ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΤEΣ ΓΟΥΛΙ . ΈΠΑΙΖΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΠΗΡΕΣ! ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΣΕΦΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕA ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ;

  Κοινοποίηση:
  NEA FILADELFIA

  Να τους χαίρονται οι γονείς τους και τα θερμά μας συγχαρητήρια για τα καμάρια τους.

  Μια ομάδα κοριτσιών, ντυμένων με τα ρούχα της παρέλασης, σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται να παρωδεί το τελετουργικό, κάνοντας βηματισμό αλά… Μόντι Πάιθον.

  Στην αρχή ειπώθηκε ότι επρόκειτο για μαθήτριες Λυκείου της Χαλκηδόνας, ωστόσο το οπτικό υλικό προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς την ώρα του… δρώμενου, μοιάζει να μην τις κοιτάζει κανείς από το κοινό που παρακολουθούσε την παρέλαση, ενώ το βίντεο «κόβεται» σε ένα σημείο, δημιουργώντας την αίσθηση ότι πρόκειται για υλικό μοντάζ.

  Η δήλωση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου

  Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης βουρος

  «Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

  Τι λένε τα κορίτσια 

  Το σκεπτικό της καλλιτεχνικής «επέμβασης» που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκθέτουν τα 10 κορίτσια που πήραν μέρος στη συγκεκριμένη δράση.

  Σε κείμενό τους που απέστειλαν σε εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν μεταξύ άλλων:

  «Υπήρξαμε για λίγο στρατιωτάκια που αρχίζουν να ξεκουρδίζονται, να βραχυκυκλώνουν απέναντι στις διαταγές, τα παραγγέλματα, τα εμβατήρια. Ίσως γιατί πλέον δεν μας πείθουν οι ιδέες που ενσαρκώνονται σε όλα αυτά».

  Οι ίδιες εξηγούν τους λόγους που επέλεξαν τη συγκεκριμένη περιοχή για την υλοποίηση της ιδέας τους και απαντούν στις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνησή τους τονίζοντας πως «Αυτά ακριβώς είναι τα όρια του πατριωτισμού τους. Η πατρίδα των κανονικών, των προβλέψιμων, των άριστων».

  Αναλυτικά το κείμενο των 10 κοριτσιών: 

  Στρατιωτάκια ακούνητα, μέρα ή νύχτα;
  Στρατιωτάκια ακούρδιστα, μέρα ή νύχτα;

  Πώς στα παιδικά παιχνίδια εμπλέκονται οι αρχηγοί, οι στρατοί και τα στρατιωτάκια τους;
  Στρατοί που κάνουν πολέμους, βομβαρδισμούς, επεμβάσεις.

  Και εμείς επέμβαση εκτάκτου ανάγκης κάναμε αλλά χωρίς την παραμικρή άσκηση βίας.
  Καλλιτεχνική επέμβαση, κάτι σαν παιχνίδι.

  Υπήρξαμε για λίγο στρατιωτάκια που αρχίζουν να ξεκουρδίζονται, να βραχυκυκλώνουν απέναντι στις διαταγές, τα παραγγέλματα, τα εμβατήρια. ίσως γιατί πλέον δεν μας πείθουν οι ιδέες που ενσαρκώνονται σε όλα αυτά.

  Τι κοινό μπορεί να’χει ο μιλιταρισμός με την ελευθερία; Τι σχέση μπορεί να’χει η υπεράσπιση της ελευθερίας ενός λαού με τον πατριωτισμό που διδασκόμαστε από μικρά παιδιά; Στα σχολεία, στις παρελάσεις, παντού.

  Ο πόλεμος του ανθρώπου για την ελευθερία του δεν είναι έπος ούτε τραγωδία. Είναι η ίδια η ζωή εν κινήσει. Κίνηση που δεν μπορεί να ελεγχθεί και να μπει σε καλούπια.

  Γι’ αυτό και εμείς μπήκαμε στην παρέλαση ακαλούπωτοι… Υπό την πνευματική μπαγκέτα του μεγάλου στρατάρχη της αγγλικής κωμωδίας, John Cleese και όσων μας έχουν διδάξει οι Monty Python.  Με το δικό μας silly walk και ρυθμό.

  Στα μάτια των επισήμων και πολλών θεατών, είδαμε την περιέργεια, την έκπληξη αλλά και την υποτίμηση. Άλλοι μας γιούχαραν, άλλοι μας πέρασαν για “προβληματικά παιδιά”. Αυτά ακριβώς είναι τα όρια του πατριωτισμού τους. Η πατρίδα των κανονικών, των προβλέψιμων, των άριστων.

  Εμείς ήρθαμε από άλλες πατρίδες. τις πατρίδες των περιττών, των απρόβλεπτων, των ζωντανών. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί ελευθερίας, λοιπόν.

  Υ.Γ.
  Επιλέξαμε να πάμε στο δήμο της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας σε μια γειτονιά χτισμένη από πρόσφυγες,  τους κατεξοχήν περιττούς και απόβλητους της ελληνικής κοινωνίας και τότε και τώρα.

  10 “στρατιωτάκια” της υπο-κριτικής τέχνης».

  ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  103 Σχόλια

  1. Τα έχουν ήδη εξαργυρώσει με θέσεις αυτά που κάνουν, είναι πληηρωμένα πουτανάκια όπως η Νοτοπούλου, η Αχτσιόγλου και η καθηγήτρια της πούτσας. Δεν εξαιρώ τις δεξιές πουτάνες στη ψυχή και στο σώμα.

  2. Τα κοριτσια εχουν ταλεντο στη υποκριτικη.Καποιος καναλαρχης (προτεινω τον Ατσουν)πρεπει να εκμεταλλευτει το μοναδικο ταλεντο αυτων των παιδιων.Ελπιζω να ξαναδωσουν το στιγμα τους.

  3. Μπλα μπλα μπλα…. αν υπήρχαν Έλληνες στην παρέλαση θα είχαν ορμήσει και θα τις άρχιζαν στις αναπηρικού στυλ κλωτσιές , αλλά δεν υπάρχουν όπως αποδείχτηκε.

  4. Πατσαβούρα ότι και να πουν έγιναν νούμερα άθλιες κατσίκες θα ήθελα ματιά της κούρεψαν γουλί και ούτε να φορέσουν ποτέ τα εθνικά χρώματα άθλιες.

  5. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΤΗΝΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.

  6. Πατσαβούρες αυτές, πουτάνες οι μάνες τους, και πουσταράδες οι πατεράδες τους.
   Πυρακτωμένα παλούκια στο μουνί και στον κώλο τους για να βάλουν μυαλό.Αν δεν βάλουν και πάλι μυαλό να τις πετάξουν σε hotspot με καυλωμένους λάθρο.

  7. ΑΓΑΜ@ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΠΟΧΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ “ΚΑΒΒΑΔΙΑ” ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ….

  8. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ…

  9. Αξιολύπητα κοριτσάκια δεν ξέρουν για ποιο λόγο ζουν.Εκμεταλλευτηκαν την παρέλαση που τιμά τους ανθρώπους που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία της Ελλάδας, για την προβολή τους, όμως το μόνο που κατάφεραν αυτά τα ανόητα κορίτσια ήταν να γελειοποιηθουν.

  10. Όταν ένας οργανισμός αναπτύσσει διαρκώς αποστήματα που δεν διανοίγονται για να φύγει το πύο, τελικά ο οργανισμός παθαίνει σηψαιμία και επέρχεται ο θάνατος. Ισχύει το ίδιο και για τα έθνη.

  11. Πρίν κάποια έτη, στήν εορτή για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, στήν Γαλλία, παρεισηφρησαν κάποιοι διαμαρτυρόμενοι για άσχετο θέμα.
   Η τιμωρία?
   Ένα πολύ τσουχτερό πρόστιμο. ..

  12. Για την τιμωρία τους ό,τι προβλέπει ο νόμος…Το πρόβλημα είναι ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι στο σημερινό καθεστώς,η μάλλον εφαρμόζονται επιλεκτικά…Δηλαδή αν π.χ. τραγουδούσαν ”Μακεδονία ξακουστή” η φώναζαν εθνικά συνθήματα,θα τις είχαν μπουζουριάσει από το πρώτο δευτερόλεπτο…Πάντως πρόκειται για καραμπινάτη προσβολή την σημαίας,δηλαδή του κορυφαίου εθνικού συμβόλου…
   Θα έλεγα, να ερευνηθεί από που πήραν εντολές,γιατί δεν πιστεύω ότι ήταν δική τους και αυθόρμητη πρωτοβουλία, τα δε περί καλλιτεχνικού δρώμενου δεν με πείθουν …Εβγαλαν και ανακοίνωση και την δημοσιοποίησαν…Κατά τα άλλα προσπαθούν να τις ”ταυτοποιήσουν”…Επρεπε να συλληφθούν την ίδια στιγμή…Αλλά που…Η ασυδοσία και η παραβατικότητα έχουν ασυλία στις μέρες μας…Στοίχημα ότι δεν θα ανοίξει ρουθούνι…

  13. Βάλ’τες όλες μαζί στο ίδιο κελί μαζί με τον παπά απο την Μάνη για ένα μήνα για να στρώσουν χαρακτηριστικά

  14. ΆΜΕΣΑ ΣΎΛΛΗΨΗ ΑΠΈΛΑΣΗ ΣΕ ΧΏΡΑ ΤΙΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΊΡΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ
   ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ ΕΙΣΌΔΟΥ ΣΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΊΔΡΥΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΔΊΑ ΒΊΟΥ. ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΈΜΠΡΑΚΤΗ ΔΗΜΌΣΙΑ ΔΉΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΆΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΆΘΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ.

  15. Δεν θα χρησιμοποιήσω δικά μου λόγια…. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους…. Με ότι αυτό συνεπάγεται κάντε τες παράδειγμα προς αποφυγήν

   1. Κούρεμα με την ψιλή και στην ΜΟΡΙΑ για να δουν τι εστι Βερύκοκο. Όσον αφορά το σόι τους όλο απέλαση στην Νοτιαανατολική Τουρκία.

  16. Τις κράζει όλη η Ελλάδα τι άλλη τιμωρία θέλουν; ξεφτίλα ντροπή για τα χάλια τους εάν υπάρχει βραβείο εξυπνάδας να τους το δώσετε!!

