ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΜΙΤ! ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ…

  Κοινοποίηση:
  mitsotakis-kori-selftest

  Νέες μεγάλες φωτιές -πέρα από αυτές που ήδη τον καίνε- άναμε στον Κούλη το σημερινό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” με την αποκάλυψή μας ότι το φαρμακείο στο οποίο πήγε με την κόρη του το πρωί του Σαββάτου για να προμηθευτούν self test, κανονικά δεν… εφημέρευε!

  Η αποκάλυψη αυτή έχει προκαλέσει χαμό σε διάφορα επίπεδα. Όχι μόνο από πολιτικής πλευράς αλλά και από πλευράς τήρησης της νομιμότητας. Και μάλιστα όπως μας εξηγούσαν χθες πηγές που γνωρίζουν καλά τα θέματα αυτά, αν στην παράνομη λειτουργία του φαρμακείου φυσικός αυτουργός είναι ο ιδιοκτήτης του υπάρχει στην συγκεκριμένη περίπτωση και ζήτημα ηθικού αυτουργού. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Κούλη Χρυσό που παριστάνει ακόμη τον πρωθυπουργό της χώρας!

  Το γεγονός ότι το φαρμακείο αυτό -σύμφωνα με τις επίσημες καταστάσεις καταστάσεις του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής- δεν ήταν στα εφημερεύοντα για το Σάββατο 10 Απριλίου αποτελεί κατ’ αρχάς πειθαρχικό παράπτωμα και συνεπάγεται ότι ο εν λόγω φαρμακοποιός της Καλλιθέας θα πρέπει να οδηγηθεί απολογούμενος στο πειθαρχικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. Ήδη οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι επικρατεί αναβρασμός μεταξύ των φαρμακοποιών τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα για αυτό το οποίο συνέβη και μάλιστα πολλοί το χαρακτήριζαν και ως μια «προκλητική» κίνηση που σχεδιάστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου για να δείξουν οι ένοικοι τους, με τη γνωστή τους αλαζονεία, πως «κάνουν ό,τι θέλουν» την ώρα που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει -αντιθέτως- και τόσο περιφρονητικά τον κλάδο των φαρμακοποιών, όπως έδειξε και με τους χειρισμούς στην ιστορία των self test. Πολλοί φαρμακοποιοί ζητούσαν επίσης όλη ημέρα χθες από τον Σύλλογο να «ξεκαθαρίσει» τι ακριβώς έγινε το Σάββατο με την Καλλιθέα και να αποδώσει όλες τις αναλογούσες ευθύνες. Όμως, ως αργά χθες τουλάχιστον, επισήμως επικρατούσε ένοχη σιωπή σε μια προσπάθεια να «ξεχαστεί» αυτό το θέμα όπως και πολλά άλλα.

  Εκτός από την κλήση σε πειθαρχική απολογία, υπάρχει και άλλη ποινή για τις περιπτώσεις αυτές. Η σχετική νομοθεσία προβλέπει για τη λειτουργία ενός φαρμακείου εκτός δηλωμένου ωραρίου, πέρα από την παραπομπή στο πειθαρχικό όργανο του φαρμακευτικού συλλόγου, και την επιβολή προστίμου έως και 3.000 ευρώ!

  Σε ο,τι αφορά τη λειτουργία των φαρμακείων, μέχρι το 2014 υπήρχε ένα αυστηρό ωράριο, από τις 8 το πρωί ως τις 14.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 τις καθημερινές, σαββατοκύριακο κλειστά, όπως και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης, με ανοιχτά μόνο τα εφημερεύοντα.

  Με απαίτηση της τρόικας, η κυβέρνηση του Σαμαρά με τον υπουργό Υγείας αρχικά τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και με τον Άδωνι Γεωργιάδη στη συνέχεια επιβλήθηκε η πλήρης απελευθέρωση ωραρίου. Κι αυτό καταδίκαζε τα μικρότερα φαρμακεία -και κυρίως τα συνοικιακά- ως θύματα αθέμιτου ανταγωνισμού, από τα 600-1.000 μεγάλα φαρμακεία που είχαν τη δυνατότητα να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο.

