Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ. Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΤΙΚΙΟΥ Ή Θ’ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΟΤΑΜΙ” ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MAKELEIO ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Εκστασιασμένη και πανικόβλητη η τρόικα των κυβερνητικών φωστήρων παρακολουθεί να διαδραματίζονται κάθε νύχτα, σκηνές μαζικής αλλοφροσύνης από τεράστιους όγκους κυρίως νέων ανθρώπων, που συνωστίζονται και συγχρωτίζονται- κατά την προσφιλή λέξη της φράξιας του Μαξίμου-σε άλση, πάρκα, πλατείες και υπαίθρια αυτοσχέδια “καπηλειά” για να απολαύσουν, μερικές ώρες ελεύθερης παρέας και συνύπαρξης, μετά τον κατά συρροήν εγκλεισμό από τον Μάρτιο, μέχρι σήμερα.

    Το Σάββατο το βράδυ, αναγνώστης της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ, κατέγραψε απίστευτες σκηνές στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας από νεαρούς κυρίως που ψώνιζαν ποτά και αναψυκτικά από τα περίπτερα για να πάνε πάνω στη λίμνη του άλσους και να το κάψουν.

    Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας 9/5/2020 | 1 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας 9/5/2020 | 2 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Μεγάλα λάθη εκατερωθεν. Η Έλλειψη ειλικρίνειας οδηγεί σε σπασμωδικες ενέργειες εκατερωθεν. Ο σώζον εαυτόν σωθήτω. Θα πάνε πολλοι άδικα.

    2. Βγειτε ολοι εξω στους δρομους δειχτε οτι τα λεφτα που ριξαν στους δημοσιογραφους πηγαν χαμενα.Τελος ο κοροδοιος.Ζητω η Ελλαδα

      1. δειξτε τι γιδια ειμαστε ολοι χυμα εξω
        Δειξτε οτι δεν εχουμε καμμια διαφορα απο τους γυφρους που κοροιδευαμε

    3. Αυτος τωρα δεν κατατασεται στους ρουφιανους?

    4. αφου μας λετε ειναι ολα ψεματα
      Τωρα μολις διαβαζα εχουμε αυξηση εκει που χε σβησει νοτια κορεα απο ενα κλαμπ και κινα

      Αλλα ενταξει βγειτε σαν τα γιδια..

    5. Αντε ρε ρουφιανε βάλε το κινητό στον πάτο σου

    6. Στην Γερμανία είχαμε συγκεντρώσεις και επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων. Γιατί και εκεί τα ίδια κάνουνε. Κυνηγάνε απλό κόσμο που θα πάει σε ένα πάρκο ή σε μια πλατεία και αφήνουν τις ιερές αγελάδες τους λαθρομετανάστες να κάνουν ότι γουστάρουν.

    7. Μάθαμε τώρα και τη λέξη συγχρωτισμός με τον κορωνογιό. Οι αράπηδες έγιναν έγχρωμοι, οι γύφτοι ρομά, οι λαθρομετανάστες παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες, ο συνωστισμός συγχρωτισμός…

    8. Μακάρι να γίνουμε Ιταλία και Ισπανία του Μαρτίου και Απριλίου για να ψοφήσουν όλοι οι μαλάκες μήπως και σωθεί ποτέ αυτή η χώρα.

      1. μονο αν παθει μαθαινει
        Ετσι και με τη δραχμη τοτε. δεν πηγαμε δραχμη να μαθουμε και ακομα υπαρχουν ελληνες που λενε με δραχμη θα τρωγαμε με χρυσα κουταλια
        Ετσι και τωρα τη γλιτωσαμε και σου λεει ψεματα

    9. Στρατιωτικός νόμος χρειάζεται. Και για τους αναρχοκομμούνες στρατιωτικός νόμος α λα Κιμ Γιογκ Ουν.