  17. Εάν δέν εβασίλευε εις τήν Πατρίδα μου η ακρώτατη ασυδωσία καί αναρχία αλλά υπήρχε υπακοή καί σεβασμός εις τήν Αγιωτάτη Πίστη τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού καί Πατρίδος, αυτά τά ελεεινά καί πανάθλια υποκείμενα,ούτε θά εσκέπτοντο νά διαπράξουν μιά παρόμοια βλασφημεία.Δυστυχώς,τήν σημερινή εποχή όλα τά Ιερά καί Όσια έχουν βεβηλωθεί καί φυσική συνέπεια εστίν, από μιά αποστατημένη εκ Θεού κοινωνία νά εκκολάπτοντε παρόμοια ελεεινά ….. φρούτα !!!!! Σήμερον έχουν βεβηλωθεί βάναυσα καί οι λέξεις τής Ελληνικής γλώσσης ώστε τήν ελευθερία τήν έχουν μετατρέψει εις δαιμονική ελευθεριάζουσα νοοτροπία καί άχρηστο υποκατάστατο ελευθερίας.Ο Παντοδύναμος Θεός Δημιουργός βεβαιώνει ότι μόνον εάν Εκείνος μάς ελευθερώσει (εκ τής δουλείας τών παθών ημών) τότε δύναται ο άνθρωπος νά είναι οντολογικώς ελεύθερος (Ιωάννη Η’ 31….) καί αυτό δύναται νά επιτευχθεί μόνον μέ τήν έμπρακτον εκμάθυνση, υπακοή καί εφαρμογή εις τό Θείο Του Θέλημα. Αλλά δυστυχώς, οι πλείστοι τών σημερινών ….ελλήνων!!!! ως χαρακτήραι, εισίν άκρως αντίθετοι από τούς σοφούς αρχαίους Έλληνας,από τούς ένΘεους αγωνιστάς τού ’21 καί απείρως καί ασυγκρίτως περισσότερο εκ τών Αγίων, οπότε κατήντησε η Πατρίς μου ένα, ολοκληρωτικά σάπιο δένδρο δυνάμενο νά παράγει μόνον σαπρούς καρπούς.Βεβαίως, η τιμωρία αυτών τών ανθρωποειδών πρέπει νά είναι παραδειγματική αλλά δέν θά διορθώσει τίποτε αφ’ής στιγμής η γάγγραινα τού σαπίσματος διαχέεται από παντού. Οι γονείς πλέον δέν φέρνουν εις τόν κόσμο τέκνα προσευχής αλλά ηδονής τά οποία σταδιακώς διαμορφώνοντε τέκνα κατάρας, διότι τά τέκνα αυτά τά αναλαμβάνουν τά άθεα σχολεία, η αποστατημένη κοινωνία, η πορνοτηλεόραση, πορνοinternet, ξεπεσμένοι φίλοι των, αδιάφοροι κληρικοί, μέσω ανοχής των,επιτρέπουν τήν μεγέθυνση τού σαπίσματος, οι ανάλογοι προδόται πολιτικοί θεσπίζουν άθεους νόμους εναντιούμενους όλο καί περισσότερο Τού Θεού, μεταγγίζοντας μιά επίπλαστη ελευθερία τήν οποίαν ο κάθε αποστάτης τήν χρησιμοποιεί ανάλογα μέ τά πάθη, ανοησία καί ανωμαλία του, ως εκ τούτου τό κακό μοιραίως εξαπλούται καί ήδη εξέλαβε μορφή μή δυναμένης επιδιορθώσεως διότι τό φρόνημα ολόκληρου τού λαού (εκτός ελαχίστων ευσεβών Χριστιανών) έχει διαφθαρεί τελείως. Τό σάπισμα καί ασυδωσία έχει βαθύτατες ρίζες. Βεβαίως νά τιμωρηθούν αυστηρότατα αλλά αύριο-μεθαύριο, σίγουρα θά εμφανισθούν κάποια άλλα τέκνα τού διαβόλου νά διαπράξουν κάτι παρόμοιο, όπως αυτά τά ανώμαλα δαιμονοειδή πού παρελαύνουν γυμνά μέ σκέπη τήν Ελληνική σημαία καί Ιεράς εικόνας, ‘ή τά άλλα κτηνοειδή μέ τό πανώ αναγράφων “”νά πεθάνει η Πατρίς νά ….. ζήσουμε ημείς !!!!!””.Αδιανόητα ανομήματα τά οποία μόλις ολίγας δεκαετίας πίσω δέν θά ετόλμων ούτε νά διανοηθούν.Δυστυχώς, η πλειονότης τών κατοίκων τής Πατρίδος μου τήν ξεχαρβάλωσαν ολοκληρωτικώς, ώστε εάν κάποιος τολμούσε νά σπάσει τά μούτρα εις αυτά τά δαιμονιώδη ανθρωποειδή θά υποστούςε τάς συνεπείας πού υποστούν οι δύο αστυνόμοι οι οποίοι αμυνόμενοι καί κατά λάθος εσκότωσαν τό μπαστάρδικο τών εξαρχείων.

   1. Μεγάλεεεεεεεεε!!! Μεγαλεεεεεε!!!!σαγαπαω σευχαριστω με κάλυψες πλήρως, ομάδες και στα βούνα τελουμε υπό κατοχή! Πρέπει να ξεκινήσουμε!

