ΜΑΣ ΕΛΟΥΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ! ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΓΕ: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΗΡΘΕ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ; (ΦΩΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  trapeza-peiraios-2

  Απολύμανση του χώρου εργασίας της 40χρονης από την Αθήνα που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

  Η Τράπεζα Πειραιώς αποφάσισε την άμεση λήψη μέτρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

  Ειδικότερα, η τράπεζα ανακοίνωσε:

  H Tράπεζα Πειραιώς ενημερώθηκε σήμερα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ότι ένας εργαζόμενός της στο κτήριο Αμερικής 4 διαγνώσθηκε με τον ιό COVID-19.

  Άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχετικό σχέδιο που είχε ήδη καταρτισθεί από την Τράπεζα για το θέμα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ.

  Εφαρμόζοντας το σχετικό πρωτόκολλο, συγκλήθηκε σύσκεψη με κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. και υλοποιούνται τα ακόλουθα μέτρα για καθαρά προληπτικούς λόγους:

  -απολύμανση στο κτήριο Αμερικής 4 την Παρασκευή 28/02/2020

  -εκκένωση του ορόφου του κτηρίου, στο οποίο εμφανίσθηκε το κρούσμα του ιού για τις επόμενες 14 ημέρες.

  -εργασία από το σπίτι για το διάστημα των 14 ημερών για τους εργαζομένους στον όροφο όπου εμφανίσθηκε το κρούσμα

  -εφαρμογή των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ.

  Η Τράπεζα Πειραιώς δρα με σταθερό γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων της, ενώ με την εφαρμογή του σχεδίου επιχειρηματικής λειτουργικής συνέχειας, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της.

  Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον κορωνοϊό στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

  1.indd

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. λες να πήρε το μετρό για να πάει για δουλειά ? έτοιμοι για ποιο είμαστε Κικίλια ?

  2. Ο/Η Φασισμός η ιδεολογία των πλουσίων και των ηλιθίων λέει:

   Τα φασισταριά διέδιδαν ότι ο κορωνοϊός θα έρθει από τους πρόσφυγες αλλά τελικά ήρθε από τους γραβατωμένους καθώς πρέπει φιλελέ επιβήτορες των μπατιρομπατριωτών. Τραπεζική υπάλληλος, σύζυγος στελέχους εφοπλιστικού γραφείου η μία, επιχειρηματίας της υψηλής ραπτικής που ήταν Ιταλία για σουλάτσα στα ντεφιλέ μόδας η άλλη…

  3. “Επί δυο ώρες περίμενε στην ουρά προκειμένου να εξεταστεί η 40χρονη γυναίκα από το Μαρούσι που είναι ο άνθρωπος που διαγνώστηκε ως το… τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.
   Η γυναίκα περίμενε μάταια να εξεταστεί στο νοσοκομείο Σωτηρία επί δυο ώρες και έτσι αποφάσισε να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο. ”

   Κουλη να μην ανησυχουμε ειμαστε πανετοιμοι;;;;

  Comments are closed.