ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ- ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    neasmyrni

    Χιλιάδες κόσμου είναι ήδη στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική βία και όχι μόνο. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες υπάρχει πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας που θέλουν να φωνάξουν ενάντια στην κυβέρνηση του Κούλη.

    Ωρα 19: 26 Πολεμικό το τοπίο στην Νέα Σμύρνη με ρίψεις μολότοφ και ρίψεις χημικών

    Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στην Νέα Σμύρνη, με πέτρες, χημικά και μολότοφ κοντά στο αστυνομικό τμήμα.

    Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχε ξεκινήσει στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με αφορμή τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής με τους διαδηλωτές να έχουν ξεπεράσει 5.000 και ξεκίνησαν πορεία προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

    Περιφερειακά της πλατείας Νέας Σμύρνης αναπτύχθηκαν κλούβες της αστυνομίας, ενώ στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ. έχει φέρει και δύο «Αύρες».

    Η αστυνομία διέκοψε από τις 17:00 τα δρομολόγια του τραμ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και διεξάγονται μόνο στα τμήματα από το ΣΕΦ έως τη στάση Μηδείας/Μυκάλης (όρια Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου), Βούλα-Μηδείας/Μυκάλης και ΣΕΦ-Βούλα.

    Επίσης, πάλι με εντολή της Αστυνομίας έκλεισαν οι σταθμοί Συγγρού- Φιξ, Ν. Κόσμος, Αγ. Δημήτριος και Ακρόπολη. Τέλος, από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα οι συρμοί διέρχονται χωρίς στάση.

    neasmyrnineasmyrni2

    neasmyrni1


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    88 Σχόλια

    1. τσο και λο σε καθε προσκυνημενο πραιτωριανο της ανωμαλης κυβερνησης κουλας οπως και σε καθε κρατικοδιαιτο παρακρατικο μπολσεβικο αναρχοαριστερο του συστηματος που πανε χερι χερι!!
      ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!

    2. Κούλη εσύ Ικαρία, Πάρνηθα και δεν συμμαζεύεται το τερμάτισες έκανες άμασκος της βόλτες σου, τα φαγοπότι σου τα όλα σου και πρόστιμο δεν σου γράψανε ποτές ούτε και πλήρωσες απατεώνα και τους ανθρώπους που βγήκαν πέντε λεπτά στην πλατεία τους νόμιμα να πάρουν αέρα τους σάπισες στο ξύλο.

      Ισονομία και ισοπολιτεία για σας τους νεοδημοκράτες ήταν είναι και θα είναι άγνωστες λέξεις !!!!!!

    3. Μα καλά…. τόσο βλήματα είστε μερικοί που ξεχάσατε τις ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ συλλήψεις πολιτών που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ;;;;;;;;; Όχι ότι η νέα παιδοφιλία του Κουλη είναι καλύτερη , απλά μας παίρνουν αλλαξοκωλιες..

    4. Να διαμαρτυρηθούμε εξω απο τη βουλη για να παραιτηθουν επειδη πρεπει να παρουν την μιζα για τα εβολια πρεπει να μας καταδυναδτευσουν ετσι τοσο πολυ ντροπη ο κοσμος τα καταλαβαίνει δεν τουσ νοιάζει η Ελλάδα μονο για τα λεφτα ανεβαίνουν στη εξουσία ,φταινε οι ηλικιωμενοι παιρνανε ταξι τους εβλεπα για να πανε να τον ψηφισουν κι ουτε λεφτα τους εδωσε ουτε τιποτα μονο εταζε

    5. Πρεπει να διαμαρτυρηθούμε εξω απο τη βουλη για να παραιτηθουν αυτο με την αστυνομοκρατισ στη διαχειριση ηταν εντελως λαθος να εκφοβιζουν τον πολιτη πρεπει να αντιδρασπυμε αλλιως θα νας πασαρουν τα ΜΜΕ τα συνολακια της Μαρεβας με τα βλαχικα μουτρα και οι μορφωμενοι νεοι μενουν πισω στα αζητητα

