ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ: ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ: ««ΠΑΡΤΑ, ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ» –«ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΦΕΝΤΗ». ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ- ΠΑΓΩΝΕΙ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_13-03-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΠΑΡΤΑ, ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ» –«ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΦΕΝΤΗ». ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ- ΠΑΓΩΝΕΙ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ —- Μητσοτάκης, Σταϊκούρας, Οικονόμου, εξαγοράζουν με χρήμα τις συνειδήσεις των χαροκαμένων γονιών: « Ματωμένα λεφτά; Δεν θα πούμε όχι, κανένας δεν θα φέρει πίσω τα παιδιά μας». Οι νεκροί κραυγάζουν απ’ τον τάφο…

    exofyllo13-3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Μάτι, Μάνδρα, Αττική οδό…(τα αλλά δν τα θυμάμαι) πηραν τιποτες ??? Μπορουν να κερδίσουν χρήματα με αλλο τρόπο και εννοείται αξιοπρεπώς!!!!!!
      Είθε και εφέτο να μην παω να ψηφίσω :αφιερωμένο στις ψυχουλες των Τεμπών 🙁

    2. Κανένας δεν θα τα φέρει πίσω, εσείς όμως θα ζήσετε καλά πάνω στα πτώματα των παιδιών σας και θα βάψετε και τα δικά σας χέρια με το αίμα τους, ψηφίζοντας και πάλι τους δολοφόνους των παιδιών σας.
      Προσπαθήστε μόνο να φανταστείτε τι βίωσαν τα παιδιά σας την ώρα που βρέθηκαν αντιμέτωπα με τον θάνατο, πρόωρα και άδικα.
      Βάρος στη συνείδησή σας θα το έχετε!!!

    3. Τα υπεύθυνα για τους σιδηροδρόμους πολιτικά πρόσωπα διατηρούν καταθέσεις σε εξωχώριες, ενώ οι φορολογούμενοι πληρώνουν τις πράξεις και τις παραλήψεις τους.

    4. Ο τιτλος της εφημεριδας τα λεει ολα. Η χωρα κατερευσε απο τους πολιτικους και το μεγαλο ποσοστο των Ελληνων που ψηψιζαν και ψηφιζουν τα συστημικα κομματα.

    5. Ναι,σεβασμο στους γονεις,στους κηδεμονες,οταν αυτοι ειναι σωστοι απεναντι στο ιερο καθηκον της προστασιας των παιδιων.Αλλο ατυχης εκφραση[απο μια πονηρη ερωτηση των κουναβιων της δημοσιοκαφριλας]και αλλο να ευχαριστεις τους δολοφονους και να δημιουργεις τυψεις στις ζωντανες κορες επειδη θα σπουδασουν με ματωμενα λεφτα,απο τους δολοφονους της αδελφης.Οταν καποιοι απο σας,ειστε κατα τυχη γεννητορες και μονο και μπερδευετε το κηδομαι με το εμπορευομαι,καλυτερα να μασατε.Οσοι απο σας πηγαινετε με το μερος των μεγαλων,αδιαφορωντας για την ζωη[βιολογικη,ψυχολογικη,πνευματικη]των νεων,εχετε ηδη τελευτησει.

    6. Να δείτε ότι θα ξαναβγεί ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, και τότε ελάτε να ξαναφωνάζετε ότι φταίει ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας και ο οποιοσδήποτε. Όταν ο ίδιος ο λαός προσκαλεί τις ύαινες να τον ξεσκίσουν, τότε μόνο ο θάνατος του αξίζει.

    7. Να τα πάρουν χοντρά όλοι τους και μέσα στο παραβάν ακόμα και αυτοί που τους ψηφίζαν να τους μαυρίσουν. Αιματοβαμμένα λεφτά και στις κάλπες αυτοί, συγγενείς και φίλοι καμιά ψήφο.

