(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ’ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ! ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ – ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΦΩΚΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ – ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ;;; (ΒΙΝΤΕΟ) – [ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

    Κοινοποίηση:
    VAS3εκσο

    Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται -εν μέσω πολύ ισχυρών ανέμων- την Τετάρτη (09/09) σε όλη τη χώρα.

    Την ώρα που η αντιπυρική περίοδος τελειώνει με σχετικά καλά αποτελέσματα χωρίς τεράστιες καταστροφές, ξαφνικά σήμερα οι φλόγες ξεπηδούν από παντού! Λίγες μόνο ώρες μετά τον εμπρησμό και την ολοκληρωτική καταστροφή στο ΚΥΤ της Μόριας.

    5141080

    Πρόκειται για οργανωμένο τουρκικό σχέδιο αποσταθεροποίησης λίγο πριν το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο; Άλλωστε οι τουρκαλάδες είναι μαθημένοι σε αυτήν την τακτική όπως έχουν ομολογήσει οι ίδιοι. Αρκεί να θυμηθούμε την παραδοχή του Μεσούτ Γιλμάζ που είπε ότι την περίοδο 1995-1997 τούρκοι έκαιγαν τα ελληνικά δάση.

    VAS1TEL VAS2TEL VAS3TEL VAS4TEL VAS5TEL

    Αυτή τη στιγμή, μεγάλος κίνδυνος για τις περιουσίες των πολιτών εντοπίζεται σε δύο μέτωπα. Στη Νέα Μάκρη και στη Καλύβια όπου η κινητοποίηση είναι γιγαντιαία.

    5141078

    Η φωτιά στη Νέα Μάκρη (με κατεύθυνση προς τον Διόνυσο) σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η φωτιά ξεκίνησε από αυτοκίνητο στη λεωφόρο Διονύσου και σύντομα ξέφυγε λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

    5141096

    Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιβεβαιώνει ότι αρχικά δέχθηκε κλήση για φωτιά σε αυτοκίνητο αλλά δεν επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για το ίδιο περιστατικό.

    Το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες από το μέτωπο της φωτιάς, η εικόνα είναι καλύτερη σε σχέση με το ξεκίνημά της.

    Εν τω μεταξύ, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

    Συγκεκριμένα έχουν κλείσει οι εξής δρόμοι:

    – στη λεωφ. Διονύσου από το ύψος του Άγιου Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Μάκρη

    – στη λεωφ. Διονύσου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρου Θεόφιλου Καΐρη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Μάκρη

    5141089

    – στη λεωφ. Διονύσου από τη θέση Ανατολή στο ρεύμα κυκλοφορίας από Νέα Μάκρη προς Άγιο Πέτρο.

    Όσοι μένουν κοντά στην εστία της φωτιάς έχουν αρχίσει να απομακρύνονται.

    Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσκολεύει τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

    Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 31 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

    Πλέον οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και τώρα επιχειρούν: 41 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 3 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

    Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την Πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή.

    Νωρίτερα σήμερα, είχε ξεσπάσει φωτιά στο Νέο Βουτζά, κοντά στη δεύτερη είσοδο, η οποία έκαψε ξερά χόρτα.

    Όπως διευκρινίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αυτή η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο.

    Φωτιά και στα Καλύβια

    kalyvia-fwtia2

    Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης σε δασική και οικοπεδική περιοχή στη θέση Φέριζα στα Καλύβια Αττικής.

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι ενώ υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, γι αυτό έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά.

    Για την κατάσβεση επιχειρούν αυτή την ώρα, 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα με τη συνδρομή εθελοντών και υδροφόρων ΟΤΑ.

    Από την Πυροσβεστική προτάθηκε προληπτική εκκένωση κτηρίων που βρίσκονται κοντά στις φλόγες και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εκκενώθηκε ήδη ο οικισμός Φέριζα καθώς κι ένα οικοτροφείο που φιλοξενεί 30 παιδιά, λόγω των πυκνών καπνών.

    Λόγω της πυρκαγιάς, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Αναβύσσου από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Καλυβίων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ανάβυσσο και από το ύψος της συμβολής με την οδό Αγίου Παντελεήμονος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλύβια.

