ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ! ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

    Κοινοποίηση:
    samos

    Εμείς ασχολούμαστε με τις εκλογές και τους δημάρχους του κ@λου και οι λ@θρομετανάστες ξεσηκώνονται και στήνουν… πανηγύρι!

    Δείτε τι έγινε τα ξημερώματα στη δομή της Σάμου με τους λαθρέποικους που ετοιμάζονται για… επανάσταση! Θα μας φάνε ζωντανούς και δεν θα το καταλάβουμε!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    70 Σχόλια

    1. Αν δεν βγάλετε τον Ηλία, θα σας φάνε για πρωινό οι τζιχαντιστές που σας φέρνει το αντι-συνταγματικό ανθελληνικό τόξο. Σήμερα ο Κουτσούμπας έβαλε και παλαιστηνιακή μαντίλα στη διαδήλωση για Παλαιστίνη αλλά για την Κύπρο δεν διαδήλωσε ποτέ με Ελληνική σημαία. Μην δυσαρεστήσουν τους τούρκους που είναι και μουσουλμάνοι! Αυτοί σας αξίζουν ραγιάδες αφού μόνο 8,5% ψήφισαν τον Ηλία και οι άλλοι ψηφίσατε τους φιλοισλαμιστές που προβάλλανε τα τουρκοκάναλα των ανθελλήνων καναλαρχών.

    2. Όλα πάνε βάση σχεδιου. Όλα τα ξέρανε και ξέρουν τι θα ακολουθήσει.

    3. Κάποιοι πασοκο-ζαίοι με περίεργες καταγωγές που ονειρεύονται μεγάλες τουρκίες/αλβανίες/”μακεδονίες”-βουλγαρίες είναι αυτοί που φωνάζουν με δύναμη για ανοιχτά σύνορα! Νομίζουν πως θα γίνουν μεγάλοι οι γυφτοβαλκανότουρκοι αν πέσει το “κράτος της Αθήνας” από τον στρατό τριτοκοσμικών νεγρο-ισλαμιστών τον οποίο δημιουργούν εδώ και δεκαετίες μέσα στην χώρα μας! Να ξέρουν πως εμείς οι γηγενείς Έλληνες δεν θα παρατήσουμε την πατρίδα μας σ’ αυτά τα τριτοκοσμικά σκατά και να είναι σίγουροι πως και οι ίδιοι θα πληρώσουν για την προδοσία τους, και σίγουρα και τα σκατένια τριτοκοσμικά τουρκοβαλκανικά κράτη τους!!!

      1. Πες τα ρε φίλε μου, μια χούφτα Έλληνες γνήσιοι αξίζουν όσο χίλιοι άπλυτοι. Ας διαβάσουν ιστορία και θα καταλάβουν. Ένας Θοδωρής ή Γιάννης ή Γιώργης αν βρεθεί θα δουν τι σημαίνει Έλληνας πατριώτης.

    4. Άντε ξεσηκωθείτε μουσλιμια τι περιμένετε
      αντε μπας σφάξετέ αυτά τα ζώα που ψηφίζουν τόσα χρόνια τουσ μπασταρδουσ πρωθυπουργούς και βουλευτές και έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και μας έχουν πάρει όλους στο λαιμό τους εγωιστές που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους , μονο ετσι θα ξυπνήσουν και θα πάρετε κι εσείς τον πούλο αχαΐρευτοι
      ολοι σε βαρκεσ όπως ήρθατε να φύγετε
      μασ έχετε κάτσει σαν βραχνάς πάνω απ’ το κεφάλι μας τόσα χρόνια
      στισ πατριδεσ να πατε τι θελετε ευρωπη αφου τουσ μισείτε όλους όσοι δεν είναι μουσουλμάνοι
      ουστ
      Κλείστε επιτέλους τα σύνορα γαμιόληδες

    5. Μήπως ο ζαβός κατέστρεψε με τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές τον εξοπλισμό για να μη στείλει τίποτα στο Ισραήλ;

    6. Τους αμολας εκει μεσα στην δομη καμια 15αρια λιονταρια πεινασμενα……και ξεμπερδευεις.δεν υπαρχουν λεφτα για σφαιρες.μην ξοδευομαστε.

