ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ “ΧΤΙΚΙΟΥ”, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΕ… ΝΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΓΓΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ

  Κοινοποίηση:
  Research on novel coronavirus 2019, National Institutes of Health

  Ένας φαύλος και συνάμα επικίνδυνος κύκλος είναι η παρωδία του κορονοϊού αφού οι πρωτοεμφανιζόμενες μεταλλάξεις που ξεπηδούν αυτές τις ώρες στις ΗΠΑ, παρακάμπτουν εντελώς όλα τα εμβόλια. Ειδικά η μετάλλαξη Epsilon φαίνεται ότι μπορεί να ξεπερνά όλα τα τείχη ανοσίας που προσπαθούν να κτίσουν τα κράτη!

  Περιττό να πούμε ότι αυτές οι μεταλλάξεις που παρακάμπτουν τα εμβόλια είναι μια τρανή απόδειξη ότι ο κορονοίός είναι προιον εργαστηρίου.

  Σύμφωνα με μελέτη του University of Washington και University San Fransisco η μετάλλαξη αυτή, έχει ιδιότητες που μπορεί να την καταστήσουν πιο ανθεκτική στα υπάρχοντα εμβόλια ή την ανοσία που έχει αποκτήσει ένα άτομο από προηγούμενη μόλυνση COVID-19, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

  Η μετάλλαξη έχει τρεις μεταλλάξεις στην ακίδα της πρωτεΐνης που την βοηθούν να εξουδετερώσει αντισώματα που παράγονται από εμβόλια mRNA όπως της Pfizer και της Moderna.

  Δυστυχώς τα άσχημα νέα δεν τελειώνουν εδώ: το University of Chile ανακάλυψε νέα μετάλλαξη την Lamda του κορωνοϊού, επίσης πολύ ανθεκτική στα εμβόλια.

  Η νέα μετάλλαξη του του Covid-19, εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Περού.

  Ερευνητές από το University of Chile (Πανεπιστήμιο της Χιλής) στο Σαντιάγο σε μελέτη τους ότι «οι μεταλλάξεις που υπάρχουν στην ακίδα πρωτεΐνης της παραλλαγής Lambda εμφανίζουν αυξημένη μολυσματικότητα».

  Ο ΠΟΥ είπε ότι τα «αντισώματα» της μετάλλαξης Lambda θα μπορούσαν να αυξήσουν τη δυνατότητα μετάδοσης ή ενδεχομένως να αυξήσουν την αντίστασή της.

  Άρα προς τι όλη αυτή η επικοινωνιακή λαίλαπα να εμβολιαστεί ο κόσμος για κάτι που δεν τον προστατεύει; Ποιος οφελείται από όλη αυτή την ιστορία; Ποιος γίνεται πειραματόζωο ώστε κάθε 6 μήνες – 1 χρόνο να του ζητούν να εμβολιάζεται ξανά και ξανά;

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  1 Comment

  1. Είναι ένα σχέδιο των ερπετοειδών να μειώσουν τον πληθυσμό στον πλανήτη. Γίναμε πολύ και πρέπει να φύγουν μερικά δισεκατομμύρια ιδιαίτερα εμείς οι γέροι για να γινει το Great reset.Βλεπω όμως να τους προλαβαίνει ο πόλεμος .Ολο ενοχλούν τον Putin αλλά αυτός θα μιλήσει μια φορά και η Αμερικη όπως είπε ο Άγιος Παΐσιος θα γινει μερικη. Οψόμεθα.

  Leave a Response