ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!! ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΤΑΣ ΣΤΗΝ “ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ” ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ… ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ FAST TRACK ΕΜΒΟΛΙΑ

  Κοινοποίηση:
  kohlikini-koronoios-ellhnes-erevnhtes

  Εγκρίθηκε για χρήση κατά του κορωνοϊού το γνωστό και φθηνό καρδιολογικό φάρμακο, κολχικίνη, από την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

  Η καναδική μελέτη έδειξε ότι η χορήγηση κολχικίνης σε ασθενείς covid-19 «μείωσε κατά 44% την θνητότητα, 25% τη νοσηλεία και 50% την ανάγκη διασωλήνωσης», όπως αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Εθνικός Συντονιστής της μελέτης στην Ελλάδα, καθηγητής καρδιολογίας Σπύρος Δευτεραίος.

  Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που πολλάκις έχει γράψει ότι αντί οι κυβερνώντες να κάνουν το χατήρι του κάθε Μπουρλά (pfizer) για να πλουτίσουν χάρη σε ένα εμβόλιο που γιατροί χαρακτηρίζουν μη επαρκώς ελεγμένο, θα πρέπει να αναζητήσουν φαρμακευτική ουσία που θα θεραπεύει το λαό. Εώς ότου κάποιο εμβόλιο έχει περάσει από όλα τα στάδια ελέγχου ώστε να χορηγηθεί με ασφάλεια στους παθόντες. “Αρνητές” του κορονοϊού μας έλεγαν. Ιδού λοιπόν τι λέει τώρα το ρεπορτάζ:

  Τι αποφάσισε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για την χορήγηση της κολχικίνης σε ασθενείς covid 19 στην Ελλάδα

  Η επιτροπή αποφάσισε χθες, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και μέλος της επιτροπής Π. Γαργαλιάνος, να συμπεριληφθεί το φάρμακο κολχικίνη για χρήση σε ασθενείς εκτός νοσοκομείου. Ωστόσο όπως επισήμανε «η χορήγηση θα γίνεται μετά από συνταγή γιατρού σε συγκεκριμένες κατηγορίες ασθενών με θετικό στον κορωνοϊό μοριακό τεστ».

  Πρόκειται για όλους τους ασθενείς άνω των 60 ετών που έχουν θετικό μοριακό τεστ ανεξάρτητα από το εάν έχουν ή όχι υποκείμενα νοσήματα. Επίσης για ασθενείς από 18 έως 60 ετών με τουλάχιστον ένα υποκείμενο νόσημα ή πυρετό πάνω από 38 για τουλάχιστον 48 ώρες.

  Στα υποκείμενα νοσήματα συγκαταλέγονται ο σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία, η υπέρταση που δεν έχει ελεγχθεί, το άσθμα, η ΧΑΠ, η καρδιακή ανεπάρκεια και η στεφανιαία νόσος.

  Η χορήγηση της κολχικίνης, με τη μορφή χαπιού θα γίνεται όταν το αποφασίζει ο θεράποντας γιατρός και εκτιμάται ότι θα χορηγείται στα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά το θετικό μοριακό τεστ.

  Μετά την ανακοίνωση των θετικών αποτελεσμάτων της μεγάλης πολυκεντρική τυχαιοποιημένης μελέτης Colcorona που ολοκληρώθηκε στον Καναδά σε περίπου 5000 ασθενείς COVID 19 από την οποία «προέκυψε το σημαντικό όφελος από τη χορήγηση της κολχικίνης ως φάρμακο που χορηγείται όταν κάποιος νοσεί από κορωνοϊό» όπως αναφέρει στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ο Π. Γαργαλιάνος. Το ζήτημα τέθηκε απόψε εκτάκτως στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας προκειμένου να αποφασιστεί αν η φθηνή αυτή θεραπεία θα μπορούσε να μπει στο πρωτόκολλο θεραπείας για ασθενείς covid -19 και στη χώρα μας, κάτι που τελικώς έγινε. Η απόφαση θα αναρτηθεί επισήμως αύριο το μεσημέρι από τον ΕΟΔΥ.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι στην καναδική μελέτη COLCORONA συμμετείχε και η Ελλάδα με Εθνικό Συντονιστή τον καθηγητή Σπύρο Δευτεραίο και μέλη τους Σωτήρη Τσιόδρα, Παναγιώτη Γαργαλιάνο, Δ. Βραχάτη και Σ. Γιωτάκη, και ενεργοποιημένα κέντρα σε Αθήνα, Κοζάνη (Δρ. Ευθαλία Ράνδου) και Αλεξανδρούπολη (Καθ. Παναγόπουλος Περικλής) Θριάσιο (Δρ. Χριστόφορος Ολύμπιος) και Πάτρα Καθ. Μάρκος Μαραγκός.

