ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΑΚΗ: ΜΕ OFFSHORE ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΡΣΑΛ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ!”ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!” – ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ! Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ! – ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! (ΦΩΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  ΜΑΝΤΑΣ

  Offshore στα νησιά Μάρσαλ κατέχει ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, σύμφωνα με την καταγγελία του Παύλου Πολάκη, ο οποίος κάνει λόγο για διαφθορά, με το Μαξίμου να «βάζει» πλάτη.

  «Ο συγκεκριμένος “άριστος” βουλευτής της ΝΔ κατέχει OFFSHORE εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ (!!!), προφανώς για να είναι “αόρατες” οι δραστηριότητες του. Για να κρύψει μάλιστα εντελώς τα ίχνη του, ο Μαντάς τοποθέτησε ως φορολογικό και νόμιμο εκπρόσωπο στην offshore “ΑEGIR SERVICES CO” έναν δικό του, απολύτως έμπιστο, αχυράνθρωπο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτει έγγραφα.

  Μάλιστα, σημειώνει ότι «ο Μαντάς “καρφώθηκε” μόνος του!», προσθέτοντας πως ο βουλευτής της Ν.Δ. και το «Μαξίμου έκαναν το μοιραίο λάθος, που αποδεικνύει αφενός την ΕΝΟΧΗ του πρώτου κι αφετέρου τη ΓΝΩΣΗ και τη συγκάλυψη του Μητσοτάκη: προσπάθησαν να “κουκουλώσουν” την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του Περικλή Μαντά, βάζοντας την Κωνσταντοπούλου να μεταβιβάσει αμέσως (στις 12 Ιανουαρίου) το 100% των μεριδίων της offhsore του Μαντά προς τον συνέταιρό του Ν. Τσακάκο».

  Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

  Ορίστε…έφτασε:

  ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!!

  Είναι τόσο εκτατεμένη η σήψη και η διαφθορά στη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, ώστε ακόμα και οι δευτερο/τριτοκλασσάτοι βουλευτές του διαθέτουν ΟFFSΗORE (Φαντάσου τι έχει ο ίδιος και οι αδιευκρίνιστοι της κυβέρνησης του)!! Πάμε λοιπόν…

  Ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξεσκεπάζει σήμερα και αποκαλύπτει με αδιάσειστα στοιχεία το μέγεθος της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ μίας ακόμη γαλάζιας ακρίδας! Πρόκειται για τον βουλευτή Μεσσηνίας, Περικλή Μαντά, προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη (φωτό 1), ο οποίος έγινε γνωστός όταν παρέστη στην κηδεία του Γλύξμπουργκ, καθώς στη Βουλή έχει λάμψει δια της απουσίας του…

  Ο συγκεκριμένος “άριστος” βουλευτής της ΝΔ κατέχει OFFSHORE εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ (!!!), προφανώς για να είναι “αόρατες” οι δραστηριότητες του. Για να κρύψει μάλιστα εντελώς τα ίχνη του, ο Μαντάς τοποθέτησε ως φορολογικό και νόμιμο εκπρόσωπο στην offshore “ΑEGIR SERVICES CO” έναν δικό του, απολύτως έμπιστο, αχυράνθρωπο (φωτό 2), που ο ίδιος και η σύζυγός του χρησιμοποιούν σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες τους (φωτό 3): την 35χρονη σήμερα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία:

  – απασχολούταν από το ζεύγος κατά το διάστημα 2013 – 2022 ως υπάλληλος (πωλήτρια με μηνιαίο μισθό 650€) στο κατάστημα υποδημάτων Perla που η εταιρεία τους “ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗ – ΜΑΝΤΑΣ Ο.Ε” διατηρεί στην Καλαμάτα. Η υπαλληλική σχέση και η στενή φιλία του ζεύγους Μαντά-Καπαρελιώτη με την Κωνσταντοπούλου αποδεικνύονται πλήρως από την Καρτέλα ασφαλισμένου (φωτό 4 -8), αλλά και από τις αναρτήσεις τους στο facebook (φωτό 9-12).

  – είχε ορισθεί από τη σύζυγο του Μαντά ως διαχειρίστρια και εκκαθαρίστρια σε άλλη εταιρεία της (“ΓΟΥΝΑΡΗΣ Δ. – ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗ Μ. ΙΚΕ”, φωτό 13), την οποία παρεμπιπτόντως το ζεύγος έχει ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ από όλες τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες του!

  – είχε ορισθεί από τον Μαντά ως διαχειρίστρια στην εταιρεία “ΤELPEL M.IKE”, της οποίας μοναδικός εταίρος ήταν μέχρι πρότινος η παραπάνω offshore εταιρεία του (φωτό 14 -15)!

  – απασχολείται τα τελευταία χρόνια στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του Π. Μαντά στην Καλαμάτα!!!!