  Υπό το βάρος και των έντονων αντιδράσεων στο χώρο, ο όροι χαλάρωσαν από το 2018 όταν θεσπίστηκε για τις καθημερινές ωράριο μέχρι το πολύ τις 21.00 το βράδυ, από τις 8 έως τις 20.00 τα Σάββατα, Κυριακές και αργίες κλειστά. Επίσης προβλέφθηκε πως όποιο φαρμακείο επιθυμεί να λειτουργεί εκτός του παραπάνω ωραρίου, οφείλει να το δηλώνει εκ των προτέρων, στον Φαρμακευτικό Σύλλογο ανά δύο μήνες. Σε περίπτωση παράβασης, περνάει από το πειθαρχικό συμβούλιο του φαρμακευτικού συλλόγου στον οποίο υπάγεται και του επιβάλλεται τσουχτερό πρόστιμο…

  ——————————————–

  Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα με την σχετική λίστα που δημοσιεύει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής στην ιστοσελίδα του, για το δίμηνο Μάρτιος – Απρίλιος του 2021, όπως αποκαλύψαμε χθες με τα σχετικά έγγραφα, το συγκεκριμένο φαρμακείο της Καλλιθέας έχει δηλώσει ως ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, χωρίς καμία πρόβλεψη για λειτουργία το Σάββατο. Το φαρμακείο στο οποίο πήγαν το πρωί του Σαββάτου ο Κούλης με την θυγατέρα του βρίσκεται συγκεκριμένα στην οδό Δαβάκη 22 στην Καλλιθέα και ανήκει στους «Νύχα Μιχαήλ και Νύχα Γεώργιο ΟΕ».  Το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων της Αττικής για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου δηλώθηκε έως τις 31 Ιανουαρίου. Επίσης νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο φαρμακείο ούτε στη λίστα του Συλλόγου για το επόμενο δίμηνο  Μαΐου – Ιουνίου έχει δηλώσει ως ημέρα λειτουργίας το Σάββατο!

  ———————————

  Η πρόκληση από την πλευρά του Κούλη και των συνεργών του γίνεται μεγαλύτερη αν υπολογιστεί ότι ζήτησαν να «ανοίξει» το συγκεκριμένο φαρμακείο γράφοντας -για άλλη μια φορά- στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους και τα μέτρα που ισχύουν και εφαρμόζονται δια ροπάλου μόνο για τους «θνητούς». Διότι όπως γράψαμε ακόμη κι αν δεχτούμε ότι τον έπιασε ειλικρινής καημός τον Κούλη από τις παρυφές του Λυκαβηττού και το Κολωνάκι να πάει στην Καλλιθέα για το self test, εκεί τριγύρω -στην ίδια περιοχή της Καλλιθέας- εφημέρευαν κανονικά πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ άλλα φαρμακεία. Η Καλλιθέα έχει συνολικά πάνω από 60 φαρμακεία. Δηλαδή περίπου τα μισά ήταν ανοικτά. Ή …δεν μπορούσε να το «σκηνοθετήσει» κάπου αλλού;  Εξάλλου την ίδια ώρα, το Σάββατο, στο κέντρο της Αθήνας -και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι και στο Σύνταγμα- δίπλα τόσο στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στο σπίτι που μένει στον Λυκαβηττό ήταν ανοικτά επίσης καμιά τριανταριά άλλα φαρμακεία.

  Θα καλέσει λοιπόν κανείς τον Κούλη Χρυσό να λογοδοτήσει για τη συνέργειά του σε αυτή την -ακόμη μία- καραμπινάτη παραβίαση των νόμων;

  FA7

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  17 Σχόλια

  1. ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΟΔΗΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ?????
   ———————————————————————————————————–
   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 32ο – 36ο ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ.
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=08kr2LbG6M8
   ………………………………………………………………………………………..
   ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ~~ΑΣΘΕΝΗ~~
   .
   ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ.
   ——————————————
   ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΑΔΙΟ

   .
   https://www.youtube.com/watch?v=08kr2LbG6M8
   .