    Εκκενώνονται η Φώκαια και η Ανάβυσσος – Οι φλόγες ήδη καίνε σπίτια στον οικισμό Όλυμπος που εκκενώθηκε νωρίτερα …

    IMG_0308

    Βίντεο από τη φωτιά στα Καλύβια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Δήμαρχος Σαρωνίδας κ. Πέτρος Φιλίππου


    Πυρκαγιά και στη Θάσο

    Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική έκταση στην περιοχή Ποταμιά Θάσου.

    Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρο, τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής και 2 αεροσκάφη.

    Φωτιά στο Ηράκλειο

    Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή κοντά στην Αγία Βαρβάρα του δήμου Γόρτυνας στο νομό Ηρακλείου.

    Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση απο την πυροσβεστική υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν 14 οχήματα 45 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 13 οχήματα και 1 ελικόπτερο

    Η φωτιά ξέσπασε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κοντά στην διασταύρωση για Άγιο Θωμά και αμέσως σήμανε συναγερμός λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα εργοστάσιο ξυλείας που βρισκεται στην περιοχή δεν κινδυνεύει απο την πύρινη λαίλαπα.

    Φωτιά στη Μεσσηνία

    Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Πουλίτσι στο δήμο Μεσσήνης, στη Μεσσηνία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία και καίει δασική έκταση.

    Στην περιοχή επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 15 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

    Πηγή φωτό: eurokinissi

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Δεν πάνε να την κάψουν όλη,στάχτη να γίνει το μπουρδελο όλο,καίγονται,πνίγονται, όταν έρχονται εκλογές τι?τους ίδιους πάλι, άλλωστε όπως εχουμε καταλάβει και μας το έδειχναν δεκαετίες τώρα,η χώρα ανήκει σε 3-4 μεγαλοκαρχαρίες,δικαιώματα έχουν μόνο οι πολιτικοί,τα κομματόσκυλα,οι δημόσιοι και οι αγρότες, οι υπόλοιποι μόνο να πληρώνουμε φόρους σωστά?σωστά, τρεχάτε σε όσους ανήκει η χώρα συν τους υπόλοιπους κωλογλειφτες να την σώσετε, είτε καει είτε όχι είτε την πάρουν Τούρκοι είτε έχω εγώ και οι υπόλοιποι που δεν είμαστε βολεμενοι δεν εχουμε τπτ να δούμε,και που ξέρεις αν την πάρει κανένα άλλο κράτος ίσως καθαρίσει και τον κομματικό καρκινο

    2. δημοκρατία δεν θέλαμε? καλά να πάθουμε!! ο Θεός ας μας βοηθήσει

    3. Σε εγρηγορση ολοι οι Ελληνες η οικογενεια Μητσοτακη σε συνεργασια με τις ΜΚΟ της ξαδερφης του και αλλες ΜΚΟ που χρηματοδοτουνται απο τον Σορος θα μεταφερουν ολους τους τζιχαντιστες στην ενδοχωρα.

    4. ο εχθρός είναι εντός ας το καταλάβουμε όλοι μας, με το πρόσχημα του λαθρομετανάστη έχουν μπει χιλιάδες πράκτορες που όταν πάρουν την εντολή από τα ακριβά κινητά τους θα αρχίσουν να σκοτώνουν, ας το καταλάβουμε έρχεται χάος

      1. Και γιατί τα κινητά τους πρέπει να είναι ακριβά;

    5. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΤΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

    6. Αλήτες ανίκανοι πολιτικοί. Μέσα από τις πισίνες κυβερνούν.
      Φρεάτια δάση ποτάμια ακαθάριστα.

    7. χαντακωσαν την ελλαδα οι πολιτικες των συριζοπασοκονεοδημοκρατων… οι φιλοξενεια τοσων μεταναστων ανα την ελληνικη επικρατεια ειναι εθνικο εγκλημα κατα των ελληνων και καποιοι καποτε πρεπει να πληρωσουν στα ποινικα δικαστηρια, ο μητστακης ειπε ολοι μαζι ελληνες και μεταναστες λογω ανθρωπισμου, ρε συνελθετε εκει στην κυβερνηση τι ανθρωπισμο εχουν αυτοι οι ανθρωποι που πετουσαν πετρες και ξυλα στους πυροσβεστες για να μην σβησουν τις φωτιες στην μόρια,

