ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ ΑΔΩΝΙ – ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ Η ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 50ΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ – ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ – INFLUENCER

    Κοινοποίηση:
    Ψ;ςΚΞ

    Την ώρα που η ακρίβεια «χτυπάει κόκκινο» και ο Έλληνας δεν ξέρει πως να τα βγάλει πέρα, σάλο προκαλεί το παχυλό πορτοφόλι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη!

    Φεύγοντας από το Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Ανάπτυξης θέλησε να τσιμπήσει κάτι κι έτσι σταμάτησε για ένα σουβλάκι. Μόλις παρήγγειλε άφησε το πορτοφόλι του πάνω στον πάγκο και όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία δεν έκλεινε από τα 50ευρα και τις κάρτες! Φυσικά, δεν λείπει η διαφήμιση στο σουβλατζίδικο όπου πήγε να φάει τσάμπα με αντάλλαγμα την ανάρτηση στο instagram του.

    Και όλα αυτά ενώ ο κ. Γεωργιάδης έχει προαναγγείλει ελέγχους και πρόστιμα στα ψητοπωλεία, λόγω των αυξήσεων στα τρόφιμα.

    Όπως ήταν φυσικό το Twitter πήρε φωτιά…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Και φυσικά δεν φοράει μάσκα…..

    2. Δε βρέθηκε εκείνη τη στιγμή ένας αλαφροχερης ανήλικος γύφτος να του βουτήξει το πορτοφόλι;

    3. Κι αυτοί έζησαν καλά κι εμείς χειρότερα..

    4. Φάρδυνε (πάλι) ο μπουμπούκος… Μήπως θέλει να μοιάσει του Πάγκαλου; Την τελευταία φορά που είχε ξεχειλώσει (πριν λίγα χρόνια) τον είχε βάλει σε δίαιτα η Ευγενίτσα. Τώρα πλέον δεν ασχολείται. Γιατί άλλωστε; Κυρία υπουργού έγινε, την διεύθυνση της Ελληνικής Αγωγής ανέλαβε… Όλα καλά…

    5. 70.000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΡΕ!

    6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΨΙΛΟΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΠΗΓΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ….ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ?…..ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ?

    7. Το Γαμω το σπίτι τού του τοφωναξε κανείς???? Απατεώνα αλήτη κάθαρμα

    8. …..ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ….

    9. Γαβ γαβ Βιβλιοπωλη του κωλου! Πουλημενο τομαρι! Αν ειπες να σου βαλει και πολυ κρεμμυδι θα συγχωρεθεις απ τη κλανια! Αν οχι ελα σε μας που την περναμε με φασολαδα για να λυσουμε το….ενεργειακο μας προβλημα!

    10. Εν μέσω Σαρακοστής …..μην μας το παίξει μετά θρήσκος αλλά τέτοιοι που είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν

    11. Πολιτική αλητεία Ο πιο προκλητικός και αντιπαθητικός πολιτικός τα χρέη του είναι εξαψήφια και το πορτοφόλι του έσκασε απ’τα πενηντάρικα αυτά είναι λεφτά απ’τους απλήρωτους υγειονομικούς , απ’το κέρδος της αύξησης του ρεύματος της βενζίνης και ΌΧΙ μόνο!!!!! αυτοί που τον ψήφισαν να τα βλέπουν πολλοί από αυτούς νομίζουν ότι αν ψηφίσουν τύπους με πορτοφόλι την ίδια ώρα γίνονται και αυτοί φραγκάτοι μιλάμε για περιπτώσεις δίποδων ψηφοφόρων πρωτοφανούς ηλιθιότητας να είστε σίγουρη ότι θα ξαναβγεί και θα λέει αλά και θα κάνει τα ίδια εφόσον υπάρχουν τόσα ζώα Μάγκας είναι δίποδα κορόιδα που τον ψηφίζεται Καλά σας κάνουν Ηλίθιοι Η ΠΟΡΤΟΦ ΟΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 50ΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ μαλακέλληνες συνεχίστε έτσι είστε σε καλό δρόμο Καλά σας κάνουν Ηλίθιοι περαστικά σας και αύριο μεροκαματάκι όσοι έχετε και τρέχτε για κανένα επίδομα να βγάλετε και αυτόν τον μήνα ουστ κοπρές Νεοελληναράδες.

    12. Κανένας να μην ξαναπατήσει στο εν λόγω σουβλατζίδικο. Όχι στα τσιράκια της ΝΔ.

    13. ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΗΦΗΝΑ!!! ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΚΙΛΑ ΑΦ ΟΤΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    14. ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ

    15. Σκάει το πορτοφόλι του από λεφτά, σκάει όμως και ο ίδιος. Είδατε πως πάχυνε τελευταία; Σαν καλοθρεμμένου γουρούνι έγινε. Όχι ότι δεν είναι. Γουρούνι εννοώ.

