ΜΑΧΙΜΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ – ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! «ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΕΙΚΟΝΑ- ΗΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ SEX» – ΤΟ PREDATOR ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ «ΠΑΤΗΜΕΝΟ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΪΛΗ – ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ- ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΟ ΩΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    Κοινοποίηση:
    teaser21-4

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΕΙΚΟΝΑ- ΗΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ SEX». ΤΟ PREDATOR ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ «ΠΑΤΗΜΕΝΟ» και στις ερωτικές απολαύσεις με την Καϊλή. Έφευγαν λόγια για Κατάρ γκέϊτ και «τούβλα», την ώρα της σαρκικής ηδονής. Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν για τις συνευρέσεις ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ- ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Αμερικανοί, Εβραίοι, Βέλγοι είχαν στήσει ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΕΙΣ . Για να “κρατηθεί” στην εξουσία, ο επάρατος Κούλης της αποστασίας. Τον έχουν καλά δεμένο ως δεκανίκι, τον γιδοβοσκό του ΠΑΣΟΚ. Και η “τελευταία διαθήκη” του Γ. Παπαδοπούλου, 56 χρόνια από εκείνη τη νύχτα…

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Γεωργούλης –    Έτσι μου έστησαν την συνωμοσία

     

    Νέες συνομιλίες για κακοποιήσεις ζεματάνε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Αυτά περι ξυλοδαρμού όντως ακούγονται (για τον Ανδρουλάκη μιλάω) και το έχω ακούσει από στόματα πασοκικών. Ψάχτε το λίγο.

    2. Πλάκα μας κάνετε; Η γυναίκα δεν έχει καμμία σχέση με την Χρονοπουλου φατσικά και ο άλλος έχει πλάτη.

      1. Αφου γυναίκα δεν φαινεται καθαρα… Εσεις απο που το ξερετε πως δεν έχει καμμία σχέση?

    3. Αυτοί καυλώνουν μόνο με τα λεφτά. Γι’ αυτό τα αναφέρουν στα τρελλά, σαδομαζοχιστικά γαμήσια τους.

    4. Για αυτό θα την έβαζε και σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο ο Ανδρουλάκης… Με το μ@υνί της επάξια κέρδισε θέση ευρωβουλευτού η κακοποιημένη και βιασμένη…. Ρε γ@μώτο, οκ πληρώνουμε οι φορολογούμενοι γκόμενες, αλλά ρε γελοίοι πολιτικάντηδες, διαλέχτε καμία όμορφη ρε ξεφτίλες. ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΡΕ! Αυτές ρε εγώ τις πηδάω τζάμπα άμα θέλω, δε χρειάζεται να τις διορίσω πουθενά…. Τι ξεφτίλες άντρες ρε….

    5. Η ΕΕ δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ενα κωλ@οχανειο που εγκληματει εις βαρος των Ευρωπαιων πολιτων.Ουστ ρε αλητες.

    6. Τελικα εχει παρανομο δεσμο με τον γιδοβοσκο αυτο το τσουλι, ναι ή όχι;

    7. 3η μέρα που ο Χιος δηλωνει οτι η Χρονοπουλου ειναι γκομενα του Ανδρουλάκη και τα στελεχη νουδου/πασοκ εχουν καταπιιε τη γλωσσα τους.
      Αν ηταν ψεμματα θα επρεπε απο την 1η στιγμη ο Ανδρουλακης να διαψευσει και να ζητησει αποσυρση, απειλώντας με μηνυση, για να προστατευσει την τιμη της βιασμενης (λεμε τωρα) Χρονοπουλου

    8. Μόνο ο Στρατός μπορεί να μας σώσει από τις συμμορίες πράσινου και μπλε πασοκ!

    9. Αυτό δεν είναι Βουλή αυτός είναι ο ναός των πούστηδων των ανώμαλων των παιδεραστών των τραβεστών των Εβραίων των Μασόνων των ληστών των απατεώνων των τρύπιων της κάθε πουτάνας και πόρνης.Γρήγορα τρέxα να τους ψηφίσεις ηλίθιε μαλάκα Έλληνα.

    10. οπως παντα στο τσαντιρι οι διεκδινουντες την ΕΞΟΥΣΙΑ ,περνανε επι πτωματων.

    11. Μαζί με το ψηφοδέλτιο να ενσωματώνουν και ένα cd για να ξέρουμε ποιος από όλους θα μας πη……..ξει καλύτερα. Η ξευτίλα και η παρακμή στο έπακρο. Όλα αυτά τα ρετάλια κυβερνάνε πουλώντας φούμαρα και μοιράζοντας μπαξίσια και θεσούλες. Περαστικά μας.

    12. τι λε ρε. ξυλο? αλλα τι ξυλο? σαδιστικο? μαζοχιστικο? η μηπως και τα δυο?

