ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ “ΦΘΗΝΟ” ΔΑΝΕΙΣΜΟ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΆΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ – ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

  Κοινοποίηση:
  stournaras

  Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση στην κοινοβουλευτική επιτροπή Δημόσιων Οργανισμών και Τραπεζών, ότι μόνο σενάρια μπορούν να γίνουν για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας το επόμενο διάστημα . Η ΤτΕ προβλέπει ύφεση από 4,5% εως 9,5% για το 2020 με βασικότερο σενάριο να φτάσει στο 6%.

  Για το 2021 προβλέπουμε ανάπτυξη 5,5% τόνισε. Βέβαια οι εκτιμήσεις πολλών ξένων ειδικών και παραγόντων κάνουν λόγο για διψήφιο νούμερο ύφεσης, αλλά ο κ. Στουρνάρας έπρεπε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, ώστε να φανεί ότι με την ανάπτυξη που θα έχουμε του χρόνου, θα ισοσκελιστεί κάπως η φετινή χασούρα.

  Προχώρησε όμως κι ένα βήμα παρακάτω κάνοντας προτάσεις στην κυβέρνηση για το πως πρέπει να κινηθεί το επόμενο διάστημα κάνοντας 7 προτάσεις ώστε να μην ξεφύγουν τα δημοσιονομικά και να έρθει σύντομα η ανάκαμψη :

   -Να αξιοποιήσει το μέτωπο των μεταρρυθμίσεων.

  – Στα Δημόσια οικονομικά απαιτείται προσεκτική διαχείριση.

  – Δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη καμία λύση για φθηνό δανεισμό

  – Οι παρεμβάσεις δεν πρέπει να είναι μόνιμες αλλά να καταργούνται όσοι υποχωρεί η πανδημία ώστε το 2021 να γυρίσουμε σε θετικούς ρυθμούς

  – Οι τράπεζες ξεκίνησαν με κεφαλαιακή επάρκεια 17,5% αλλά και απόθεμα μη εξυπηρετούμενων δανείων. Τα κόκκινα δάνεια αποτελούν εμπόδιο για την επόμενη ημέρα και για την ανάπτυξη. Ο Ηρακλής καλύπτει κόκκινα δάνεια 32 δις ευρώ που σημαίνει ότι την επόμενη ημέρα πρέπει να υπάρξουν και άλλα παράλληλα εργαλεία.

  – Πρέπει να υπάρξει σύγχρονο πλαίσιο φερεγγυότητας και νέος πτωχευτικός νόμος

  – Εκσυγχρονισμός προστασίας πρώτης κατοικίας και νομίζω το επεξεργάζεται η κυβέρνησης

  – Λύση στο πρόβλημα της αναβαλλόμενης φορολογίας. Την εξαετία, η κεντρική τράπεζα με ενεργητική παρουσία διοικητή στο διοικητικό συμβούλιο ΕΚΤ χάραξε την ενιαία νομισματική πολιτική που χαρακτηρίστηκε από πρωτοβουλίες για αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης. Το τελευταίο διάστημα συνέβαλε στην διαφύλαξη χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, όταν κυβερνητικές ενέργειες κλόνησαν την σταθερότητα. Μεταγενέστερα σταθεροποιήθηκε η κατάσταση.

  Δηλαδή να δανειστεί εκ νέου η χώρα από τον μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ότι αυτό συνεπάγεται. Και μπορεί να συνεπάγεται ένα αυστηρό μνημόνιο, η επιβολή νέων μέτρων που θα πλήξουν τους Έλληνες και φυσικά εκτίναξη του δημοσίου χρέους . Δανεικά γιατί δεν θα μας φτάσουν για να δώσουμε τα δανεικά που ήδη έχουμε δεσμευτεί να εξοφλήσουμε μέχρι το 2070 και βλέπουμε, κι έτσι να εκτιναχθεί κι άλλο το δημόσιο χρέος, ώστε να φτάσουμε για αποπληρωμή στο 2100 και βλέπουμε…. και πάει λέγοντας

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΡΓΚ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΠΡΟΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ – ΕΜΦΥΛΙΟ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΟ Α η Β ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
   Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ ΡΟΤΣΘΑΙΛ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.
   ΕΩΣ ΠΟΤΕ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ <>
   ΑΡΝΙΑ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΠΕΤΕ ΘΑ ΣΥΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ? ΑΚΟΥΤΕ Τ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ? ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΝΕ.
   ΟΤΑΝ ΕΧΩΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΝΑ ΞΕΡΩΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ.

