Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ! ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΧΑΡΚΟΒΟ, ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΕΦ – ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΕΒΟ- ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

    Κοινοποίηση:
    ukranian-pirovoliko-1

    Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση ότι η Ουκρανία ετοιμάζει υποχρεωτική εκκένωση πληθυσμού σε διάφορες πόλεις της χώρας, ακόμη και στην ίδια την πρωτεύουσα, το Κίεβο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το warnews247.gr . Από χθες, οι Ρώσοι συγκεντρώνουν τεράστια ισχύ πυρός στα σύνορα με πάνω από 350 ελικόπτερα, 400 αεροσκάφη και δεκάδες άρματα μάχης.

    Προηγήθηκε η ανακοίνωση των ΗΠΑ με την οποία ζήτησαν να αποχωρήσουν όλοι οι Αμερικανοί από την χώρα. Χτες το State Department επανέλαβε την έκκληση του.

    Σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε συντριπτικά πλήγματα σε έξι ουκρανικούς Ενόπλους Σχηματισμούς και συγκεκριμένα στην 102η, 14η, 63η, 30η, 95η, 46η Ταξιαρχία!

    Και το ερώτημα είναι πλέον αν η Ουκρανία έχει άλλες ετοιμοπόλεμες δυνάμεις ή απλά περιμένει την τελική ρωσική έφοδο για να παραδώσει τις περιοχές που εκκενώνει!

    Σύμφωνα πάντα με το warnews247.gr, η κυβέρνηση της Ουκρανίας θα εφαρμόσει υποχρεωτική εκκένωση τμημάτων του πληθυσμού στις περιοχές Χάρκοβο, Ζαπορίζια και Nικολάεφ. Αυτό θα επηρεάσει τουλάχιστον 500.000 ανθρώπους, αποκάλυψε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ουκρανίας

    Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το ίδιο μπορεί ετοιμάζεται και για το Κίεβο.

    “Στο Κίεβο, ενδέχεται να εισαγάγουν υποχρεωτική εκκένωση από ορισμένες περιοχές”.

    Αυτό είπε ο διευθυντής του Τμήματος Δημοτικής Ασφάλειας της πόλης του Κιέβου, Roman Tkachuk.

    Ο Tkachuk εξήγησε ότι δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για αναγκαστική εκκένωση. Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αποφασίζουν μόνοι τους εάν είναι ασφαλές για αυτούς να βρίσκονται στο Κίεβο, ειδικά κοντά σε κρίσιμες υποδομές στις οποίες μπορούν να επιτεθούν οι Ρώσοι (σσ με άλλα λόγια, φύγετε…).

    «Τώρα, αν χρειαστεί, ξεκινάμε την εκπαίδευση αυτών των επιτροπών εκκένωσης για να γνωρίζουμε απόλυτα πώς θα πραγματοποιήσουμε την εκκένωση μιας συγκεκριμένης περιοχής ή ολόκληρης(!) της πόλης.

    Εξετάζουμε επιλογές μέχρι την αναγκαστική εκκένωση, το σύστημα πρέπει να είναι έτοιμο για αυτό», τόνισε ο Tkachuk.

    Είπε επίσης ότι σε κάθε περιοχή της ουκρανικής πρωτεύουσας σχηματίστηκαν επιτροπές εκκένωσης με βάση το σύστημα πολιτικής προστασίας.

    Πλέον είναι θέμα χρόνου να συνθηκολογήσει ο Ζελένσκι και να λάβει τέλος αυτός ο πόλεμος που έχει διαλύσει την Ευρώπη το τελευταίο εξάμηνο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Προχθές οι ουκρανοναζι και οι δυτικοί σύμμαχοι τους έκαναν μεγάλη επίθεση μπαράζ πυραυλικων επιθέσεων στην χερσωνα αλλά μόλις το 30% των πυραύλων βρήκαν στόχο και αυτοί στην γέφυρα αντονοφσκι με ζημιές που γρήγορα αποκαθίστανται. Σαν απάντηση έλαβαν μια άνευ προηγούμενου επίθεση από την Ρωσία που έφτασαν μόλις 25χλμ έξω από το Μικολαεφ με μυθικές απώλειες στις τάξεις των ουκρανοναζι και των δυτικών ανωμαλων παιδεραστών συμμάχων τους. Αυτό που έγινε γνωστό πως έως τώρα η δύναμη των Ρώσων που μετείχε στην επιχείρηση είναι η ίδια δύναμη των 200.000 που ξεκίνησε δηλαδή 5 φορές μικρότερη σε αναλογία του 1εκ. Ναζιστων και των παιδεραστών της δύσης. Και τώρα απλά στέλνουν μια νέα δύναμη άρτια εκπαιδευμένη ξεκούραστη και ετοιμοπόλεμη περίπου στους 100.000!!! Θα γίνει πάρτυ.

