ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΥΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ;; ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Με τη βία απομάκρυναν διαδηλωτή από το… οπτικό και το ακουστικό πεδίο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Λευκάδα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις αυταρχικές τακτικές του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λευκάδας ενάντια στις εξορύξεις, τα μέλη της είχαν σκοπό να διαμαρτυρηθούν κατά των σχεδιαζόμενων εξορύξεων πετρελαίου στο Ιόνιο.

    Όπως αναφέρουν, στις 10:30 το πρωί, μόλις έφτασε ο Μιχάλης Μαραγκάκης, εκπαιδευτικός και μέλος της Πρωτοβουλίας, στο Νοσοκομείο όπου περίμενε αλλά μέλη για να ανοίξουν το πανό της Πρωτοβουλίας το οποίο κρατούσε διπλωμένο μαζί του, τον σταμάτησε η ασφάλεια, του ζήτησε την ταυτότητα και τον πήγε αναγκαστικά στο Αστυνομικό Τμήμα για εξακρίβωση όπου κρατήθηκε για μια ώρα.

    Στη συνέχεια ο καθηγητής συμμετείχε στην ποδηλατάδα όπως είχε προγραμματιστεί, και μετά το τέλος της δράσης, χωρίς να κρατάει κάποιο πανό έφτασε στην κεντρική πλατεία, όπου βρισκόταν και ο πρωθυπουργός σε κάποιο μαγαζί.

    Εκεί αμέσως οι ασφαλίτες τον περικύκλωσαν και του ζήτησαν να φύγει. Μετά την άρνηση του άρχισαν να τον σπρώχνουν και πιάνοντάς τον από τις μασχάλες άρχισαν να τον σέρνουν μακριά. Από το συγκεκριμένο περιστατικό μάλιστα υπάρχει και το εξοργιστικό βίντεο:

    Ο ίδιος τους δήλωσε ότι παραβιάζουν το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και αφού τον άφησαν, σηκώθηκε και φώναξε δυνατά ενάντια στις εξορύξεις και την κλιματική αλλαγή.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της Πρωτοβουλίας όμως, το περιστατικό δεν έληξε εκεί, αλλά είχε και ακόμα πιο… τραγελαφική συνέχεια. Όπως αναφέρουν, τους υποδείχθηκε να καθίσουν σε συγκεκριμένο μαγαζί της πλατείας της Λευκάδας και όχι όπου ήθελαν, ενώ στον ίδιο τον Μιχάλη Μαραγκάκη, που είχε καθίσει αλλού, «μόλις ήρθε το γκαρσόνι να παραγγείλουνε, ήρθαν και πέντε ασφαλίτες και τους ζήτησαν να φύγουνε όλοι από εκεί. Όταν αρνήθηκε προσπάθησαν να τον τραβήξουν και επειδή δεν τα κατάφεραν, ήρθε ο επικεφαλής ταξίαρχος και του ζήτησε να πάνε σε άλλο μαγαζί πιο μακριά», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία!

    Και το παράλογο του πράγματος συνεχίζεται, καθώς η καταγγελία της Πρωτοβουλίας αναφέρει πως τότε, ο κύριος Μαραγκάκης «συμφώνησε να πάνε στο εστιατόριο Μαργαρίτα αλλά καθοδόν, οι ασφαλίτες που τους συνόδευαν με σπρωξίματα και απειλές, τους οδήγησαν και πάλι στην πλατεία με την διαβεβαίωση να κάτσουνε όπου θέλουνε για φαγητό. Μόλις καθίσανε όμως ήρθαν καινούριες διαταγές… αυτή τη φορά να φύγουνε από την πόλη!!!».

    Τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λευκάδας ενάντια στις εξορύξεις στην ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν την τακτική των προληπτικών προσαγωγών, την αυταρχική απώθηση πολιτών και την παραβίαση συνταγματικών δικαιωμάτων όπως αυτά της ελεύθερης έκφρασης και ελεύθερης διακίνησης των πολιτών. «Θεωρούμε ότι όλη αυτή η αντιδημοκρατική-τρομοκρατική πρακτική απέναντι σε ενεργούς πολίτες οι όποιοι μοναδικό στόχο και μέλημα έχουν την προστασία του περιβάλλοντος (υποχρέωση και συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη) δεν είναι συμβατή με ένα κράτος δικαίου που σέβεται τις ανθρώπινες ελευθερίες», καταλήγει το κείμενο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Αφού και αυτός κουμουνιστής ήταν. Απο τα αδέλφια του την βρήκε. Τι ανακατέυεστε στους “οικογενειακούς” καυγάδες του τύπου?

    2. Το κομμουνι που σερνουν τα αρχικομμουνια ηταν υποψηφιος σε μια συνιστωσα του συριζα .
      Συντροφοι δερνουν συντροφους , Υπεροχο !!!!

    3. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το να βλεπεις κομμουνιστες να σερνουν και να δερνουν κομμουνια …. ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ !!!!

    4. Στην αρχη ανησυχησα. .. λεω τι εγινε; ξυπνησαν τα μοσχαρια…τι τρομαρα αλλα ενταξει.. Ενας ηταν που πηγε να φωναξει κι οι υπολοιποι γυρω (απο το λαο) κοιτουσαν με απορια, εκαναν χαζι και ειχαν λουφάξει….ολα καλά

      1. Εαν σας ενοχλούν..ειδικα εσενα,δώστου μου να το καταλαβω και το πολυ σε δυο ωρες έκλεισε ο φάκελος…πίστεψε με

    5. Ριχτε του ξυλο του κομμουνιστη , να μαθει τι σημαινει κομμουνισμος χαα χα χααα!

    6. Αααχ , μου αρεσει που μιλας για τον ορυκτο πλουτο της χωρας μας σαν να προκειται να παρουμε εμεις ο λαος κανενα κοκκαλο ….. τιποτε δεν θα παρουμε , θα μας εξαθλιωσουν ακομα περισσοτερο , οι ολιγαρχες και οι κυκλοι τους των πολιτικων θα τα καρπωθουν .
      Οπως συμβαινει σε ολες τις τριτοκοσμικες χωρες με ορυκτο πλουτο .
      Το πολυ πολυ να στειλουν τους ραγιαδες να σκοτωθουν για τα δικα τους συμφεροντα , και αυτοι (ολιγαρχες και πολιτικοι) να καθονται και να τριβουν τα χερια τους.

    7. Καλά του εκαναν. Και φυσικα δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν στηρίζω τις μεθόδους τους. Αλλα…..στην προκειμένη περιπτωςη ήθελε ο τύπος ενα χεράκι ξύλο. Άκου να μην κανουμε εξορύξεις στο Ιόνιο!! Τι λες ρε ξεφτίλα. Ας αφηςουμε τοτε τον ορυκτό μας πλούτο για τους Γερμαναραδες. Οχι πως δεν μας τα εχουν πάρει ηδη, αλλα μπας και προλάβουμε να πάρουμε κι εμεις κανενα κόκκαλο. Στο κατω κατω, δικα μας ειναι. Δεν δικαιούμαστε κι εμεις κατι;;; Ότι προλάβουμε δηλαδη απο αυτα που ξεπούλησαν τα αριςτερα μαζι με τα δεξιά και τα κεντρώα απόβλητα. Μπας και μας μεινει κατι!! Λεω εγω τωρα!!

