ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ! ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ” ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ: ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ, ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

  Κοινοποίηση:
  EoqpKuw13FbyOgJN8Sjw

  Οι τύποι δεν κολλάνε πουθενά. Δεν τους ενδιαφέρει η αγωνία των γονιών. Πλέον στο στόχαστρο των ειδικών μπαίνουν και  τα βρέφη αν κρίνουμε από τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου του ΠΙΣ, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.

  Αναφέρθηκε στην τρίτη δόση και στην επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

  «Οι μετρήσεις δείχνουν πως η κυτταρική ανοσία ακολουθεί τα αντισώματα άρα η τρίτη δόση είναι απαραίτητη σε όσους έχει μειωθεί η ανοσία καθώς και στους υγειονομικούς που είχαν εμβολιαστεί πρώτοι», είπε χαρακτηριστικά στο “όχημα του Μαξίμου”, ΣΚΑΪ 100,3.

  «Έχει καθυστερήσει η τρίτη δόση»

  Παράλληλα, σημείωσε πως έχει ήδη καθυστερήσει η τρίτη δόση καθώς το 8μηνο εξαντλείται, ενώ ήδη έχει εξαντληθεί το εξάμηνο.

  «Όταν έχεις μια χαμηλή άμυνα, θα ήταν καλό να το κάνεις», τόνισε ο ίδιος.

  Μάλιστα, ανέφερε ότι είναι σημαντική η μίξη εμβολίων, καθώς «έχουμε το ίδιο καλή ανοσία, ίσως και ισχυρότερη».

  «Τα βρέφη μεταδίδουν τη νόσο»

  Σε ερώτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, αποκρίθηκε: «Δεν είναι μέσο εκβιασμού και δεν πρέπει να το βλέπει έτσι κανείς. Έχει να κάνει με τον κίνδυνο που διατρέχει ένας ανεμβολίαστος καθώς και με τον κίνδυνο στον οποίο εκτίθεται αυτός που έρχεται σε επαφή μαζί του».

  «Ίσως θα έπρεπε να δούμε την υποχρεωτικότητα να επεκτείνεται στους ανθρώπους που εργάζονται σε βρεφονηπιακούς σταθμούς διότι τα νήπια και τα βρέφη δεν εμβολιάζονται αλλά μεταδίδουν τη νόσο στο περιβάλλον και την οικογένειά τους.

  Όπως είναι για τους ηλικιωμένους, το ίδιο να ισχύει και για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς», κατέληξε.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  5 Σχόλια

  1. Ο Εξαδάκτυλος πού μαζεύει τίς μίζες τού Εβραίου μέ όλα τά δάχτυλα είναι τελείως άσχετος μέ τήν ιολογία διότι δέν είναι ιολόγος αλλά πλαστικός χειρουργός.Επιδιορθώνει στραβούς κώλους καί μεγενθύνει μικρά βυζιά.Επομένως ότι καί νά μπαμπαλίζει είναι άκυρο καί επικίνδυνο.Σαδιστή Εξα-
   δάκτυλε μακριά τά χέρια από τά μωρά καί τά Ελληνόπουλα.Ο σκυλομούρης ό Ουγκούρ Σαχίν από τήν Biontech θέλει νά μπολιάσει παιδιά 5 χρόνων.
   Γιάννης Λάκων

  2. Ο ασχετος Εξαδακτυλος να παει να βαλει καμια σιλικονη σε κανα στηθος…που το παιζει και ειδικος σε ιους και εμβολια…!

  Leave a Response