  Η αλήθεια είναι ότι ο Μαντάς “καρφώθηκε” μόνος του! Όταν στις αρχές Ιανουαρίου ξεσκεπάσαμε τον Χειμάρα, δημοσιεύματα στον Τύπο (ακόμη και στον φιλοκυβερνητικό) έγραφαν ότι υπάρχει θέμα για δύο ακόμη βουλευτές της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Στις 5 Ιανουαρίου η Κontranews αναφερόταν, στο πρωτοσέλιδό της, σε βουλευτή Μεσσηνίας με offhore (φωτό 16) και στις 9 Ιανουαρίου η ίδια εφημερίδα αποκάλυπτε ότι βουλευτής κλήθηκε από τη Μεσσηνία για εξηγήσεις στο Μαξίμου (φωτό 17).

  Στον πανικό τους για την επερχόμενη αποκάλυψη, ο Μαντάς και το Μαξίμου έκαναν το μοιραίο λάθος, που αποδεικνύει αφενός την ΕΝΟΧΗ του πρώτου κι αφετέρου τη ΓΝΩΣΗ και τη συγκάλυψη του Μητσοτάκη: Προσπάθησαν να “κουκουλώσουν” την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του Περικλή Μαντά, βάζοντας την Κωνσταντοπούλου να μεταβιβάσει αμέσως (στις 12 Ιανουαρίου) το 100% των μεριδίων της offhsore του Μαντά προς τον συνέταιρό του Ν. Τσακάκο (φωτό 18)!!!

  Ουδέν κρυπτό όμως από τον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ…

  ΥΓ1: Κύριε Τασούλα, αναμένουμε εντός της ημέρας τις ενέργειές σας!

  ΥΓ2: Η σημερινή αποκάλυψη αφιερώνεται στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου Ν. Σαντορινιού, με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλα όσα κι εκείνος ονειρευόταν και πάλευε!!

  Διαψεύδει ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς τις κατηγορίες του Tομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Παύλου Πολάκη ότι κατέχει εταιρεία Offshore.

  Στη δήλωσή του ο κ. Μαντάς σημειώνει:

  «Ο κύριος Πολάκης για ακόμη μια φορά ακολουθεί την αγαπημένη του τακτική, προσπαθώντας να πολιτευτεί με όπλα του τη συκοφαντία και τη λάσπη.
  Καθαρές κουβέντες.
  Ουδέποτε εγώ ή μέλος της οικογένειάς μου είχα οποιαδήποτε σχέση με offshore εταιρεία, όπως ψευδώς αναφέρει ο κ. Πολάκης.
  Ουδέποτε εγώ και η σύζυγός μου είχαμε τέτοιου τύπου δραστηριότητες ή σχέσεις με εταιρίες που εδρεύουν σε φορολογικούς παραδείσους.
  Ουδέποτε ήμουν «μέτοχος» της AEGIR SERVICES CO.
  Κάθε επιχειρηματική μου δραστηριότητα μέχρι σήμερα ήταν απόλυτα διαφανής και κάθε εταιρία στην οποία συμμετείχα είχε έδρα στην Ελλάδα.
  Οι πολίτες της Μεσσηνίας με γνωρίζουν πολύ καλά. Ξέρουν ότι πολιτεύομαι με γνώμονα την ειλικρίνεια και τιμώ με όλες μου τις δυνάμεις την εντολή που μου έδωσαν. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω.
  Απέναντι στη δολοφονία χαρακτήρων και στο κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολύσει για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς συνεχίζουμε να απαντούμε με θετικό λόγο μακριά από τακτικές πόλωσης, που στόχο έχουν να δημιουργήσουν τοξικό κλίμα λίγους μήνες πριν τις εκλογές».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. Μόνο βολεμένοι από Ν.Δ και σανοφαγοι θα ψηφίσουν Μητσοτάκη.

  2. Γ@μω τη Νέα Κλεφτοκρατια !!! Κλείστε τους κλεφταραδες φυλακή ρεεεεεεεεεεεε…!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι της Δικαιοσύνης Κύριοι και Κυρίες υπάρχετε πουθενά εσείς..???? Σε πολλά δεν έχουν μαζευτεί..?
   Πώς τη βλέπετε τη δουλειά…? Δε μας λέτε και μας να μάθουμε γιατί σας ” πληρώνουμε “..???? Καιρός δεν είναι…????

  3. Καλύτερα αυτοί που ξέρουν κλεβουν παρά οι κόκκινοι που ληστεύουν.

  4. Οι εμβολιολάγνες ακρίδες όλο και θα πήραν το κατιτίς τους από τα εμβόλια. Εδώ κοτζάμ φον ντερ λαίαν της Κομισιόν είχε μηνύματα και επικοινωνία με τον Μπουρλά. Δεν θα είχαν οι εμβολιολάγνες γαλάζιες ακρίδες που σύστηναν τα εμβόλια πιο πολύ και από τον μπουρλά!

  5. Ρε τι απατεωνες ειναι αυτοι?

   Ο Αρειος Παγος ειναι μονο για να πουλαει παστελια.

  Comments are closed.