   2. Η προσωποποιηση του χριστιανο-ταλιμπανισμού –.Κυρήγματα μίσους περιτυλιγμένα με λόγο θεού και αποσπασματα απο το ευαγγελιο –,καλως ηλθατε στο εκκλησιαστικο φορουμ ελλαδα 550 μΧ.–

   3. Αδερφέ συμπαθα με, δε στο λέω σαν εξυπνάδα κ παρακαλώ μην με παρεξήγησεις. Χρειάζεσαι αγάπη κ σεξ.κ όχι απαραίτητα με αυτήν τη σειρά.

  18. Και καππου στο βαθος ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ κρυβονται πισω και απο αυτη την ενεργεια………….δυστηχος κυβερνα το 5 της εκατο εις βαρος ολων ειμων των υπολοιπων οι κατσαπλιαδες βρισκονται πισω απο οτιδηποτε γινεται στιν Ελλαδα….Σιγουρα αλλοδαπα….αμα ειχαμε σοβαρη κυβερνηση ελληνων…κουρεμα με την ψιλη και πακετακι πισω στις μπουρδελοχωρες των γονεων τους…….

  19. Απλά ελέγχουμε αν είναι Ελληνόπουλα και οχι Αλβανόπουλα,μιάς και τα σχολειά μας εχουν 70%,αλλοδαπά.Και αν συμβαίνει να είναι Ελληνόπουλα,καλά θα κάνουν οι γονείς και καθηγητές να τούς εξηγήσουν πως με τίς παρελάσεις δε παίζουμε θεατρικό εργο,αλλά ΤΙΜΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,γιά να ζήσουν οι γενιές τους ΕΛΕΥΘΕΡΑ.Και δεν εχω κάτι με τους Αλβανούς,αλλά δυστυχώς παρότι γεννήθηκαν,μεγαλώνουν,σπουδάζουν στη Ελλάδα,νιώθουν Αλβανοί και οχι Ελληνες.

  20. Παρέμβαση εισαγγελέα και ποινικες διωξεις.Ακριβώς ο,τι λέει ο νόμος χωρίς οικτο.Σε ότι αφορά την σχολική τους τιμωρία,ν’ αποφασισει ο υπουργός παιδείας,γιατί είναι πολύ “περιεργο” το θέμα.Πώς σκέφτηκαν από μόνα τους ανήλικα κορίτσια να κάνουν κάτι τόσο ακραιο;Μήπως θα έπρεπε ν’αναζητηθουν οι ηθικοι αυτουργοι;

   1. Δεν ειναι ουτε ανηλικα ουτε μαθητριες για να ασχοληθει η υπουργος Παιδειας.Γαιδουρες 18 ετων και βαλε ειναι ταχαμου “καλλιτεχνιδες”,φυσικα αριστεροσυριζαιες,που θα επρεπε να πα να κανουν παρελασει μεσα στη Μορια για να τις παρουν πισωκολλητο ολοι οι λαθρο.

  21. Αγαπητέ Στέφανε,

   Μιά Τιμωρία θα Πρέπει Είναι, Αποβολή έως το Τέλος της Σχολικής Χρονιάς, Όχι Μόνο από το Σχολείο τους, αλλά Γενικά να μην Γίνουν Αποδεκτές σε Κανένα Σχολείο της Ελλάδος.

   Αν και η πιο Σωστή και Δίκαιη Τιμωρία, για Ενέργειες οι Οποίες Προσβάλλουν Εθνικά Σύμβολα και Αγώνες της Πατρίδας, θα Πρέπει να Είναι η ΑΦΑΙΡΕΣΗ της Ελληνικής Ιθαγένειας, ( Δηλαδή Υπηκοότητας, που στην Ελληνική Νομική Γλώσσα Είναι Δύο Έννοιες Ταυτόσημες ).

   Θα Μπορούσε να Επικαλεσθεί το Άρθρο 188 του Ελληνικού Συντάγματος, το Οποίο Μιλάει για Προσβολή Συμβόλων, Αλλά Πιστεύω, αν και δεν Είμαι Νομικός, Ότι Είναι Λίγο Διαφορετικό από Αυτό που Έκαναν Αυτές οι Κοπέλες. Όπως και να Έχει Όμως, σε Κάθε Περίπτωση, Πρέπει να Αλλάξει το Σύνταγμα στο Κομμάτι Αυτό, και να Προβλέπει την Παραδειγματική Τιμωρία και για Ενέργειες Όπως Αυτές που Έκαναν οι Κοπέλες.

