ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΛΟΙ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΑΠΟΧΗ Ή ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    Κοινοποίηση:
    koulis-zavos

    Τα πράγματα δεν είναι καλά.

    Από την Σκύλλα στη Χάρυβδη. Από τον Κούλη στον Αλέκο τον ζαβό και από τον μουρλαλέκο στον μουρλοκούλη τον βατραχομούρη, τον προδότη, τον φιλελεύθερο σφαγέα της Μπίλντερμπεργκ.

    Η χώρα βράζει, υπάρχουν πατριώτες- και είναι πολλοί- που δεν καλύπτονται από τους υπάρχοντες σχηματισμούς.

    Υπάρχουν εκατοντάδες χλιάδες Έλληνες κομματικά και ηθικά αλλά και πολιτικά, άστεγοι. Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή το βράδυ θα σας ακούσουμε και μέσω των τριών διαδικτυακών εκπομπών που θα βγάλουμε μέχρι την Κυριακή το βράδυ αλλά και μέσα από δω.

    Πρέπει να αποφασίσουμε εμείς οι πατριώτες. Τους κομματόσκυλους μην τους λογαριάζετε. Εμείς άλλωστε ρυθμίζουμε το εκλογικό αποτέλεσμα και μπορούμε ΑΝΕΤΑ να τους κλείσουμε τα σπίτια. Είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί.

    Ελάτε λοιπόν: Πάμε κάλπη κι όποιον πάρει ο Χάρος ή ΑΠΟΧΗ; Γράψιμο; Στα παπάρια μας; Για μπάνιο;  

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Απλουστατο ειναι, ψηφισεις δεν ψηφισεις το αποτελεσμα ειναι προκαθορισμενο απο ξενα κεντρα και προσαρμοζονται αναλογα με το εκλογικο δυναμικο προτιμησης των πολιτων.., οι ευρωεκλογες ηταν το δελεαρ και το μεσο για να δειξουν στον πολιτη οτι υφισταται δημοκρατια, οι στατιστικες ανα τα ετη το εχουν δειξει. Στο περιπου λοιπον, το 30-40% του πληθυσμου ειναι βολεμενο απο τη βουλη, ενα 10-20% ειναι ελληνοποιημενοι, ισως και περισσοτερο απο αυτο το ποσοστο να βρισκεται και μεσα στο 30-40, το υπολοιπο περιπου 50% εμπεριεχει ενα 20% τουλαχιστον που δεν ενδιαφερεται γενικως για τα κοινα και μενει ενα 30% που ειναι διαιρεμενο σε αρνητες του σημερινου κοινοβουλευτικου καθεστωτος-“πολιτευματος”, ισως ψηφισουν οτι πατριωτικο εκτος βουλης τους κατεβει ισως και οχι, καθοτι γνωριζουν δυστυχως ποια ειναι η καταληξη, το ειδαμε ξεκαθαρα με τον συριζα, εκανε κυβερνηση με 17%+3 του καμμενου απο το μισο εκλογικο σωμα.
      Με λιγα λογια συλλεγουν πληροφοριες καθημερινα απο σχολια,μηνυματα, δρασεις και προτιμησεις, αναρτησεις κτλ στα “μεσα κοινωνικης δικτυωσης”, ραδιοφωνα, συγκεντρωσεις, συλλαλητηρια και δινουν τα αποτελεσματα που αντικατοπτριζουν κατα προσεγγιση την κοινη γνωμη.. για αυτο και γινεται παντοτε τοσο μεγαλη κουβεντα περι των ποσοστων των κομματων διαρκως απο τους ιδιους αλλα και απο τις εταιρειες δημοσκοπησεων, προετοιμαζοντας το εδαφος και για να ξερετε οι εκπληξεις παντοτε θα υπαρχουν ωστε να γινεται πιο πιστευτη η διαδικασια, εχουν προβλεψει και για αυτο και φυσικα κατοπιν συνεννοησης με τους εκαστοτε υποψηφιους.
      Η χωρα χρειαζεται αμιγως ελληνικο στρατιωτικο καθεστως που ομως δεν θα χαριστει οπως η χουντα του Παπαδοπουλου στους προδοτες και στους αλλοεθνεις κυβερνωντες και ολους τους διαπλεκομενους σε ολοκληρο το φασμα του κοινωνικου ιστου των περασμενων ετων, ουτε και θα χαρισει αμυθητο πλουτο στους Ιουδαιους κατοικους της Ελλαδας απο την φορολογικη απαλλαγη τους, τα υπολοιπα ειναι γνωστα για το τι πρεπει να γινει, τι επρεπε να γινει δηλαδη εδω και χρονια περι λαθραιας εισροης ανθρωπων απο χωρες της Ασιας και της Αφρικης, οπως γνωστο ειναι και το τι πρεπει να γινει με τραπεζες και και καθεστωτικου τυπου πολυεθνικες, μκο και επιχειρηματιες που δρουν ανενοχλητα στη χωρα παρανομοι, αφορολογητοι και αιμοποτες, αν βλεπετε λοιπον εσεις αλλαγη στο πολιτευμα με “βαλκανικο” στρατο στη Λαρισα, με Αμερικανικες, Νατοικες και μυστικες Γερμανικες βασεις να εχουν περικυκλωσει τα συνορα και τις καιριες στρατηγικες θεσεις της ενδοχωρας, εγω δεν βλεπω, αν εβλεπα θα επρεπε να ειχε υπαρξει λυσσαλεα και ακαταπαυστη αντιδραση απο τις ενοπλες δυναμεις στο θεμα του Μακεδονικου οταν επεσαν υπογραφες αντισυνταγματικα, αντιλαικα και αντεθνικα στις πρεσπες, η μηπως ξεχασατε οταν το ΝΑΤΟ απαγορευσε σε πλοια του ναυτικου να σωσουν κοσμο στο Mατι, εκ στοματος Καμμενου ειπωθηκε. Επομενως καλο κουραγιο για τις νεες πυρκαγιες που θα μας κατακαψουν για να εγκαταστησουν τις κεραιες 5G ωστε να ειναι αποδοτικες και τα λοιπα σχεδια που εχουν για αποκτηση εδαφων, καλη συνεχεια στο ξεπουλημα της ιστοριας και καλη συνεχεια στη σκλαβια μας.

