ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΑΙΣΧΙΣΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ – ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΔΔΗΕ ΕΔΩΣΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 60.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    deddie1

    Την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν σοκ από τους λογαριασμούς του ρεύματος ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος, υπέγραψε 60.000 ευρώ Bonus για τον εαυτό του, 55.000 για τον αναπληρωτή του, και από 50.000 ευρώ αδιακρίτως για κάθε γενικό διευθυντή.

    Tο μπόνους είναι ποσοστό 50% επί των μικτών αποδοχών για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και τους Γενικούς Διευθυντές και 30% για τους Διευθυντές και πως οι μεικτές αποδοχές του Διευθύνοντα Συμβούλου και του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου.

    Όπως επιβεβαιώνει το έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ με το οποίο ελήφθη η απόφαση με την οποία τα μέλη του ΔΣ δίνουν μπόνους στα μεγαλοστελέχη της επιχείρησης, στις 16 Δεκεμβρίου 2021 (15 μέρες πριν λήξει το έτος) όρισαν τους στόχους του… 2021.a

    Από το έγγραφο προκύπτει ότι η απόφαση του Δ.Σ. του ΔΕΔΔΗΕ για τα μπόνους στα μεγαλοστελέχη του ελήφθη στις 16 Δεκεμβρίου 2021 και επιβεβαιώνει τις καταγγελίες που έχουν γίνει και στη Βουλή. Το έγγραφο που κατατέθηκε στη Βουλή απευθύνεται προς τον γενικό διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης και τον ενημερώνει ότι στις 16 Δεκεμβρίου με εισήγηση του Τ. Μάνου ελήφθη η απόφαση για τη χορήγηση μπόνους και έχει αριθ. πρωτοκόλλου 4052/16-12-2021.

    EGGRAFO

    DEDDIE

    deddie1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Που μένουν αυτοί οι σύμβουλοι να τους τακτοποιήσουμε αναλόγως!!

    2. Άρχων οφικιάλιε, μπορείς να μας πεις πόσα έχεις πάρει εσύ στα 2 χρόνια της δήθεν πανδημίας; Εντάξει, δεν βδαίνεις πλέον στα κανάλια αλλά φαντάζομαι το νούμερο μπορείς να το πεις. Γιατί δεν το λες άρχων οφικιάλιε, πόσο μεγάλο είναι; Και μετά να μας πουν και οι υπόλοιποι ακαταδίωκτοι τί πήραν και τι χρειάζονται το ακαταδίωκτο! Και κάτι τελευταίο. Αυτός ο ερευνητής Παυλάκης από την αμερική παίρνει κάτι και από ποιον; Γιατί αυτός ζητάει γενικό λοκντάουν που ούτε η παγώνη δεν το ζητάει!!!!

    3. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!

    4. Η μοιρασιά της δεδδηε παραπέμπει σε μασονικά πρότυπα.Ποιος τολμαει να τους κατηγορήσει.

    5. Γ@μω την σκεπη σας…k εσυ …ναι εσυ κουλη….γ@μιεσαι………

    6. Τότε επαναστατούσαν γιατί δεν έιχαν τούς καναπέδες με την ΤΒ απέναντι να βλέπουν τον Σουλεϊμάν τον Μικροπρεπή, Σορβάϊβορ καί ότι άλλο χαμηλού επιπέδου σήριαλ.

    7. ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ…Ο CEO ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ CEO ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ

    8. Εχω2 χρόνια να πληρώσω ρεύμα και νερό.. έρχονται το κόβουν.. κατεβαίνω και το ξανά συνδέω!! Πάρτε τα αρχιδι@ μου!!!!

    9. Κλέφτες όλοι Ψεύτες Απατεώνες.
      Ψηφίστε ΠΡΌΒΑΤΑ.ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    10. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…………

    11. σημερα 14:05 μεχρι 14:20 ειχαμε διακοπη ρευματοσ στο ιλιον,,,

    12. κι αυτοί μοιράζονται υπερκέρδη. Πάτα το Κιμ, πάτα το

    13. Αυτό το πάρτυ σε ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΕΛΤΑ ΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ.

    14. Πούτιν όσο καθυστερείς να κατεβεις αυτά παθαίνουμε… Τελειώνε με τους ναζί εκεί και ανέλαβε τους εδώ με μια διαφορα: Αγνόησε τους αμάχους γιατί οι περισσότεροι έχουν ψηφίσει δημοκρατικό τόξο.

    15. πίσσα και πούπουλα στα κρατικοδίαιτα τρωκτικά

    16. ΄΄Ιδιωτική εταιρεία΄΄ κρατικοδίαιτων κηφήνων. Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε Υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ για να καταλάβετε τι περνάει ο κοσμάκης που πληρώνει ένα σκασμό λεφτά και αντιμετωπίζει τέτοια υποβάθμιση και απαξίωση. Αλλά για όλα αυτά υπεύθυνη είναι η πολιτική ηγεσία με τα διορισμένα κομματόσκυλα…

    17. Μέρες μετράνε όλοι τους… Έρχεται κάθαρση σε όλο τον πλανήτη.
      Σημειώστε ονόματα…

    18. Λησταρχοι του κερατα.Αι σιχτιρια κλεφταραδες

    19. Με μισθό 1200€ και επιστροφή φόρου! Και εσύ κάτσε στον ιδιωτικό τομέα με 500€. Ρε άι στο δια…

      1. Αυτό κατάλαβες από το παραπάνω άρθρο ? Ξύπνα !

    20. Σε μια χώρα που Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει αυτά γίνονται. Το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιος να νομοθετήσει ώστε να μην συμβαίνουν όλα αυτά. Αφού την πατριωτική και λαϊκή δεξιά την κατάντησαν ένα κόμμα μιζαδορων, της αρπαχτης και την σημερινή ΝΔ την αποτελούν άνθρωποι που δεν έχουν ιδρώσει καλά κάνουν μια και υπάρχουν τα βόδια που τους ψηφίζουν.

    21. και γιατι οχι??μονοπωλειο εχουμε ιδιωτικου φορεα .Οτι γουσταρουν κανουνε σε μια νεοφιλελε ”δημοκρατια” και στα τσακιδια οι καταναλωτες που θα πρεπει να πληρωσουν τετραπλασια τωρα με δικαιολογιες τραβηγμενες απο παντου

    22. Οι αυξησεις εκει πανε σε μπονους σε αυτα τα ασυνειδητα τομαρια

    23. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΣ Η ΟΧΙ .. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ Η ΔΕΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;

      1. δεν υπάρχει εναλακτικός πάροχος

      2. ΤΑ ΚΈΡΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΩΤΙΚΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΈΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΉΡΧΕ ΜΟΝΟΠΏΛΕΙΟ

    24. Καλα μας κανουν! Αφου τους ανεχομαστε! Υ.γ. Τωρα αντιλαμβανομαι, πως προεκυψαν τα 400 χρονια σκλαβιας!

      1. Κάθε 2 χρόνια κάναμε επανάσταση τότε όμως. Πάνω από 180 επαναστάσεις έγιναν τα 400 χρόνια.
        Απλά του 1821 έτυχε να πετύχει λόγο συγκυριών και ανθρώπων που πήραν μέρος.

    Comments are closed.