    6. Βρε μλκς που βγάλατε τον Στέφανο κομμουνιστή ξαφνικά!!!!
      Αν ειναι δυνατόν…αυτά τα λαμόγια πήγαν να τον φάνε έξω από το σπίτι του ρεεεε….όπου τους βρει θα τους γ@μει και καλά θα κάνει!
      Κόψτε τις μ@λακίες έλεος…

    7. ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    8. Στου Μαξίμου να πάνε αν έχουν κακαλα… Και στο προεδρικό Μέγαρο… Και στην βουλή… Αυτοί δίνουν τις εντολές.

    9. οσοι θελουν να διαμαρτυρηθουν με κομματικη αμφιεση στειλτε τους εξω απο τη βουλη… δεν εχουν καμμια δουλεια μαζι με τον απλο λαο…διωξτε τους μακρυα…τωρα μιλαμε για τη πατριδα μας οτιδηποτε αλλο δεν εχει θεση εδω!!!!!!!!!!

    10. Το ψωμί, παιδεία, ελευθερία είναι πιο επικαιρο από ποτέ!!!

    11. μητσοτάκη προχώρα ανθελληνικά,
      γκλομπ,ανεργία,εγκλεισμό κ πρόστιμο στα γκόιμ,
      και άπειρα xotspot προχώρα εποικισμό υπάκουο κελεπούρι μας

    12. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ…

    13. Το διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί. Από αρχαιοτάτων χρόνων. Κόματα, ομάδες, ιδιωτικό – δημόσιο, ψευτοιδεολογίες, αρνητές – μη αρνητές του ιού και της μάσκας, ψεκασμένοι – μη ψεκασμένοι και τελειωμό δεν έχει. Και κάνουν πάρτι οι τουρκαλάδες στο Αιγαίο. Και χασκογελάνε οι λαθρομετανάστες που αντί να τους πετάξουμε με τις κλωτσιές, τρωγόμαστε μεταξύ μας και αυτοί πέρνουν τα τζάμπα επιδόματα. Μα ποιο πολύ χασκογελάνε τα κοπρόσκυλα μέσα στη βουλή που κονομάνε με δέκα μασέλες με την ησυχία τους. Εννοείται ότι με όλα αυτά τα θέματα με τις παιδεραστίες και πάσης φύσεως ανωμαλίες πολιτικών και καλλιτεχνών πήγαν περίπατο. Το πάρτι των τούρκων στο Αιγαίο είναι “μακράν”. Η διάλυση της οικονομίας της οποίας τα επακόλουθα τα φανούν λίαν συντόμως δεν μας νοιάζει. Τα μαγειρέματα με τα νούμερα των κρουσμάτων και τη φασιστική επιβολή του εμβολιασμού που επιχειρείται … ποιος νοιάζεται ο δε φοβερός σεισμός σα να μην έγινε. Δε ξέρω πραγματικά τι μπορεί να μας ξυπνήσει.

      1. Τούρκος και Έλληνας δεν είναι διαχωρισμός; Μάλλον πιστεύεις στα λημάδια του ΣΚΑΪ ότι ένα πρωί ο κακός Τούρκος ταξιτζής θα έρθει στην Ελλάδα να σε σκοτώσει… Το ίδιο μάλλον πιστεύει και ο Τούρκος ταξιτζής για εσένα. Κατάλαβες τι σημαίνει διαίρει και βασίλευε;

    14. ”ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”
      Τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ καίνε τη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!

    15. ο αντινατιβιστής λαθροκούλης με τα ανώμαλα γούστα και τους παιδόφιλους φίλους
      πρέπει να εξοστρακισθεί απο την ΕΛΛΑΔΑ

    16. … Δήμος χαβανέζικης σφαλιάρας γίνατε…Σας ξεφτιλισαν οι μπάτσοι μας..