        1. Τα λιοντάρια προτιμούν τους χουνταιους είναι το αγαπημένο τους φαγητό

    7. Καλα κανουν και ξεσηκωνονται.να μας σφαξουν ολους,αυτο μας αξιζει.41ν.δ+20συριζα+12 πασοκ=73% του κοσμου στις εκλογες του Ιουνιου ψηφισε λαμογια και νεοταξιτες.τωρα λοιπον γιατι κλαιγεστε;μονοι μας ειμαστε υπευθυνοι για τη μοιρα μας.τωρα τσιμουδια.

    8. ΣΩΣΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΙ

    9. Και στη Κω μια απο τα ιδια καθε βραδυ στο χοτ σποτ ακουγονται τα ζωα…

    10. Τώρα τα μαυράδια που θα ξεχυθούν με τις ματσέτες, θα θυμηθούν και τα 5ευρα που τους χρέωναν για να φορτίσουν τα κινητά όταν εφταναν στα νησιά.

    11. μπα αυτοί βγήκαν και λιάζονται στο φεγγάρι εσείς τι νομίζετε ότι κάνουν;;;;;

    12. Aυτοί φωνάζουν για υποστήριξη στη παλαιστίνη όπως εσεις στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ… αν και η χαμας είναι ισις οχι παλαιστίνη

      1. Ακριβως, πραγματικα. Καθονται κ γραφουν εδω “ξεσηκωθειτε να φατε νδ συριζα πασοκ κλπ” ανθρωποι οι οποιοι ψηφιζουν τη πολεμικη-ψεκ μηχανη της κινας/ρωσιας-ισλαμ. Τρικυμια.

    13. … όταν τους δώσουν το Ο.Κ. και ανοίξουν οι υπόγες σε Αθήνα και στις άλλες πόλεις και χωριά θα μάθουμε τους φίλους και τους … “γείτονες” !
      Σημ. Οι φωτιές που κατάκαψαν την χώρα για άλλο λόγο μπήκαν !

    14. Εμ ο Κασιδιαρης ηταν φασιστας και σας χαλαγε. Ας φαμε τωρα την αγγούρα στον πρωκτο και ας φαμε προοδευτικές σκατουλες. Ενα ειναι σίγουρο, οτι οι ΜΚΟ που δημιουργησαν αυτο το λαθρομπαχαλο , μολις γινει το μεγαλο μπαμ της…λαθροεπαναστασης , αυτοι θα ειναι σε ενα νησακι της καραϊβικης και θα απολαμβανουν πλουσιοπαροχα τα οφελη της ..αλλυλεγγυης ενω εδω θα τρεχουμε να γλυτωσουμε απο της χατζαρες των καϊμένων….

    15. Αυτό το κράτος μας δουλεύει…τι κουβαλάνε κάθε μέρα μέσα στην χώρα.
      Στρατός μόνο για παρελάσεις!

    16. στειλτε μέρικους στο πινοκιο αλεξη και στο κουλη που τους κουβαλησαν εδω , να τους περασουν σουβλακι σα το Διακο,,,,

    17. Να πάει να καθαρίσει ο Στεφανής που οργάνωσε τις δομές και τους έβαλε μέσα….προαναχωρησιακα κέντρα τάχα μου που όμως δεν ‘αναχώρησαν’ ποτέ….

      1. Αυτοί στη Σάμο έδωσαν 60 τακατο στο Στεφάνη και 40 τακατο στο Μουτζούρη που είναι Νεοδημοκρατες αντάρτης κατά των δομων και λαθρομεταναστών!! Ενώ στη Μυτιλήνη και Χίο έγινε το αντίθετο .Μουτζούρης 60 και Στεφανής 40. Οπότε περιφερειάρχης βγήκε ο αντισυστημικος Μουτζούρης!!

    18. Δεν βλάπτουν κανέναν,όπως φαίνεται,μια διαδήλωση έκαναν που , μεταξύ μας,θα την ζήλευαν πολλοί ντόπιοι εργατοπατερες ….

      1. ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ????
        ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ….
        ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ?????

    19. Όλοι αυτοί είναι στρατεύσιμοι να πάνε στις χώρες τους και να πολεμίσουν τι κάθονται εδώ και μας τα πρίζουν,να τους διώξει όλους η κούλα να πάνε να πολεμίσουν ,αι σιχτίρι παλιό πιθήκια άχρηστοι. Τι βγένουν και ουρλιάζουν τι θέλουν να μας πούν ότι τι, Αν έχουν αρχίδια να πάνε στις χώρες τους να πολεμίσουν.