    2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥ$ΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    3. ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
      ΑΠΟΧΗ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

    4. ΑΙΜΑ ΨΩΛΗ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΛΥ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!

    5. ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ, ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΡΑΙΠΑΛΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟ……………………….

    6. ΟΛΟΙ ΚΑΛΠΕΣ Χ.Α
      ΑΠΟΧΗ – ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ – ΛΕΥΚΑ – “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ” = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    7. ΟΧΙ αποχη! Δεν εχεις πολλες ευκαιριες στην ζωη σου να αλλαξεις τα πραγματα. Την ημερα των εκλογων η εξουσια ξαναγυριζει στον λαο. Το ξερουν οι ψηφοκλεφτες γι αυτο σε γλειφουν. Αλλα πρεπει να το καταλαβεις και εσυ μαλακα Ελληνα! Ποσα χρονια ζεις; Εως τα 80 σου εχεις καμια 20αρια ευκαιριες να αλλαξεις κατι. Ε μην τις πετας στα σκουπιδια. Και δεν καταστρεφεις μονο τον εαυτο σου. Παιρνεις στον λαιμο σου και ολους τους αλλους.

    8. Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι ,θα τις είχαν κηρύξει παράμνομες.Εμ,τι;Για τόσο μαλάκες τους έχεις;Συμφωνώ κι εγώ με το ”τσιτάτο”.

      Το λοιπόν,καλό καλοκαίρι …Και ΑΑΑΑΜΑ γίνει καμμία”στραβή”…Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…

    9. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ, ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ, ΝΟΥΔΟΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥΛΕΣ, ΚΟΥΚΟΥ(Ε)ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, “ΛΕΒΕΝΤΕΣ” , ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ Α.Ε.Β.Ε. & ΥΙΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΜΕΡΑ 872.654 ΚΟΠΡΟΙ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΪ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΔΙΑΡΗ, ….ΧΜ.. ΤΙ ΜΕΝΕΙ; ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ; Α ΝΑΙ.. ΘΕΛΕΙΣ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; ΟΧΙ.. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΚΕΤΙΔΗ, ΤΟΝ ΣΤΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΝ ΔΡΕΠΑΝΟΓΛΟΥ… ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ..

    10. ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ. ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΙΧΝΩ Χ.Α .