   Ευχαριστώ,

   Με Εκτίμηση,
   Πολλούς Χαιρετισμούς,

   Άγγελος από Μιλάνο

  22. Άμεση ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ των μαθητικών παρελάσεων. Άμεση ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ των παρελάσεων των κάθε λογής συλλόγων, παρασυλλογων και κάθε λογής πικραμένο. κομπλεξικου και ψωνιου, όπως έγινε προχθές στη Θεσσαλονίκη….Στρατιωτική παρέλαση περιμέναμε και μόνο τα γραφεία τελετών της πόλης δεν παρέλασαν. Γραφικότητα, κιτσαρια και μακράν του πνεύματος της ημέρας. Ακόμη και η λειψή στρατιωτική παρέλαση που άρχισε 1,5 ώρα μετά το “καρναβάλι” αυτό, είχε το στοιχείο της γραφικότητας με γυναίκες πανω σε ολα τα οχηματα που τις πηραν απο τα γραφεία για την πασαρέλα της ημέρας, “σκληροτραχηλα” βαριεστημένα ΟΥΚ με μουσαδες αλλά Βελουχιώτη και ηλικία κοντά στη σύνταξη, το κουραστικο και μονοτονο καθε χρονο σόου του F-16, λες και αυτό
   αποδεικνύει μαχητική ικανοτητα σε συνθηκες πολεμου και γενικα μια απογοητευτική εικόνα. Δύο σοβαρές και μεγαλειώδεις αμιγώς στρατιωτικές παρελάσεις το χρόνο ΜΌΝΟ, καταργηση μαθημάτων των ΕΔ , εκτός των περιπτώσεων πού προβλέπεται από τους Κανονισμούς, επιστροφή του Στρατεύματος στα πραγματικά καθήκοντά του και περιορισμός στις απολύτως αναγκαιες επαφές με πολίτες και φορείς. Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να είναι ψηλά, πολύ ψηλά ως θεσμός είναι η επιτομή της κυριαρχίας ενός Έθνους και η συχνή δημόσια εμφάνιση και εμπλοκή. Τους, μόνο απομυθοποίηση και απαξίωση επιφέρουν. Όσο για τα νέα Παιδιά, τους μαθητές Δηλαδή, αντί να σπαταλανε τον χρόνο τους σε ανούσιες περατζαδες δίκην παρελάσεων, είναι προτιμότερο να. παρακολουθούν μαθήματα πραγματικής ιστορίας..ιστορίας στις λεπτομέρειες της και όχι επιδερμίδες αναφορές σε γεγονοτα

    1. Αγανάκτησα. Αρκετά με το “άνοιγμα ” στην κοινωνία, την ισότητα, που όλοι ξέρουμε πως εφαρμόζεται, τους αητητους ασροπορους κλπ. ΑΡΚΕΤΆ…Οι Απέναντι ετοιμάζονται να μας φάνε κι εμείς στην κοσμάρα μας. Να είστε καλά

  23. Πασάλειμα με πίσσα και πούπουλα και δεμένες στα τέσσερα να περνούν ορδές χαρμανιασμένων λάθρο να τις πηδάνε μέχρι να μην μπορούν να ξανακάτσουν σε καρέκλα. Επίσης στη δημοσιότητα φωτογραφίες κι ονοματεπώνυμα να γνωρίσουμε ποιες είναι.
   Όσο για τους κατατρεγμένους της Νέας Φιλαδέλφειας, ας πάνε να ρωτήσουν τιμές στα ακίνητα στην περιοχή.

  24. ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ,ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ….ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥς….ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ???

  25. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΣΩΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ…..ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ,ΟΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ -ΠΑΝΤΑ – ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΧΩΡΑ…ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ….ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥς ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΗΝΕΙ…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ????ΧΩΡΑ ΔΟΥΛΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ…. Ο FARMΕLEΥER ΘΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΟΙ “ΑΠΟΓΟΝΟΙ” ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ….10.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ¨,ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΚΑΙ ΜΕ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ”ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ…ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΕΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

  26. Με τόση πρέζα που σνιφ@ρουν δεν θα κάνουν τις γαλοπούλες;;!!κούρεμα με την ψιλή

  27. “Εμείς ήρθαμε από άλλες πατρίδες. τις πατρίδες των περιττών, των απρόβλεπτων, των ζωντανών.” Να πάνε στην πατρίδα τους και να διαμαρτυρηθούνε εκεί με τον ίδιο τρόπο σε κάποια εθνική τους επέτειο. Εκεί οι συμπατριώτες τους δεν θα κοιτάνε απλά θα τις σαπίσουν στο ξύλο. Όταν δίνεις δικαιώματα και ελευθερία δίχως όρια στο κάθε απόβρασμα δεν θα σε σεβαστεί, αντιθέτως θα σου κάτσει στον σβέρκο και θα προσπαθήσει να σε μειώσει. Όποιος δεν μπορεί να ανέβει με την αξία του προσπαθεί να κατεβάσει τον άλλον για να φαίνεται αυτός ανώτερος. Εγώ δεν νιώθω πως ξεφτίλισαν τους νεκρούς μας, αυτές ξεφτιλίστηκαν και η πραγματική τους φάρα.

   1. Ανώνυμε ήθελες να γράψεις κάτι έξυπνο κ έγραψες μια τεράστια ασχήμια για τη Μυρτώ, που σε κάνει να διαφέρεις ελάχιστα από τον μαλακά που της προξένησε το κακό.

  28. Σιγα ρε αιμοβοροι , σιγα . Για χαλαρωστε λιγο γιατι ξεφυγατε . εδω δεν ειναι ιραν εκτος και αν μερικοι απο εσας νομιζετε οτι ειναι , να τιμωρηθουν δεν λεω με μια παραδειγματικη τιμωρια δηλαδη αποβολη μερικων ημερων και αυστηρη επιπληξη .μεχρι εκει . απο κει και περα τελος . άιντε . Δεν μπορω να ακουω ταλιμπανισμους γαμωτο στην ελλαδα του 2019 ,. ακου λιθοβολισμος . .πς . δεν ειμαστε καλα …ελεος …

  29. Αλητεια και ανωμαλια,οποιος δεν σεβεται τα ιερα του τοπου φυλακιση,για να μαθουν να σεβοντε.

