ΛΕΡΩΣΕ ΣΩΒΡ@ΚΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ: ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ “ΚΑΛΟΥΔΙΑ” ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ “ΣΚΙΣΟΥΝ” ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    erntogan-3-630x400

    Συνεχίζει να μεταφέρει δυνάμεις η Αίγυπτος στα σύνορα με την Λιβύη με τις αντιμαχόμενες παρατάξεις στη χώρα να ετοιμάζονται για τη μάχη της κατάληψης της Σύρτης, ενώ όλα δείχνουν σε σύγκρουση Αιγύπτου-Τουρκίας επι λιβυκού εδάφους.

    Ο αρχηγός του γενικού Επιτελείου του αιγυπτιακού Στρατού στρατηγός Mohamed Farid δήλωσε σήμερα σε σύσκεψη με διοικητές της δυτικής στρατιωτικής περιφέρειας, στα σύνορα με την Λιβύη “ότι οι αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας έτοιμες να αντιμετωπίσουν όλους τους κινδύνους και τις προκλήσεις.”

    Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Στρατός της Λιβύης» τα «αδέρφια μας οι Αιγύπτιοι στέλνουν συνεχώς ενισχύσεις στα σύνορα με την Λιβύη», χωρίς όμως να αναφέρεται εάν τα έχουν περάσει ή όχι.

    Παράλληλα τα MiG-29 που έχει παραλάβει ο LNA πραγματοποίησαν νέες αποστολές πάνω από την Σύρτη σήμερα προκαλώντας την οργή του Ερντογάν ο οποίος έθεσε το θέμα στην συνομιλία που είχε σήμερα με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν λέγοντας ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση με το «πρόβλημα» των 19 ρωσικών μαχητικών στην Λιβύη.

    Μάλιστα ο Τούρκος απέρριψε σήμερα την πρόταση εκεχειρίας που είχαν προτείνει ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αλ Σισι και ο στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ και όλα δείχνουν ότι όλα οδεύουν προς σύγκρουση, αυτή τη φορά με ενεργή ανάμιξη Αιγύπτιων και Τούρκων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. πως να@συντηρηση το παλατι@ο σουλτανος κανει@τα πάντα Όπωςκαι οι δκοι μας εδω..δινουν κ@@@.να ξεπουλησουν τα παντα…το θεμα ει.αι εμεις τι πρεπει να κανουμε?????

    2. Μήπως φίλε ξεχνάς του Φαραώ που προϋπήρχαν των κωλότουρκων χιλιάδες χρόνια πριν οι πρόγονοί τους αφήσουν τις στέπες της Μογγολίας;

    3. κοροιδο ελληνα ….Πιστευεις παντα στους αλλους .

    4. Παπάρια θα χτυπήσει η Αίγυπτος τους τούρκους. Η Αίγυπτος είναι χώρα που προήλθε από τους Οθωμανούς. Αδερφάκια είναι. Εάν έπραττε κάτι τέτοιο ο Σίσσι απλά θα γινόταν εμφύλιος μέσα στην Αίγυπτο……. Μην ονειροβατείτε.

    5. Το κωλάντερο του Έρντο θα νιώσει σκληρή ώθηση και θα επισμαλτωθεί με περίσσεια σπέρματος…θα κάνει χαλαρή τρυπίδα ο Έρντο…

        1. Ενοχλήθηκες σύντροφε;
          Ξυδακι…

    6. Ερντογάν ένας ηγέτης που αγαπάει τον τόπο του.Λυπαμαι που το λέω αλλά έτσι είναι.

      1. Ναι ναι ,για αυτό εχει ξηλωσει και εχει χωσει στην φυλακη τον μισο στρατο και δημοσιους λειτουργούς που θεωρει ότι δεν τον ψηφιζουν. νομιζεις ότι ολοι οι Τουρκοι είναι χαζοι; γνωριζουν ότι και αυτος εξυπηρετεί ξενα συμφεροντα ,,μπορει να τους εχει φερει επενδύσεις και εργοστασια αλλα δουλευουν ολη μερα οι απλοι ανθρωποι για ένα μεροκαματο της πεινας.

        1. “” τους εχει φερει επενδύσεις και εργοστασια αλλα δουλευουν ολη μερα οι απλοι ανθρωποι για ένα μεροκαματο της πεινας.”” αυτο ειναι το ζητουμενο τουλαχιστον στο ψευτοκρατος ελλαδισταν οι “”επενδυσεις”” …………….. και τελεικα μονο γκαρσονια της ευρωπης και ουτε καν…… μακροχρονια οι τουρκοι εχουν κερδισει….. oι θυσιες των τωρινων τουρκων που δουλευουν για ενα μεροκαματο της πεινας, μαλλον καλο θα ειναι για τους επομενους και την τσεπη του ερντογαν. η γερμανια εχει χτισει ξενοδοχεια και η μερσεντες εχει παραγωγη εκει….. το ελλαδισταν???? ακομη ψαχνει για
          ψευτοεπενδυσεις…. με τους λαθρο… και τα λευτα πανε στους επιτηδιους……….. αι σιχτιρ…. μονο αν εξαφανηστουν οι ελληνες η ελλαδα θα παει μπροστα….

          1. Εσυ στην κουζινα σου και στον αρακα σου,δεν ζητησε κανενας την αποψη σου, ετσι κι αλλιως δεν εχεις δικη σου αποψη ότι λεει ο ενας και ο άλλος κοβεις ραβεις και το πασαρεις,αν θελεις τραβα δουλευε απ το πρωι μεχρι το βραδι για μια χουφτα ευρω σε επενδητες για να κερδιζουν τα αφεντικα και εσυ να μετρας το κάθε σου διφραγκο για να παρεις ψωμι για να λες ότι εχεις δουλεια.

      2. ετσι το βλεπω και εγω!!!!!!!! δυστηχως για τους ελληνες που ουτε οι κατοικοι της ελλαδας δεν αγαπανε / ενδιαφεροντε για την χωρα τους.

    7. Ο Διαμελισμός και το μοίρασμα είναι
      ήδη προαποφασισμένα…δυστυχώς

      1. πολυ σωστος εισαι πατριωτη…. ετσι το βλεπω και εγω…………… δυστηχως η ελλαδα ειναι χαμενη απο τους ιδιους τους ελληνες……………. φτουυυυυυυ

    8. ???? Δεν καταλαβαίνω την αλληλεγγύη σε εμμονή. Ένας άνθρωπος καταλαβαίνει την εμμονή νομίζω. Και η εκδικητικότητα επί προσωπικού δεν δείχνει παντελόνια. Η εμμονή εκτός ότι κουράζει το άτομο το οποίο την υφίσταται δεν είναι και φυσιολογική. Αρκετά με τον ηλίθιο και την αλληλεγγύη σας και αρκετά με την εμμονή.

      1. τι λές ρε βλαμμένε; πάλι δεν πήρες τα χάπια σου;

        1. Εγώ ξέρω τι λέω. Πιθανότατα εσύ να τα χρειάζεσαι περισσότερο από μένα, αλλιώς να κοιτάς την δουλειά σου.

    Comments are closed.