ΘΡΙΛΕΡ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ – ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ

  Κοινοποίηση:
  ΕΞ

  Σε 4 νομούς συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομία προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας του πεθερού του στην Άρτα.
  βββββ

  Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην Άρτα, την Αιτωλοακαρνανία, την Ευρυτανία και την Καρδίτσα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εκτίμηση πως ο δράστης κρύβεται στα σημεία που συνορεύουν οι 4 νομοί στον ορεινό όγκο σε περιοχές που γνωρίζει καλά, ενώ από τα μεσάνυχτα δεν υπάρχει στίγμα στο κινητό του.

  Παράλληλα, έχουν στηθεί μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και ελέγχονται αρκετοί οδηγοί.

  Ο δράστης φέρεται να είχε μεταβή στο σπίτι του πεθερού του προκειμένου να δει το παιδί του. Το δικαστήριο είχε αποφασίσει ο 29χρονος να βλέπει το παιδί κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

  Ο 29χρονος ζήτησε να κρατήσει το παιδί τον Δεκαπενταύγουστο με την μητέρα να αντιδρά. Η άρνηση της 36χρονης φαίνεται πως εξόργισε τον 29χρονο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς μεταξύ τους. Ο άνδρας πυροβόλησε δυο φορές κατά της 36χρονης, χωρίς να την πετύχει τότε μπήκε στη μέση ο 80χρονος πατέρας της τον οποίο ο 29χρονος πυροβόλησε εξ επαφής

  Μετά το άγριο έγκλημα, ο φερόμενος δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο με το αυτοκίνητό του να εντοπίζεται ώρες αργότερα μεταξύ Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα τον συνάντησε ένας βοσκός στον οποίο φέρεται να είπε ότι ανέβηκε στο βουνό καθώς έχει κάποια προσωπικά προβλήματα.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  3 Σχόλια

  1. Σκοτωσες εναν αθωο παραδωσου στις αρχες

  Comments are closed.