ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥ! ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ. ΜΙΑ ΜΟΥΜΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.

  Κοινοποίηση:
  skaifoto298-768x433

  «Ποταμός» η Γιάννα Αγγελοπούλου στην πρώτη της συνέντευξη μετά την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να της αναθέσει την ηγεσία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

  Μιλώντας αργά το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Αποτύπωμα» στον ΣΚΑΙ, η Γιάννα Αγγελοπούλου απάντησε ακόμη και στο αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας το 2004 ήταν μια από τις αιτίες που χρεοκόπησαν τη χώρα.

  «Οι Ολυμπιακοί του 2004 δεν χρεοκόπησαν τη χώρα, είναι λάθος, είναι ψέμα», είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου, αποκαλύπτοντας πως από τον προϋπολογισμό ύψους δυο δισ. που είχε η Επιτροπή, έμειναν χρήματα. «Οι Αγώνες πέτυχαν (…) αφήσαμε 135 εκατομμύρια στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Για τα υπόλοιπα ρωτήστε τις κυβερνήσεις που ήταν υπεύθυνες», είπε.

  «Παραδώσαμε έργο στην ώρα του, από τους 150.000 εθελοντές δεν ζήτησε κανείς να διοριστεί. Εγώ έκανα τη δουλειά μου και μετά με έστειλαν σπίτι μουΔεν υπάρχουν λογικές εξηγήσεις για όλα τα πράγματα (…) η λάμψη ήταν η Ελλάδα και όχι η Γιάννα. Αυτό που με πόνεσε ήταν ότι χάσαμε όλη αυτή την υπεραξία που είχαμε προσπαθήσει όλοι να πετύχουμε».

  Αναφερόμενη στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις που, σε πολλές περιπτώσεις ρημάζουν, η Γιάννα Αγγελοπούλου είπε: «Χάθηκε και ο μόχθος της Ελλάδας να δείξει ότι είναι μια πραγματικά σύγχρονη χώρα», σημειώνοντας πως ευθύνονται οι κυβερνήσεις για τη σημερινή τους κατάσταση. «Μη ρωτάτε εμένα, εγώ έκανα τη δουλειά μου και μετά πήγα σπίτι μου», τόνισε με νόημα.

  Η πρόταση Μητσοτάκη για την «Ελλάδα 2021»

  Απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους να εμπλακούν στο εγχείρημα για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση, η Γιάννα Αγγελόπουλου μίλησε για την πρόταση που της έκανε ο πρωθυπουργός και γιατί τη δέχτηκε.

  «Η υπόθεση αυτή είναι τόσο μεγάλη που μας ξεπερνάει. Τους θέλουμε όλους μέσα, μικρούς μεγάλους. Ο σκοπός της γιορτής δεν είναι μια παρέλαση, αλλά να μας βοηθήσει να δούμε τι έγινε, χωρίς ένα ενιαίο αφήγημα», είπε και πρόσθεσε πως αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση που της έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί ονειρεύτηκε το τι σημαίνει Ελλάδα.

  Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης της έδωσε το λόγο του να μπουν «οι πάντες μέσα» και σημείωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τους πολιτικούς αρχηγούς. «Δεν έχουμε στο μυαλό μας ούτε φαραωνικά έργα ούτε εθνικές απόψεις οι οποίες να θέλουν να περάσουν πάνω από άλλες απόψεις (…) Σκοπός είναι να κάνουμε τον κόσμο να θυμηθεί, να στοχαστεί ή να μάθει για πρώτη φορά την πλευρά των γεγονότων της πραγματικής γενναιότητας και αυτοθυσίας, να δοθούν τα πάντα για την πατρίδα για την ελευθερία. Το πιο σημαντικό, να μας βοηθήσουν να δούμε που είμαστε, τί θέλουμε να πετύχουμε. Θέλουμε να είμαστε οι μίζεροι και κατατρεγμένοι ή θεωρούμε ότι έχουμε τα στοιχεία και τις δυνατότητες ακόμα και να υπερέχουμε;», τόνισε και έκρινε πως το 2021 είναι πολύ πιο σημαντικό από το 2004.

  «Είναι μια άσκηση προετοιμασίας για το ποια θα είναι η ποιότητα της ζωής μας από εδώ και μπρος. Οι επαίτες, ή αυτοί που πραγματικά έχουμε πολλά στα χέρια μας για να κάνουμε πράγματα», τόνισε.

