ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ 300 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕ 3.500 – ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΙΔΙΚΟΥΣ” ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ! “ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΟΛΑ – ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ”

    Κοινοποίηση:
    ermou-koronoios-katastimata-metra-maska-lianemporio

    Ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς των lockdowns, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, καλεί την κυβέρνηση τώρα να ανοίξει τα πάντα, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να βγει έξω.

    Αναλυτικά η ανάρτηση του στο Facebook:

    «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη. Η μόνη λύση είναι μεταφορά όλων των πολιτών και των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ! Σχολεία, εργασία, κοινωνικές επαφές, λιανικό εμπόριο έξω η σε συνεχώς αεριζόμενους χώρους με ανοιχτά παράθυρα. Ανοίξτε την εστίαση έξω. Επίσης, αναστολή όλων των απαγορεύσεων μετακινήσεων ώστε ο κόσμος να μοιραστεί σε πάρκα για αναψυχή και άθληση. Τέλος βάλτε υποδομές σε πάρκα (μικροπωλητές με φαγητό, καφέ κτλ) ώστε να ενθαρρυνθεί ο κόσμος να μείνει πολλή ώρα έξω σε πάρκα. Φορέστε πουλόβερ, μπουφάν, παλτό, ρούχα του σκι και ό,τι άλλο χρειάζεται για να αντέξετε το κρύο. Και φυσικά μάσκα παντού και πάντα! Δε βλέπω άλλη λύση».

    Το θέμα που δημιουργείται είναι μείζων. Γιατί μας έκλεισαν οι κύριοι “σοφοί τον περασμένο Μάρτιο με 250-300 κρούσματα και τώρα που ο αριθμός δεν πέφτει σε τριψήφιο, λένε να χαλαρώσουν όλα και να ξεχυθεί ο κόσμος έξω; Ποιος αποφάσισε λοιπόν τότε να επιβληθεί lockdown σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την σημερινή και να διαλυθεί η οικονομία; Ποιος και πότε θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για όλα αυτά;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Μακάκες ολκής, άχρηστοι που με σαλιωμα σκαρφαλώνουν στην κορυφή.. ένα μάτσο λωποδύτες ηλίθιοι με μηδενικό δείκτη ευφυΐας …

    2. Προσέξτε μην πέσουμε κατω από 700 κρούσματα!!Θα μας ξανακλεισουν πάλι!!

    3. ΚΟΥΛΒΛΑΚ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ!!

    4. Σαν πέρυσι, όταν έσκασε το πρώτο γενικευμένο lock-down. Ποιος δε θυμάται 28/2/20 με το να γίνει / να μη γίνει / να γίνει / να μη γίνει αφού πήγαν καρναβάλι, τον εξαφανισμένο Τσιόδρα στον καταυλισμό ευπαθών απείθαρχων αρνητών κορωνοιού προς χαίδεμα αυτιών και μετά αρχές Απρίλη να μάθουμε πως το τρύπιο χοτ-σποτ στο Κρανίδι είχε κρούσματα και το είχαν αποσιωπήσει για βδομάδες.
      Γουάου!!! Και που να πείς πως μερικοί επιχειρηματίες με τα lock-down πήραν όλο το τζίρο, έβγαλαν όσα είχαν να βγάλουν 13 χρόνια κρίσης και έκλεισαν και τους ανταγωνιστές.
      Νίπτω τας χείρας μου τώρα, το πιάσατε όταν το λέγαμε τότε…

    5. Να ανοίξουν άμεσα την χωρα κι ας είναι 70.000 τα κρούσματα. Δεν με νοιάζει. Να απομονωθούν στη Σπιναλόγκα οι ευπαθείς ομάδες και οι φοβιτσιαρηδες όπως έκαναν με τους λεπτούς και οι υπόλοιποι να ζήσουμε ελεύθεροι. Αρκετά με τα αφηγήματα τους. Τους σιχαθηκαμε.

    6. ΡΕ ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΞΩ!!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!

    7. Ξεπερασαν και τους πολιτικους ετσι που τα γυρνανε. Αυτος δεν ηταν που μας ηθελε συνεχεια μεσα γιατι θα ηταν χιλιαδες κρουσματα; τι αλλαξε τωρα; καταλαβαν το λαθος τους ενα χρονο μετα η αυτα τους λεγανε να πουνε; τωρα ειδαν οτι γυαλιζει το ματι του κοσμου που διελυσαν και τα γυρνανε. Γιατι δεν νομιζω να ηταν τοσο βλακες οταν τα ελεγε ο καθηγητης του στανφορντ, αυτοι να ακουγανε την παγωνη που ειναι συνδικαλιστρια; ξεχασαν ομως οτι καποιον δεν μπορεις να τον δουλευεις συνεχεια.

    Comments are closed.