    8. Έγκλημα κατά του Έθνους η κατάργηση της στρατιωτικής ΜΟΜΑ.
      Είχε κατασκευάσει σχολεία, κέντρα υγείας, εκκλησιές, λιμάνια, άνοιξε επαρχιακούς δρόμους για να συνδέσει χωριά μεταξύ τους σε αντικατάσταση των ημιονικών ατραπών, επίσης δασικούς δρόμους.
      Εκδούλευση στους εργολάβους σαν τους κομμουνιστές Μπόμπολα, Κόκκαλη, Κούτρα.

    9. Στέφανε, καλά κάνεις και ξεφτιλίζεις τους μιζαδόρους που κυβερνάνε γιατί νομίζουν ότι με τα λεφτά μπορούν να εξαγοράσουνε τα πάντα αφού οι ίδιοι είναι πουλημένοι. Μην μένουμε όμως σε μια ατυχή δήλωση των χαροκαμένων γονιών που δολοφονήθηκαν τα παιδιά τους. Κανένας από τους γονείς δεν θα εξαγοραστεί απλά οι μιζαδόροι που κυβερνάνε εκμεταλλεύονται κάποιες ατυχείς δηλώσεις τους! Κακώς είπε ο άνθρωπος για”βάλσαμο” τα λεφτά αλλά ας σκεφτούν όλοι σε τι ψυχολογική κατάσταση τον έφεραν οι δολοφόνοι που του δώσανε καμμένο το παιδί του. Το θέμα είναι ότι οι μιζαδόροι καλύπτονται με τον νόμο περί μη ευθύνης υπουργών και κανένας Εισαγγελέας δεν τολμά να τους αγγίξει. Ας ελπίσουμε να πάνε κατηγορούμενοι οι πραγματικοί δολοφόνοι και όχι μόνο ο σταθμάρχης γιατί τώρα βλέπω να μην μπορούν ούτε να κυκλοφορήσουν με όσα γίνονται!

    10. Ενημέρωση:
      Για την άυλη κάρτα του market pass δεν είναι ότι δεν περνάει τα pos.
      Ούτε και σε μένα περνούσε καθώς και σε άλλες κοπέλες στο super market οι οποίες μάλιστα πήραν και τηλέφωνο τις συνεργαζόμενες εταιρείες σύνδεσης χωρίς να πάρουν απάντηση λέγοντας τους ότι δε φταιει το μοντέλο του κινητού όπως ρώτησαν
      Σύνδεση υπάρχει όμως πρέπει αφού την περάσεις στο ψηφιακό πορτοφόλι gpay μετά να πατήσεις επάνω της .
      Μετά γυρίζει το σήμα της ασύρματης σύνδεσης γράφει στην οθόνη gpay και συνδέεται με το pos μέσω της ενεργοποιημένα nfc σύνδεσηs και data τα οποία επίσης πρέπει να υπάρχουν και να είναι ενεργοποιημένα.
      Επίσης σε περίπτωση που ο κάτοχος της άυλης ψηφιακής κάρτας αν έχει στο κινητό του e-banking άλλων τραπεζών πρέπει να πάει στις ρυθμίσεις της συσκευής και να ορίσει το g pay ΩΣ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
      Aν δε το κάνει αυτό η συναλλαγή απορρίπτεται
      Υπάρχει κάποιο crash μεταξύ e-banking και g pay.
      Το ένα αναιρεί το άλλο.
      Αυτα συνέβησαν σε εμένα και τώρα δουλεύει κανονικά.

      1. Είστε πολύ καλοί Σας ευχαριστώ
        Δεν έχει τόση αξία το σχόλιο αλλά το ότι νιώθω ότι έχω κάποιον που με ακούει κι ας μη το νιώθει κι ας το κάνει μόνο επειδή αγοράζω την εφημερίδα.
        Αρκεί να το νιώθω.

      2. Το έγραψα πιο πολύ για σας γιατί μπορεί να μην το ξέρατε.

    11. Όσοι ψηφίζουν με βάση το ρουσφέτι αυτοί φταίνε που καταστράφηκε η Ελλάδα .Αυτοί που τρέχουν σε πολιτικά γραφεία . τώρα κάνουν ότι λυπούνται για τα Τέμπη

    Comments are closed.