    11. Στέφανε εσύ πριν αρκετούς μήνες έλεγες ότι κάτι ετοιμάζεται με πατριωτικό κόμμα.Γιατί δεν έγινε πράξη ώστε όσοι είναι μετέωροι να έχουν λόγο να πάνε να ψηφίσουν;;;;;;; Όχι στην αποχή ναι στα πατριωτικά κόμματα

    12. στην πρωην ανατολικη γερμανια που επρεπε να ψηφιζουν καταναγκαστικως οι ανατολικογερμανοι εβαζαν ενα μικρο κομματι σαλαμι η ενα μικρο κομματι λιπαρο κρεας στον φακελο τους και αυτος ο φακελος λιγδονε και αλλους και ειταν ακυροι πολλοι φακελοι ετσι.

    13. Όλοι στις κάλπες. Η αποχή είναι σύνθημα των χαφιέδων για να ψηφίζουν μόνο τα κομματοκούταβα και τα κομματόσκυλα.

    14. ειμαι 33 ετων. το συμπερασμα μου για τους πολιτες της χωρας;
      18_28 τραλαλα τραλαλω κικιρικου
      29_39 δεν ξερω τι να ψηφισω μου ειναι ολοι αντιπαθεις εχω αγανακτησει
      40_50 ψηφισαμε συριζα κ τον ηπιαμε τωρα τι; εχουμε κ παιδια να μεγαλωσουμε
      51_61 δεν το γυρναμε σε κουλη;;
      62_72 μας εχουν γαμησει τις συνταξεις. ΚΟΥΛΗ ΔΑΓΚΩΤΟ
      73+ εχω αναπηρικα θεματα αλλα μην ψηφισω Φωφη ετσι για τα παλια ενδοξα χρονια του Ανδρεα

    15. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΧΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ.

    16. ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ και τίποτε άλλο! Οι μόνοι αντιμνημονιακοί με πρόγραμμα! Με τους υπόλοιπους πάμε για φούντο!

    17. Μη πάτε ρε παιδιά! αφήστε να διαλέξουμε εμείς για το δικό σας καλό. Εξάλλου, για εσάς είναι αδιάφορο ποιος θα βγει, ενώ εμείς καιγόμαστε να βγει κάποιος συγκεκριμένος. Οπότε ποιος ο λογος να χάσετε το μπάνιο σας; Αφήστε το πάνω μας, θα κάνουμε σωστή επιλογή.

    18. Δεν ειναι θεμα παραλιας. Συνειδητα θα απεχουμε εμεις
      Ναι στην αποχη
      Ανυπακοη στο συστημα

    19. μην τους κανετε την χαρη και δεν πατε!
      αν δεν παμε εμεις οι ανεξαρτητοι θα πανε οι δικοι τους διαπλεκομενοι και βολεμενοι!
      ΟΛΟΙ μαζικα στις καλπες να στειλουμε στον αγυριστο Κουληδες, Αλεξηδες κλπ κλπ…
      να στηριξουμε μικρα κομματα! με καθαρη συνειδηση!

    20. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ , ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ! Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

      1. Εντάξει αφού μας παρακαλάς θα το ρίξουμε στην ναζιστική επιχείρηση του μιχαλολιακου. Χαχα αχ ρε τι ζώα κυκλοφορούν

      2. ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ. ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΙΧΝΩ Χ.Α .

    21. Οικογένεια 5 ατόμων σκεφτόμαστε αποχή ή λευκό.

    22. ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ, ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
      ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ.

    23. Ενα μαγάλο ΟΧΙ σέ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ. Από εκεί καί πέρα ότι φωτίσει τόν καθέναν ο δικός του Θεός!
      [ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ…]

    24. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.
      ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ Κ ΠΟΘΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ Κ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΝΟΝ ΜΟΝΙΘΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΔΕ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΑΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ Σ.ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ. ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ.
      ΕΧΕΙ Κ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!… ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΑΣΚΕΙΣΕΤΑΙ ΤΟ…..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.. (χαχαχαχαχαχαχ)

