ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ – Ο 79ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ COVID! ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

  Κοινοποίηση:
  ΜΕΘ

  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου ενός 79χρονου ηλικιωμένου στην Πιερία που καταχωρήθηκε ως «νεκρός λόγω κορωνοϊού», αλλά η κόρη του αμφισβητεί την ληξιαρχική πράξη θανάτου. Όλα ξεκίνησαν από σχετική μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του θανόντος υποστηρίζοντας εξαρχής πως ο θάνατος επήλθε λόγω ιατρικής αμέλειας. Έτσι, οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στην εκταφή του 79χρονου άνδρα.

  Στη μήνυση, που στρέφεται κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας του 79χρονου άνδρα, στις 19 Φεβρουαρίου του 2021, υπεβλήθη παράλληλα το αίτημα για την εκταφή προκειμένου να προχωρήσουν στη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής και ιστολογικών εξετάσεων ώστε να διαγνωσθεί η ακριβής αιτία του θανάτου. Πράγματι οι αρμόδιες αρχές έδωσαν την απαραίτητη εντολή αφού, όπως αναφέρεται τρεις ημέρες μετά τον θάνατο νεκροποιείται ο ιός, οπότε κρίθηκε ασφαλής η διενέργεια.

  Οι δηλώσεις της ιατροδικαστού

  Η ιατροδικαστής Κατερίνα Αποστολίδου σε δηλώσεις της στο «Μακελειό» τόνισε πως ο θανών εμφανίζει τραύμα στην τραχεία και ανεξήγητες εκχυμώσεις στον αριστερό οφθαλμό, λόγω κακώσεων, ωστόσο υπογραμμίζει ότι για να καταλήξουμε «και με τη βούλα» στην αμέλεια θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, τα οποία μπορεί να κάνουν μέχρι και τρεις μήνες.

  «Όταν έγινε η διασωλήνωση τραυματίστηκε η τραχεία, από εκεί επιδεινώθηκε η κατάστασή του, νοσηλεύτηκε 10 μέρες έκανε υποδόριο εμφύσημα, κάτι  που επιβεβαιώνει ότι είχαμε διάτρηση της τραχείας, αλλά δεν μπόρεσε να ανακάμψει εξαιτίας αυτού. Επιβεβαιώνεται ο φόβος των συγγενών -και όλη η κλινική του εικόνα αυτό δείχνει- ότι μπήκε με Covid19 στο Νοσοκομείο Κατερίνης, κανονικά με οξυγόνο σε θάλαμο, κάποια στιγμή του είπαν να διασωληνωθεί, ο ίδιος  είχε πλήρη διαύγεια και αρνούνταν. Έφυγε μέσα σε δέκα μέρες. Ο δεν μπορούσε να σταθεροποιηθεί και είχε πολλά προβλήματα. Επίσης φαίνεται μία εκχύμωση στον αριστερό οφθαλμό ενώ δεν ήταν τραυματισμένος όταν μπήκε στο νοσοκομείο, άρα μπορεί να προήρθε από κάποια κάκωση», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Αποστολίδου.

   

  Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας

  Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς αναφέρει: «Στο απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης θανάτου αναφέρεται ως αιτία θανάτου ”καρδιακή κατάρριψη, ανεπάρκεια πολλών οργάνων, σηπτική καταπληξία, λοίμωξη COVID, στεφανιαία νόσος, σακχαρώδη διαβήτη, αρτηριακή υπέρταση”. Αναφέρονται λοιπόν  όλες οι παθήσεις εκτός από αυτή την οποία πέθανε, δηλαδή τον τραυματισμό της τραχείας κατά την διασωλήνωση του ασθενούς. Αυτή ήταν η αιτία που τον οδήγησε στον θάνατο και όχι ο covid19. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο φύλλο νοσηλείας της 9/2/2021 γράφεται ότι κατά την διασωλήνωση παρουσίασε τεταμένο υποδόριο εμφύσημα, έγινε εκτίμηση από χειρουργό και ο θανών  παρουσίασε σοβαρή υποξυγοναιμία και αιμοδυναμική αστάθεια. Μετά από αυτό αναφέρουν ότι έγινε ενημέρωση των συγγενών για  την κρισιμότητα της κατάστασης και της σχεδόν μοιραίας κατάληξης του. Όλα αυτά μετά την διασωλήνωση. Το σώμα του θανόντος πρήστηκε από αέρα λόγω του υποδόριου εμφυσήματος το οποίο προκλήθηκε από την τρώση του αναπνευστικού. Το πρήξιμο του σώματος ήταν τέτοιο που όπως γράφουν  ίδιοι γιατροί τοποθέτησαν ποσότητα βελονών στο δέρμα για να αποβληθεί ο αέρας. Η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας επιβεβαίωσε τα ανωτέρω τα οποία προκύπτουν άλλωστε και από μία απλή ανάγνωση του ιατρικού φακέλου. Ο μύθος, ότι όποιος πεθαίνει από covid19  δεν υποβάλλεται σε νεκροψία-νεκροτομή κατέρρευσε. Τα ερωτήματα είναι πολλά… όπως και ο μώλωπας στο αριστερό μάτι του θανόντος».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  16 Σχόλια

  1. Εγκληματικές ενέργειες.συμμετοχοι οι γιατροί.

  2. Ζούμε την χειρότερη χούντα από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους, ούτε οι γερμανοί κατακτητές δεν συμπεριφέρθηκαν έτσι, και όσο για το καθεστώς Ερντογάν φαντάζει Αθηναϊκή Δημοκρατία μπροστά στο δικό μας καθεστώς, χρειαζόμαστε επειγόντος μια επανάσταση για να τους διώξουμε μια για πάντα.

  3. Μάζεψαν όλους τους μελοθάνατους ηλικιωμένους στις ΜΕΘ και όποιος πεθάνει τον βάζουν απλά ότι πέθανε από κορονοιό και τα πρόβατα τους πιστεύουν.

  4. είναι εγκληματίες ακόμη και για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν εξ αρχής την κρίση. Οι άνθρωποι, στα μάτια εξειδικευμένων και έντιμων επιστημόνων είναι για φυλακή διότι δεν λειτουργούν το επάγγελμα του ιατρού αλλά του εξ αμελείας εγκληματία κατά συρροή. Τέτοιους επιστημονικά ημιμαθείς προσκυνούσαν οι Έλληνες γιατί είχαν τον τίτλο του ιατρού. Επειδή δε οι ιατρικοί σύλλογοι συγκάλυπταν πάντα τα ιατρικά λάθη, είναι άγνωστος ο αριθμός θανάτων εξ αμελείας στη χώρα μας. Θέλουν όλοι φυλακή! Σκεφτείτε πόσοι συνάνθρωποι μας έχουν πεθάνει εξ αμελείας με το πιστοποιητικό να γράφει αιτία η covid-19! Κάτι κρύβει ο νόμος που για λόγους ασφάλειας απαγόρευσε τις άμεσες νεκροψίες για επιστημονική διερεύνηση αιτίου θανάτου. Πρέπει και άλλοι δικηγόροι να πάρουν υποθέσεις θανάτων με αιτιολογικό τον κορωνοϊό, αλλά αμέσως μετά τον θάνατο. Πρέπει να προσπαθήσουν να σώσουν ότι έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα

  5. και οι βλακες ακομα πιστευουν οτι πεφτουν σα τα κοτοπουλα απο κορονοιο ο κοσμος !! μα σε λιγο δε ειναι ψεμα θα γινετε αυτο γιατι αυτοι που εμβολιαστιθκαν θα πεσουν ξερει σιγουρα απο αυτο τωρα η πιο μετα χρονικα

  6. Ο/Η Ένα πτυχίο εξωτερικού, μια ρομπίτσα και όποιον πάρει ο χάρος λέει:

   Ανεβήτε στο νοσοκομείο Κατερίνης και ρωτήστε τον κόσμο αν εχει παράπονα.
   Ολοι σπουδαγμένοι στο ανατολικό μπλοκ, πτυχία ανάλογα των χωρών. Ξεκληρίζεται κόσμος εκεί πέρα. Φίλοι μας διηγούνται τα παθήματά τους και φευγουν από εκεί προς Λάρισα ή Θεσσαλονίκη για να νιώσουν ασφάλεια..
   Για να προκαλέσεις ρήξη τραχείας λογω διασωλήνωσης πρέπει να μπεις βϊαια, λανθασμένα. Αν βρεις αντίσταση λόγω κακής διεργασίας κι εσύ συνεχίζεις να σπρώχνεις σαν μοσχάρι λες και τρυπάς τοίχο….τί να πω, είναι ακατόρθωτο, εγκληματικό. Πρέπει να είσαι παντελώς ανίδεος. Βέβαια πάλι θα τα κουκουλώσουν, διοτι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

   1. Γιατροί που κάνουν την πρακτική τους είναι.Τα μωρά να δεις τι τραβάνε, αν μπουν για νοσηλεία, γίνονται πειραματόζωα στα χέρια τους

  7. Ο άνθρωπος θα εφαγε και καμιά γροθιά στο ματι για να είναι πιο συνεργάσιμος στην δολοφονία του.

  8. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

   Οι νεκροί από τον ιο ειναι σαν τους πεσοντες της ερτ σε λίγο καιρό θα τους κάνουν και μνημειο πεσοντων του ιού

  9. Tα θύματα τού κορονοϊού αντάξια με τα θύματα τού Πολυτεχνείου.

  10. γιατί δεν κάνει ο Χίος άλλες εκπομπές με τον Αντωνιάδη;;;;
   μπήκε ο παππούς με γρίπη(αφού δεν υπάρχει κανένας “COVID”) στο νοσοκομείο και η μαφία των διασωληνώσεων τον καθάρισε, δεν υπήρχε λόγος να γίνει διασωλήνωση, η διασωλήνωση είναι για όταν είναι ετοιμοθάνατος ο άλλος, έχει επιπλοκές και πολλούς κινδύνους αν δεν γίνει σωστά

  11. Το έτος 2020, σε σχέση με το μέσο όρο δεκαετίας, δεν υπάρχει ουσιώδης μεταβολή στους συνολικούς θανάτους στη χώρα. Από αυτούς, πέντε χιλιάδες αφορούν λοιμώξεις, βέβαια το 2020 εξαφανίστηκαν γρίπη και απλές λοιμώξεις. Ενώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο COVID 19, αν διαγνωστεί COVID 19, από οποιαδήποτε αιτία και να πεθάνει ο ασθενής χρεώνεται στον COVID 19. Παρά τα πρωτόκολλα, τις προσπάθειες τους και το χάλι του ΕΣΥ, ο αριθμός θανάτων από COVID 19 παρέμεινε χαμηλός το 2020. Το χάλι όμως της οικονομίας είναι τεράστιο και η πείνα βρίσκεται προ των πυλών. Επιπλέον, φασιστική είναι και η καταστρατήγηση των ατομικών μας ελευθεριών. Ο αρχηγός της αστυνομίας κατήργησε Σύνταγμα και νόμους και ρυθμίζει τη ζωή μας με αποφάσεις του, πράττει δηλαδή σαν να πρόκειται για τον κατοχικό φρούραρχο. Το δε χειρότερο είναι πως όλοι σκύβουν το κεφάλι και παίρνουν άδεια ακόμη και για να αγοράσουν γάλα από την ΕΒΓΑ της γειτονιάς τους.

  12. Γ@Μ@ΣΤ@ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;;

  13. Γιατί υπήρχε περίπτωση να πεθάνει από κορονοιο? Γιατί έχουν πεθάνει πολλοί μέχρι τώρα από κορονοιο? Εντάξει το τερματίσαμε με την ηλιθιότητα έλεος πια.

  Comments are closed.