ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ…ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΙ..!

  Κοινοποίηση:
  ierwnymos-tilediaskepsi

  Την τέλεση των ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών για το Πάσχα και με τους απαραίτητους, όπως έναν ψάλτη και έναν νεωκόρο, προτείνει στην εισήγησή του στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

  Η πρόταση αφορά στην περίοδο του Πάσχα και από τις 12 Απριλίου και μετά.

  Σύμφωνα με την εισήγηση: «Η Εκκλησία της Ελλάδος εμπιστεύεται απόλυτα την υπεύθυνη ελληνική Πολιτεία που από την πρώτη στιγμή έχει χειριστεί εξαιρετικά αυτή τη μεγάλη δοκιμασία και ακολουθεί τις επιταγές και τις υποδείξεις των αρμόδιων για την προστασία της υγείας αρχών. Το εκκλησιαστικό καθήκον κλήρου και λαού επιβάλλει τη συμμόρφωση προς τα έκτακτα μέτρα της Πολιτείας και, αποτελεί όχι απλώς νόμιμη αλλά και Κανονική, και θεάρεστη συμπεριφορά. Ο μεγάλος κίνδυνος αυτή τη στιγμή είναι η αποφυγή των μαζικών συναθροίσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό ακριβώς από την αρχή και πολλές φορές και η ΔΙΣ και ο Πρόεδρός Της, της έχουν ζητήσει να κάνουν οι πιστοί τα σπίτια τους μικρές Εκκλησίες. Ο περιορισμός της δημόσιας λατρείας δεν θίγει τη θεμελιώδη δογματική διδασκαλία της Εκκλησίας που εδράζεται στο μυστήριο της Θ. Ευχαριστίας και άρα δε συγκρούεται με το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας. Η Εκκλησία της Ελλάδος ομολογεί ότι το «Ποτήριον της Ζωής» του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού διαφοροποιεί, ουσιωδώς, την Εκκλησία από κάθε άλλη φιλανθρωπική οργάνωση, ως πηγή ζωής και αθανασίας. Μέχρι τις 11 Απριλίου οι Ακολουθίες θα διεξάγονται κανονικά -κεκλεισμένων των θυρών- υπό την προϋπόθεση της τηλεοπτικής, ραδιοφωνικής ή διαδικτυακής κάλυψης. Από το Σάββατο του Λαζάρου (την Κυριακή των Βαϊων και μετά) οι Ακολουθίες θα διεξάγονται -πάντα κεκλεισμένων των θυρών- με τον ελάχιστο δυνατό αριθμό κληρικών και ψαλτών, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πολιτείας».

  Και αναφέρεται: «Με τη ρύθμιση αυτή της νόμιμης τελέσεως της Θ. Λειτουργίας στους Ι. Ναούς, κεκλεισμένων των θυρών, θα κρατηθεί άσβεστη η λαμπάδα της Θ. Λατρείας, η οποία για την Εκκλησία είναι «κοινή» και «δημόσια» εφόσον λαμβάνει χώρα εντός του Ι. Ναού επί της καθαγιασμένης Αγίας Τραπέζης, ακόμη και αν μετέχει στο Μυστήριο μόνον ένας ιερέας και ένας πιστός.Η Εκκλησία μας αναλαμβάνει πλήρως την πνευματική ευθύνη της μετοχής των πιστών στη Θ. Λατρεία με τη χρήση μέσων που προσφέρει η τεχνολογία, δια του πνευματικού συντονισμού και της ενώσεως της προσευχής όλων από τα σπίτια τους».

  Η ΔΙΣ έδωσε εντολή στη Γενική Διεύθυνση των Οικονομικών Υπηρεσιών της Εκκλησίας της Ελλάδος από σήμερα να είναι σε ανοικτή γραμμή με τους διοικητές των Νοσοκομείων που αντιμετωπίζουν τη νόσο για την παροχή του απαραίτητου υγειονομικού εξοπλισμού και την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών τους. Επίσης, να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Ελληνικό Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας, προκειμένου να ενισχυθούν ως προς τις αυξημένες τους ανάγκες στα σύνορα της χώρας.

