Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ! – ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ – ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  logismiko-kompiouter-arxeio-1

  Οι εκλογές στις ΗΠΑ μπαίνουν πλέον σε επικίνδυνα μονοπάτια. Είναι πλέον βέβαιο ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια κανονική εκλογική διαδικασία. Όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πάμε σε απρόβλεπτες καταστάσεις, ίσως ακόμα και σε ακύρωση των εκλογών.

  Διαβάστε το άρθρο του Αμερικανού οικονομολόγου Paul Craig Roberts:

  Ο Αντιπτέραρχος της Αμερικανικής Αεροπορίας Thomas McInerney αποκάλυψε ένα ειδικό λογισμικό που αναπτύχθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων στις εκλογές. Εξηγεί το λογισμικό και τη χρήση του σε αυτό το βίντεο 7λεπτών. Πατήστε εδώ

  (Στο τέταρτο λεπτό και 30 δευτερόλεπτα  του οποίου αποκαλύπτει ότι ο μηχανισμός αυτός νόθευσης των εκλογών έχει χρησιμοποιηθεί από την CIA σε χώρες του εξωτερικού!).

  Σε αυτό το άρθρο, (η ηλεκτρονική εφημερίδα) Off-Guardian εξηγεί τη χρήση του λογισμικού για να αλλάξει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Ουισκόνσιν και το Μίτσιγκαν: https://off-guardian.org/2020/11/03/discuss-election-day/

  Το τηλεοπτικό κανάλι ψευδών ειδήσεων CNN, επιχειρεί να συγκαλύψει την προφανή νόθευση της ψήφου με παραπειστικές εξηγήσεις:

  https://www.cnn.com/2020/11/04/politics/why-mail-in-ballots-were-counted-late-in-states-like-pennsylvania-and-michigan/index.html

  Η ταχυδρομική ψήφος διευκολύνει σημαντικά την χρήση αυτού του λογισμικού νοθείας όπως και την κλασσική μέθοδο βιασμού της κάλπης. Ένας λόγος για την επιβολή της μάσκας και της φοβίας το Κορωναιού ήταν η δικαιολόγηση της μαζικής ταχυδρομικής ψηφοφορίας.

  Τα Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» μιλούν με μία φωνή. Τα έντυπα, η τηλεόραση, το εθνικό ραδιοφωνικό δίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι εχθρικές κατά του Τραμπ ιστοσελίδες ασκούν λογοκρισία και ελέγχουν τις εξηγήσεις (προφανών ανωμαλιών)..

  Βιώνουμε ένα καλά σχεδιασμένο και επιτυχημένο πραξικόπημα κατά της αμερικανικής δημοκρατίας και της υπεύθυνης κυβέρνησης.

  Όχι,  εδώ δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Είναι μια επανάσταση κατά της συντηρητικής παράταξης της Αμερικής.

  Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πολύ παραδοσιακοί για να αντεπιτεθούνε αποτελεσματικά. Φοβούνται ότι η αποκάλυψη και η αντίσταση σε κλεμμένες εκλογές θα δυσφημούσαν την αμερικανική δημοκρατία. Στην πραγματικότητα, ο πατριωτισμός τούς καθιστά ανίκανους.

  Οι Ρεπουμπλικάνοι θα έπρεπε αντίθετα να σκεφτούνε  τι σημαίνει να κυβερνώνται από έναν Πρόεδρο που βαρύνεται με εγκληματικό σκάνδαλο,  ο οποίος φαίνεται επίσης να υποφέρει από πνευματική σύγχυση και είναι πιθανό, για έναν ή και τους δύο από αυτούς τους λόγους,  να παραμεριστεί. Αν η Καμάλα Χάρις ( αντιπρόεδρος του  Μπάϊντεν) γίνει πρόεδρος, θα έχουμε στο Οβάλ Γραφείο μιαν έγχρωμη που μισεί τους λευκούς και είναι εκδικητική εναντίον τους.

  Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται τώρα στα χέρια των κατηχημένων αριστερών που περιφρονούν την εργατική τάξη και υπερασπίζονται τις «καταπιεσμένες μειονότητες». Οι πύλες της μετανάστευσης θα ανοίξουν. Οι πολιτείες που ψήφισαν Τραμπ θα αποκοπούν από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό. Οι μαχητικοί Ρεπουμπλικάνοι όπως ο Devin Nunes και ο Jim Jorden θα κατηγορηθούν με ψεύδη και θα παραπεμφθούν σε ανακρίσεις και ο Tραμπ θα διωχθεί με ψευδείς κατηγορίες. Οι υπόλοιποι θα σιωπήσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

  Σκεφτείτε πόσο απίθανο για επιτυχία είναι το δίδυμο Μπάϊντεν-Χάρις.. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Μπάϊντεν υποφέρει από πνευματική σύγχυση. Οι εκδηλώσεις της εκστρατείας του ελάχιστους συγκέντρωσαν . Η Χάρις είχε τόσο λίγη υποστήριξη στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών που ήταν η πρώτη που τα παράτησε. Ακόμα και οι Δημοκρατικοί δεν την ήθελαν, ωστόσο καταλήγει να είναι η επιλογή τους για αντιπρόεδρο. Οι Αμερικανοί παρακολούθησαν πως δημοκρατικές ηγεσίες σε Μινεάπολη, Σιάτλ, Πόρτλαντ, Σικάγο, Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Ατλάντα, και άλλες πόλεις ανταποκρίθηκαν σε ταραχές και λεηλασίες με την παρεμπόδιση και την υποχρηματοδότηση της αστυνομίας.

  Πώς μπορεί ένα τέτοιο μη ελκυστικό κόμμα, του οποίου οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να επιβάλουν το νόμο και την τάξη, να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές;

  Η απάντηση είναι: Με την απάτη.

  Είτε πιστεύετε είτε όχι, αυτή η καταγγελία από έναν υπάλληλο της ταχυδρομικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, ότι διατάχθηκε να χρονολογήσει εκπρόθεσμες  ταχυδρομικές ψήφους στο Μίσιγκαν, χρησιμεύει ως παράδειγμα για το πόσο εύκολη  γίνεται η νοθεία του αποτελέσματος με την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου: https://www.rt.com/usa/505653-project-veritas-whistleblower-mailin-ballots/

  Η απειλή που αντιπροσωπεύει για τη δημοκρατία το λογισμικό που περιγράφεται από τον πτέραρχο McInerney είναι τρομακτική. Με ένα τέτοιο λογισμικό στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών , κάθε εκλογή σε κάθε χώρα μπορεί να αποφασιστεί στα παρασκήνια.

  Αυτό διευκολύνει τις ελίτ να κυβερνούν. Το λογισμικό αλλοίωσης της λαϊκής ετυμηγορίας μετατρέπει τη δημοκρατία σε προκάλυμμα για ιδιοτελή διακυβέρνηση. Ναι, οι ελίτ πάντα προσπαθούσαν να αγοράσουν εκλογές, αλλά τώρα μπορούν να τις προγραμματίσουν.

  Έχω γράψει πολλές φορές ότι η ψηφιακή επανάσταση ήταν η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Οι αποδείξεις συσσωρεύονται κάθε μέρα.

  Οι πόρνες του Τύπου εκτίθενται ως ηλίθιοι προσπαθώντας να καλύψουν  την εκλογική απάτη υπέρ των Δημοκρατικών.

  Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθείς τις πόρνες του Τύπου να αγωνίζονται να συγκαλύψουν την εκλογικήν απάτη . Ιδού ένα παράδειγμα από το πουλημένο BBC, του οποίου η «‘Ομάδα Εξακρίβωσης της Πραγματικότητας», ανέλαβε να ερευνήσει την «φήμη», για μιαν ξαφνική  «γόμωση» κάλπης στο Μίσιγκαν με 138.000 ψήφους, τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν δεν υπήρχε ψηφοφόρος μάρτυρας.

  https://www.bbc.com/news/election-us-2020-54811410

  Το BBC ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για ένα “σφάλμα καταγραφής δεδομένων” που διορθώθηκε. Το “σφάλμα καταχώρησης δεδομένων” (αν υπήρξε) δεν διορθώθηκε μέχρι να γίνει  θόρυβος. Πώς ξέρει το BBC ότι το ξαφνικό άλμα στις ψήφους για τον Μπάιντεν δεν ήταν απάτη που, όταν αποκαλύφθηκε έσπευσαν να συγκαλύψουν διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, ως «λάθος εισαγωγής στοιχείων».

