(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ): ΦΟΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 6,4 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ: ΣΤΟΥΣ 15 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – 600 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    seismosalvania1-768x471

    ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 15:36

    Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στα Τίρανα.

    Σύμφωνα με την αυτόματη, προκαταρκτική λύση του Ευρωμεσογειακού, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5 Ρίχτερ σε εστιακό υποθαλάσσιο βάθος 10 χλμ..

    Όσο για το επίκεντρο του εντοπίζεται 42 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Αλβανίας.

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 15:08

    Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που έπληξε την Αλβανία τα ξημερώματα της Τρίτης. Σύμφωνα με το Euronews, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 15. Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της γειτονικής χώρας, οι τραυματίες ανέρχονται σε 135 εκ των οποίων οι 72 νοσηλεύονται.

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ- 14: 33

    «Μίλησα με την κόρη μου και την ανιψιά μου στο τηλέφωνο, είναι παγιδευμένες κάτω από τα συντρίμμια. Είπαν ότι είναι καλά και περιμένουν τους διασώστες. Δεν μπόρεσα να μιλήσω στη γυναίκα μου. Υπάρχουν και άλλες οικογένειες αλλά δεν κατάφερα να τους μιλήσω»: με τα λόγια αυτά ένας άνδρας από το Δυρράχιο περιγράφει στο κανάλι News24 τις δραματικές ώρες που περνάει μετά τον ισχυρό σεισμό 6,4 Ρίχτερ, που άφησε πίσω του τουλάχιστον 14 νεκρούς και 600 τραυματίες.

    Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού πολιτών που έχουν θαφτεί κάτω από ερείπια ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός θα αυξηθεί καθώς περνούν οι ώρες.

    Το υπουργείο Άμυνας της χώρας ανακοίνωσε ότι επτά άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια κτηρίου στο Δυρράχιο ενώ άλλα πέντε θύματα βρέθηκαν θαμμένα κάτω από τα ερείπια πολυκατοικίας στην πόλη Thumane.

    Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ένας άνδρας στην επαρχία Κούρμπιν πέθανε όταν πήδηξε από το παράθυρό του την ώρα της δόνησης ενώ ένας άνθρωπος σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε δρόμος στη Λέζα.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον τρεις πολυκατοικίες έχουν καταρρεύσει, ωστόσο ο αριθμός των παγιδευμένων παραμένει ασαφής.

    «Διανύουμε δραματικές ώρες και πρέπει να διατηρηθεί η ψυχραιμία και να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο για να αντιμετωπίσουμε αυτό το σοκ» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, ευχαριστώντας τις χώρες που προσέφεραν βοήθεια.

    ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 07:02

    Ισχυρό σεισμό 6,4 βαθμών Ρίχτερ με επίκεντρο περιοχή περίπου 10 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Σιγιάκ της Αλβανίας κατέγραψε το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS).

    seismos_albania_epikentro

    Κάτοικοι βγήκαν τρομοκρατημένοι στους δρόμους των Τιράνων, ορισμένοι με μικρά παιδιά στα χέρια, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

    Ο σεισμός, ο οποίος είχε μικρό εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, σημειώθηκε στις 04:54 [ώρα Ελλάδας], κατά την ίδια πηγή.

    Τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες για θύματα ή υλικές ζημιές από τις αρχές.

    Η συγκλονιστική στιγμή της ανάσυρσης ενός μικρού παιδιού από τα συντρίμμια πολυκατοικίας

    Ο ιστότοπος του αλβανικού ινστιτούτου IGJEUM έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

    Σεισμική δόνηση 5,6 βαθμών έπληξε την Αλβανία την 21η Σεπτεμβρίου, προκαλώντας ζημιές σε περίπου 500 κατοικίες και καταστρέφοντας ολοσχερώς κάποιες από αυτές. Το υπουργείο Άμυνας της χώρας είχε ανακοινώσει τότε πως επρόκειτο για τον ισχυρότερο σεισμό της τελευταίας τριακονταετίας στη χώρα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

    Είχε προηγηθεί σεισμός 4,4 Ρίχτερ
    Είχε προηγηθεί ισχυρός προσεισμός της τάξης των 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ από το ίδιο εστιακό κέντρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί και πως λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε και ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

    Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της γειτονικής χώρας.

    albania1

    ALBANIA2

    ALBANIA3

    Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν ζημιές σε κτίρια, ενώ οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει καταγραφή και ελέγχους για τυχόν τραυματίες.

