ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ

  Κοινοποίηση:
  5-2-735x459

  Τη ζωή του έχασε ο 40χρονος έλληνας καπετάνιος του υπό ελληνική σημαία φορτηγού πλοίου «Ore Sudbury» στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Guaiba της Βραζιλίας.

  Στο πλοίο επέβαιναν 27 μέλη του πληρώματος, εκ των οποίων 9 Έλληνες, χωρίς κανείς από αυτούς να τραυματιστεί.

  Από τη φωτιά δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

  Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

  «Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την εκδήλωση πυρκαγιάς πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο υπό ελληνική σημαία Φ/Γ “ORE SUDBURY” Ν.Π. 10723, στη θαλάσσια περιοχή “GUAIBA” της Βραζιλίας, καθώς και για το θάνατο του 40χρονου Έλληνα Πλοιάρχου.

  Στο εν λόγω πλοίο επέβαιναν είκοσι επτά (27) μέλη πληρώματος, εκ των οποίων, εννέα (09) Έλληνες. Η πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε σε χώρους ενδιαιτήσεων του τρίτου καταστρώματος του πλοίου, κατασβέστηκε από το πλήρωμα με ίδια μέσα, ενώ χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 40χρονος Έλληνας Πλοίαρχος.

  Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός άλλου μέλους πληρώματος, δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές Αρχές».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. Συμφωνώ με το ναυτικό….όπως επίσης ξέρω ότι στους κανονισμούς του πλοίου στη φωτιά πρώτος κ τελευταίος τρέχει ο καπετάνιος…ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ…ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…. Θλίβομαι οικτρά

  2. Το μπουρδελο του Αγγελικουση 200 βαπορια εχει και ειχε αυτο το σαπακι να ταξιδευει ακομα… Ερε ξεφτιλες οσα λεφτα και να κανετε δε σας φτανουνε… Ο Θεος θα σας κρινει!

  Leave a Response