  Η Εκκλησία διαθέτει τα κοινωνικά ιατρεία της «Αποστολής» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα Ενοριακά Δίκτυα όλων των Μητροπόλεων στη διάθεση του στρατηγικού σχεδιασμού της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.Τα ενοριακά κοινωνικά δίκτυα της Εκκλησίας και οι εθελοντές κάθε Ιεράς Μητρόπολης οφείλουν να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον και ζήλο να συνδράμουν στα προγράμματα σιτίσεως και κάλυψης ζωτικών αναγκών των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και των αδύναμων και μοναχικών συνανθρώπων μας».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  30 Σχόλια

  1. Έχουμε που έχουμε στο κεφάλι μας τους Άσχετους να παίρνουν ότι μετρομαλακια απαγόρευση τους κατέβει στο κεφάλι τους,έχουμε και τους θρησκοβαρεμενους να μας “ψέλνουν ” ότι τους “φώτισε” το Αγιοτριοπεριστερο.Ευτυχως σε αυτό το μαγαζί με τα κόκκινα φωτάκια υπάρχουν “Ήρωες” που προσφέρουν σε λογικές τιμές πακέτα iptv μέσω ίντερνετ και απασχολουμαστε στα σπιτια.μας,γιατί θα ήμασταν οι επόμενοι που θα “λαλούσαν” μετά από ένα δίμηνο “οικογενειακής ζωής”.

  2. Εμένα αυτό που με εξόργισε πιο πολύ είναι που σκέφτονται να κάνουν Αναστασιμη Λειτουργία στο τέλος Μαΐου με την συμμετοχή των πιστών! Και τι είναι η Ανάσταση κύριοι; Euro vision και Ολυμπιακοι αγώνες που τους μεταθετω για όποτε θέλω! Δηλ. θα έχουν περάσει 40 μέρες από το Πάσχα θα πλησιάζουμε στην γιορτή του Αγίου Πνεύματος κ θα ξαναλέμε Χριστός Ανέστη;;
   Κ να ρωτήσω, πώς είναι τόσο σίγουροι ότι όλο αυτό θα έχει τελειώσει μεχρι τέλη Μαΐου; Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;;

   1. @ Γιωργος original, Μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του 5G δικτύου και τα 28 χοτσποτ λαθρακανιβάλων μες στη χώρα. Σοβαρά το λέω! Αυτά που ανέφερα, ψάξτε τα όλοι στο διαδίκτυο και θα καταλάβετε τι κάνουν πίσω απ’την πλάτη μας όσο είμαστε φυλακισμένοι στα κλουβιά μας!

  3. Που έχετε κρυμένο κάτω απο το τραπέζι!!!Το παπαδαριό σίγουρα μόλις θα τελειώνει με την ιντερνετική σύσκεψη θα βγάζει το PS4 θα το συνδέει με την μεγάλη TV και θα γίνεται χαμός!!! αχαχαχαχα

  4. ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΑ Ο ΚΛΑΥΘΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΩΝ….

  5. ‘Η Ρωμηοσύνη’, Βασίλη Μιχαηλίδη

   Η Ρωμηοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου.
   Κανένας εν εβρέθηκεν για να την ιξηλείψει.
   Κανένας, γιατί σσιέπει την που τά΄ψη ο Θεός μου.
   Η Ρωμηοσύνη εννα χαθεί, όντας ο κόσμος λείψει.

   Το νύν, ανταν να τρώ΄την γην, τρώει την γην θαρκέται,
   μα πάντα τζιείνον τρώεται τζιαι τζιείνον καταλιέται.

   Σφάξε μας ούλλους τζι΄ας γενεί, το γαίμαν μας αυλάτζιην.
   Κάμε τον κόσμον ματζιελιόν τζιαι τους Ρωμηούς τραούλια.
   Αμμά΄ξερε πως ίλαντρον όντας κοπεί καβάτζιην,
   τριγύρω του πετάσσουνται τρακόσια παραπούλια.

   1. —­“ Ἡ Ρω­μι­ο­σύ­νη εἶ­ν’ φυ­λή συ­νό­και­ρη τοῦ κό­σμου,

    κα­νέ­νας δέν ἐ­βρέ­θη­κε γιά νά τήν ἐ­ξα­λεί­ψει,

    κα­νέ­νας, για­τί σκέ­πει την ἀπ΄ τά ὕ­ψη ὁ Θε­ός μου.

    Ἡ Ρω­μι­ο­σύ­νη θέ νά χα­θεῖ, ὅ­ταν ὁ κό­σμος λεί­ψει.