  2. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΕΝΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΕΛΛΑΔΟΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΑΝΗΚΕΙ ΕΞ` ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΘΑΙΛ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΒΡΑΟΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
   Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΠΑΖΑΣ ΑΥΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗ ΡΟΤΣΘΑΙΛ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Η ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ.
   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΙΚΑΝΟΥΣ.

  3. τι καθεστε και συζητατε για την οικονομια…αφου οι Μητσοτακηδες εχουν βαλει υπουργο αναπτυξηε τον Γεωργιαδη (αχυρανθρωπο)…Ειλικρινα θα μιλησει καποιος σοβαρος ξενος επιχειρηματιας με τον Γεωργιαδη για να ιδρυσει επιχειρηση στο ελλαδισταν.
   Ετσι καταλαβαινει ο Κουλης την Αναπτυξη…Ξερει οτι με τη φορολογια που εχουμε μητε κουνουπι δε ερχετε και οι ντοπιοι επιχειτηματιες την μονη αναπτυξη που ξερουν ειναι να τσιμπανε δανεια απο τραπεζες χωρις εγγυησεις με τηλεφωνα να πεφτουνε ξερετε απο που…
   Για αυτο ο Σαμαρας εκανε νομο και απαλλαξε νομικα τους τραπεζιτες για τα δανεια που εδιναν χωρις εγγυησεις..σου λεει ετσι και μπουζουριασουν τους τραπεζιτες και ανοιξουν το στομα τους και πουνε τα ονοματα που εδωσαν αδεια για τα δανεια θα κλαψουν μανουλες…
   Τα ξερετς ολα αυτα και συζητατε για την Ελληνικη οικονομια;;;;;;;;;;;;;;

  4. Τελικά είναι τραπέζο-ιός & όχι Κορωνοϊός.
   Αλήτες τραπεζικοί τους στηρίζαμε με το αίμα μας (με αγύριστα δανεικά)όταν είχαν πρόβλημα για να μπορέσουν να μας κλέψουν ότι απέμεινε!
   Έτος 2020 και η ανθρωπότητα κοιμάται.
   Το politically correct μας μάρανε ΖΩΑ!

  5. πουστια πουστια ερχεται η γυφτια!
   ΜΙΚΡΟΣ 4Α..
   ΜΕ ΤΩΝ 8 ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ.
   ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ …

  6. Στουρνάρι όνομα καί πράγμα. Τό μόνο πού ξέρει νά κάνει είναι νά κλέβει τήν εφορία καί τό κράτος μή δηλώνοντας τά μισά τετραγωνικά (+/- 250 τμ) από τή βίλα του στίς Κυκλάδες.

  7. Προδότες χαφιέδες παλιάνθρωποι χαμένα υποκείμενα…… London school of Economics!!!
   Οι εξ αίματος κ συνείδησεως απογονοι του Μαυροκορδάτου και του Κωλέτη… καθάρματα αρχιμασωνοι αδίστακτοι πουλημένοι στο διάολο, υποτελείς σώμα κ πνεύμα…

  8. Δηλαδή των πληρώνουμε αδρά για να βρει λύσεις για την οικονομία και αυτός λέει να δανειστούμε. Αυτήν τη λύση την έδινα και εγώ που δεν σπούδασα με τα μισά λεφτά που παίρνει αυτός ο δήθεν διοικητής της Ελληνικής τράπεζας, μόνο στο όνομα είναι Ελληνική.

  9. Άυτός ο κλέφτης, ο σκατάνθρωπος ο Στουρνάρας δεν θα ησυχάσει αν δεν πιει και την τελευταία σταγόνα αίμα από τον κοσμάκη. Σίγουρα το παλιοτόμαρο θα του σηκώνεται μόνο όταν ακούει απλούς ανθρώπους να αυτοκτονούν λόγω οικονομικών αδιεξόδων. Και θα βάζει τα τσιράκια του, που τους πετάει κάνα ψαροκόκκαλο από κεελπνο, νοβάρτις κτλ δηλαδή τα νεόπλουτα παρτάλια στυλ μπουμπούκου να του καθαρίζουν τα φλόκια.

  10. Από τήν σκυλομουσούδα του φαίνεται ο μαυραγορίτης,ο δοσίλογος,ο απατεώνας ο εγκληματίας πού πατάει επί
   πτωμάτων.
   Γιάννης Λάκων

  11. Παλιό καθίκι θέλετε να μας χρεωσετε πάλι με το έτσι θέλω ο κοροιδοιος ήταν πρόσχημα για να μας χωσετετο επόμενο μνημόνιο καλά.βλεπω τον Κασιδιάρη με ένα 40και πάνω και εσάς μου@@@να να εγκαταλείπεται τη χωρα

  Leave a Response