ΚΑΛΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΓΕ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – 56 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, 43 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, 72 ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ

    Κοινοποίηση:
    tsiodras

    Δείτε την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

    Καθημερινότητα αποτελούν -πια- τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, με τους ειδικούς να ελπίζουν πως μέσα στον Απρίλιο θα “φανούν” τα μέτρα που έχουν παρθεί τις τελευταίες ημέρες.

    Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται στην χώρα μας, όπως και αυτός των κρουσμάτων, η απαγόρευση κυκλοφορίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το συμπέρασμα είναι πως η κατάσταση είναι κρίσιμη.

    Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η καθιερωμένη ενημέρωση για τον “χάρτη” του ιού στην χώρα μας, με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, να παίρνει την… συνηθισμένη θέση του.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως στην Ελλάδα υπάρχουν 56 νέα κρούσματα κορονοϊού και συνολικά 1.212.

    Ακόμη ανακοίνωσε πως υπάρχουν πέντε νέοι θάνατοι, που σημαίνει πως ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα είναι πλέον 43.

    Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως 72 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, εκ των οποίων 14 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι, σε ποσοστό 81%, άνδρες. Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 65 έτη και σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα. Πέντε συμπολίτες μας εξήλθαν από τις ΜΕΘ, όπως ακόμη ανακοινώθηκε.

    Πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του ο κ.Τσιόδρας μετέφερε ένα μήνυμα για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου…

    Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό των υγειονομικών αρχών, αναφορικά με τον εμβολιασμό των μικρών παιδιών, εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας. Όπως είπε, η διακοπή του εμβολιασμού μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση επινόσων ατόμων.

    Έτσι, συστήνεται ο έγκαιρος εμβολιασμός των παιδιών ηλικίας έως δύο ετών χωρίς καθυστέρηση, ιδιαίτερα για εμβόλια πρώτης προτεραιότητας, με προτίμηση στη χορήγηση πολυδυνάμων εμβολίων, ώστε να περιορίζονται οι επαφές. Είναι σημαντικό να μην παραλείπονται οι εμβολιασμοί, τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας, θυμίζοντας τα αυξημένα κρούσματα ιλαράς πριν από δύο χρόνια.

    Συγκεκριμένα, εξήγησε πως τα παιδιά, συνοδεία ενός μόνο γονέα, θα μπορούν να προγραμματίζουν ραντεβού με τον γιατρό τους, προκειμένου να πραγματοποιείται το εμβόλιο στο ιατρείο. Με αυτό τον τρόπο, θα αποφεύγεται η αναμονή μαζί με άλλα άτομα και θα πραγματοποιούνται τα εμβόλια σε μικρά παιδιά έως δύο ετών. Για παιδιά άνω των δύο ετών θα πραγματοποιηθούν εκ νέου επαναληπτικά εμβόλια, μετά το τέλος της καραντίνας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Πούθε πήγε η σημαία ρε λεβεντιές. Την πήρε ο στρατηγός άνεμος;

    2. Ας τον θυμούνται τον άνθρωπο οι δικοί του, χώμα ελαφρύ να εχει. Όμως, ο μακαρίτης ήταν πολύ υπερτιμημένος σαν πολιτικός, του βάλανε και πλακέτα πάνω στην ιερό βράχο της Ακρόπολης. Ηρωική η πράξη του, όμως εκεί υπήρξαν ήρωες που έχασαν την ζωή τους για την πατρίδα ( ένας απο αυτούς ο Γκούρας) χωρίς να τιμηθούν απο την πατρίδα. Σημειώνουμε πως ο Σάντας ανέβηκε στον βράχο, ο Γλέζος περίμενε κάτω. Ζήτω λοιπόν, οι δημιουργοί του Παρθενώνα δεν αναφέρονται πουθενά, οι ήρωες που έχυσαν εκεί το αίμα τους παραμένουν αφανείς, ενώ μόνο οι δυο αριστεροί θα υμνούνται εκεί. Ελλάς το μεγαλείο σου…

      1. …..τι λες ρε εβαλαν πλακετα με το ονομα του συγχρονου πεθαμενου ? Τι τιποτα ειναι αυτα απο ασιατες πολιτικους …..και οσο για τον λεγομενο Γκουρα εκει στην ακροπολι σαν γαλατοαλβανος , κατεσφαξε πολλους ετσι απο συνηθεια του DNA toy …δηλαδη του βαρβαρικοαιματου ο πρωην χωροφυλαξ [γενιτσαρος] των τουρκων. ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΦΕΡΕΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ>

    3. Ο τεμπέλης γερός χωρίς κανένα ένσημο που κατέβασε ποια σημαία? Ποτέ? Οι κουμουνιστες πάντα θέλουν να κάνουν φανταστικές ιστορίες τους σημαία. Είναι το κόμμα που ζει με ψευδαισθήσεις , με μεταλλαγμένη ιστορία, συμβάλλει ενεργά από την ίδρυση του στην καταστροφή του έθνους και με δεξιές βαριες τσέπες βρώμικου χρήματος πουλάει ψευτοιμπεριαλιστικες και ψευτοκουρτουριαρικες ιδεολογίες. Βρε ουστ σάπιοι ανθελληνες

    4. Ο επαναστάτης πατριώτης γκετσος που κατέβασε. Την σημαία από κορονακι πήγε?

    5. δεν ΠΡΕΠΕΙ να ανακατευουμε ασυμβατα πραγματα, ΟΥΤΕ να βαπτιζουμε το ΚΡΕΑΣ ,ΨΑΡΙ.

    6. ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΣΙΟΡΔΑ…….ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ…..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ Ε ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ…..

    7. Πάσχα λέει στα σπίτια μας αχαχα δε θα πάμε στις εκκλησίες για το καλό μας αλλιώς θα ας κλείσει όλους μέσα……

      1. Μα τα μασσοναρια αυτο εχουν ως προγραμμα αυτα τους λεει η Στοα και αυτοι απλα εκτελουναι η εκκλησια η ορθοδοξια τα ηθοι τα εθυμα πατανε στο δογμα Κισσινγκερ και βρηκαν χρυση ευκαιρια………να τα ακρωτηριασουν

    Comments are closed.