ΚΥΠΡΟΣ: ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΙΟΥ – ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ – ΗΔΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Ο ΣΑΤΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ – ΗΞΕΡΕ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ… ΠΑΠΙΑ

    Κοινοποίηση:
    χρυσόστομος

    Ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ αφέθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος, από δικαστήριο της Κύπρου, προκειμένου να παρουσιαστεί τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου ενώπιον του Κακουργιοδικείου για να δικαστεί ως κατηγορούμενος για βιασμό γυναίκας το 2011 στο γραφείο του στην Μητρόπολη.

    Εναντίον του Μητροπολίτη που σήμερα είναι 83 ετών καταχωρήθηκε ακόμα μία υπόθεση στο επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας για σεξουαλική επίθεση εναντίον 16χρονης το 1981. Ακόμα δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει απόπειρα βιασμού τους από τον ίδιο Μητροπολίτη. Οι δύο γυναίκες ζουν μόνιμα στο εξωτερικό και πρόκειται να δώσουν κατάθεση στην αστυνομία όταν επιστρέψουν στην Κύπρο.

    Ο Μητροπολίτης παραιτήθηκε πριν από ένα χρόνο από τον θρόνο του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Διατηρεί το αρχιερατικό του αξίωμα και διαμένει στην Μητρόπολη Κιτίου στην Λάρνακα.

    Για την δραστηριότητα του, υπήρχαν πληροφορίες πολλά χρόνια και μάλιστα είχαν γίνει καταγγελίες στην Αρχιεπισκοπή η οποία δεν έλαβε μέτρα, καθώς δεν είχε πειστεί ο Αρχιεπίσκοπος.

    Οι γυναίκες που κατήγγειλαν τον Μητροπολίτη, είχαν ως κοινό χαρακτηριστικό την ανάγκη που τις οδήγησε στην Μητρόπολη για να ζητήσουν βοήθεια. Ο Μητροπολίτης φέρεται σε κάποιες περιπτώσεις να τους πρόσφερε ουίσκι για να κάμψει τις αντιστάσεις τους και στη συνέχεια τους επιτέθηκε στο γραφείο του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Κάτι χαζά παιδάκια και άρρωστοι ψυχολογικά μόνο τους πιστεύουν αυτούς ακόμα,,,,,,,,,,,,

    2. Συμπέρασμα… Όποιος έχει λεφτά… Πληρώνει και μένει ελεύθερος…

    3. Οι αυτόκλητοι αντιπρόσωποι του Θεού στη γη που δεν γνωρίζουν τον Θεό και δεν τους γνωρίζει!

    4. Παλι καλα που το κατηγγειλε νωρις και δεν περασε πολυς καιρος μονο 40 χρονια 🤣🤣🤣😅😂😂

    Comments are closed.