ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΟΜΑΧΙΑ! ΧΡΟΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    Στιγμιότυπο οθόνης (118)

    Οι Ιρακινοί εξασκούνται στη Βιέννη.
    Απλά για να ξέρετε όλοι πόσο καλά εκπαιδευμένοι είναι οι νέοι συμπολίτες μας, τα “ασυνόδευτα” τα λέμε εδώ, στη μαχαιρομαχία και πόσο γρήγορα τρυπούν μια αορτή….
    Χρόνος μέχρι την επέλευση του θανάτου από αιμορραγία περίπου 1 1/2 λεπτό χωρίς καμία πιθανότητα επιβίωσης.
    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Στη Ελλάδα δεν φοβόμαστε. Έχουμε τα τάγματα ΛΟΑΤΚΙ.

    2. Η ειρωνεία σου για τον Ηλία, εκφράζεται με το ψευδώνυμό σου. Θα σου ταίριαζε περισσότερο το:
      “Χανιώτης θαυμαστής κερατά Κυριάκου, με πυρσό στον γλουτό”

      1. …μιλησε ο υπηρετης του κουλη, χαχα χα ουγκα ουγκα γελοιο θυμα

    3. Ευτυχως που την καναμε απο την Ευρωπη γενικα και πολυ πριν τα μνημονια .Γλιτωσαμε απο τις κομμουνιστικες χουντες που εχετε αλλα νομιζετε οτι εχετε δημοκρατιες .χα χα χα. Οταν ξεχυθουν στους δρομους οι Ισλαμιστες και οι Μουσουλμανοι ποιος θα τους σταματησει ? Και πως ακριβως ? Που οι πολεις ειναι μεικτες με Ελληνες και λαθρο που η ζωη τους δεν εχει καμια αξια ? Και μαλιστα χαιρονται κιολας αν πεθανουν για τα ιδανικα και τη θρησκεια τους. Ειστε ετοιμοι να τους αντιμετωπισετε ? Και το χειροτερο σεναριο ειναι να εχετε και καποιο επεισοδιο με καποιον απο τους εχθρους σας ταυτοχρονα και ο στρατος να ειναι απασχολημενος. Ενταξει θα ειναι αργα για δακρυα Στελλα. Καλη διασκεδαση σας ευχομαι και καλο καλοκαιρι.

    4. ευτυχως εμεις εδω εχουμε τα χρυσαυγιτικα ταγματα εφοδου

      1. Η ειρωνεία σου για τον Ηλία, εκφράζεται με το ψευδώνυμό σου. Θα σου ταίριαζε περισσότερο το:
        “Χανιώτης θαυμαστής κερατά Κυριάκου, με πυρσό στον γλουτό”

        1. τον πυρσο στο γλουτο τον εχεις εσυ που υπηρετεις το κουλη χαχαχαχαχ θυμα

      2. Χαλάρωσε λίγο μωρή πονεμένη λούλα χιονονιφάδα!!! άντε να κλάψεις στους Ευρωπαίους και εσύ για το πόσο σε εξοντώνουν οι μοχθηροί φασίστες!

      3. ….ενας μ@λακας να μπει εδω και να γραψει αυτα που λες

        1. οι νεοναζι ειστε λιγοι και γραφικοι, ακομα και ο φελοπουλος σας γλενταει

    5. να υπενθυμισω οταν μιλατε για δολοφονιες με οπλα…
      οι τουρκοαλβανοι ειναι αυτοι που αποτελουν το μεγαλυτερο κινδυνο για την πατριδα μας καθως εχουν εξοπλιστει με μυστικα οπλοστασια με καθε ειδους οπλο και σκοπευουν να κανουν πολεμο πολεων μεσα στην Ελλαδα παιρνοντας ομηρους ελληνες ανοιγοντας μετωπο εσωτερικο με τον ελληνικο στρατο που θα βγει να τους αντιμετωπισει… αυτοι μονο με τα παιδια που εχουν κανει μεσα στην Ελλαδα ειναι τουλαχιστον 3 εκατομμυρια μεσα στην Ελλαδα… ειναι εξοπλισμενοι με παντως ειδους στρατιωτικο εξοπλισμο… ταυτοχρονα η τουρκια μολις βγει ο στρατος για να τους αντιμετωπισει μεσα στην Ελλαδα θα κατηγορησει την Ελλαδα οτι κανει γεννοκτονια των τουρκοαλβανων (οπως εγινε στη γιουγκοσλαβια με το νατο) και θα κανει εισβολη στα νησια και στον εβρο δημιουργωντας δευτερο μετωπο για τον ελληνικο στρατο και αποσκοπωντας σε μια ανευ προηγουμενου ηττα της Ελλαδας… οι λαθρομουσουλμανοι επισης θα ξεσηκωθουν αλλα αυτοι θα ειναι ευκολοι στοχοι καθως δεν εχουν τοσα οπλοστασια οσα οι τουρκοι και αλβανοι… συνηθως μονο αιχμηρα…. η εξελιξη αυτη ηταν ετοιμη τον φεβρουαριο αλλα αποτραπηκε απο τον σεισμο στην τουρκια… μολις ετοιμαστει ξανα η τουρκια για πολεμο….