      1. Και ποιος σου είπε ότι δεν είναι εδώ για να πολεμήσουν;
        Πρώτα τους έφεραν στην Εβραϊκή Ένωση και μετά δήθεν ήρθε το πρόβλημα με το Ισραήλ.Τωρα τα πιόνια της Εβραϊκής Ένωσης πήραν το μέρος του Ισραήλ και το επόμενο βήμα είναι να ξεσηκωθεί η άλλη πλευρά να πολεμήσει όχι τους πολιτικούς που στηρίζουν τον δήθεν εχθρό (Ισραήλ) αλλά τους λαούς που δεν έκαναν τπτ.

    20. Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι στρατιώτες αλλά σε λάθος χώρα,ας τους βάλουν σε ένα καράβι και να τους πάνε στην πατρίδα τους να πολεμήσουν το εχθρό τους αντί να τους ταιζουμε τους χαραμοφαηδες

    21. Χώρα που έβγαλε πρωθυπουργούς Τσίπρα και Μητσοτάκη για δεύτερη φορά, αυτό της αξίζει.
      Καλά να πάθετε.Λατανγκες.

    22. Λογο μεσανατολικού ζητήματος Ισραήλ- Παλαιστίνης και ξεσηκωμού των Μουσουλμάνων/Ισλαμιστών θα λέτε Ηλιας Κασι … και θα κλαίτε με τις μλκ ες που καθόσασταν και ακούγατε απο Μ.Κ.Ο, δημοσιογραφικά Τζουκ Μποξ, πολιτικαντηδες, δικαστικούς, κλπ συστημικούς σφουγκοκωλάριους της κακιάς ωρας, απολυτη δικαιωση των λογων του ερχόμενου απελευθερωτή της Ελλαδος αρχίζουν να ηχούν … και ποσο σοβαρότητα περιέχουν.!!

    23. Να πάτε στο προφίλ του Κούλη του ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ και να τους βάζετε τα βίντεο.

    24. Μουνοπανα γαμω τον αλαχ σας εμεις σας ταιζουμε κοπριτες. Πουτανες καραβαναδες,πολιτικοι και δημοσιογραφοι το κακο που κανατε στην χωρα να το βρειτε στα σπιτια σας γαμημενοι.

      1. Λάθος δεν φταινε αυτοι και κανένας αλλαχ.
        Φταίμε πρώτα εμείς που δουλεύουμε τόσα χρόνια για το σύστημα τους τα αποτελέσματα αδικίας,α-δικαιοσύνης κλπ καθημερινά.Μετα φταίει το ένα αφεντικό που έχουν όλοι αυτοί που τους φέρνουν,ταιζουν, πληρώνουν όλους αυτούς.

    25. K.κλαιν Μάιν γαμω το ΚΚΕ σου σφυροδρεπανιξ! H ιστορία επαναλαμβάνεται και κάνει κύκλο αγράμματο ζώο ! Oταν σε γαμησουν οι τζιχάντ θα κλαις σαν πουτανα στ αμπέλι. Ζώο ανθελληνα.

    26. Απίστευτη προδοσία κατά του Έθνους από τις ίδιες τις Ένοπλες Δυνάμεις.Η κάθε γελοίοι του λιμενικού οι ομάδες της ΜΥΚ φυσικά οι αμφίβιοι καταδρομείς κτλ αντί να υπερασπιστούν την ακεραιότητα της Πατρίδας με βάση το Σύνταγμα πράξανε ακριβώς το αντίθετο φέρνοντας με πλωτά όλους τους λάθρο μέσα στην Ελλάδα ως φάλαγγα.Η κατάσταση τώρα ως ανεξέλεγκτη πλέον δεν μπορεί να ελεγxθεί και τα τρομοκρατικά xτυπήματα των Ταλιμπάν αυτών εναντίων των Ιθαγενών Ελλήνων θα έρθουν.Η μόνη λύση λοιπόν είναι να εκδιωxθούν όλοι άμεσα.Αν δεν πράξουν αυτό με βάση το Σύνταγμα διαθέτε το δικαίωμα της αυτοάμυνας όταν κινδυνεύετε.