    17. Μην πεφτετε στην παγιδα ουτε της προδοτικης κυβερνησης ουτε της προδοτικης αντιπολιτευσης. Ειμαστε ολοι ελληνες και θελουμε τη ζωη μας πισω. Θελουμε αστυνομια για τον πολιτη, οχι για να φυλαει τα κομματοσκυλα. Θελουμε ταξη, δεν θελουμε κουφοντινες που ζηταει δικαιωματα οταν αφαιρεσε 11 ζωες. Αει σιχτιρ πια κουληδες και τσιπρες και μπαρουφακηδες που μια ζωη επενδυετε στο διχασμο αντι να κοιταξετε να μας ενωσετε.

    18. Ωραια θα ερθει ο Συριζα στην κυβερνηση ετσι τριτη φορσ για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    19. Να έβγαιναν στους δρόμος για τον Γιακουμάκη που το έφαγαν το παιδί σε ένα σάπιο σύστημα , για την Μυρτώ που την βίασαν και τη σακάτεψαν τα αλληλέγγυα καλόπαιδα , για την Τοπαλούδη που την βίασαν και την σκότωσαν τα γυφταριά αλληλέγγυα, για τον Κυριάκο που τον αυτοκτόνησαν οι θρασύδειλοι κομπλεξικοί ψευτόμαγκες σε ένα πάλι σάπιο σύστημα ….
      ένα Κράτος που ανέχεται και διαιωνίζει αυτά τα εγκλήματα και μια κοινωνία που σιωπά και βγαίνει στους δρόμους μόνο αν κάποιοι αστυνομικοί δεν εκτέλεσαν σωστά τα καθήκοντα τους !!!..

    20. Βλέπω να παίρνει 50% ο Κυριάκος στον δήμο έτσι όπως τον κάνανε τα σκυλιά.

    21. πΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΡΕ ΜΛΚΕΣ ?!! ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΙΝΑΙ !

    22. Το πουστροανώμαλο μόρφωμα του λαθροκούλη στα χνάρια του γαπ κ ακόμη χειρότερα.
      Έχει μαζέψει η κούλα όλο το βόθρο, μενδώνες με παιδόφιλους ,πασοκοσυνδικαληστές κ καβλόγριες κολλητές, κλεφτοσκατοχοίδη λαθροαγαπούλη,
      μκο,πούστηδες που γεμίζουν τη χώρα χοτσποτ, πάσης φύσεως ανθέλληνες στο παρεάκι της λαθροκούλας

    23. Εισαι το λιγοτερο γελοιος να λες τα αναρχοκομμουνια πολιτες καθωςπρεπει που θελουν να ριξουν τον κουλη. Ωραια και τον εριξαν: ποιος θα αναλαβει? ο 10 φορες πιο αχρηστος τσιπρας?

    24. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟ ΚΟΥΛΗ

    25. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ( Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ – ΚΚΕ – ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ) Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

    26. ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…..ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…… ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

    27. Αναρχικοί / Κομμουνιστές της SIRIZA που θέλουν να αναλάβουν. και οι ομοφυλόφιλοι του Μητσοτάκη Nεα Kλεπtoκρatiα, που θέλουν να ξεχάσουμε τα τελευταία σκάνδαλα.

    28. Μα δεν το καταλαβαίνετε οτι σε τέτοιες περιπτώσεις εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις κόμματα, συνδικαλιστές, νεολαίες, περιθωριακοί κλπ και παρουσιάζουν οτι δήθεν κάνουν αντίσταση???!!!!!
      Βέβαια δεν μπορεί να είναι μόνο του Συριζα ή του ανταρσία και σία, θα είναι και πολίτες με ελεύθερη σκέψη που χωρίς ιδιοτέλεια παλεύουν και διαμαρτύρονται, γιατί έτσι πρέπει!!! Αφήστε λοιπόν τά κόμματα και τα αποκόμματα στην δήθεν αντίστασή τους, άς το εκμεταλλευτεί αυτό και η κοινωνία, και όταν έλθουν εκλογές και άλλες αρχαιρεσίες μαυρίστε τους κανονικά!!!!!!!