  30. ΑΠΕΛΑΣΗ άμεσα και στέρηση οποιουδήποτε δικαιώματος στη χώρα μας, μαζί με την απαγόρευση εκ νέου εισόδου στην Ελλάδα (persona non gratta), για τουλάχιστον 20 έτη, λόγω δημοσιας προσβολής Εθνικών συμβόλων, και πολιτικων αρχών της Ελλάδος!!!

  31. Εφορμοζοντας απαρεγκλιτα το οθωμανικο δικαιο και απελαση σε αυτες και τους γονεις τους.

  32. η πολυ δημοκρατια ετσι καταντησε το κρατος κ τη νεολαια!!ο γονεις τους αυριο να τα παντρεψουν με βρωμοτζιχαντια κ πακια κ να τα καμαρωσουν…..

  33. Θα ήθελα να τις δώ να κάνουν τα ίδια και χειρότερα
   την 17 Νοεμβρίου, εάν τολμάνε φυσικά!

   ΑΔΗΣ

  34. Αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας από τα ανθρωπoειδή, τους γονείς και τους καθηγητές τους, δήμευση περιουσίας και χρηματικό πρόστιμο 100.000. Τα χρήματα να αποδοθούν στο δήμο Φ.Χ για ανέγερση μνημείου πεσόντων του ελληνοϊταλικού πολέμου.

   1. Πες μου τα ρε μλκ πες τα! Χλεπες νόμιμα και ωραία! Χλεπες και μπουγελο

  35. Αποβολή από όλα τα σχολεία της χώρας να μην μπορούν να πάνε πουθενά γιατί αυτή τη στιγμή που αυτά τα κορίτσια ζούνε σε αυτή τη χώρα το χρωστάμε στους προγόνους μας το αίμα των προγόνων μας χύθηκε πράγμα που δεν γνωρίζουν αυτά τα κορίτσια να το σεβαστούν. Ντροπή και αίσχος δεν αξίζει να υπάρχουν σε αυτή τη χώρα προσβάλλουν τους προγόνους μας και το έθνος μας.

  36. Τριήμερη αποβολή. Κατα τη διάρκεια της αποβολής με έξοδά των οικογενειών τους να επισκεφτούν υποχρεωτικώς το Καλπάκι και τα στρατιωτικά νεκροταφεία στην Αλβανία για να μάθουν τι διακωμώδησαν και να ζητήσουν συγγνώμη από ανάπηρους πολέμου, κάποιους εκ των οποίων υποχρεωτικώς να επισκεφτούν (κάποιοι λίγοι θα υπάρχουν εν ζωή).Εν συνεχεία να εκτελέσουν για ένα μήνα κοινωνική εργασία τα απογεύματα σε ίδρυμα σπασπτικών παιδιών τα οποία επίσης διακωμώδησαν. Εν συνεχεία αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για να σπάσει το παρεάκι.

   1. Δια παντός αποβολή απ΄ όλα τα ελληνικά σχολεία.Υπάρχουν δυνατότητες εκπαίδευσης τέτοιων
    περιθωριακών ανδρεικέλων στα προοδευτικά μουσουλμανικά καθεστώτα!

  37. Αμα δεν σας αρεσει η παρελαση αμα δεν σας αρεσει η θρησκεια αμα δεν σας αρεσει τιποτα εδω, να σηκωθειτε να φυγετε βρωμοπαιδα απο την Ελλαδα. Αυτη η χωρα αιωνες τωρα εχει χυσει ποταμους αιματος σε συνεχομενους πολεμους για να αντεξει και να συνεχιζει να υπαρχει. Αμα θελετε μοντερνες χωρες χωρις παρελασεις και χωρις εθνοτητα να φυγετε να πατε στα τσακιδια. Τα χιλιαδες λιτρα αιματος που εχουν χυθει εδω δεν θα ξεπλυνετε εσεις με τις μοντερνες ανθελληνικες ιδεες σας. Στα τσακιδια λοιπον δρομο.

  38. Ξεφτιλίζουν τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων.
   Δεν σέβονται το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν στην σημαία στην πατρίδα.
   Χιλιάδες Έλληνες έδωσαν το αίμα, ακόμη και την ζωή τους για να μην είναι αυτά τα μαλακισμένα το χαρέμι κάποιου σουλτάνου.
   Congrats γονείς τους.

  39. ντροπη! και μονο ντροπη! καλη καριερα να καθαριζουν τις χεστρες στο νεο γηπεδο του μελισανιδη!

  40. Γράφει κάποιος σε άλλη ιστοσελίδα που μου άρεσε:
   Σε μιά Ελλάδα που η ελευθερία κατάντησε ασυδοσία έκαναν και αυτές το “κομμάτι “τους. Πόσοι “τέτοιοι“ και τέτοιες“ κυκλοφορούν στην Πατρίδα μας είναι γνωστό. Είναι της μόδας να κοροϊδεύουν Πατρίδες και Ορθοδοξία. Νεροκουβαλητές της παγκοσμιοποίησης με στύλ γελωτοποιού. Πάει τέλειωσε και αυτό. Άντε να εφεύρετε τίποτα καινούργιο για τις 25 Μαρτίου. Πρέπει και εσείς να επιβιώσετε κάνοντας κάτι……..
   χαχαχα ωραίοοοοοοο

  41. Μια χαρά έκαναν τα κορίτσια.
   Άκου παρελάσεις και προσοχές μπροστά σε κάθε Πάκη , Πατούλη , Κούλη,Δήμαρχους της πλάκας και όλα αυτά τα ξεπλύματα της πολιτικής.