    27. Να δείτε πως τα λαθροόρκ θα μας κάνουν την ζωή μας κόλαση.

    28. Εντομεταξύ εσείς που σχολιάζετε στο μακελειό διότι στην πραγματικότητα είστε ανύπαρκτοι και πολύ πιο επικίνδυνοι από τους λάθρο.
      Αντί να ανασυνταχθείτε, κάθεστε και σχολιάζετε σαν τις κατινες. Μέχρι χθές την Καλλιόπη καθαρίζατε και στο στρατό κλαίγατε που πήγατε παραμεθόριο και αν πήγατε ποτέ στη ζωή σας. Και ο νοών νοήτω…..
      Τώρα τι σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος!;

      1. Και ποιός είσαι εσύ που μας ξέρεις τόσο καλά και μας βρίζεις; Εσύ είσαι ανύπαρκτος που δεν μπορείς να γράψεις κάτι, αλλά χαρακτηρίζεις συλλήβδην όλους εδώ που λέμε κάποια πράγματα. Είσαι λοιπόν όπως μερικούς που χωρίς επιχειρήματα λένε μια βλακεία που τους κατέβηκε στο μυαλό ή μια βρισιά και δρόμο δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα. Επικίνδυνος και ηλίθιος πράγμα ανίκητο .

    29. Τι μαζέψατε στην πατρίδα μας ρε γαμημένοι Κ/Σ του ανθελληνικού και ανώμαλου γαμωτόξου;

    30. Εκεί είναι ελεγχομενοι δεν προκύπτει να επιτεθούν στους πολίτες με την έννοια αυτή απλά αν πεινάσουν διαφορετικά κλπ επίσης θέλει μεγάλη προσοχή στα καράβια κλπ και νταλίκες δεν φτενε η οδηγοί γραπονοντε από κάτω και τους μεταφέρουν άθελά τους κλπ

    31. Ας σκεφτούν οι Κυβερνώντες & οι Αντιπολιτευόμενοι, τι θα γίνει όταν ξεσηκωθούν όλοι αυτοί οι ανεξέλεγκτοι της Αθήνας, ναι… ναι… αυτοί που έχουν 3 ονόματα ο καθένας, και το έγγραφο έχει την Ελληνική Κρατική Σφραγίδα.
      Μα τόσο ηλίθιοι? Χορηγούν επίσημα έγγραφα με τρία Ονόματα, σε έναν Λαθραίο?
      Όπως ακούγεται και λέει ο κόσμος που ζει στην Αθήνα, έχουν μπόλικα όπλα + τις αλυσίδες που αυτομαστιγώνονται + τα τσεκούρια και τα μαχαίρια.

    32. 4 50αρια γύρω γύρω από την δομή……καραβάκι στο νησί δέσιμο χειροπόδαρα υπνωτικουλι και δρόμο εκτός Ελλάδος ……Να τους πανε σε μια αφρικανικη χωρα να τους αμολισουν εκει…. εδω δεν ταιριαζουν με το ντεκορ…..
      Μήνυση σε Τασία Τσίπρα και ΚΟΥΛΗ για εσχάτη προδοσία κατά του ελληνικού γένους…….άιντε ΞΥΠΝΗΣΤΕ…

    33. Αν δεν γίνει η…αρχή πως θα ταρακουνηθούνε κι οι ..υπόλοιποι??????

    34. Θα παρακαλάτε να επέμβουμε ραγιάδες Έλληνες και τότε θα το σκεφτούμε προοδευτικές δυνάμεις του κόλπου…θα αφήσουμε να σφάξουν λίγους ραγιάδες και μετά θα επέμβουμε…

    35. Όλοι οι πολιτικοί είναι υπάλληλοι του Τζορτζ Σορος και των Ρoτσiλντ που θέλουν διάλυση των εθνών

    36. Συγχαρητηρια στον κ. Μητσοτακη και ολους τους προδοτες της χωρας μας. Να τους χαιρομαστε

    37. Αυτούς ο Γιώργης θα τους είχε για πρωινό. Όπως είναι και συγκεντρωμένοι εύκολα, ψεκασμός και θα φωνάζουν μετά ωχ πατήσαμε στο teza. Μη φοβάστε αρκεί να θέλουμε να τελειώσουμε με αυτούς. Αν θέλουμε τότε μπορούμε εύκολα. Το δύσκολο είναι αν δεν θέλουμε και πατάμε σε πέντε βάρκες. Καταλάβατε;