    13. πρωτοφανες για τη βρωμα που την ενσωματωνεται με τη ζωη και τα δικαιωματα απλων πολιτων …..και σε απλους πολιτες το κανουν χρονια οι καιλιδες και καιλες αλλα δεν παιρνει ασφαλιστικα μετρα κανενας για τον απλο πολιτη οι την παρτη σας κοιτατε ισως το κανετε για να εκβιασετε στο τελος οσοι απλοι ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ειναι βασικοι μαρτυρες ….συμβουλη μου μακρια απ την ζωη απλων πολιτων οπου καταναλωσατε τη ζωη τους κατακρεουργοντας τους τους βοθρους τους συστηματος της βρωμοεμποριας σας ολων των εμβελιων χεστηκαμε γι αυτη τη βρωμα….

    14. Ρε τρελαθήκαμε, ασχολούμαστε με το πουλί του συζόβλακα. Ξεχάσαμε τα εγκλήματα του Μητσοτάκη με τα τρένα, κάνουμε πως δεν βλέπουμε το χαράτσι στην ενέργεια και το άρμεγμα μας από τους ολιγάρχες, καθώς και την αύξηση κατά πενήντα δις του χρέους. Προσπεράσαμε την άθλια διαχείρηση του Covid με το κυνήγι των γερόντων, τη φυλάκιση των Ελλήνων, το πρωτόκολλο του θανάτου και την εξαθλίωση του συστήματος υγείας. Δεν δώσαμε σημασία στον αφοπλισμό του Αιγαίου και το άδειασμα των στρατιωτικών αποθηκών για λογαριασμό Ζελένσκι. Αφήσαμε δηλαδή τους άχρηστους να μας παίζουν στο γήπεδο τους.

    15. Έχετε φάει τόσα χρήματα 4 χρόνια στην εξουσία μας έχετε κάψει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ήρθε η ώρα να φύγετε. Ο κυρίαρχος λαός έκανε την βλακεία και σας ανέβασε και τώρα θα σας κατεβάσει. Ουστ
      Να παραλύσει το δεξί μου χέρι (νοτιομακεδονικό) αν ξαναπιστεψω τα ψέματα που μας φλομωσατε για να σας εμπιστευτούμε, πολιτικά λαμόγια.

    16. Όργια, μίζες, προδοσία των Εθνικών συμφερόντων. Και αυτοί που κάνουν τα όργια, μετά πάνε και υπογράφουν Πρέσπες, μνημόνια, τζαμιά, ελληνοποιήσεις μεταναστών και πως γίνεται σε αυτά να συμφωνούν όλοι στο συνταγματικό τόξο! Όπως συμφώνησαν με τα εμβόλια που τα πιάσανε παρέα όλοι! Και βλέπεις τον Βενιζέλο που είχε αποχωρήσει, να ασχολείται τώρα με το κόμμα του Ηλία αντί να ασχολείται με το ότι είναι ενάντια στο Σύνταγμα το ακαταδίωκτο που δώσανε στον τσιόδρα και την παγώνη και το νέο ακαταδίωκτο που δώσανε στην Επιτροπή των Τεμπών. Στέφανε, βάλε πρωτοσέλιδο στο πόρισμα στο σημείο που λέει ότι φταίνε οι πολίτες! Γιατί παίρνουν άλλα μέσα μεταφοράς και δεν αναπτύχθηκαν τα τρένα! Με το ακαταδίωκτο μπορεί να λένε ότι θέλουν!

    17. τα χαζαρομογγολικα αφοδευματα.
      εκτός από πορνειο η εε, αρπαζει τον πλούτο των χωρών κ. δίνει μετά δίνει ψίχουλα. στους κάφρους κ. ΜΠΙΝΕΔΕΣ κ. διεστραμμενους τάχα πολιτικούς τους φλομώσει στο χρήμα. αρκεί να είσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
      Ο’ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΚΕΣ, ΜΑΚΡΟΧΡΌΝΙΟ ΚΑΛΌ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ. ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΞΑΕΡΩΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΊΖΟΥΝ. ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ.

    18. Η ΕΕ είναι απλώς ένα πορνείο με κάθε σημασία, αυτά που συμβαίνουν το μόνο που μας λένε είναι ότι όλα τα κόμματα και οι πολιτικοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να παίζουν παιχνίδια εξουσίας στην πλάτη της Ελλάδας, είναι άχρηστα ανθρωπάκια αριβιστές της καλοπέρασης που τους χρησιμοποιεί η ΝΤΠ για να υλοποιούν τα σχέδιά της κοροϊδεύοντας τους Έλληνες, πληρώνονται αδρά, γίνονται πλούσιοι σε χρόνο ρεκόρ και κόβουν και ράβουν νόμους σύμφωνα με συμφέροντά τους, δεν έχουν προσφέρει τίποτα ούτε και πρόκειται το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μας καταστρέφουν

    19. Ψηφιστε τους…μπορεί να πάρετε δώρο κάνα CD τους δωρεαν

    Comments are closed.