  Σημειώστε επίσης ότι ακριβώς το ίδιο συνέβη περίπου την ίδια στιγμή στο γειτονικό Ουισκόνσιν. Έτσι είχαμε δύο ταυτόχρονα “σφάλματα εισαγωγής δεδομένων”, σε δύο κρίσιμες αμφισβητούμενες πολιτείες, που εξάλειψαν το προβάδισμα του Τραμπ; Πόσο είναι αυτό πιθανό;

  Σημειώστε ακόμη ότι η διόρθωση του “σφάλματος εισαγωγής δεδομένων” δεν είχε ως αποτέλεσμα την επανεμφάνιση του Tραμπ ως πλειοψηφούντος.. Έτσι, πώς διορθώθηκε το σφάλμα;

  Αυτό δείχνει πόσο εντελώς ηλίθιοι είναι οι υπεύθυνοι Τύπου που αναφέρουν ότι ένα σφάλμα εισαγωγής δεδομένων που διέγραψε το προβάδισμα του Τραμπ “διορθώθηκε”, αλλά το προβάδισμα παρέμεινε χαμένο. Και γιατί μια βρετανική υπηρεσία ειδήσεων έχει μια “Ομάδα Ελέγχου Γεγονότων” για την προστασία ενός αμερικανικού πολιτικού κόμματος; Είναι η εκστρατεία κατά της προεδρίας του Τραμπ οργανωμένη σε παγκόσμιο επίπεδο;

  Σημειώστε δύο άλλα ανώμαλα χαρακτηριστικά ψηφοφορίας. Στις κρίσιμες αμφίρροπες πολιτείες οι δημοκρατικές ψήφοι για τους γερουσιαστές δεν αντιστοιχούν με τις ψήφους για  τον Μπάιντεν, και παρά αυτό που μοιάζει σαν ρεκόρ δημοκρατικών ψήφων στις προεδρικές, οι Δημοκρατικοί  απώλεσαν έδρες στις βουλευτικές εκλογές! Τι εξηγεί αυτήν την  αναντιστοιχία με το έλλειμμα των Δημοκρατών στην ψηφοφορία στη Βουλή και στη Γερουσία ; Η απάτη στην ψηφοφορία του Μπάιντεν είναι η  προφανής απάντηση.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  11 Σχόλια

  1. Ο/Η σου έταξε κανέναν αράπη, ρε μπαγάσα, ο μπάρμπας ;;; βολεύτηκες τυχεράκιαααα … λέει:

   @ Παρτε το αποφαση …
   Το πόσο «καθαρή και κατά κράτος» είναι η «νίκη» του παππού με το alzheimer (αλτσχάϊμερ), φαίνεται από τα πρωτοφανή, στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά, εκλογικά μαγειρέματα … πέντε ημέρες κι ακόμη να ανακοινωθούν αποτελέσματα …Ούτε στην Μπανανία τέτοια εξόφθαλμη νοθεία …
   Κάνε καμιά δουλειά, ρε νεοταξίτη, εσύ και το νεκραναστημένο χούφταλο με το ένα πόδι στο λάκκο …

  2. Μην ξεχάσετε να πιείτε αίμα από βρέφη στην ορκωμοσία του παιδεραστή και συμπόσιο με λευκή σάρκα και να μην ξεχάσετε να φορέσετε τις στολές εκείνες τις όμορφες γαμημένο ιλουμινατοι νεοταξιστες για να βιασετε καμία ανήλικη παρθένα ομαδικά και να την ξεκοιλιασετε…τωρα με τον μπαιντεν θα γεμίσουν οι τοίχοι με φωτογραφίες εξαφανισμενων παιδιών να τον χαίρεστε κάνατε την Αμερική ένα μπουρδελο σαν την Ελλάδα δεν αξίζει ποιά

  3. Μην ειστε ηλιθιοι ρε μαγκες…
   Ολο το σκηνικο ειναι στημενο και ειναι μεσα και ο τραμπας.
   Σημερα ενω βγαινανε και πανηγυριζαν την νικη του εβραιου μπαιντεν ο τραμπ επαιζε γκολφ.
   Το σιωνιστικο συστημα ειχε ολο τον χρονο να στεισει την απατη των εκλογων μηνες τωρα να μην πω χρονια.
   Οπως λοιπον περασε ο κοροιδοιος με απιστευτη προπαγανδα ετσι θα νομιμοποιησουν και τις εκλογες.
   Μην ειστε ηλιθιοι αποκλειται με εκλογες να βγει κατι θετικο για τους λαους.
   Αν ηταν ετσι θα τις ειχαν καταργησει.
   Αν εσεις νομιζετε οτι και στην ελλαδα ψηφιζετε και βγαινει παντα ο κουλης ο τσιμπλας και παντα εβραιοι η μασονοι τοτε κατι δν παει καλα με το μυαλο σας.

