ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ

  Κοινοποίηση:
  police_germania_egklhma

  Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες το βράδυ έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, για υπόθεση πιθανόν ένοπλης συμπλοκής στην πλατεία Αττικής, και ένα πιστόλι που βρέθηκε μέσα σε ταξί στον Σταθμό Λαρίσης.

  Ο οδηγός του ταξί που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στον Ερυθρό Σταυρό και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει για να δώσει περαιτέρω πληροφορίες στους αστυνομικούς.

  Σύμφωνα με όσα έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί, πιθανότατα στην πλατεία Αττικής. Λίγο πριν τις 20.30 το βράδυ, έγινε επεισόδιο με πυροβολισμούς, και από το σημείο αυτό δύο ένοπλοι σταμάτησαν το ταξί και ανάγκασαν τον οδηγό να τους μεταφέρει στον Σταθμό Λαρίσης, απ’ όπου διέφυγαν με άγνωστο τρόπο. Φεύγοντας όμως, τους έπεσε μέσα στο όχημα ένα όπλο, το οποίο εξετάζεται από την αστυνομία.

  Την ίδια ώρα, ένα άτομο με τραύμα στο πόδι από πυροβόλο όπλο, οδηγήθηκε από την περιοχή στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και εξετάζεται αν σχετίζεται με την υπόθεση.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  8 Σχόλια

  1. Ποιοι και πως θα μαζέψουν τώρα τους υπερδραστήριους νεαρούς σας ρε γίδια με γραβάτες;

  2. Παντού λαθρό, κυρίως τουρκαλβανοπάκια, δηλαδή οι καλύτεροι φίλοι των Τούρκων! Αναρωτιέται κανένας αν 200 χρόνια μετά την Επανάσταση έχουμε στην ουσία απελευθερωθεί ή είμαστε ακόμα υπό τον τουρκαλβανικό ζυγό! Φαίνεται πως η Δημοκρατία των Μετρίων που αυτοχρίστικαν “Άριστοι” και “Αριστεροί” είναι επί της ουσίας μια Δικτατορία των απογόνων των Τουρκαλβανών (και συγγενών αυτών) που ελληνοποιήθηκαν μέσα στα 200 αυτά χρόνια και που ετοιμάζουν το έδαφος για να γίνει η Ελλάδα προτεκτοράτο της Τουρκίας και γαμιστρόνας για πάσης φύσεως σκουρόχρωμους ανατολίτες και αφρικανούς….

  3. Μια χαρά, πλούσιο αστυνομικό δελτίο από το Χάρλεμ!

  Leave a Response