  42. ξεπεσμός ο νεομπολσεβίκος γραυκύλος βαλκάνιος νεοραγιάς…..θέλει και στρατούς και δόξες την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία της νεολαίας είναι γκέυ, λεσβίες, ανώμαλοι, τρανς, ΚΚΕ και φεμινίστριες μουάχαχαχαχαχαχαχαχα

  43. Αυτα τα τσολια επρεπε να συλληφθουν εκεινη την στιγμη και να συλληφθουν και οι γονεις τους, που ανεθρεψαν τετοια τομαρια, που δεν σεβοντσι τιποτα,οτι καποιοι εχυσαν το αιμα τους, για να μπορουν αυτες οι πατσαβουρες να κανουν τις γελοιοτητες τους!!!!!!! Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της διακυβερνησης των κατσαπλιαδων, που ξεχσρβαλωσαν τα παντα σ’ αυτη την χωρα με τον εθνομηδενισμο τους!!!!!!! Αλλα και οι τωρινοι να παψουν να κλαψουριζουν για αλληλεγγυη απο την ΕΕ και να δουν την Ελλαδα και τους Ελληνες και οχι τους λαθρο!!!!!!!!!!

  44. ΑΜΕΣΑ σύλληψη για προσβολή Εθνικών συμβόλων, επετείων, αγώνων, νεκρών, Ηθών και Εθίμων. Δίκη & τιμωρία: Φυλάκιση & μετατροπή ποινής σε κοινωφελή εργασία καθαριότητας σε hot spot. Με την λήξη της ποινής, παρακολούθηση από ψυχίατρο και σε περίπτωση υποτροπής αφαίρεση ιθαγέννειας και εξορία εκτός Ελλάδος, κατά προτίμηση στη Σαουδική Αραβία ή Υεμένη.

  45. Είναι άραγε τυχαίο που έστειλαν την γλοιώδη ανακοίνωσή τους σε φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ;
   Δεν νομίζω…
   Είναι πραγματικά ντροπή, το γεγονός, που δεν έχει αντιδράσει αυτόματα η Ελληνική Κυβέρνηση του Κούλη που το παίζει πατριώτης και Ελληναράς και το θέλει για Κρητίκαρος – μη χειρότερα – ώστε να τιμωρήσει παραδειγματικά και μάλιστα με βαριές ποινές αυτά τα θηλυκά ανθρωποειδή, τα οποία δεν έχουν επάνω τους και μέσα τους τίποτα το Ελληνικό και δεν διαθέτουν ούτε μόρφωση, αλλά ούτε και ίχνος ελληνικής αγωγής και αξιοπρέπειας!!!
   Φανταστείτε από τι οικογένειες προέρχονται αυτά τα ζώα!!!

  46. Όλα αυτά οφείλονται στην πολύ ελευθερία στο ότι δεν έχουμε παιδία και στην πίστη όταν δεν υπάρχει πίστη αυτά συμβαίνουν και φτώχεια χωρίς πίστη ίσον καταστροφή.!!!

  47. απολυτη παρακμη..λυπαμαι και κλαιω για την καταντια της χωρας μου…χωρις λογια..
   η καταστροφη της πατριδας μας ειναι πολυ κοντα…δυστυχως

  48. σιχαμενα νεοταξικα υποκειμενα!!ΑΜΕΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.

  49. Αρχικα να γίνει ΕΔΕ. Γιατί δεν παρενέβη η παρούσα αστυνομική δύναμη; Προσβολή εθνικού συμβόλου. Στη Δραμα απαγόρευσαν από το τρισάγιο τον κόσμο σε περίμετρο 50μετρων κ εδώ τις κοίταζαν; Δλδ αν έβγαζαν ένα όπλο κ επιτίθονταν στους επισήμους;; ΕΔΕ και φυσικά Απέλαση σε αναρχοκουμουνιαστικο καθεστώς.

  50. Πόθεν η επινόηση και η στήριξη τέτοιων αντιαισθητικών παρεμβολών στην παρέλαση?Αλήθεια, ποιός ήταν ο συντονιστής της κακοτεχνικής παρέμβασης των δύσμοιρων αυτών υπάρξεων ,των οποίων άλλωστε η κινησιολογία παραπέμπει σε σύγχυση εν κρανίω? Συγχαρητήρια στους εκπροσώπους των Αρχών για την ….άμεση αντίδρασή τους στα μη κυβερνητικά στρατιωτάκια !

  51. Αυτά τα χαζοκόριτσα δεν μπορούν να καταλάβουν και δεν σέβονται οτι την ελευθερία τους τη χρωστάνε σε αυτούς τους ήρωες… δεν αξίζουν τίποτα παραπάνω απο μία σφαίρα στο σαπιοκέφαλό τους…
   …απλά και πολιτισμένα, με συνοπτικές διαδικασίες…

  52. Αυτα τα ανθρωποειδή χωρίς τον στοιχειώδες σεβασμό,εκαναν τους παλιατσους την ημερα απόδοσης τιμών στους πεσόντες του 40!απο την άλλη ο έχων το γενικό πρόσταγμα της οργάνωσης και της διεξαγωγής της παρέλασης δεν εκανε τιποτα!Όπως και ο κοσμος εκει! Θλίψη μονο και τίποτα άλλο!αυτο νιώθω σαν Ελληνας!!!