  Σκοπός της επιτροπής, είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου, είναι «με μέτρο να κρίνει και να προχωρήσει, σεβόμενη το όριο των γεγονότων και το μέτρο των πραγμάτων. Δεν θα πάρουμε δημόσιους πόρουςέχω δεσμευθεί. Σκοπός μας, μετά την αυτογνωσία, η αυτοπεποίθηση να προχωρήσουμε». Αναφερόμενη στα μέλη της Επιτροπής, είπε πως πείστηκαν όλοι και πως τους τηλεφώνησε η ίδια προσωπικά.

  Η Γιάννα Αγγελόπουλου αποκάλυψε επίσης πως ο πρωθυπουργός «μου είπε ότι και αυτός ήταν πολύ συγκινημένος για την εικόνα που έδωσε τότε (σ.σ. το 2004) η χώρα μαςΚαι αν μπορούμε να το πετύχουμε και για το 2021, δεν θα είναι εφήμερο, θα είναι για τα επόμενα χρόνια. Το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό από το 2004 (…) Όποιος πρωθυπουργός μου ζήτησε να βοηθήσωτο έκανα πάντα και δεν ζήτησα τίποτα».

  Ερωτηθείσα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Γιάννα Αγγελοπούλου είπε: «Σαν πολίτης βλέπω μια κυβέρνηση που ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, προετοιμασμένη, αλλά αρχή άνδρα δείκνυσι».

  Ο Τσίπρας, το λάθος και ο Κλίντον

  Η Γιάννα Αγγελόπουλου μίλησε και για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα. Ήταν άλλωστε εκείνη που μεσολάβησε για να μιλήσει ο τότε πρωθυπουργός στο ίδρυμα Κλίντον.

  «Προσωπικά δεν επένδυσα καμία ελπίδα στον Τσίπρα και δεν υπήρξε κανένα φλερτ. Εξελέγη πρωθυπουργός και όταν μου ζητήθηκε και αισθάνθηκα ότι έπρεπε να βοηθήσω τη χώρα να σταθεί σωστά προς τα έξω, το έκανα

  Δεν υπήρξε φλερτ, ποτέ δεν περίμενα τίποτα, ουσιαστικά προσπάθησα να βοηθήσω τον Τσίπρα. Μου είχε πει τότε ο Κλίντον ότι θα γινόταν μια ειδική παρουσία της Ελλάδας και επειδή είχε ακυρωθεί η επίσκεψή του στη χώρα μας – και αυτό ήταν λάθος της κυβέρνησης Τσίπρα – μου ζήτησε να του πάω τον πρωθυπουργό που θα εκλεγεί. Εξελέγη ο κύριος Τσίπρας, βοήθησα να πάει ο κύριος Τσίπρας», είπε, σημειώνοντας πως το ’15 «πόσα εκατομμύρια Έλληνες αισθανόμασταν ότι η Ελλάδα πρέπει να βρει το δρόμο της».

  Ελλάδα 2021 και… εκτός συνόρων

  Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από τη Επανάσταση, θα γίνουν εκδηλώσεις στην Αμερική, την Αυστραλία και την Αφρική. Όπως είπε η Γιάννα Αγγελόπουλου δεν θα πληρωθούν όσοι συμμετάσχουν από το εξωτερικό και «θα προσπαθήσουμε να εργαστούμε με χορηγίες όπως έγινε με την Εθνική Τράπεζα».

  Πολλοί άνθρωποι παίρνουν τηλέφωνο και θέλουν να δουλέψουν ως εθελοντές καθώς όπως της έχουν πει, «αυτά τα 10 δύσκολα χρόνια της κρίσης απομόνωσαν τους ανθρώπους και ο κόσμος θέλει να γευτεί ξανά την χαρά της επικοινωνίας».

  Στην ερώτηση πως ο πρωθυπουργός φλερτάρει με την ιδέα ή τη φιλοδοξία, μήπως αυτή η γιορτή δίνει μια ευκαιρία για να γίνει μια, υπό όρουςεπιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, η Γιάννα Αγγελοπούλου είπε: «Ο πρωθυπουργός έχει πολλά όνειρα, εμείς είμαστε εδώ να δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να πραγματοποιήσει τα δικά του όνειρα, για τη ζωή του».

  ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  ώρα 00:05 Για όσους ακόμα αναρωτιούνται… όχι δεν είναι ο Μάικλ Τζόζεφ Τζάκσον που μιλάει από τον υπερπέραν είναι η κυρία Γιάννα.