    29. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ ΤΗς ΝΤΟΡΑς ΘΑ ΠΕΣΕΙ.ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

    30. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ……ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Κ ΔΕΞΙΟΥΣ;;;; ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ ΔΕΞΙΟΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΡΓΑ Κ ΣΤΑΘΕΡΑ……ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…..

      1. Δυστυχώς Συνελληνα ακόμα και τώρα κάποιοι σκέφτονται μόνο την γ@μημενη τσέπη τους

    31. Σε ποιο μεγαλό πάρκο με ανεμογεννήτριες είναι μέτοχος ο Κούλης ο ανώμαλος;
      Στέφανε κάνε ρεπορτάζ.

    32. Η ηλίθιοι έκαναν Εξάρχεια την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

    33. Όλοι οι ψευτοδεξιοί της Νουδούλας είναι ανώμαλοι πισωγλέντηδες και κλέφτες.
      Ξυπνάτε βλήμματα μας κλέβουν τη ζωή οι πισωγλέντηδες και ανώμαλοι Νουδούληδες.

    34. Μόνο ένας ηλίθιος σαν τον Κούλη θα πήγαινε να “καθαρίσει τα εξάρχεια” και θα κατέληγε να “κάνει εξάρχεια όλη την Αθήνα”. Επίσημα πιο χαζός κι από τον ΓΑΠ.

    35. Ο πισωγλέντης Μητσοτάκης πρέπει να πέσει άμεσα.
      Η χούντα των πισογλέντηδων θα πέσει.
      Προς νουδουλιτρολ
      Σας έχουμε γραμμένους και εσάς και τη συμμορία πισωγλέντηδων που υπερασπίζεστε.

    36. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ , ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ , ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

    37. Στέφανε κάνε ένα ρεπορτάζ σε ποιο μεγάλο πάρκο με ανεμογεννήτριες είναι μέτοχος ο Μητσοτάκης και ο Ρουβάς;;

    38. Αρχίζω κ πιστεύω με τα σχόλια που διαβάζω ότι δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Δεν έβγαινε ο κόσμος έξω να διαμαρτυρηθεί, γράφαμε όλοι στον καναπέ είναι βολεμενοι. Βγαίνει να διαμαρτυρηθεί, είναι αναρχοαπλυτοι κ το μακελειό έγινε Σφύριζα.
      Ρε πάτε καλά ρε η είστε έμμισθοι σε υπηρεσία?
      Εσείς που γράφετε τα σχόλια αυτά κ είστε στο σπιτάκι σας δλδ τι είστε?
      Για συνέλθετε λίγο που έχουν γίνει τα μάτια σας 3d κ βλέπετε μόνο μπλε κ κοκκινο

    39. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 2008 ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

      1. Ανθέλληνες είναι κάτι τομάρια κομνατόσκυλα σαν εσένα που λεηλατούν τη χώρα μαζί με το κόμμα συμμορία και όταν βλέπουν πως θα ζαθεί η κουτάλα το ρίχνουν στο εθνικοπατριωτικό μπας και ξεγελάσουν κανένα αφελή.
        Τελειώσατε νουδουλοτρολ

    40. Ο Κούλης νομίζει ότι η κρατική βία (ψυχολογική,φυσική,οικονομική κλπ) είναι το παν. Νομίζει ότι με τη κρατική βία μπορεί να καταστείλει όλο το λαό. Και ιδού τα αποτελέσματα.

      1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟ ΚΟΥΛΗ

    41. Σκούρα τα πράγματα για τον απατεώνα Κούλη τον πισωγλέντη.
      Μαζεύτηκαν και τα νουδουλοτρολ για συμπαράσταση στη συμμορία που παριστάνει την κυβέρνηση.