      1. το μεγαλυτερο κινδυνο αποτελειτε εσεις οι χουττικοι, ειστε καρκινος για καθε κοινωνια

        1. Οκ γνήσιε Ελληνέζε,μάθε πρώτα να γράφεις την γλώσσα σου και να μιλάς σωστά Ελληνικά και μετά πάιξτο Έλληνας,κομμούνι είσαι;Δεν σου άρεσε ο Παπαδόπουλος;

          1. Η μισή Κύπρος χάθηκε στην δικτατορία ,,, έτσι για να μην ξεχνάμε!

          2. κομμουνια και ναζι ειστε το ιδιο, χουντα δε ζητατε?

      2. υψιστος υπαριθμον ενας θανασιμος εχθρος του λαου μας οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες
        μετα οι τουρκαλβανοι
        μετα οι μουσουλμανοι
        μετα οι υπολοιποι λαθρο

      3. τον μεγαλύτερο κίνδυνο αποτελεί η κυβέρνηση και η αστυνομία που εμποδίζει τους γηγενείς Έλληνες να οπλιστούν και να αμυνθούν ενώ γενοκτονούν τους γηγενείς και τους αντικαθιστούν μέσω οργανομένης μεταφοράς αλλοφύλων, το κράτος ξέρει ακριβώς πού είναι τα οπλοστάσια και θέλει να έχουν όπλα οι εισβολείς

    6. Ζειτε μεσα στην φαντασια ραγιαδες

    7. Στο Ελλαδιστάν του Κούλη και του Τσίπρα γίνονται αυτά, απλά τα κρύβουν. Στο άνθρωπο που σκότωσαν για μια κάμερα τη μέρα που γένναγε η γυναίκα του στον Άγιο Παντελεήμονα, είπαν ότι του κόψανε τον λαιμό! Ακούσατε κανένα τουρκοκάναλο να πει την ιστορία αυτή; Την ίδια ώρα όταν βρίσουν κάποιον γκέι(εννοείται κακώς) το κάνουν πρωτοσέλιδο! Στην Ελλάδα των τουρκοκάναλων το βρίσιμο προβάλλεται πιο πολύ και από την δολοφονία όταν το θύμα είναι Έλληνας! Ξύπνα Έλληνα γιατί σε λίγο θα σε σφάζουν και τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών και των αριστερών υπαλλήλων τους δεν θα το αναφέρουν!

    8. Καϋμένοι ……………πρόσφυγες, καϋμένα …………..αθώα μου πλάσματα. Ανεξίκακα, φιλάνθρωπα πλάσματα, αγαπούν τον πλησίον και …………..θέλουν να ενσωματωθούν, να μάθουν μια τέχνη, να μάθουν τη γλώσσα και να κερδίζουν ………..επάξια και ………….τίμια τον επιούσιό τους, όπως κάνουν και τα μέλη της ρομαϊκής λεγεώνας. Υπάρχει μια παροιμία που λέει: ΘΕΛΕΙ Η ΓΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ. Οι ευθύνες είναι πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά.

    9. Οι Έλληνες πολεμάμε το Ισλάμ 1400 χρόνια εξ ανάγκης σε αγώνα επιβίωσης.

    10. Αυτοί θα γίνουν ο λόγος που ο Έλληνας θα σηκωθεί από τον καναπέ και θα πάρει το τουφέκι

    11. Θα φάει καλά όλη η Ευρώπη οσονούπω….είμαι νόμιμος κάτοχος χραπα καραμπίνας χρόνια έχω φυσίγγια απι καουτσούκ, 9βολα κ μονοβολα …..στο σπίτι μου την έχω κ εκεί θα μείνει ….μέχρι το μάρμαρο που ξεχωρίζει τον έξω χώρο κ την εστία μου……..ο νοών νοειτω

    12. ΠΡΟΣΕΧΏΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!…ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ!!!!…. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΎΝΤΟΜΑ!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΊΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΔΩ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ….ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΩΡΕ…..ΕΤΣΙ ΛΈΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ!!!!….ΑΝ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΆΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ!!!!

    13. του έκοψε την καρωτίδα ο φονιάς ! τι ψηφίσατε, ρε ;

      1. τι σχεση εχει η ψηφος σε κουληδες και τσιπρες με τη δολοφονια ενος αραψ στην αυστρια ρε ψυχοπαθη?????????

    14. Που και πότε έγινε αυτό; Είμαι κάτοικος αυστρίας και δεν το βρίσκω κάπου

    Comments are closed.