    25. Αυτοι που σ ψηφιζουν δεν βγάζουν κυβερνήσεις. Κυβερνήσεις βγάζουν αυτοι που μετράνε τις ψήφους. Στην προκειμένη περιπτωςη η Σινγκιουλαρ. Οποτε το μυστικό δεν ειναι στις εκλογές. Οποιος και να βγει Εξ αλλου τωρα πια, το ιδιο ειναι, καθώς θα ακολουθήσει το ιδιο μονοπάτι με τον προηγούμενο. Το μυστικό ειναι να μπορέσουμε να στρέψουμε το δικο τους όπλο εναντιον τους. Και το όπλο τους ειναι το χρήμα. Αν μπορούσαμε να κανουμε σταση πληρωμών προς το ανθελληνικο κράτος, αυτο μάλιστα, θα τους έτσουζε. Να σταματήσουμε να πληρωνουμε οποιονδήποτε φορο μέχρι να κανουν λογιστικό έλεγχο του χρέους. Τωρα μας λενε πλήρωσε και σκάσε. Δεν πρεπει να ξερουμε ομως τι πληρωνουμε, ποσα χρωςταμε, γιατι και κυριως ποιος ευθύνεται για το χρεος;;;; Και να τιμωρηθεί οποιος η οποίοι ευθύνονται!! Δεν ειναι λογικο;;;; Αντε ομως να συννενοηθεις με δεκα εκατομμυρια πρόβατα!! Αυτα μονο μπεεε ξερουν να κανουν!!!
      Παντως αφου πρεπει να ψηφισουμε ας ψηφισουμε. Μικρά και Οςο το δυνατόν πατριωτικά κόμματα. Ακομα και αν δεν κανουν αυτα που λενε τα μικρά κόμματα, εμεις θα εχουμε στείλει το μυνημα πως επιτελους γιναμε παλι πατριωτες και Ελληνες.

    26. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ !
      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ!
      ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    27. Χρυση Αυγη !!!Ξεκιναω απο Αμερικη για να ενωσω την ψηφο μου με τους μαχητες με τα μαυρα μπλουζάκια!!Δεν υπαρχει άλλη επιλογή

    28. Συμμετοχη με ψηφο διαμαρτυριας και οχι μονο ,.,.,.,

      η….στηριξη σε μικρα κομματα με μεγαλο αναστημα !!!

      Οσο απεχουμε απο την εκλογικη διαδικασια η στηριζουμε τους προθυμους νενεκους το μελλον το δικο μας και των παιδιων μας ειναι προδιαγεγραμμνο

    29. Οι συγγενείς μου θα είναι όλοι Κύπρο την Κυριακή. Όταν τους ρώτησα γιατί δεν μένουν να ψηφίσουν, σχεδόν όλοι μου απάντησαν “στα παπάρια μας” δεν αλλάζει τίποτα.

    30. Κοπροσκυλα ειναι ολοι.Θελουν την ψηφο μας για να βολευτουν οι ιδιοι και το συγγενολοι τους.Δεν θα ψηφησουμε ατομα και κοματα που μας κατεστρεψαν.Οποτε παμε για μπανιο.

    31. αυτό το ερώτημα με ταλανίζει καιρό τώρα η αποχη θέλει τεράστια συμμετοχή για να έχει νόημα και σωστούς δικαστές ώστε να βγάλουν άκυρες τις εκλογές αλλιώς ουσιαστικά δίνει προβάδισμα και ενίσχυση στον πρώτο η συμμετοχή απλώς δηλώνει την υποταγή στο υπάρχων σύστημα απλώς σε σχέση με τον Τσίπρα είναι καλύτερος ο Μητσοτάκης καθώς θα ακολουθήσει την κατρακύλα με αργοτερους ρυθμούς σε θέματα ηθικού κανιβαλισμού βλέπε πουστιδες και παλικάρια με παρελάσεις στο Σύνταγμα καθώς και θα αλώσει με αργοτερους ρυθμούς το χριστιανικό πνεύμα της κοινωνίας κατά τα άλλα σε όλους τους άλλους τομείς είναι ένα γνήσιο τέκνο της μασονιας με μάσκα προβάτου καθώς και ο Τσίπρας εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα των μασόνων από άλλο μετερίζι διαλέγεις και παίρνεις….. εκλογές ως το μη χείρον βέλτιστον ή πόλεμος κυριολεκτικος αλλιώς αλλαγή δεν θα επέλθει….. όσο για τα μικρά κόμματα εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα με τα μεγάλα προβατοσχιμοι λύκοι όλοι τους…. η παρακμή του έθνους μας μη ξεχνάμε άλλωστε είναι ηθική πάνω από όλα από κει προκύπτουν και οι επιπλέον οικονομικές κοινωνικες πολιτικες κτλ κρίσεις……

    Comments are closed.