25/05/2022 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com | efimerida@makeleio.gr

  ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ: ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ – ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  Καταγραφή1

  Αν και οι κεντρικές οδικές αρτηρίες έχουν καθαριστεί, το χιόνι παραμένει στα στενά, και οι δρόμοι έχουν πιάσει πάγο και είναι απροσπέλαστοι, με την ταλαιπωρία των κατοίκων να μην έχει τελειωμό.

  Βάζουν ρεφενέ χρήματα για να νοικιάσουν μπουλντόζα για να ανοίξουν το δρόμο
  Στο mega μίλησε ο κ. Ηλίας, κάτοικος Πεντέλης, ο οποίος καταγγέλλει ότι μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής βάζουν ρεφενέ χρήματα για να νοικιάσουν μπουλντόζα, προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο από το χιόνι μπροστά από τα σπίτια τους.
  «Αν και είμαστε συνηθισμένοι, πάντα ο δήμος είχε την υποδομή να ανοίγει τους δρόμους. Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρούνται αρρυθμίες στο κομμάτι αυτό του δήμου, δε γνωρίζω γιατί. Η Πεντέλη σε αυτά τα θέματα, όπως και στις φωτιές το καλοκαίρι, ήταν δήμος – πρότυπο. Το χιόνι ήταν πολύ, αλλά εμείς τέτοιο χιόνι έχουμε δει και άλλες φορές», είπε ο κ. Ηλίας.

  «Μαζέψαμε από 5-10 ευρώ, όσα μπορούσε ο καθένας, κάποιος γείτονας είχε γνωστό που ήταν εργολάβος και ήρθε ο άνθρωπος και μας εξυπηρέτησε», πρόσθεσε ο ίδιος.

  Προβλήματα και στο Χαλάνδρι
  Την ίδια ώρα τεράστια παραμένουν τα προβλήματα και στο Χαλάνδρι, όπου πολλά στενά παραμένουν αδιάβατα. Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες και στο Χαλάνδρι έχουν καθαριστεί, με αποτέλεσμα το χιόνι να συγκεντρώνεται στα πεζοδρόμια.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  3 Σχόλια

  1. Δεν πειράζει, αφού πήραμε 6 μεταχειρισμένα rafale.

  2. Να μην ξεχνάμε ότι ο πολλοι δήμοι ενοποιήθηκαν…μελίσσια Πεντέλη είναι ένας δήμος σε πόσα στενά να πάνε να βγάλουν σε μια έκταση τεράστια…αυτά φαίνονται τώρα βεβαία όταν ενοποιούνται δεν μιλάει κανένας για κόψουν λειτουργίκα έξοδα να τα αποτελέσματα.

  Comments are closed.