      1. δεν μας χεζεις με τον γιωργη ρε μαλακα και εσυ ? τελειωσε εκεινο το μακρυνο παραμυθι , κριθηκε απο την ιστορια ( και την δικαιοσυνη ) και τελος , μην ονειρευεσαι γιωργηδες στο 2023

        1. Βρε κλαιν μαιν που μονο κλαιν είσαι, ποια ιστορία, αυτή που γράψανε οι “αγωνιστές του πολυτεχνείου”, η “δικαιοσυνη” . Αν υπήρχε τέτοιος άνθρωπος στην εξουσία τίποτα δεν θα συνέβαινε σε αυτήν την χώρα. Τράβα τωρα στην Χαρίλαου Τρικούπη ή στον Περισσό για το μεροκάματο.

        2. Ακριβώς Αυνάν τον έκρινε η ιστορία Γιώργη θά λέτε και θα κλαίτε για κοίτα που όλοι τον μνημονεύουν γμ την ψευτοδημοκρατια σάς ραγιάδες. Και εκείνος ο φάκελος δεν έχει ανοίξει 50 χρόνια τώρα αν είχε κάτι κατά τού Γιώργη λές να μην το έβγαζαν στην φόρα; Κρίμα που έστειλε διακοπές κάποιους κ όχι εκεί που έπρεπε.

        3. Και ποιός είσαι εσύ ρε κλαιν μαιν που θα πεις μαλάκα κάποιον γνήσιο πατριώτη Μεταξικό που σε λίγες μέρες όλοι τάχα θα βγουν να γιορτάσουν το ΌΧΙ που είπε; Εσύ είσαι ένας ανιστόρητος που βλέπει για παραμύθια αυτά που χρόνια τώρα είναι η αληθινή ιστορία της Ελλάδας. Παραμύθι είναι και ο Θοδωρής που κάτι σαν εσένα θα τους έπαιρνε το κεφάλι αν δεν έκαναν επανάσταση; Παραμύθι είναι ότι το ’40 ένας πατριώτης ο Μεταξάς είπε ΌΧΙ στον άξονα και με χαμόγελο ένας λαός πήγε πολέμησε και έγραψε σελίδες δόξας; Παραμύθι είναι ότι στο 60% των δρόμων του Γιώργη κυκλοφορούν ακόμα οι οδηγοί; Άντε βρε ηλίθιε, χαμένε, υβριστή μάθε ιστορία που ζεις με τα παραμύθια των μπολσεβίκων και των σοσιαλιστών. Η Ελλάδα είναι γη ηρώων και την καταντησατε χωματερή. Που θα με βρίσεις κιόλας.

        4. Βρε αστοιχιωτε την ελευθερία σου και τη καλοπέραση σου την οφείλεις στο Γιώργη και σε εκατοντάδες αξιωματικούς και στρατιώτες. Αυτοί πολέμησαν στο συμμοριτοπόλεμος και έσωσαν την Ελλάδα! Αλλιώς θα ΕΙΜΑΣΤΑΝ Αλβανία του Χότζα και θα βρωμαγε το στόμα σου από τη πείνα. !!!!?

        5. Και μίστερ Κλάιν, 97 ετών ο συγχωρεμένος Παττακος και του φιλούσαν κάποτε τα χέρια στο μνημόσυνο του Μελιγαλα απλοί άνθρωποι αγρότες, στον Αντρέ στο Α’ νεκροταφείο κάτι σκύλοι και γάτες κατουράνε πάνω από το μνήμα του. Σκέψου να ζούσε ο Παπαδόπουλος, θα τον προσκυνουσαν όλοι. Αλλά δυστυχώς δεν τον άφησαν.

      2. Είπαμε φίλε μου πατριώτες ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ με αριστεία στα πεδία των μαζών δεν ξαναβγαίνουν, Για αυτό ο Πλαστήρας ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος ταδωσαν
        Ολα για τη Πατρίδα καιπ πέθαναν πάμπτωχοι!!