  Πώς ξεκίνησε η ιδέα να χορηγηθεί και να μελετηθεί η κολχικίνη

  Όπως επισημαίνουν οι ερευνητές, όταν προέκυπταν τα πρώτα δεδομένα σχετικά με τη νόσο COVID-19, έγινε γρήγορα κατανοητός ο αρνητικός ρόλος της υπέρμετρης φλεγμονώδους απόκρισης του οργανισμού στον εισβολέα (o ιός που σήμερα ονομάζεται SARS-CoV-2) και μάλιστα σε πολυσυστηματικό επίπεδο – δηλαδή επηρεάζοντας πολλά όργανα, του μυοκαρδίου συμπεριλαμβανομένου.

  Η πολύχρονη εμπειρία τους με την κολχικίνη, η ασφάλειά της, αλλά και τις θεραπευτικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της στην περικαρδίτιδα όπως αναφέρουν, τους οδήγησαν στη σκέψη να την χρησιμοποιήσουν ώστε να θωρακίσουν τον οργανισμό από τις παράπλευρες αρνητικές φλεγμονώδεις επιδράσεις που δημιουργούνται κατά τη νόσο COVID-19.

  Η αρχική ιδέα της μελέτης GRECCO-19 ήταν ελληνική, αλλά η πλήρης ανάπτυξη του πρωτοκόλλου, η ανάλυση και δημοσίευση των αποτελεσμάτων έγινε με συνεργασία επιστημόνων από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και τις ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένων Ελλήνων Επιστημόνων της Διασποράς.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  1 Comment

  1. Είναι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες χειρότεροι από αυτούς που διαδέχτηκαν.
   Αρπάζουν μίζες, διορίζουν σε εποχή κρίσεως «τα δικά τους τα παιδιά», (ενόψει εκλογών) και όλοι εμείς τους καμαρώνουμε ως παραδείγματα προς μίμηση για τα παιδιά μας, αντί «να τους πάρουμε με τις πέτρες» ! ! !
   Και αυτά δεν τα είδα στον ύπνο μου, αφού ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (όχι από τους ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ) είχαν μιλήσει για την COLCHICINA (κολχικίνη) αλλά επειδή εκεί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ (Σαν αυτή των εμβολίων) ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ, μέχρι που ξαφνικά μάθαμε πως μια Καναδική μελέτη, έδειξε ότι η χορήγηση κολχικίνης σε ασθενείς covid-19 «μείωσε κατά 44% την θνητότητα, 25% τη νοσηλεία και 50% την ανάγκη διασωλήνωσης», όπως αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Εθνικός Συντονιστής της μελέτης στην Ελλάδα, καθηγητής καρδιολογίας Σπύρος Δευτεραίος.
   Οπότε αναγκάστηκαν ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID 19 ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το γνωστό και φθηνό καρδιολογικό φάρμακο COLCHICINA (κολχικίνη), που χρησιμοποιείται και σαν COLCHICINA LIRKA 1mg (περιέχει την δραστική ουσία κολχικίνη) ενάντια στην ουρική αρθρίτιδα αφού μειώνει την φλεγμονή που προκαλείται από τις εναποθέσεις ουρικού οξέως στους ιστούς.
   Οπότε μετά από αυτό ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ στους Εφιάλτες της πουλημένης δημοσιογραφίας και του διεφθαρμένου αστικού πολιτικού συστήματος ! ! !
   β. τεζάρης
   ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  Comments are closed.