ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ. ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ;

  Κοινοποίηση:
  ragdaies-ekselikseis

  Η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα εξέδωσε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου προειδοποίηση ασφαλείας με την οποία εφιστά την προσοχή στους Αμερικανούς πολίτες οι οποίοι θα επισκεφθούν την Ελλάδα την περίοδο των Χριστουγέννων για τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων. Αναφερόμενη ουσιαστικά στηνδράση των εκξτρεμιστών στην Ευρώπη σημειώνει ότι αυτοί επικεντρώνονται σε τοποθεσίες όπως οι αγορές Χριστουγέννων, τα εμπορικά κέντρα κ.ο.κ. Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα στην ίδια ανακοίνωση – που εκδίδει κάθε χρόνο- σημειώνει πως τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα παραμένουν αυξημένα.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας

  Συμβάν: Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, εξαιτίας των συνεχιζόμενων απειλών που παρουσιάζουν διεθνικές τρομοκρατικές οργανώσεις και μεμονωμένα άτομα τα οποία εμπνέονται από βίαιη εξτρεμιστική ιδεολογία, σε όλη την Ευρώπη.

  Οι βίαιοι εξτρεμιστές, συνεχίζουν να εστιάζουν σε τοποθεσίες όπως χριστουγεννιάτικες αγορές, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νυκτερινά καταστήματα διασκέδασης, τοποθεσίες (θρησκευτικής) λατρείας, κόμβους μεταφορών και άλλους μαλακούς στόχους στους οποίους συχνάζουν τουρίστες.»

  Στη συνέχεια δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες

  «Να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση σε εορταστικά δρώμενα και φεστιβάλ, σε χώρους θρησκευτικής λατρείας και σε πολυσύχναστα μέρη.

  Αναθεωρήστε τα δικά σας προσωπικά μέτρα ασφάλειας.

  Να επιθεωρείτε συχνά τον περιβάλλοντα χώρο στον οποίο κινείστε.

  Να ενημερώνεστε από τα τοπικά ΜΜΕ για τυχόν εξελίξεις».

  Δείτε την ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας.

  Η ανακοίνωση στα Αγγλικά
  Security Alert – U.S. Embassy Athens

  Location: Greece, countrywide

  Event: During the holiday season, security measures in Greece remain heightened due to ongoing threats posed by transnational terrorist organizations and individuals inspired by violent extremist ideology throughout Europe. Violent extremists continue to focus on locations such as Christmas holiday markets, shopping malls, airports, clubs, restaurants, places of worship, transportation hubs, and other soft targets frequented by tourists.

  Actions to Take:

  Exercise additional vigilance at holiday festivals and events, places of worship, and locations with large crowds.
  Review your personal security plans.
  Be aware of your surroundings.
  Monitor local media for updates.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. πιοι μιλανε οι παγκοσμιοι αρχιτρομοκρατες και οι αιωνιοι δολοφονοι των λαων ουστ ρε υπουλα ανθρωπαρια

  2. Ενω στην Αμερικη ειστε ασφαλεις🤣🤣🤣 βλεπουμε καθημετινα τι γινεται εκει. Οι ελληνες της αμερικης γιατι δεν τν μαζευουν; χτυπουν τν τουρισμο μας για ν ανεβει ο τουρισμος της φιλης τους της τουρκιας

  3. Πριν λίγο καιρό είχαν συλλαλητήριο στην Αθήνα με ήχο κάργα κ σημαιες με την ημισεληνο κ δεν άνοιξε ρουθούνι ποιος τα προωθεί αυτά ε;;;;;

  4. Οποτε βγαινουν τα αμερικλανακια και δνουν προειδοποιηση τσουπ και γινεται το κακο μετα,ρε ουστ πατερουληδες της Αλ Καιντα και του Ισις.

  5. Αυτοί τους μαζεύουν κ τους προωθουν για πολλούς κ διάφορους λόγος ο λαός τι φταίει που φορτωνετε αυτα τα καθίκια.

  6. καλο!!!!! οι φονιαδες των λαων, και οι δημιουργοι ΟΛΩΝ των προβληματων παγκοσμιος… δινουν συμβουλες… ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;;;;;;

  7. αφου εχετε μαζεψει ολα τα λαθροσκατα καλα να παθετε μαλακες ελληνες

  Comments are closed.