        1. Λ.Ο.Κ.1949 είσαι ωραίος και σ’ευχαριστώ γιατί δεν τους αντέχω άλλο αυτούς τους ηλίθιους, είναι ανίκητοι. Αυτοί έχουν παραχαράξει τον εγκέφαλο τους διαλέγοντας την ιστορία όπως τους βολεύει.

      3. Ποιον Γιώργη? Αυτόν που φάγανε τα σκουλήκια? Ρε τράβα από εδώ βλήμα

        1. Στο έχω ξαναπεί και το ξαναλέω. Εσύ να πας στο σκουλικιασμενε Στάλιν να του κάνεις παρέα. Αν ξέρεις ιστορία μετά το θάνατο του Στάλιν ανέλαβε γ.γ. ο Νικήτα Χρουτσωφ. Αυτός άνθρωπος σοβαρός και με μυαλό μάζεψε όλους τους συμμορίτες του εμφυλίου που ήταν εκεί και τους έστειλε στα Γκουλάγκ της Σιβηρίας με πρώτο το Ζαχαριάδη. Άφησε μόνο μερικούς κομμουνιστές πιο σοβαρούς και όχι φανατικούς. Αποτέλεσμα; Ο Ζαχαριάδης κρεμάστηκε σε ένα καλύβι
          Οπότε εσύ αν κατάλαβες γι αυτά κατάλαβες. Ούτε οι Σοβιετικοί δεν σας ήθελαν και σας κυνηγούσαν,!

    38. Μην ανησυχείτε ο μιστερ μπιν έχει σχέδιο όπως με τις φωτιές και τις πλημμύρες. Οι άριστοι έχουν σχέδιο για όλα κάνουν διαπιστώσεις μετά εορτής. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

    39. Κουλαρα επειγοντως επιδομα για…μπανανες να καλμαρουνε οι…επιδοξοι εργατες…γης! Διαλυθηκε η Ευρωπη με τις ψωροσβαμπισιες μαλακειες! Μπουμερανγκ στη μαπα φαγατε αλλα τα Εθνη θα παραμεινουνε Εθνη!
      Μονο το ραμολι που ξευτηλιζει τις ΗΠΑ τριβει τα χερια του.

    40. Μάλιστα. οπότε καιρός να γυρνάνε στα πάτρια εδάφη τους.

    41. ……ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ????………………

    42. Γ@μιεστε ρε σκουπιδια ολοι εσεις που τους φερατε μεσα στην ΕΛΛΑΔΑ Γ@μιεστεεεεεεε !!!!!!

    43. Αντε να μας δειρουν η να μας σκοτωσουν γιατι ετσι το ηθελαν οι πολιτικοι μας.
      Εντολη να βγει ο Στατος και να ξεκαθαρισει την κατασταση.

    44. Πέταμα στην θάλασσα και φαγάκι για τα σκυλόψαρα!!

      1. Συμφωνώ απόλυτα ότι όποιος κουνιέται να εκτελείται. Τον πόλεμο δεν επικαλούνται και φωνάζουν; Ε στον πόλεμο ισχύουν άλλοι νόμοι και κανόνες. Απλά πράγματα αν θέλουμε μπορούμε. Όχι άλλο ξεφραγο αμπέλι, να παρθούν μέτρα και να τηρηθούν αυστηρά. Να δούμε μετά τις φωνές, τις διαμαρτυρίες και τις μαγκιές.

    45. αχαχαχαχααααααααααααααα αμα ενωθουνε με τουρκαλβανους θα εχει πλακα και με της αριστερες λουγρες,εδω στην Σαμο τα ζωα θεωρουν τους αφρικανοασιατοτουρκαλβανους καλα παιδια, Ε ρε γλεντια που θα γινουνε αμα αρχισουν και σφαζουνε τα ντοπια ζωντανα!!

    46. Να σας γμσουν θέλουν μην είστε ρατσιστές.
      Άραγε ποιος είναι ρατσιστής αυτοι που βάζουν λάθρο σε όλη τη χώρα εδώ κ χρόνια με τα λεφτά των Ελλήνων ή οι Έλληνες που τους ανέχονται;

    47. Τι φερατε στη χωρα ρε προδοτες; Θα τριζουν τα κοκκαλα του Κολοκοτρωνη…γαμω τις μ@νες που σας γεννησαν……

    Comments are closed.