προτού ανοίξουν τα σχολεία και μαζί και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ενώ οι οικογένειες ήδη προμηθεύονται από τα φαρμακεία τα self test των παιδιών τους, προκειμένου να επιστρέψουν τη Δευτέρα νομότυπα στα θρανία.
  «Αυτό αποδεικνύει το ότι 350 σχολικά συγκροτήματα ή τάξεις έκλεισαν πριν το Πάσχα, λόγω κορονοϊού παρόλο που διενεργούνταν και ήταν υποχρεωτικά τα self test , υπήρχε πρόβλημα» προσθέτει. Τι συνέβη;

  «Αφενός τα self test δεν είναι 100% αξιόπιστα, έχουν μια αξιοπιστία 60%. Αφετέρου, δεν ξέρουμε αν τα κάνουν σωστά. Και το χειρότερο, πολλοί μαθητές πριν το Πάσχα δεν έκαναν self test. Αλλά έτσι κινδυνεύουμε όλοι» αποκαλύπτει.

  «Είναι βέβαιο ότι πάρα πολλοί με τόσα κρούσματα στα σχολεία πριν τις γιορτές δεν έκαναν τεστ και γράφανε ψεύτικα αποτελέσματα» συνεχίζει.
  «Επομένως, γύρω στο 50% ανέρχεται η όποια ασφάλεια στα σχολεία που ξεκινάνε και με ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς».

  «Είναι επικίνδυνο αλλά πώς να ελεγχθεί τι γίνεται;» αναρωτιέται ο κ. Τσούχλος.
  «Μόνο στην περίπτωση που τα τεστ γινόντουσαν μέσα στο σχολείο. Αλλά υπάρχουν σχολικές μονάδες με 300 μαθητές. Πότε θα τέλειωναν τα τεστ αν ξεκινούσαν στις 8.30 π.μ.; Έχει μια λογική να κάνει ο καθένας το δικό του τεστ, αλλά από εκεί και πέρα βασίζεσαι στην υπευθυνότητά του. Θα την έχει; Αυτό που είδαμε είναι ότι πολλοί μας λένε ψέματα. Ζητήσαμε από το υπουργείο να βοηθήσει ο ΕΟΔΥ, να έρχεται στα σχολεία να κάνει τεστ, χωρίς αποτέλεσμα».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  5 Σχόλια

  1. ειπε ο χαφιεδορουφιανος κρατικοδιαιτος κατσαπλιας τεμπελχανας της ολμε!!!

  2. Αυτά είναι ασκήσεις υποδούλωσης του λαού. Με τεστ που έχουν αξιοπιστία 30-60% είτε το κάνεις είτε δεν το κάνεις δεν μπορείς να γνωρίζεις αν έχεις κολλήσει ή όχι.

  3. Να αφήσετε ήσυχα τα παιδιά. Όποιος φοβάται ας μείνει σπίτι του!

  Leave a Response