    42. Ο/Η Να ποιοι είναι οι ακροδεξιοί. ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ λέει:

      Βλέπετε τα σχόλια των ακροδεξιών; Εναντίον της πορείας και υπέρ του Κούλη. Άλλωστε αυτοί τον ψήφισαν κι ας κάνουν τώρα ότι κλαίνε επειδή τους μπήγει εμβόλια, πιστοποιητικά εμβολιασμού και τους κλείνει τις εκκλησίες.
      Θυμηθείτε όταν πάτε στην κάλπη και σας περάσει απ΄το μυαλό να ψηφίσετε ακροδεξιούς ότι ήταν είναι και θα είναι τα μεγαλύτερα τσιράκια του συστήματος. Ξεβρακώθηκαν!

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

      1. ΕΝΩ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ,ΜΠΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑ,ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΗΠΥΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ,ΑΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    43. ….βγάλτε το τώρα….καίγεται η πλατεία….χειροβομβίδες και δακρυγόνα ανελέητα….σε όλους ανεξαιρέτως….

    44. ΕΤΣΙ ΚΑΨΤΕΤΟΥΣ ΣΑ ΤΑ ΠΟΝΤΊΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ

    45. Έχει μιά κάμερα ο κάθε κακομοίρης στό “έξυπνο” κινητό τού και καταγράφει όλη τήν ώρα,δέν προλαβαίνει να κλάσει κανείς πετάγονται οι ρουφιάνοι με τα κινητά και γράφουνε,αυτό είναι το πρόβλημα.
      Έγινε ένα συμβάν και πέσανε όλοι να φάνε τήν ΔΙ.ΑΣ πού είναι από τίς πιό μάχιμες μονάδες τής αστυνομίας πού πραγματικά κάνει δουλειά.
      Βρήκανε αφορμή όλοι οι άπλυτοι να το παίξουνε οργισμένοι πολίτες.

    46. …εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Κούλης, Πάρνηθα, Ικαρία, κτλ,κτλ…αλλά αυτός τσεπώνει εκατομμύρια….

    47. ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ……….

      ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ…….

    48. Αδερφια να ρωτησω κατι με πονο και παραπονο το λεω:Ποτε θα ενωθουμε ?Η κυβερνηση κανει το διαιρεί και βασιλευε και ολα τα κομματα ειναι φιλαρακια.μας χωρισαν σε δεξιους αριστερους σε ομαδες πολιτικες και αθλητικες δεν μιλαμε ουτε στον γειτονα..που ειναι ο ελληνας που ελεγε ο μακρυγιαννης οτι μας τρωνε αλλα μενει και μαγια και ξαναβγαινουμε ή το ειμαστε εις το εμεις και οχι εις το εγω?

    49. Στέφανε Χίο σε παρακολουθώ χρόνια, αλλά ως εδώ. Βγες παντελονατα και πες μας, αν ανέβηκες στο άρμα του Σύριζα και του ανταρσυα. Άλλο κριτική στον Κουλή, άλλο να συμμαχήσεις με τους μπολσεβικους… Μακελειό να περάσει.

      1. αφου ο κουλης τον ηθελε νεκρο, καλα κανει. οι αλλοι ποτέ δεν τον πειραξαν

      2. Κουλη μου εσυ.Πονας εε; Στεφανε προχωρα.Σε θελουμε μαχητη.Ο παραπανω νομιζει οτι εμεις του μακελειου οι αναγνωστες,θα γινουμε τσουτσεκια του κλεφτοsiemens.

      3. Η ΝΔ είναι κόμμα σινοκομμουνιστικού τύπου αν δε το κατάλαβες.

