ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΡΟΖ ΥΛΙΚΟ, ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΣΤΑ “ΣΤΕΚΙΑ” – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΣΣΕΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ – ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΒΟΘΡΟΣ

  Κοινοποίηση:
  shutterstock_2038865780-768x512-1

  Με αφορμή την υπόθεση των «υποκλοπών» και «παρακολουθήσεων» που καταδεικνύονται ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έχει στηθεί ένα σκηνικό ντροπής, επικίνδυνο για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς, βάσει του οποίου στην αγορά κυκλοφορούν κασέτες που εμπεριέχουν επίμαχο ροζ υλικό αλλά και αρπαχτές, μίζες, που αφορά εν ενεργεία υπουργούς, αλλά και κασέτες συνομιλιών μεταξύ επιχειρηματιών που συζητούν για επιστροφές σε τεχνικά έργα!

  Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο radar.gr:

  Μολονότι η ύπαρξη του οπτικοακουστικού αυτού υλικού αμφισβητείται εντόνως, καθώς δεν προκύπτει η ύπαρξη του παρά μόνο ως φήμη που προέρχεται από συγκεκριμένους κύκλους, εντούτοις σε διάφορα ΜΜΕ αλλά και στα social media αναπαράγεται ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, με ορισμένους να φτάνουν στο επικίνδυνο σημείο τη φήμη να την παρουσιάζουν ως πραγματικότητα!

  Για την ιστορία, τρεις είναι οι υποθέσεις που εμπεριέχονται στην επικίνδυνη για την δημοκρατία «κασσετολογία»!

  1. Η πρώτη αφορά εν ενεργεία υπουργό ο οποίος φέρεται να μετέβη στη Λάρισα για να πάρει χοντρή μίζα, προμήθεια από επώνυμο επιχειρηματία!

  2. Η δεύτερη αφορά ροζ ιστορία εν ενεργεία υπουργού ο οποίος φέρεται να συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων με τον ερωτικό του σύντροφο!

  3. Η τρίτη αφορά διάλογο μεταξύ δύο επιχειρηματιών οι οποίοι συμφωνούν να δώσουν επιστροφή- μοιράσουν και μεταξύ τους, 12 εκατ. ευρώ και ένα σπίτι, από ανάθεση έργου πολλαπλάσιου (4 φορές πάνω) προϋπολογισμού!

  Όπως αντιλαμβάνεστε όλα αυτά τα προϊόντα υποκλοπής, που δεν έχουν καμία σχέση με predator ή συνακροάσεις της ΕΥΠ, αλλά αν ισχύουν αποτελούν υλικό που έχει συγκεντρωθεί από φυσικές παρακολουθήσεις επιχειρηματικών συμφερόντων ή από βαλιτσάκια που έχουν ως γνωστόν προμηθευτεί τουλάχιστον 8 επιχειρηματίες – παράγοντες, που προφανώς τα διοχετεύουν σε περιθωριακά Μέσα με τα οποία έχουν αναπτύξει ιδιότυπες σχέσεις!

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  6 Σχόλια

  1. Ο 2 μήπως είναι ο κακοκαιρίδης η φούστρα;

  2. Και βγαίνει σαν άλλος κλουζω μια που θαπρεπενα ντρέπεται να ψαρευει απο το κλειστό παράθυρο πληροφορίες από μια γιαγιά 86χρονων που τα βρήκε τα 60000 χιλιαρικα που είναι στον λογαριασμό της,και να νιώθει τυχερη που αυτή η γιαγιά δεν είναι μάνα μου γιατι θαψαχνε τρύπα να κρυφτεί η σκατιαρα

  3. Μην τρελενεστε, οι δικαστές θα μπουν μπροστά και θα καλύψουν τα λαμογια τους πολιτικούς. Όλοι αυτοι, πολιτικοί δικαστές μεγαλοκαναλαρχες τραπεζίτες έχουν στήσει μια εγκληματική οργάνωση που έχει ως στόχο την κλοπή του δημόσιου χρήματος εις βάρος του Ελληνικου λαού. Η δικαιοσύνη είναι η αιχμή του δόρατος των κλεφτών των λαμογιων και των πολιτικών που καλύπτει όλες τις απάτες και τις κλεψιες τους.

  4. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ???

  5. Κι ένας υψηλόβαθμος Ιερωμένος υπεκλεπτε άλλους για να τους εκβιάζει
   Όλος ο πωλητικος και δήθεν Θρησκευτικός βόθρος στις οθόνες σας λόγω προεκλογικης περιόδου
   Στα εμβόλια όμως ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ
   Αυτό θα πει παγκοσμιοποίηση.
   Οι εκλογές είναι μόνο για το ποιοι θα ρουφήξουν τα λεφτά από το ταμείο ανάκαμψης και τις απευθείας αναθέσεις . Για αυτό η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ πωλήθηκε στη FIRST;;

   1. ο 1ος είναι ο φαφλατας τσιρίδας ναζιστής
    ο 2ος ο σκερτσας γιατί …… ιζει αρκετά,τον εχει κοντά του ο διαταραγμενοςβατραχος
    3. γεκτερνα κ. λοιπεςαπληστες κουστουματες υαινες.

  Comments are closed.