    16. Μίλησαν και οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες, όξω ρε κοπροσκυλα υποκριτές που πάτε τα παιδιά σας στα ιδιωτικά σχολεία και δήθεν σας πήρε ο πόνος για το λαό.

    17. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ……ΤΟ ΠΗΡΑΜΑΙ ΚΛΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ….ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΡΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΥΒΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ….ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ…………

    18. Το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι.
      Λογικά θα eπρεπε ολα αυτα τα κόμματα που πήραν δάνεια για να κάνουν προεκλογικές φιεστες την επομενη των εκλογων να κανουν ενα διακανονισμό για να πληρωθουν τα χρεη τους αλλα οχι αυτους δεν τους αγγιζει τπτ.
      Μονο στο φτωχό λαουτζίκο ξερουν να βαζουν κανόνες σε αντιθεση μ αυτους .

    19. Εγώ θυμάμαι κάτι συριζάκια που έκαναν ανάληψη από ξένες τράπεζες, ενώ οι Έλληνες είχαν κάπιταλ κοντρόλς. Επίσης, ξέρω κάτι τύπους που χωρίς να δουλεύουν κονομάνε χιλιάρικα ενοίκια από σαπάκια του ’60-’70 και το μόνο που ξέρουν είναι να μοστράρονται. Κι’ εγώ όταν βγαίνω έχω χαρτονομίσματα στο πορτοφόλι που μαζί με χαρτιά και κάρτες φαίνεται έτσι, δεν είμαι ματσώ όμως σε καμία περίπτωση.

    20. Και ο ΔΟΥΛΟΣ με την μάσκα μες την καλή χαρά που του δίνεται η ευκαιρία να προσκυνήσει για το πουρμπουάρ.

    21. Πάμε να τους κατεβάσουμε πάτωμα. Γελοιοποιήστε όποιον νεοδημοκράτη ψηφοφόρο ξέρετε, μπας και καταλάβουν πόσο ποντίκια είναι που ψηφίζουν γάτους.

    22. εσκασε το πορτοφολι απ’τα πενηνταρικα.

      Τα λεγε ο Mad clip, δεν το ακουγατε

    23. Αυτά είναι τα λεφτά απ’τους απλήρωτους υγειονομικούς , απ’το κέρδος της αύξησης του ρεύματος της βενζίνης και ΌΧΙ μόνο!!!!!

      1. Της Novartis ειναι, σε λιγο ουτε του Θανουλη η πορτοφολα θα κλεινει απο Μπουρλα μερια αυτος, κατα τα αλλα λαικα παιδια δεξια… α ρε γιδια με τις περικεφαλαιες τι κοπρια μας φορτωσατε!!!!!,

    24. Αφού έχεις τόσα χρήματα ανίκανε υπουργέ ανάπτυξης, γιατί δεν πληρώνεις τα χρέη σου που είναι εξαψηφια; Μήπως εάν σου δίναμε τα κλειδιά μας, θα τραβούσες πτώχευση και θα συνεχιζες να το παίζεις ψευτομαγκας; Πολιτική αλητεία και κοροϊδία.
      Εγώ φταίω που σε πίστεψα τότε και κατέβαινα σαν τον βλάκα στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και τώρα αρχιψευταρε μας την λες και από πάνω ότι είμαστε ακραίοι και γραφικοί. Ού να μου χαθείς ψεύτη

    25. Αυτοί που τον ψήφισαν να τα βλέπουν. Όμως οι νεοδημοκρατες είναι περίπτωση. Νομίζουν πολλοί από αυτούς ότι αν ψηφίσουν τύπους με πορτοφόλι την ίδια ώρα γίνονται και αυτοί φραγκατοι. Ξέρω περιπτώσεις πρωτοφανούς ηλιθιότητας. Αυτός θα ξαναβγεί και θα λέει και θα κάνει τα ίδια. Μάγκας, αφού υπάρχουν τόσα ζώα.

    26. Καλά σας κάνουν μαλακέλληνες. Συνεχίστε έτσι, είστε σε καλό δρόμο. Ηλίθιοι.

    27. Ο Δήμος Βιλιων είναι ο πρώτος Δήμος που συστάθηκε Ελλάδα με πρωτεύουσα το Ναύπλιο ,και η Ελευσίνα Μάνδρα είναι η πρώτη δήμοι που περνούν σχέδιο πόλεως στην Ελλάδα μαζί με την Αθήνα

    28. “ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ Η ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 50ΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ” ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΚΛΑΨΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ.

    29. Ο πιο προκλητικός και αντιπαθητικος πολιτικός από τους 300 κηφηνες….

    30. Καθ’οδός τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας….

    Comments are closed.