    2. Μπορεί να εχουμε κοσμογονικες αλλαγές αλλά ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζετε για την έκθεση Θεσσαλονίκης τέτοιες διαταγές πήραν τα πιόνια οι στρατηγοί.

    3. ο μεγάλος τιμονιέρης βλαδίμηρος ζελένσκης μετακινεί πληθυσμούς από την ουκρανική ενδοχώρα προς τη Μόσχα όπου προελαύνουν τα στρατεύματά του με τη βοήθεια υπερυπερηχητικών πυραύλων αγγλοπουστέξ και αμερικανοβλαχέξ. Σύντομα η κοκκινη πλατεία στη Μόσχα θα μετονομαστεί σε πορτοκαλί πλατεία

    4. Στα τσακίδια ουκρανοπίθηκοι. Το μόνο που προσφέρετε είναι πουτα ία και ανωμαλία. Ο Ρώσος είναι μαφιόζος αλλά τουλάχιστον, καλύτερος από εσάς….!

    5. ΕΛΑ ΡΩΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΠΛΑΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    6. Αφρική, Ασία, Λατινική Αμερική επιλέγουν την Μόσχα και αφήνουν την Ευρώπη και Η.Π.Α μόνη στους πάγους του χειμώνα…
      Το «μεγάλο αντι-ρωσικό μέτωπο», κατέρρευσε στο Ο.Η.Ε που ήθελαν να δημιουργήσουν οι ΗΠΑ του Τζο Μπάιντεν καθώς από τα 193 μέλη του οργανισμού, οι 138 χώρες γύρισαν πλέον την πλάτη στη «συμμαχία υπέρ της Ουκρανίας», δηλαδή μόνο οι 55 τάχθηκαν υπέρ, και αυτές οι 42 να είναι ευρωπαϊκές και χώρες του ΝΑΤΟ.
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !

    7. Εμπαινε Πουτιν και καντα ολα λιμπα τελειωσε το παραμυθι επιτελους

    8. Ισοπεδωστε την Ουκρανία να τελειώνουμε!
      Ο Ουκρανικός λαός δυστυχώς έκανε την επιλογή του! Έπεσε θύμα ενός λαϊκιστή ηγέτη εντολοδόχο ξένων δυνάμεων και διάλεξε το δρόμο του σκοταδιού!
      Και αμέσως μετά όλες οι χώρες Ρωσία ,Κίνα χώρες της Ασίας ,της Μέσης Ανατολής ,Αφρικανικές χώρες , Βραζιλία,Αργεντινή όλοι μαζί από 100.000 στρατιώτες 100 αεροπλάνα,100 πλοία , πυρηνικά, υποβρύχια και ότι άλλο χρειάζεται εναντίον της Αγγλοσαξονικές Ιουδαϊκής Δύσης ο πόλεμος εντός της γεωγραφικής τους επικρατείας να τελειώνουμε με τα μπουρδέλα του πλανήτη που αποτύχανε και στο ρόλο τους ως ηγέτιδες δυνάμεις του κοσμου με αποτυχημένα επί δεκαετίες πρωθυπουργακια τύπου Μητσοτάκη Παπανδρέου Τσίπρες Ζελενσκιδες κλπ και να πληρώσουν και για την καταστροφή του πλανήτη την Ύβρι που διέπραξαν στην φύση και στο θεό που κατάφεραν οι αποτυχημένοι μέσα σε 100 χρόνια να καταστρέψουν την φύση και να έλθει η Νέμεσις!

    9. Χαχαχαχα……..Θα πέσει πείνα και ξεσηκωμός και προσπαθούν άρον, άρον να το τελειώσουν οι σοφοί τις Ευρώπης!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.