    Από τις πρώτες εικόνες που μεταδίδουν τα αλβανικά Μέσα παρατηρούνται καταρρεύσεις κτηρίων, ενώ ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Πριν λιγους μηνες που εκανε κατι σεισμους(ευτυχως οχι πολυ δυνατους) σε διαφορα σημεια της χωρας , εμπαιναν αλβανοι κατω απο τα βιντεο στο youtube που εδειχναν την ειδηση του σεισμου ….και μαντεψτε τα σχολια τους…κοροιδευαν και αποκαλουσαν τους ελληνες κοτες ..και εγραφαν “σιγα ρε κοτες εμεις οι αλβανοι οταν κανει σεισμο δεν κανουμε ετσι”…Τωρα παρτε για να εχετε….ΥΣ: Ειναι κριμα να υπαρχουν νεκροι απο φυσικα φαινομενα …αλλα η πικρη αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να λυπηθω αυτη τη κωλοφαρα…Και μονο που σκεφτομαι ποσοι ανθρωποι θα ηταν αυτη τη στιγμη που “μιλαμε” μαζι με τις οικογενειες τους …αλλα δεν ειναι γιατι πολυ απλα τους σκοτωσαν αλβανοι ….χωρις λογο και αιτια…και ποσα αλλα εχουν κανει αυτοι οι παλιανθρωποι… τι να λυπηθω μωρε…Αλλα εμεις κυριοι ολα και ολα …αμεσως να στειλουμε βοηθεια…Μια ζωη να τρεχουμε να βοηθαμε τους αλλους…και για εμας βοηθεια??…Ειδικα οι αλβανοι η μοναδικη “βοηθεια” που μας εχουν προσφερει μεχρι τωρα….για να μας ευχαριστησουν που μπηκαν παρανομα στη χωρα μας και εμεις αντι να τους πεταξουμε εξω τους προσφεραμε και δουλεια… ειναι οι ληστειες μετα φονου….

    2. και μετα απο αυτο η αλβανια στην ευρωπαικη ενωση εδω ειμαστε παιδια χρονια πριν τα λεγαμε αυτο θα γινει

    3. Θεια δικη θα ναι να πεσει το σπιτι οσων χαιρονται που πεφτουν τα σπιτια στην Αλβανία!!!!

      1. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙΔΙ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΑΝΤΙΦΑ ΛΟΑΤΚΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΝΤΙΦΑ ΛΟΑΤΚΙ…ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!

        1. Μπορεις να δοκιμασεις και τα ψυχοφάρμακα!!! Σε λυπαμαι, αλήθεια!!!

    4. Μονο αηδια σε πιανει απο τα σχολια! Το παιζετε και χριστιανοι!!! Μετα ο ISIS σας πειραζει!!!

      1. O ISIS αγαπητέ είναι ήδη εδώ και διψάει για αίμα χριστιανικό.

        1. Κι οι χριστιανοι για ισλαμικο! Τα ιδια σκατα ειστε

          1. Άντε στα τσακιδια ρε σατανιστη.

    5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑΝ Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ (ΤΕΩΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΝΟΜΙΖΩ) ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; ΘΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ…

    6. Κάτω από τα σπίτια αυτά πλακώθηκαν και παιδάκια μαγκες. αν θέλετε θανατο σε όλους να αφήσετε μούσια και να πάτε στον isis που είναι πιο κοντά στις αρχές σας. κόβουν το χέρι του κλέφτη, σκοτώνουν τον άπιστο , έχουν στρτιιωτικό νόμο , λιθοβολούν μέχρι θανάτου και χαίρονται με τον θάνατο των άλλων. πατε κατά κει να βρείτε την υγεια σας.

      1. Μήπως ζεις σε άλλη χώρα??? Στην Ελλάδα πάντως οι τζιχαντιστές είναι ήδη εδώ και κυκλοφορούν ανάμεσα μας, δεν χρειάζεται να πας εσύ εκεί, αυτά που περιγράφεις έρχονται λίαν συντόμως και στην χώρα μας.

      2. ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΩΣΦΩΡΙΣΤΕΣ ΛΑΚΑΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ…ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΖΩΟ…ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΓΚΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΑΠΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΘΕΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ??

    7. Μακάρι ο εγκέλαδος να ισοπεδώσει όλη την Αλβανία και όλους τους κωλοαλβανούς.
      Ό ξεφτυλισμένος ο Μητσοτάκης τους έστειλε και βοήθεια για να μας σκοτώνουν καλύτερα.

    8. ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ…ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΣΤΟΡΕΣ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ,ΜΑΡΑΓΚΟΙ,ΓΕΩΡΓΟΙ,ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΕΣ,ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ…ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΡΕΙΟΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ..ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ ΑΜΗΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΟΝ ΘΕΟ!