    8. γιατί δεν δείχνετε τις φάτσες τους; σε δημόσιο χώρο έγινε το συμβάν άλλωστε

    9. Eιστε τυχεροι που δεν ηταν κανενας καρδιακος η να παθενε κανενα εγκεφαλικο.Θα σας επερνε τους μισθους μια ζωης.

    10. Σχετικά με τις επιθέσεις στο σπίτι του αμερικανού πρέσβη ,,, και στο Αστυνομιό τμήμα της Καισαριανής
      το Φεβρουάριο του 2018 στο ίδιο Α.Τ είχαν ρίξει χειροβομβίδα
      Το υπουργείο προστασίας του πολίτη ευθύνεται για τήν υπερβολική χαλάρωση τής Αστυνομίας. Οι δυο αυτές ανύπαρκτες έπρεπε να είχαν φύγει πρίν ακόμα
      γίνουν υπουργοί
      Το ρεζιλίκι της χώρας μας με αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες που δεν μπορεί κανείς
      να τους συλλάβει έχουν αγγίξει πλέον τη γελοιότητα .. Και ρωτώ σαν Έλλην πολίτης
      αν χάσει κάποιος τη ζωή του με αυτές τις επιθέσεις τι θα γίνει;;;;
      ΘΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΘΟΥΝ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΪ

      1. Ναι οτι εκανε και η Γαιδουρου,θα πιασουν στασιδι και θα χασκογελανε για τους μακακες που εξοντωνουν και αυτοι ξαναπανε και τους-τις ψηφιζουν.

    11. AΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΟΕΛΛΗΝΕΣ ….ΚΟΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….ΝΤΡΟΠΗ ! ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ….? ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ……..

    12. Διαβάζεις τα σχόλια και αναρωτιέσαι!!!! Κατάλαβε κάποιος ότι εδώ μιλάμε για συριζαιους εναντίον συριζαιων; Αφήστε τους να φάνε τις σάρκες τους και να αλληλοεξόντωθουν!!!!

    13. Τουλαχιστον κανενα 100 ευρω τους δινει καμια προαγωγη κανενα ρουσφετακι η με μια σκορδαλια και καμια ρεγγα στην ταβερνα που τους κερναει τα κανουν?

    14. Αλλα επρεπε εκεινη την στιγμη να χτυπησεις το κεφαλι σου σε καμια ασφαλτο και να τους τραβηξεις μια μηνυση να την θυμουνται για ολη τους την ζωη.

    15. Το εχω ξαναπει η Εθνικη εκκαθαριση πρεπει πρωτα να ξεκινησει εκ των εσω. Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος.

    16. Σα δε ντρεπεστε ξευτιλισμενοι σαν βλεπουν και τα παιδια σας και οι συγγενεις σας.Ουστ αλητες κοπροσκυλα.

    17. ξένη δημητρίου …εισαγγελέα αρείου πάγου …
      τα ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ???
      η σού ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ….κ πέρα βρέχει …

    18. Και οι κλασικοι ελλιναραδες απλα καθοντε κα κοιταζουν αβτι να πεσουν επανψ τους. ποσο διλοι εμαστε εσχος

    19. Τον έκαναν πέρα οι βολεμένοι στο δημόσιο όσοι τρώνε επι ΣΥΡΙΖΑ αριστεροι αυτοί είναι όταν πάει κάποιος να πει κάτι που δεν τους αρέσει τον κάνουν πέρα. σκτα στο ΣΥΡΙΖΑ

    20. Ουετ εισαγγελεις τα βλεπουν να τους τιμωρησουν ουτε τιποτα… μπουρδελο για εναν πανιβλακα χαραμοφαη πρωθυπουργο.

    21. Aισχος…ολοκληροι αντρες δειτε τι κανουν για εναν μπαγλαμα πρωθυπουργο.

    22. κλασικός αριστερίστικος τίτλος κίνησης και μετά συνεχίζει “ενάντια στις εξορύξεις και την κλιματική αλλαγή”, θυμίζει Χαλκιδική, δεν πήραν τα κατάλληλα συμφέροντα την εξόρυξη και στείλανε τον Μαραγκάκη να κάμει φασαρία και επ’ευκαιρία φώναξε για την νεοταξίτικη “κλιματική αλλαγή”.

    Comments are closed.