    10. Κουβαλούν τους λαθρέποικους κατά χιλιάδες στην ενδοχώρα, οι τσιγγανόγυφτοι κάθε μέρα κάνουν γλέντια και νομίζουν ότι ο Έλληνας είναι το κοροϊδο να κάτσει μέσα.
      Όποιος φοβάται κάθεται σπίτι, έτσι και αλλιώς οι κωλόγεροι που ψηφίζουν Νέα Τουρκοκρατία θα ψοφήσουν.

      1. οτι θες να χεις επιπεδο γυφτου οκ πασο

    11. Όταν δίνουν 20 εκ €στα μπουρδελοκαναλα για να σε κλείσουν μέσα και να λένε απο το πρωί μέχρι το βράδυ μαλακίες να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου που περιμένεις την αλήθεια τόσο στοκος είσαι που δεν καταλάβεις ότι κάτι βρωμάει αν δεν έδιναν το χρήμα μπορούσες να υποθέσεις ότι είναι αλήθεια αλλά ήθελαν να σε τρομάξουν να κλειστείς μέσα για να κάνουν τις δουλειές τους ανενόχλητοι και συ το δέχτηκες.Τωρα κάθε φορά που πρεσαρονται θα σε κλείνουν μέσα έτσι για να βάλεις μυαλο κ ούτε κατά διάνοια να σκέφτεσε να ξεσηκωθεις.Παω κ στοίχημα ούτε 28η Οκτωβρίου θα γιορτάσεις ούτε Χριστούγεννα θα κάνεις ούτε ξανά κούλουμα κ Πάσχα.Αυτα για το καλό σου ΞΥΠΝΑ γίδι ξυπνά!!!!!

    12. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν καταλαβαίνουν τίποτε ούτε μαζεύεται με τίποτε.
      Τουλάχιστον θα διαπιστώσουμε αν τα μέτρα που μας επέβαλαν ήταν σωστά.Και τι θέλω να πω.Αν τα κρούσματα ανέβουν κατακόρυφα είχαν δίκιο.Αν όχι όλα ήταν μία απάτη.

    13. Καλα ο ανθρωπος μιλα για εισαγγελεα και αστυνομια ποσο ηλιθιο προβατο ειναι ενας ΘΕΟΣ ξερει ας φαει κανενα τονο σανο ακομα δεν εχει χορτασει.

    14. Αυτή η κατάσταση συμβαίνει γιατί αρκετός κόσμος έχει χάσει “τ’ αυγά και τα πασχάλια” για το τι είναι αλήθεια και τι όχι με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι όλα είναι μια στημένη απάτη και δεν τρέχει απολύτως τίποτα. Από τον κάθε ένα ακούς και κάτι διαφορετικό που διάβασε ή έμαθε και ο ένας με τον άλλο αναμεταδίδει την δική του θεωρία την οποία και πιστεύει ακράδαντα. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε….Το μόνο που μπορώ πω είναι μακάρι να υπάρχει Θεός να μας λυπηθεί και να βάλει το το χέρι του και να προσθέσω ένα σλόγκαν που διάβασα και γέλασα:
      “Καραντίνα δε θέτε,
      άρση μέτρων δε θέτε,
      μάσκες δε θέτε,
      νέο μνημώνιο δε θέτε,
      Πρωτοψάλτη δε θέτε,
      Τι θέτε;;;;” προσθέτοντας:
      “Εμβόλιο δεν θέτε,
      5G δεν θέτε,
      Τσιπάκι δε θέτε,
      να πετάξτε τα smartphone δε θέτε,
      να κλείσετε την TV δε θέτε,
      ΟΜΩΣ Internet θέτε, Windows θέτε, FB θέτε, Twitter θέτε, Youtube θέτε, Netflix θέτε, …Ε! φάτε τα στη μάπα όλα μαζί τώρα.

    15. Παντού τα ίδια γίνονται. Να πάνε στους γυφτους πρώτα και μετά να τα βάλουν με τους υπόλοιπους.

    16. Στεφανε καλημερα. Περιοχη ακροπολη ακους παντου μουσικη και σειρηνες απο περιπολικα. Της πουτανας γινεται.

    Comments are closed.