    9. Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι η Αλβανια ειναι διπλα μας…αρα?? σεισμος εκει σεισμος και δω..
      Ξεκολατε μαλακες με τα σχόλια εδω μεσα και κοιταχτε την καμπουρα σας-μας
      Σεισμος στην Αλβανια σημαινει οτι αυριο μεθαυριο θα ερθει και η σειρα μας..Δεν βλεπετε τον καιρο που εχει
      τρελαθει??Τελη Νοεμβρη και εχει ζεστη με βροχες και καταιγιδες,,,
      Κανεις να μην βρεθει στην δυσαρεστη θεση να εχει πεσει θυμα σεισμου…αυτο εχω να πω εγω.

      1. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΟΥΛΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Ε; ΠΟΣΟ ΜΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΛΕ; ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

      2. Οι Αλβανοί μαλακα ποτέ δεν σε βοήθησαν και ποτέ δεν θα σε βοηθήσουν, θα σε αφήσουν να ψοφήσεις σαν το σκυλί στο αμπέλι όπως έκαναν με τον Κατσιφα και τους Βορειοηπειρώτες.

    10. Μόνον από σεβασμό στους εκατοντάδες νεκρούς Έλληνες από αλβανικά βρωμοχερα το λέω αυτό .
      ψΟΦΟΣ εγκληματικά κοπρόσκυλα Ψοφιστε όλοι ! Μπασταρδοι τηγανοκεφαλοι φονιάδες κανένας να μην μείνει!

    11. Αισθάνομαι ντροπή για τα σχόλια. Ότι και να είναι, εύχομαι σε κανένα να μη συμβεί αυτό..

      1. Άμα αισθάνεσαι ντροπή μην τα διαβάζεις, τόσο απλό.

    12. ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΚΟ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ , ΑΡΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΙΣΜΟΝΕΙ , ΠΟΥ
      ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ & ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗ , ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝΕ Η ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ & ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΝΑΡΚΟΡΑΜΑ.

    13. Τελειωσαμε με το Ματι την Κινετα τη Χαλκιδικη την Κρητη την Θασο και ειπαμε να συνδραμουμε ολους τους αλλους.Ασπονδυλοι μας κυβερνανε.

    14. Ελα μην ειστε τοσο κακοι ρε ξεκολλατε. Με φυσικες καταστροφες δεν ειναι σωστο να λεμε παπαριες.. Αιντε συνελθετε συνΕλληνες.

    15. Αντε με το καλο κι ενας 8 αρης να μη μείνει αλβανικο τηγάνι ορθιο

    16. ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΑΝ. ΑΣ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ 9ΑΡΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    17. Etsi na tous paei V FOR Vendouza!!!

      Μετα απο αυτα που εκαναν οι ΑΛβανοι με το παλικαρι μας που το σκοτωσαν στο ισωμα θα ηθελα να μην παει καμια ανθρωπιστικη βοηθεια , να παει η Τουρκια που τα χουν και καλα και τα βρισουνε τα μπασταρδι@…Εμεις τους βοηθουσαμε τοσα χρονια και παντα μαχαιριες πισωπλατα ….

      Επισης επιτελους ας παει ο κατσικοποδαρος Μητσοτακης μια βολτα μπας κ περασει κ κανα ποταμι μεσα απο την Αλβανια κι ας μην υπαρχει προς το παρον …

      Ποτε δεν ξερεις τι θα γινει μετα απο επισκεψη του αγαπητου , αξιολατρευτου , κατσικοποδαρου ,μπαγλαμα που εχουμε για πρωυθπουργο τον Μητσοτακη!!! Πιο ζωα και απο τα ζωα θα ειμαστε με τον αχρηστο!!!

      1. Δυςτυχως ο …ψυχοπονιαρης…Κουλης, στέλνει τον Δένδια. Στους πλημμυροπαθεις τους δικους μας άραγε θα παει κανεις;;; Θα βοηθήσουν οι ξενολάγνοι και μισέλληνες
        πολιτικοι …μας;;;…

    18. Μόνο τόσοι λίγοι νεκροί υπανθρώποι;κριμα.

    19. κουράγιο στα τηγανοκέφαλα αδερφια μας

    20. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ? ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ!!! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΨΩΜΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    21. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ….ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ..

    22. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΕΕΕ….??? ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ “ΤΙΜΟΝΙ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ 6 ΡΙΧΤΕΡ

      1. Βγάλε τα σκατά από τη ψυχή σου και θα νιωσεις καλύτερος άνθρωπος.

    Comments are closed.