Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥΣ «ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ – ΓΙΑΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – Ο ΣΑΜΨΩΝ, Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ! 49 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

    Κοινοποίηση:
    teaser14-7-2

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    5 ΑΤΙΜΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. 20η Ιουλίου-16 Αυγούστου 1974. 49 χρόνια μετά, η ιστορία ξαναγράφεται από δεξιούς κι όχι από πράκτορες και αριστερούς. Όταν οι ξένοι τοποτηρητές έφεραν νύχτα τους «βρυκόλακες» Καραμανλήδες πάνω στα πτώματα της τουρκικής εισβολής. Γιατί ο Ιωαννίδης δεν πάτησε το κουμπί του πολέμου. Ο ρόλος του Σαμψών, του Μακάριου, του Γρίβα- Διγενή

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Βιβλικές εικόνες ξεριζωμού 1922 στη φλεγόμενη Ελλάδα των Μητσοτάκηδων

    Ημίτρελος πρωθυπουργός χασκογελάει στην κάμερα, ως άλλος Νέρωνας

    Μάκης Βορίδης: Γλεντοκοπάει την ώρα που οι Έλληνες κλαίνε

    Έγκλημα στην γέφυρα της Πάτρας με νεκρούς

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Βασιλικοί στη δημοκρατία. Γερμανοτσολιάδες στο δεύτερο παγκοσμιο. Αμερικανακια στην Κορέα. Τουρκοσποροι στην Κύπρο. Αμερικανακια στη Γιουγκοσλαβία. Αυτοι είναι οι δεξιοί κύριοι. Όλα τα αλλά είναι φουμαρα για αγραμματους.

    2. Οι Οβριοι είχαν μολύνη με τις ληρες των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ τους πάντες και τα πάντα -αντε να σας το θυμησω παλι-πουλάς πατρίδα Μακρηγιάννη?
      Και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι να γηνουν όλοι μασόνοι Ροταριανοί πρόσκοποι Λάιονς και να αφανιστη η ορθοδοξία.Απο αυτούς γράφετε η ιστορία.

    3. Οι Οβριοι είχαν μολύνει με τις λίρες των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ τους πάντες και τα πάντα -αντε να σας το θυμισω παλι-πουλάς πατρίδα Μακρυγιάννη?
      Και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι να γίνουν όλοι μασόνοι Ροταριανοί πρόσκοποι Λάιονς και να αφανιστεί η ορθοδοξία.

    4. Η Ελλάδα πάντα μίκραινε από ακροδεξιές και δεξιές κυβερνήσεις..Τα υπόλοιπα που γράφονται είναι παραμύθια για αφελείς πατριδοκάπηλους καιροσκόπους.

    Comments are closed.