    Σφά­ξε μας ὅ­λους κι ἄς γε­νεῖ τό αἷ­μα μας αὐ­λά­κι,

    Κά­με τόν κό­σμο μα­κελ­λει­ό καί τούς Ρω­μη­ούς σφα­χτά­ρια,

    μά γνώ­ρι­ζε πώς, σάν κο­πεῖ ἡ λεύ­κα ἡ δρο­σε­ρή,

    τρι­γύ­ρω της πε­τά­γον­ται τρι­α­κό­σια πα­ρα­κλά­δια.

    Τό ἄ­ρο­τρο ὀρ­γώ­νον­τας θαρ­ρεῖ τή γῆ πώς τρώ­ει,

    μά τό ἴ­διο πάν­τα τρώ­γε­ται, τό ἴ­διο κα­τα­λυ­έ­ται”­.»

  6. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ! ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΟ ΦΩΣ.

    1. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΟΠΡΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΥΓΚΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ; ΡΕ ΜΕ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΑΝΑΒΕΙ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

   1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΙCK NAME ΕΛΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ , Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ….. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ….. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ….. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ …. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ . ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ….. ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ , ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ …. ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ …. ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ …… ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ……..

   2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ. ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ (ΟΥΓΚΑΝΟΣ) ΚΛΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΛ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ (ΧΟΥΝΤΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ) ΚΑΙ (ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ SIEMENS).
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

   3. ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ.. ΜΕ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΓΩΓΗ. ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  7. Πάσχα μέσα στο σπίτι μας για να μήν είμαστε του χρόνου στον Πάσχα μέσα στον τάφο. Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη πατριώτες με τον κορωνοιό.

  8. ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

  9. Τσίρκο…. Για αυτό ο κόσμος έφυγε από τις εκκλησίες….. Ξουρισμα θέλουν….

  10. πεθαινουν οι πιστοι χωρίς να λαμβάνουν Θεία Κοινωνία το κρίμα στο λαιμό τους κ όταν βρεθουν ενώπιον του Χριστου ας τους δείξει Αυτός το μέγα έλεος του.

  11. καταλαβατε που πηγε ολο το χαρτι υγειας χεσμεντεν το παπαδαριο ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ Η ΠΙΣΤΗ ΣΩΖΕΙ

  12. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΣΤΙ ΘΕΛΩ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ , ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ , ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ . ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ……… ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ …….. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …….. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ….. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ………. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ……….

  13. με τετοιους ιερεις ε ναι αυτό τοπ πασχα θα ζήσουμε !! ολοι βουτηγμένου στη λάσπη του χρήματος της μασονίας της μασας

  14. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;;
   ΔΕΝ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;;; ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΘΙΓΕΤΑΙ;; ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ;
   ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ;; “Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ”. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΨΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΠΙΣΤΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ.
   ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ, Ε ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ.

  15. Εγώ θα ζητήσω από τον παπά σύνδεση με viber .
   Έλαβα και μήνυμά με δωρεάν σύνδεση πολλών ατόμων από το viber .
   Να βάλουν στις εκκλησίες 200άρες συνδέσεις για να ανταποκριθούν στο UP .
   Καλό δεν ακούγεται ;

  16. «Έχετε καρδιά; Έχετε πίστη; Αλλιώς καθίστε εκεί που κάθεστε. Ραγιάδες όλα σας τα χρόνια.
   Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας…»

  17. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΑ EMAIL ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ H SITE H ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ , ΕΙΤΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΤΕ ΡΩΣΙΚΑ ΕΙΤΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ ΕΙΤΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ SMS KΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝΕ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΕΞΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150 ΕΥΡΩ ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ …… ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ……… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ …………. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ……………………

  18. Kάποτε απλοί άνθρωποι χωρίς να είναι κληρικοί, ομολογούσαν Χριστό και γνώριζαν ότι θα τους φάνε τα λιοντάρια.. Βγάλτε συμπέρασμα..

   1. Μα υπάρχει νέφος Αγίων που μαρτύρησαν για την πίστη στο Χριστό μας, φρικτά μαρτύρια και δε φοβήθηκαν που ήταν σίγουρος ο θάνατος… Και εμείς και οι ιεράρχες μας αυτές τις άγιες μέρες κλείσαμε τις εκκλησίες και απαγορεύσαμε την κοινωνία…. μήπως και κολλήσουμε τον ιό…. Αυτό είναι ύβρις… Ημαρτον

  Leave a Response