ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ “ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑ”! Ο ΣΚΡΕΚΑΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ

    Κοινοποίηση:
    ανεμογεννήτριες

    Με επιστολή του στη ΡΑΕ ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας ζητά την ανάκληση των αδειών εγκατάστασης αιολικών πάρκων στη Βόρεια Εύβοια, μετά τον σάλο που ξέσπασε από την αποκάλυψη του Δημάρχου Ιστιαίας–Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά, ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας έδωσε άδεια για λειτουργία αιολικού πάρκου στο όρος Τελέθριο, το μοναδικό δηλαδή, βουνό της περιοχής που δεν επλήγη από την πύρινη λαίλαπα του Αυγούστου.

    Γεγονός που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του βουλευτή Ευβοίας και αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών Μίλτου Χατζηγιαννάκη:

    «Στην αρχή αποφάσισαν να βάλουνε ανεμογεννήτριες στο Τελέθριο όρος, το μοναδικό βουνό που σώθηκε από τη φωτιά. Μετά αντέδρασαν οι τοπικές κοινωνίες και αυτοί είπαν, εντάξει δεν θα βάλουμε τελικά. Αν δεν είναι αυτή «επιτελική» διακυβέρνηση τότε τι είναι. Όσο για τους νεόκοπους εθνικούς εργολάβους που έχασαν τις ανακληθείσες άδειες, δεν πειράζει, θα τα πάρουν με τόκο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. πλησιαζουν εκλογες και δεν θελουν αντιδρασεις, μετα τις εκλογες και αναλογως του αποτελεσματος …

    2. ξεκαρφωμα για να τις βαλουν σε αλλα μερη να δειξουν οτι υποχωρησαν στην πιεση
      εδω τις χωσανε σε ολα τα βουνα της Μανης και το δικτυο ειναι τοσο χαλια με τις δισκοπες και την συνεχη καταστροφη ηλεκτρικων σπιτικων συσκευων
      λεφτα για ανεμογεννητριες δεκαρα τσακιστη για το δικτυο.

    3. Μάλλον δεν θα μπορούν να περάσουν οι νταλίκες, το άφησαν για του χρόνου.

    4. ΝΑΙ…ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ….
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΖΑΧΤΑ..!

    Comments are closed.