ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ – ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ “ΚΟΥΤΙ”Η ΕΝΤΑΤΙΚΗ – ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΔΕΞΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

  Κοινοποίηση:
  1

  (Νεότερες εξελίξεις)

  Ένα τέλος στις φήμες για την κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον που νοσηλεύεται με κορονοϊό σε μονάδα εντατικής θεραπείας επιχειρεί να βάλει η Downing Street με ανακοίνωσή της.
  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Downing Street είναι «σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον, 20 ώρες μετά την απόφαση να μπει στην Εντατική. Ο Μπόρις Τζόνσον δέχεται θεραπεία με οξυγόνο αλλά δεν έχει διασωληνωθεί ούτε και έχει πνευμονία».

  Το γραφείο του πρωθυπουργού της Βρετανίας τονίζει πως ο Τζόνσον δεν έχει πνευμονία, ούτε κάνει χρήση αναπνευστήρα. «Ο πρωθυπουργός είναι σε σταθερή κατάσταση και παραμένει σε καλή διάθεση», ανέφερε ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου.

  Την ίδια ώρα, κορυφαίοι γιατροί δηλώνουν σύμφωνα με τη Daily Mail πως για να εισαχθεί κάποιος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σημαίνει ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή. Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου «Reading University, Σίμον Κλαρκ δηλώνει ότι, ένα κρεβάτι στην Εντατική δίνεται μόνο σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

  Ο υπουργός Michael Gove σε συνέντευξή του νωρίτερα στο BBC δήλωσε ότι ο Μπόρις Τζόνσον «δεν ήταν σε αναπνευστήρα» αλλά είχε «λάβει υποστήριξη οξυγόνου». Είπε στο σημερινό πρόγραμμα του BBC Radio 4 ότι ο Τζόνσον «έλαβε την καλύτερη φροντίδα» στο νοσοκομείο του Αγίου Θωμά στο Λονδίνο, αφού έλαβε την εντατική φροντίδα στις 7 μ.μ. τοπική ώρα (2 μ.μ. ET) τη Δευτέρα.

  Όπως μετέδωσε το BBC την Δευτέρα εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης δήλωσε:«Κατά τη διάρκεια του απογεύματος, η κατάσταση του πρωθυπουργού επιδεινώθηκε και, με συμβουλή της ιατρικής ομάδας του, μεταφέρθηκε στην εντατική του νοσοκομείου. Ο πρωθυπουργός λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα και ευχαριστεί όλο το προσωπικό του NHS για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους».

  Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην σημερινή εφημερίδα Μακελειό

  1.indd

  (Προηγούμενη ενημέρωση)

  Σοκ προκαλεί στην Βρετανία η εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το βράδυ της Δευτέρας.

  Ο δεξιός πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με το Brexit, περνά δύσκολες ώρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

  Ήδη, ορισμένοι που δεν τον ήθελαν στην εξουσία, κυρίως οι διεθνιστές του Ηνωμένου Βασιλείου, σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα, δίνοντας «τροφή» για καχυποψία.

  Ας δούμε όμως τι γράφουν οι εφημερίδες της Βρετανίας:

  • «Ο πρωθυπουργός στην εντατική» είναι ο τίτλος της εφημερίδας The Times, που γράφει ότι χορηγήθηκε στον πρωθυπουργό οξυγόνο εξαιτίας δυσχέρειας στην αναπνοή και ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ράαμπ αναλαμβάνει την ευθύνη του «πολεμικού συμβουλίου» για τον κορονοϊό. Επικαλείται πληροφορίες γιατρού από το νοσοκομείο St. Thomas, όπου νοσηλεύεται ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον οποίο ως αργά το βράδυ της Δευτέρας δεν είχε διασωληνωθεί, ενώ του χορηγήθηκαν τέσσερα λίτρα οξυγόνου με μάσκα, αρκετά λιγότερα από την ποσότητα που χορηγείται στις ΜΕΘ. Η εφημερίδα δημοσιεύει επίσης αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου που χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της επιδείνωσης της κατάστασης του Μπόρις Τζόνσον «σοκαριστική» στιγμή.
  • Η Daily Telegraph με τίτλο «Ο Τζόνσον στην εντατική» αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ μετά την επιδείνωση των συμπτωμάτων, για την περίπτωση που χρειαστεί αναπνευστική υποστήριξη, ενώ δημοσιεύει δηλώσεις του Ντόμινικ Ράαμπ, που αναπληρώνει τον πρωθυπουργό κατά την ανάρρωσή του. Αναφέρεται στις ευχές για ανάρρωση στον πρωθυπουργό από το υπουργικό του συμβούλιο αλλά και πολιτικούς του αντιπάλους, όπως και στην ενημέρωση της βασίλισσας Ελισάβετ για την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού.
  • Η Daily Mail με τίτλο «Ο χτυπημένος (από τον κορονοϊό) Μπόρις μεταφέρθηκε στην εντατική» χαρακτηρίζει «δραματική» την επιδείνωση της υγείας του πρωθυπουργού, «σοκαριστική» την αποκάλυψη και τον Ντόμινικ Ράαμπ αντικαταστάτη του για όσο διαρκεί «η κρίση».
  • Οι Financial Times γράφουν ότι ο Τζόνσον «μεταφέρθηκε στην εντατική καθώς επιδεινώθηκαν τα επίμονα συμπτώματα» και ότι ο πρωθυπουργός όπως αναγνωρίζουν οι υπηρεσίες του δεν κρατάει αυτή τη στιγμή τα ηνία της κυβέρνησης.
  • Η Daily Mirror με τίτλο «Ο άρρωστος Μπόρις αντιμέτωπος με τον αγώνα για τη ζωή» αναφέρεται στις ανησυχίες ότι ο πρωθυπουργός έχει πνευμονία, καθώς επιδεινώθηκαν τα συμπτώματα.
  • Η εφημερίδα Independent αναφέρει ότι τα νέα για την επιδείνωση της υγείας του πρωθυπουργού συνέπεσαν με τη δήλωση του Ράαμπ ότι δεν είχε επικοινωνήσει με τον πρωθυπουργό για 48 ώρες. Στον τίτλο της γράφει «Ο πρωθυπουργός στην εντατική» και επισημαίνει στον υπότιτλο ότι ο υπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει τον συντονισμό της κυβέρνησης.
  • Ο Guardian έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Ο Τζόνσον στην εντατική μετά την επιδείνωση των συμπτωμάτων του ιού». Δημοσιεύει μεταξύ άλλων δηλώσεις του καθηγητή του UCL Ντέρεκ Χιλ, ο οποίος σημειώνει πως «κατανοούμε ότι ο πρωθυπουργός δέχεται υποστήριξη της αναπνευστικής του λειτουργίας με μια μέθοδο που ονομάζεται Συνεχής θετική πίεση των αεραγωγών (Continuous positive airway pressure, CPAP), η οποία χρησιμοποιείται πιο συχνά στην θεραπεία της αποφρακτικής υπνικής άπνοιας». Σύμφωνα με τον καθηγητή, η εμπειρία από την Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες «έχει δείξει ότι η CPAP μπορεί να είναι αποτελεσματική σε ασθενείς με COVID-19, τουλάχιστον αρχικά», ωστόσο «πολλοί ασθενείς» τελικά «χρειάζονται διασωλήνωση».
  • Η Sun με τίτλο «Ο Μπόρις στην εντατική» γράφει ότι επισπεύστηκε η εισαγωγή του το βράδυ της Δευτέρας μετά την επιδείνωση των συμπτωμάτων.
  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  8 Σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΡΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΗ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΦΥΛΟ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΠΙ 23 ΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΘΑ ΚΛΕΝΕ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Η ΓΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΟΥΖΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΓΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΙΝΧΑΜ ΑΜΕΣΟΣ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΤΖΟΝΣΟΝ

  2. Μεθύστακα Μπότζο αν είναι να ψοφήσεις κάνε ένα καλό!Και δώσε εντολή να μας επιστρέψει η γ@μημένη σάπια Αγγλία τα ΚΛΕΜΕΝΑ μάρμαρα του ιερού Παρθενώνα.Να μην λιβανίζουν τους Άγγλους μερικοί γιατί όταν ακόμη υπήρχε η Βρετανική αυτοκρατορία είχαν κατακλέψει ΟΛΟΥΣ τους λαούς του πλανήτη!

  3. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ…ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ…ΜΕΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΥΡΕΤΟ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ…ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ…ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 80 ΑΤΟΜΑ “ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ” ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΗΤΑΝ 10…

  4. Ναι ναι μπορεσε κ βγηκε απο την κλικα χανοντας το ευρο…α ξεχασα λιρα ειχαν κ εντος ενωσης…μηπως απο την αρχη ηταν μουφα το προιον εε?

  5. Ήταν ένας από εκείνους που βοήθησαν να βγει η Μ.Βρετανία από την γερμανοκρατούμενη ευρωμασονική κλίκα.

   1. Σχεδόν οι μισές Μασονικές στοές του πλανήτη βρίσκονται στο Λονδίνο!!!Άσε και την αρχι-μασόνισα Ελισάβετ και γενικά το σόι της.Το ακούσαμε και αυτό ότι η αρχι-μασονική Βρετανία είναι ενάντια στους Μασόνους!!!αχαχαχαχαχα

  Leave a Response