  53. Πολυ απλα ας σκεφτούμε τι θα εκανε η κοινωνία του ’40 σε αυτα τα απόβλητα. Πιςτευω πως θα τις μάζευε η αςτυνομια, η οποία φυσικα σήμερα μπορει να τις βρει με τα τόσα βιντεο που κυκλοφορουν, θα τις έχωνε σε ενα υπόγειο και θα τις σαπίζε στο ξύλο με μια βοιδοβιτσα. Ξέρετε, αυτες που πονάνε φοβερά, αλλα δεν αφήνουν σημάδια. Ξύλο τρεις φορές την ημέρα για μια εβδομάδα. Να δω αν θα τολμούσαν ξανα αυτα τα τσουλια να κανουν κατι τετοιο η αν θα το τολμούσε κανένας άλλος. Δυςτυχως ομως σήμερα ζούμε σε μια κοινωνία- βόθρο, Οποτε κατι τετοιο δεν προκειται να συμβεί. Αλλα…..μπορούν οι συλλογοι ΑΜΕΑ η καποιοι αλλοι να καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές.

  54. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙ………….ΕΚΕΙ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑΑΑΑΑΑΑ ΖΧΧΑΑΧΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑΑΑΑΑΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΑΑΑΑΑΧΑ

  55. ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ…….

   ΤΕΣΠΑ. ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΙΑΣ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΩΑΣΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ,ΕΤΩΝ……

   ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….Κ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ….
   .ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ…ΤΕΙΡΑΓΕ……ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΕΕΙ…….ΔΧΑΑΧΧΑΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΞΥΜΝΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ…..ΧΑΑΑΑΧΧΑΑΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣΣΣ ΧΧΑΑΑΑΧΧΑ
   Α,ΡΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ….ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’…ΧΑΑΧΑΑΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ 28Η..ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ! ΧΑΑΑΧΑ

   ΤΕΛΟΣ,ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΓΟΥΛΙ,ΩΡΑΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ !! ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ….ΧΑΧΧΑΑΑΧΧΑ ΒΡΕΙΤΕ ΡΕ ΦΑΦΛΑΤΑΦΔΕΣ! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΡΕ……ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟΟΟ ΜΑΖΙ ΣΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ/….ΤΙ ΓΟΥΛΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΧΑΑΑΧΑ

  56. Τι κορίτσια και πράσινα άλογα τσαμπουνάτε ?Κάνετε κοντινό και θα δείτε:Πάνω από 25 χρονών είναι όλες οι μουλάρες.Αναρχοπρεζόνια .

  57. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΣΠΑΣΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ…

  58. ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΕ HOT SPOT ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ ΟΛΟΙ Η ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

  59. Κάποιος να εξηγήσει σε αυτά τα αποχαυνωμένα ζώα ότι μπόρεσαν και κάναν την μαλακία τους λόγω του πατριωτισμού και της θυσίας όλων αυτών που απορρίπτουν και κοροϊδεύουν.

  60. ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;
   ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΑΝΕΤ Ε;
   ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ…ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ Ό,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΊΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΓΕΛΟΊΟ “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ” ΣΑΣ ΕΓΧΕΊΡΗΜΑ ΥΠΌΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΌΜΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΉΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΩΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
   ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΤΕ.

  61. Tον κακό τους τον καιρό τα σούργελα. Φάνηκε ότι είναι συριζαίκα απόβλητα που ήθελαν να γελοιοποιήσουν την παρέλαση. Σίγουρα πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν όπως προβλέπει ο νόμος για τέτοιες περιπτώσεις. Αν ήθελαν να κάνουν θεατρική παράσταση ας την έκαναν σε κάποιο θέατρο και όσοι ήθελαν να πήγαιναν. Εγώ δεν θέλω να βλέπω τέτοια καραγκιοζιλίκια από μια χούφτα ελεεινών υποκειμένων δημόσια σε περέλαση.

  62. Κατά την ταπεινή μου άποψη προσπάθησαν να δείξουν ότι δεν σέβονται την εξουσία διότι έχει καταντήσει την χωρα σε αυτά τα χάλια. Δεν προσπάθησαν να ρεζιλέψουν την παρέλαση. Ότι εκαναν το έκαναν μπροστά στο “βάθρο-βόθρο” των “”επισήμων”” θέλοντας έτσι να δείξουν πόσο πολύ τους απεχθάνονται.

  63. Νόμος 4000, καθεστώς Παπαδόπουλου άμεσα και να δεις για πότε στρώνει η κοινωνία, για πότε θα σέβονται τα σύνορα οι ταλιμπαν δήθεν πρόσφυγες και για πότε θα έρθει η ανάπτυξη να φάει και ο γραικός που έχει αυτοευνουχιστεί και περιμένει από ελληνόφωνους κυβερνήτες να σωθεί.

  64. καλλιτεχνικής «επέμβασης» ολη η ελλαδα ειναι μια καλλιτεχνικη επεμβαση……. για γελια και κλαματα εισαστε…. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Leave a Response