  2. Γιατί σας φαίνεται παράξενο;
   Εδώ στην Ικαρία υπήρξαν εκπαιδευτικοί που άνοιξαν τα σχολεία ΣΑΒΒΑΤΟ για να φωτογραφηθούν με τον Κούλη !
   Και καλά αυτοί…ο σύλλογός τους όμως είδατε να αντιδρά και να τους επιπλήττει έστω
   Και μετά αυτά τα γιουσουφάκια θέλουν να γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την επανάσταση.
   Ποιά επανάσταση ρεεεεεε !!!
   ΑΙΩΝΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

  3. Ο Κέρμιτ από τήν Muppet Show είναι ένας όμορφος συμπαθητικός βάτραχος.Δέν συγκρίνεται μέ τόν σκυλομούρη τόν γουρλομάτη.
   Γιάννης Λάκων

  4. Χαχαχα, πηγε ο γκαντεμης σε ένα φαρμακειο και κινδυνευει με λουκετο….

  5. Δεν είναι ο μόνος που ανοίγει όποτε του γουστάρει. Υπάρχουν κι άλλα τέτοια φαρμακεία που είναι ανοιχτά όλη τη μέρα, ακόμα και την νύχτα, χωρίς να ανήκουν σε εφημερεύοντα. Η αλήθεια είναι πως πιθανόν, όπως δεν μπορούν να κάνουν κάτι για κάποιο συγκεκριμένο φαρμακείο που γνωρίζω, έτσι δεν θα μπορούν να κάνουν κάτι και γι΄ αυτό παρά να βάζουν ποινές που δεν έχουν πραγματική ισχύ…

  6. Α ρε Κουλεξ με τους διαδοχους σου. Τους προετοιμαζεις βλεπω

  7. Καί αυτός ο “Κούλης-Χρυσός” όπως τόν απακαλείτε διοικεί μιά χώρα!…Ούτε περίπτερο δέν είναι σέ θέση, καί ας έχουν τόν νού τους τά πρόβατα-ψηφοφόροι καί κλακαδόροι τών κορυφαίων “τίποτα”.

   1. και το περιπτερο που λες δυσκολο θα του ειναι ξερεις ποσυς διαφορετικους κωδικους εχει? ουτε καν θα τα ξανε σαν τα μουτρα του δηλ κωλο ντιπ για ντιπ βλακας ζωον ειναι …κι ομως εγινε πρωθυπουργος αυτο ειναι καταντια

  8. Μας έχουν δείξει ότι γουστάρουν κάνουν και τα πρόβατα από πίσω τους ακολουθούν πηθείνια. Είμαστε χαμένοι.

  9. Ασχετο το εάν έχει μείνει κανένας που να υποστηρίζει ακόμα τον Κ ο ύ λ η…στις γειτονιές το Σάββατο πολλά είναι ανοικτά,όπως στην δική μου κάθε Σάββατο είναι ανοικτά τουλάχιστον 2,δεν νομίζω να απαγορεύεται…

  10. Ρε ξεφτιλιζμενο μπασταρδη, μι κάνεις και τα παιδιά σου σα τα μούτρα σου τσογλανη, εμείς για να βρούμε φαρμακείο εφημερεύον τρέχουμε στιν άλλη άκρη και ήμαστε άρρωστη, εσύ ρε μπαγλαμοκερετα γιατί τόσο πρόκληση

  11. KERMIT XAXAXAXAXAXAXAXXAA
   ΣΤΈΦΑΝΕ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΈΝΟΣ ΚΕRMIT ΕΛΑ ΑΥΤΌ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ!!!!

  12. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ Η ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ…………..

  Leave a Response