        1. Δηλαδή από την ανάρτηση μου εσύ κατάλαβες ότι είμαι νουδούλα; Αφήστε τα σάπια. Εδώ βλέπουμε αναρχοάπλυτους, σταλίνες, πανό του ανταρσυα και από “εργατικά κέντρα” και “επιτροπές κατοίκων” και χουλιγλάμους ομάδων. Δέχεσαι να συμμαχήσεις με αυτούς; Τον Χίο τον ακολουθώ χρόνια, αλλά πάει να γίνει κακή ρέπλικα του Βαξεβάνη. Και τα έχει κάνει πλακάκια και με τον αρχιερέα των διεφθαρμένων τον Φράγκα. Οπότε μπεεε στα μούτρα σου ψευτοπατριώτη.

          1. Πατριωτης συνειδητος δεν παει στη νουδου, που….τιμα τους αγωνες της αριστερας ( ο κουλης σας το ειπε) μαζι με Πασοκους χρυσοχοιδηδες,και τον πρωην ΓΓ της κνε Θεοδωρικακο που τους εκανε ο κουλης υπουργους.Εγω ειμαι Χρυση Αυγη,και τα ψευτοδιληματα νδ η συριζα στους αφελεις.Εμεις το τσιμεντενιο 3%δεν μασαμε.Αντε γεια σου και τραβα να γραφεις τετοια στο ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ.

    50. Τώρα θέλετε να πιστέψουμε ότι ο κόσμος που φαίνεται συγκεντρωμένος στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, είναι οικογενειάρχες άνθρωποι, κάτοικοι της Ν. Σμύρνης που ζητούν να απομακρυνθεί η Αστυνομία από την περιοχή τους (το πλακάτ λέει : “΄Εξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας”) … Δηλαδή, θέλουν να παραδώσουν την πόλη τους στους αναρχοεξουσιαστές και στους κατσαπλιάδες για να νοιώθουν ασφαλείς … Καλά, εντάξει, μας πείσατε (!!!) …

    51. ΜΠΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ

    52. Το ωραίο είναι οτι,σήμερα σε λογιστικό γραφείο στα Λεχαινά ,μετέβη γύφτος κ ζητούσε να κάνει αίτηση για γκέι .

    53. Εντάξει όμως ούτε ένας απο αυτούς τώρα δεν ανήκει στον πατριωτικό χώρο.Όλοι αυτοί είναι Συριζο-Κουμμουνο-Ανταρσυα.Η Σταλινοφασιστες νοσταλγοι των συμμοριτων με το κονσερβοκούτι!!!

    54. Οι πολίτες; Ποιοι πολίτες; Ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι αναρχοκατσαπλιάδες είναι αυτοί εκεί.

    55. ΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΓΗΣ- ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΙΤΙ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΡΟΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ…ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ..
      ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΝΩ ΟΤΖΙΜΠΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ……………

    56. ΤΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΠΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ

    57. Μαρκο να μπουν στην βουλη πατριωτικα κομματα. ΕΛΛΗΝΕΣ του Κασιδιαρη, Τραγκας , Βελοπουλος . Πατριωτικα κομματα μονο, οχι Τσιπρας , οχι Κουλης , οχι ΚΚε.

    58. Δεν είναι ο λαός Στέφανε εαμοβουλγαροι είναι ψόφο σε όλους πάνω την νέα Σμύρνη

    59. ΒΓΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    60. ΑI ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ SITE ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    61. Εκεί δεν εκει δεν έχει συνωστισμό;;; Που είναι η αστυνομική βία;;;!! Είναι επιλεκτική και με κάμερες;;;;

    62. Οι πολίτες διαμαρτύρονται ή ο ΣΥΡΙΖΑ;;;
      Εδώ Θεσσαλονίκη είχαμε πορεία για τα πανεπιστήμια.

    63. ΞΑΝΑΛΈΩ.. ΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΚΌΡΑΚΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ????? ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ…!!! ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΣ ΑΦΟΎ ΠΈΣΕΙ!!!

      1. Θα βγούν πατριωτικά κόμματα σε συνεργασία.

        1. δεν θα βγουν
          οι μαρξιστοισλαμιστες θα παρουν την εξουσια

    Comments are closed.