    8. ΕΡΧΕΤΑΙ…
      Φωτιες (πρακτορες.συνχιση)..
      Σφαγη ζωικου κεφαλαιου για διαφ. Αρωστιες(πεινα.)
      Κλησειμο μοναδων κονσερβοπιοιας.(πεινα).τις προηγουμενες μερες κλεισαν κιαλες.
      Οπου φυγει φυγει οι τουριστες να αδειαση οτοπος (φτωχεια)(μαρτυρες)

    9. αδικα περιμεναμε να πει στο διαγγελμα του ο μητστκης οτι οι υπευθυνοι για τις φωτιες στην μορια θα πανε φυλακη και μετα θα απελαθουν, οταν πηγαν οι πυροσβεστες δεχθηκαν επιθεση απο μεταναστες με πετρες κλπ, να μην τους αφησουν να σβησουν τις φωτιες, αυτοι θα πανε φυλακη και απελαση?, μουγκα στην στρουγκα, λεει θα αποζημιωθουν οι κατοικοι, για το οτι εχουν χασει τον υπνο τους και την ειρηνη στην οικια τους ποιος θα τους αποζημιωσει?? καραμπινατη αποπειρα αποσταθεροποιησης, ομως δεν βαζουν μυαλο οι κυβερνωντες γιατι δικα τους ατομα τρωνε με χρυσες μασελες με το μεταναστευτικο, οταν αρχιζουν να σφ@ζ@υν τον απλο κοσμακη οι καυμενοι οι λαθρο, οι ιδιοι και τα παιδια τους θα ειναι πολυ μακρια… και ασφαλεις..

    10. Δεν μπορεί να κανουν τετοια πραγματα οι τουρκαλαδες αφου ειναι φιλοι μας εχουν και καναλι δικο τους στην τηλεωραση, εχουν και βουλευτες στη βουλη των Ελλήνων αν ειναι ακομα Ελληνων, γιατι με τους αντιχριστους που κυβερνησαν και κυβερνανε μαλλον τουρκοσποριτες ειναι μαλλον και οι 301

    11. Ή μοιραζόμαστε το Αιγαίο με τους μογγόλους ή θα μας καψουν ζωντανους αμερικανοι και γερμανοί. Για οσους επιζησουν υπαρχει το εμβολιο. Για οσους τα καταφερουν και δεν ξετιναχτούν απο τα παραπανω υπαρχουν οι λαθρο για την τελική εκκαθάρισή μας.

    12. Ο γουρλομάτης καίει τήν Ελλάδα.Ολοι οι κεραυνοί τού Διά στήν τουρκοεβραική κεφάλα σου
      Γιάννης Λάκων

    13. Μπα ,οχι αποσταθεροποιηση. Ειναι οτι εχουμε αφορισμενο προθυπουργο, με γρουσουζικο εβραικο αιμα που του κανουν μαγια.
      Βλεπεις αλλες χωρες που εχουν πυροσβεστικες εγκαταστασεις στα δαση τους και εδω καθομαστε καθε χρονο να βλεπουμε να μας καινε τα μόγγολα.

      1. Είναι μογγολοι, οι μογγολοι βοήθησαν το Βυζάντιο απέναντι στους Σελτζούκους τουρκους, οι μογγολοι ήταν φίλοι μας.

      2. Είναι μογγολοι, οι μογγολοι βοήθησαν το Βυζάντιο να πολεμησει τους Σελτζούκους Τουρκους, οι μογγολοι ήταν φίλοι μας.

    14. Όταν ολόκληρο ο κρατικός μηχανισμός ασχολείται με το πως θα φιμώσουν με μάσκες τα 5χρονα ιδού το αποτέλεσμα.Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωγώς να προστατέψει τη χώρα.

    15. Αφού ξέρουμε ότι στους λαθρο υπάρχουν Τούρκοι πράκτορες, ισλαμικός στρατός και τζιχάντ. Το σχέδιο σε πλήρη εξέλιξη… Κατά τ άλλα, εμείς καμαρώνουμε με τις μάσκες και κρατάμε αποστάσεις μη κολλήσουμε τον…κορονοιο

    16. Εμείς μάλλον κοιμόμαστε ακόμα στον ύπνο του δικαίου.

    Comments are closed.