  4. Πιστεύετε ότι αυτό το λογισμικό δεν το χρησιμοποιούν και στις δικές μας εκλογές;

  5. Πάντως να λέμε και το δίκιο δεν έχω ξανά ακούσει σε παγκόσμιο επίπεδο αρχηγός κράτους να κάνει εκλογές και να κατηγορεί την αντιπολίτευση για νοθεία ακούγεται κάπως γελοίο . Και μη μου πει κανένας ότι η πολιτείες της Αμερικής που κάνουν ακόμα καταμέτρηση είναι με δημοκρατικούς κυβερνήτες δεν ισχύει όπως επίσης σε όλη την Αμερική σε ψήφους ( Πάνω από 4 εκατομμύρια ) προηγείται το άλλο ραμολημέντο γιατι και τα δυο ραμολημέντα είναι και εν παση περιπτωση οποιος βγει θα κοιταξη μόνο το συμφέρων και τα συμφέροντα της Αμερικής και κανενός άλλου , εκτός αν αυτά συμπίπτουν με τα συμφέροντα άλλης χώρας που εκεί η Αμερική θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα επιτύχει είτε ρίχνοντας κυβερνήσεις είτε κατηγορώντας για εκλογές βίας και νοθείας , μόνο που ο πρόεδρος κατάφερε να το βγάλει αυτό από την ατζέντα της Αμερικής κατηγορώντας την ιδία για νοθεία χαχαχαχ

   1. Το λεω συνεχεια οτι ειναι και ο τραμπ στο κολπο.
    Εδω και μηνες μιλαγε οτι το πανε για νοθεια και δεν εκανε τιποτα.
    Στην νεα υορκη ειπε ο φιλλιπιδης της πανμακεδονικξς αμερικης ψηφιζαν χωρις ταυτοτητες χωρις εγγραφα.
    Ολα αυτα δεν ειναι δυνατον να συνβαινουν αν δεν το ηθελε η κυβερνηση τραμπ.
    Η αμερικανοι οπως και ολοι οι αλλοι λαοι εχουν φαει τεραστια παραμυθια και αυτο θα τους στοιχησει την ελευθερια τους και την ζωη τους με εμφυλιο η μη.
    Και μην γελιεστε και εμεις θα τα περασουμε ολα με την απαθεια μας.

   2. @ δημήτρης
    Παραβλέπεις, φίλε Δημήτρη, μία βασική παράμετρο :
    Την νοθεία δεν την κάνει η αντιπολίτευση, αλλά το «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ» των ΗΠΑ, που θέλει την αντιπολίτευση Biden στην εξουσία, για προφανείς λόγους ιδίου συμφέροντος …
    Ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν σε συνεχή ρήξη με το Βαθύ Κράτος (CIA, Rockfeller Foundation, Rothschild, Clinton, Soros, Gates, WHO, media, etc.) … και αυτό πληρώνει τώρα …
    Μόνον ένας αφελής θα μπορούσε να πιστέψει ότι στα “σφάλματα εισαγωγής και καταχώρησης δεδομένων” δεν έβαλε το χεράκι του ο William Henry “Bill” Gates, ο προγραμματιστής υπολογιστών, ο εφευρέτης και ιδρυτής της Microsoft, της μεγαλύτερης εταιρείας λογισμικού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές παγκοσμίως …
    Συμφωνώ ότι όποιος κι αν εκλεγεί θα κοιτάξει μόνον τα συμφέροντα της Αμερικής και κανενός άλλου …

  6. Λογισμικό έλα ρε συ. Εμείς είμαστε ποιο παραδοσιακοί μαζικές Ελληνοποιήσεις και εσύ μαλάκα δεξιέ τράβα να κουρεύεσαι. Για τους παλαιότερους θυμίζω για την νοθεία που στρογγυλοκάθισε στις εκλογές του 2000 τότε που η νύχτα ήταν μακρά

  7. O ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!
   ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ!

   1. Ο/Η Παρτε το αποφαση χασατε καθαρα και κατα κρατος οχι αλλο κλαψα λέει:

    Να μετρας ξερεις; στης πολιτειες της περισσοτερες καθαρα νικητης είναι ο θειος Τζο. Ας σταματησει τα καραγκιοζιλικια ο πορτοκαλι τραμπακουλας τωρα και ας αδειασει τον λευκο οικο,περιμενουμε πως και πως την ορκομωσια του νεου μας προεδρου Κυριου Μπαιντεν!!

    1. όταν το παρόμοιο λαμόγιο ο αλ γκορ έφαγε πόρτα μετά την ένσταση του μπους

  Comments are closed.