  Ο Παύλος Τσίμας προλογίζει την καλεσμένη του. Η φωτογραφία διπλά του είναι πριν από 20 χρονιά

  gianna

  Αυτή είναι η αληθινή εικόνα της

  gianna1

  Την ώρα που βγαίνουν οι βρικόλακες και φαντάσματα, στις 00.00, ο Παύλος Τσίμας υποδέχεται στο «Αποτύπωμα» του ΣΚΑΙ την Γιάννα Αγγελοπούλου.

  Από το 2004 στο 2021 η Γιάννα Αγγελοπούλου μιλά για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

  «Εθνικές απόψεις που θέλουν να περάσουν πάνω από άλλες εθνικές απόψεις δεν θα δούμε», αυτά θα έχει να περιμένει ο Ελληνας από το 2021 είπε στα πρώτα πέντε λεπτά της συνέντευξης η κυρα Γιάννα.

  Δηλαδή, ποιον ακριβώς θα σεβαστούμε, τους Τούρκους, τους λαθρομετανάστες που έχουμε στην χώρα μας; Δεν μας τα λέει καθολου καλά η κυρά Γιάννα

   

  Θα την ρωτήσει άραγε γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες καταχρέωσαν την χώρα και ποιος πρέπει να πληρώσει για αυτό;

  Αυτή, ο Σημίτης, ο Καραμανλής;

  Θα τολμήσει άραγε να την ρωτήσει για την ομιλία παρωδία στην παρουσίαση της επιτροπής του “2021” όπου δεν ανέφερε ούτε μια φορά, το όνομα ούτε ενός αγωνιστή του 1821;

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  11 Σχόλια

  1. Όλοι οι μασόνοι του ντουνιά, βγήκανε στον Περαία………..

  2. Τί λέει τό ανθελληνικό σούργελο ο μπαμπούλας η πρησμένη μπράσκα;”Ούτε φαραωνικά έργα
   ούτε έθνικές απόψεις οί οποίες νά θέλουν νά περάσουν από άλλες απόψεις”.Μωρή ξεπεσμένη
   νεοταξίτισα “Υπεράνω όλων η Ελλάς” κραυγάζουν οί έλληνες πατριώτες οί εθνικιστές.”Πάς μή
   Ελλην βάρβαρος”.Αυτό τό ρητό είναι αφιερωμένο στούς φίλους σου τούς τούρκους.
   Γιάννης Λάκων

  3. ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΣΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙΟ-ΥΑΙΝΑ! ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΗ?

  4. Να την πουλησουμε για τα χρηματα ,που φαγανε στους ολυμπιακους του 2004…Ξερετε ποσα θα πιασουμε απο την μουμια του Φαραω ηλικιας 3.000 ετων?Ετσι, ειμαστε πατσι..Αλλοιως, να ελθει στα ανακτορα μου στα Καρπαθια.Εχω και αλλες ζομπι.

  5. Αρωστημενη κατασταση με τα ξεκουτιασμενα γεροντικα μυαλα που μας κηβερνουν,
   Εδω καταντησαμε μια ξεκουτιασμενη κολογρια παν να μας κουμανταρη και να μας εκπροσωπησει,αν δεν ηταν ξεκουτιασμενη δεν θα αραδιαζε τοσες βλακειες και υπαρχουν πρωθυπουργοι ,υπουργοι και βουλεφτες που καθοντε και την ακουμε,αυτοι ειναι ποιο ξεκουτιασμενοπι απ αυτην.
   Δινουμε ασχημη εντυπωση ρος τα εξω ,θα νομισουν οι ξενοι οτι μονον ξεκουτασμενα μυαλα που πασχουν απο γεροντικη αννοια κηβερνουν την Ελλαδα και θα αποθρασυνθουν.
   Ειναι αισχρη μια τετοια εκπροσωπηση.

  6. Τους άραβες και τους ισλαμιστές τους φέρνουν εδώ όλοι αυτοί οι βαποράδες που ελέγχουν ΟΛΕΣ τις ελληνικές κυβερνήσεις γιατί έτσι τους έχουν αναγκάσει οι Σαουδάραβες των οποίων μεταφέρουν τα πετρέλαια. Η ελληνική ελίτ είναι η χειρότερη του κόσμου….

  7. Χουντοδουλιές έκανε ο μπαρμπαθόδωρας όπως αποκαλύφτηκε…Γίναν και εθνοευεργέτες τώρα…

  8. Θα τολμησει αραγε να την ρωτησει γιατι πουλησαν το-τα πλοια πλατφορμες εξορυξης πετρελαιου στους τουρκαλαδες,τζιιζζζζ.

  Leave a Response