ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ – Λ@ΘΡΟ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ – ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ

    Κοινοποίηση:
    45075537_303

    Τραγικές καταστάσεις υψίστου εθνικού συμφέροντος συμβαίνουν καθημερινά στην μεθόριο Ελλάδας και Τουρκίας στον Έβρο.

    Όπως αποκαλύπτει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ χθες Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου είχαμε ένα σοβαρότατο περιστατικό που δείχνει ότι η Αθήνα έχει αφήσει απροστάτευτα όχι μόνο τα σύνορα αλλά και το ίδιο το στρατιωτικό προσωπικό.

    Σύμφωνα λοιπόν με οτν καταγγέλονται, το επεισόδιο έγινε στα Λάβαρα Έβρου. Κατά τις βραδυνές ώρες περιπολία του στρατού σταμάτησαν περίπου 50 λ@θρο που είχαν περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα. Οι λ@θροεισβολείς ήταν χωρισμένοι με αποτέλεσμα το ίδιο να κάνουν και στρατιωτικοί. Έναν από αυτούς φέρεται να τον ξυλοκόπησαν και συγκεκριμένα με το κοντά του όπλου του στο κεφάλι. Ο στρατιωτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκαν να του κάνουν 17 ράμματα. Οι λ@θραίοι δεν δίστασαν να πάρουν το υπηρεσιακό όπλο του αξιωματικού, το οποίο πέταξαν παραπέρα. Οι λ@θραίοι εξαφανίστηκαν στην ενδοχώρα και ο στρατιωτικός στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, το όπλο εντοπίστηκε έπειτα από έρευνα.

    Το ΥΠΕΘΑ οφείλει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το περιστατικό για να γνωρίζει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει εκεί και κατά πόσο κινδυνεύουν οι αξιωματικοί και οι έφεδροι που υπηρετούν εκεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ο ΤΣΙΓΚΙΝΟΠΑΡΑΣΗΜΟΣ ΑΓΕΕΘΑ ( ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΓΚΟ ) ΤΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ?????
      ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΔΙΑ!!!!!

    2. To αστείο της υπόθεσης ειναι οτι αυτοί οι εγκληματίες να λαθρο αύριο θα έχουν νόμιμα αφμ κ ταυτότητες απο το υπουργείο μετανάστευσης για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    3. εάν έγινε και αυτό πρέπει να του δώσουν παράσημο όπως δώσανε και στα δυο κομάντο που πιάσαν στην ανδριανούπολη πριν μερικά χρονια 😀

    4. Όταν γίνει το μπαμ ρε ανώμαλες παλιοφουτάνες και μαζευτούν καμιά πενηνταριά χιλιάδες από τους δυστυχείς αγαπημένους σας έξω από το πεντάγωνο και γυρεύουν να κατεβάσουν την καγκελόπορτα για να μπουκάρουν μέσα τι θα κάνετε ρε γυναικωτοί λάτρεις του διεθνούς δικαίου; Θα αρματώσετε πολυβόλα και θα βαράτε ή θα συνεννοηθείτε με μκο πρώτα για να μη σας κατηγορήσουν; Θέλετε την ησυχία σας και την κονόμα και ορίστε που θα καταλήξουν τα πράγματα επειδή είστε εξαρτημένοι στη λαλακία. Κότες.

    5. Μήπως δεν τα βρήκαν στα χρήματα ? λεω εγώ τώρα ….

    6. Πυρ κατ ευθείαν και ας πλησιάσει ο επόμενος αν θελει

    7. Καλά να πάθει ας πυροβολούσε, βρήκαν και τα κάνουν οι βρωμιάρηδες, αν τους κλείναμε την πόρτα και τους κάναμε καψόνια όπως οι Βούλγαροι θα ακούγανε Ελλάδα και θα τρέχανε απο την αντίθετη πλευρά. Αλλά όχι, αυτοί οι συφιλικοί τραμπούκοι που μας μισούνε θανάσιμα θα φάνε τζάμπα, θα τους στεγάσουμε τζάμπα, θα χέσουν την Ελλάδα, θα μας γαμήσουν κιόλας, μεταφορικά και κυριολεκτικά και πάλι θα μας βρίζουν. Ευρώπη δεν θέλαμε; Ας φάμε στην μάπα όλο το σκουπίδι που μας πετάει σαν καλή χωματερή. Όποιος δεν έχει παιδεία δεν θα εκτιμήσει ούτε θα σεβαστεί τίποτα, για αυτό πρέπει να σε φοβάται. Δεν μας φοβούνται, μας χλευάζει και το τελευταίο κατακάθι του πλανήτη!

    8. Αθλιοι πολιτικαντηδες βρωμηλοι δωστε εντολη ρε κοπριτεςγια πυρ. Η χωρα δεχεται επιθεση

    9. Αφού δεν του πήραν και το λοκώ, πάλι καλά να λέμε

    10. Τι κάθεσαι μηταρακη γρηγορα ασυλο στα ταλαιπωρημενα προσφυγοπουλα μη μας πουνε και αφιλοξενους οι ευρω πέη

    11. σπιτι του,,,
      αφου ειναι κοτα και δεν το αδειασε πανω τουσ!!! οι κανονεσ εμπλοκησ το επιτρεπουν!!!
      αυτοσ,,,
      ο ομαδαρχησ,,,
      ο διμοιριτησ,,,
      ο λοχασ,,,
      ο δηκασς,,,
      και τον δηκα του δηκα,,,
      φτεει και αυτοσ,,,
      εφεδροσ φανταροσ η μονιμο στελεχοσ?
      σε 2 λεπτα τελιωνει ολο αυτο,

    12. Η μόνη λύση είναι η ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ. Όποιος περνά παράνομα θα πηγαίνει να συναντά τις 72 παρθένες και τα πιλάφια.

    13. Καλά νά σού κάνουν παλιόπουστα!!😁 Έπρεπε νά στο βάλουν στόν κώλο😠
      Σκατόβλαχοι άτολμοι κ δειλοί! Γαμω τό σπίτι σας!!! Βρίσκετε ΑΛΛΟΘΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, στους προδότες τών Αθηνών..
      ΠΩΣ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟ?? ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΣΟΝΤΑ??
      Κανετε τούς μάγκες στους νεοσύλλεκτους καί κλάνετε πατάτες στους εισβολείς😠🙌
      Ή ποινή γι’αυτό πού έκανες είναι: ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΚΑΊ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

    14. ναι γιατί αν πυροβολούσε , μετά το στρατοδικείο κ. τα ισόβια θα τονπήγαιναν οι στο δ.δχαγης για θανατική ποινή.

    15. Μαλ@κισμενες καμαριερες του Ελληνικου Στρατου και του βλακα που κανει τον πρωθυπουργο της χωρας ……………….ειστε απλα ηλιθιοι

    Comments are closed.