Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ… ΠΡΟΒΟΛΗ!!!! «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ, Η… ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΝΔΙΑ, ΚΑΠΡΑΛΟ, ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑ – ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    makedoniaaaaa111

    Φοβερά πράγματα. Κάτι λίγες μείνανε μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν ξέρει κανένας στην Ελλάδα, πως θα κατέβουν οι Σκοπιανοί. Ως Βόρεια Μακεδονία θα κατέβουν ή ως Μακεδονία σκέτο και θα γελάνε και τα τσιμέντα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο;

    Παρασκευή, κοντή γιορτή. Άλλο θέλω να σου πω.  Οι Σκοπιανοί δεν άλλαξαν τίποτα απολύτως. Το έμβλημά τους της Ολυμπιακής Επιτροπής είναι θα είναι κανονικά «Μακεδονία». Σκέτο, όπως διαβάζουμε στο iapopsi.gr.

    Όπως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Σκοπίων παρουσιάστηκε ως «Μακεδονική « στο πρόσφατο EURO 2020, έτσι κι η Ολυμπιακή Επιτροπή θα παρουσιαστεί ως «Μακεδονική» κι αυτή. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

    Τώρα αν ο Ζάεφ έλεγε ότι θα δώσει εντολή ν’ αλλάξουν οι ομοσπονδίες και η Ολυμπιακή Επιτροπή, πολιτικός είναι, παπαριές θα λέει. Η ουσία είναι ότι δούλεψε την ελληνική κυβέρνηση για ακόμα μία φορά.

    Από τότε ου αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις φανέλες των Σκοπιανών στο EURO πέρασαν δυο μήνες. Τι έκαναν σ[‘ αυτούς τους δυο μήνες ο Δένδιας, ο επιτελικός Γεραπετρίτης και ο Καπράλος; Ουδείς μιλάει. Γιατί; Διότι ξέρουν ότι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.

    Ο δε Κολυμπάδης, γενικός γραμματέας της ΕΟΕ, μίλησε, λέει, με τον ομόλογό του τον Σκοπιανό και πήρε την διαβεβαίωση ότι θ’ αλλάξουν. Το βλέπουμε.

    Πού’ ναι κι ο μεγάλος πολιτικός Αλέξης Τσίπρας να μας εξηγήσει τι γίνεται με το κολλητάρι του τον Ζάεφ; Πού είναι κι ο κολοσσός της πολιτικής σκέψης και οξυδέρκειας Νίκος Κοτζιάς;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΆΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ ΑΞΕΛ ΓΝΏΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΏΤΟ ΧΈΡΙ ΌΤΙ ΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΌΚΕΙΤΟ ΝΑ ΤΗΡΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΔΙΌΤΙ ΠΟΤΈ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΠΟΤΈ ΜΠΕΣΑ. ΌΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΆ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ η ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ.

    2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ.

      Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟ.

    3. ΚΟΥΦΑΛΕΣ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ……………

    4. Να το βγαλουν….και να βαλουν την κανονικη ονομασια τους.
      Εαν δεν το κανουν αμεσα να τα παρατηση η ελληνικη αποστολη και να φυγει εχει παραγινει το κακο μια η τουρκια μια τα σκοπια επιτελους ολα εχουν και ενα οριο….να γυρισουν πισω μην κολλησουν και covid-19.
      ολες η αθλητικες διοργανωσεις εχουν και πολιτικα μηνυματα αυτα που λεει η ουεφα ειναι μπουρδες…. γιατι εδω και η τελευταια χωρα του κοσμου παρακολουθει τους αγωνες και η προσφωνηση με το ονομα που ειναι γραμμενο εκει ειναι πολιτικο μηνυμα.

    5. Η ιστορια εχει δεσει. Τελειωσε. Παπαλα. Οτι και να πει ο ελληνοειδης οχλος τιποτα δεν θα αλλαξει. Μια απο τα ιδια οπως παντα. Αυτη ειναι η ελλας. Τιποτα κιανουργιο. Ουτε πρκειται να αλλαξει.

    Comments are closed.