Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ! “ΒΥΘΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ” [ΒΙΝΤΕΟ]

  Κοινοποίηση:
  SFCLZKRPGNHHDNV3K6HUMWV63A

  Τα τουρκικά υποβρύχια τύπου  209/1400mod των κλάσεων GUR και PREVEZE αποδείχθηκαν εύκολα θηράματα για τα πλοία του ΝΑΤΟ σε ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στη Μεσόγειο, αποκαλύπτει η αραβική έκδοση του ρωσικού RT.

  Η άσκηση στην οποία αναφέρεται το RT, ήταν η Dynamic Manta (DYMA20), η οποία πραγματοποιήθηκε  στην κεντρική Μεσόγειο τον περασμένο Φεβρουάριο.

  Τώρα το RT αποκάλυψε από πηγές του ρωσικού υπυοργείου Άμυνας, ότι τα τουρκικά υποβρύχια αποδείχθηκαν εύκολος «στόχος» για τα μέσα του ΝΑΤΟ (εναέρια, και σκάφη επιφανείας), στα σενάρια της άσκησης.

  Το RT επιχειρώντας να “προσγειώσει” ή καλύτερα να “προσθαλασσώσει” τους Τούρκους, στην πραγματικότητα από την πρωτοφανή έπαρση που τους  διακρίνει για τις ναυτικές δυνατότητες τους, αναφέρει ότι  η Τουρκία δεν  έχει κάτι που να μπορεί να αντιταχθεί στα ρωσικά υποβρύχια στα ανοιχτά των ακτών της Λιβύης.»
  Αυτό που βλέπουμε προς το παρόν είναι ότι οι Τούρκοι παίζουν με τη φωτιά», επειδή η Άγκυρα δεν γνωρίζει την πραγματική δύναμη του ρωσικού Στόλου.

  Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ναυτικών των Ηνωμένων Πολιτειών, οι πρόσφατες επιθέσεις από τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 στα ρωσικά συστήματα αεροπορικής άμυνας Pantsir-C1 στη Λιβύη δεν θα ήταν  τόσο επιτυχημένες αν δεν υπήρξε η υποστήριξη  από το τουρκικό Ναυτικό στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης.

  Η Τουρκία στηρίζεται ιδιαίτερα στις ναυτικές δυνάμεις της σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση  δια αντιπροσώπων μεταξύ της Άγκυρας με την Μόσχα, το Αμπού Ντάμπι, το Καΐρο και το Παρίσι.

  Στη Δύση, αυτή η σύγκρουση θεωρείται ως μάχη για τα πεδία φυσικού αερίου της Λιβύης στην Ανατολική Μεσόγειο.

  Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να αποκτήσει μερίδιο η Τουρκία στην ενέργεια.

  Με τη σειρά του, ο Ρώσος ηγέτης Βλαντίμιρ Πούτιν υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Gazprom και ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν προωθεί την Total. Ταυτόχρονα, είναι πιο επικερδές για τη Μόσχα και το Παρίσι το φυσικό αέριο να ανήκει στους νόμιμους ιδιοκτήτες του, δηλαδή, οι Λίβυοι να μην επιτρέψουν την Άγκυρα να τους κυριεύσει.

  Το δημοσίευμα σημειώνει ότι στο τουρκικό Ναυτικό στην περιοχή περιλαμβάνονται παρωχημένες αμερικανικές μονάδες όπως οι φρεγάτες Oliver Hazard Perry (κλάση Gabya στο τουρκικό Ναυτικό0.
  Επίσης, η Τουρκία έχει το δικό της υποβρύχιο στόλο. Περιλαμβάνει 13 υποβρύχια τύπου 209. Όπως έγινε γνωστό, σχετικά πρόσφατα, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων της Συμμαχίας, εντοπίζονται εύκολα από τα σόναρ  των πλοίων του ΝΑΤΟ.

  Συνεπώς, συνεχίζει το RT Arabic   θα είναι δύσκολο για τα τουρκικά πολεμικά πλοία και υποβρύχια να αντιμετωπίσουν τα σύγχρονα ρωσικά υποβρύχια Project 636 κλάσης Kilo τα οποία αποτελούν μέρος της 4ης υποβρύχιας Μοίρας του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

  Μερικά από αυτά βρίσκονται στην Ταρτούς της Συρίας. Και αυτό, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι δυνατότητες των πλοίων επιφανείας επίσης του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

  Για να μην αναφέρουμε ολόκληρη τη συνδυασμένη δύναμη του ρωσικού Ναυτικού.

  Ωστόσο, η Τουρκία εξακολουθεί να αντιτίθεται στην Αίγυπτο, τα ΗΑΕ και τη Γαλλία, που έχουν, επίσης, ικανούς στόλους, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Μιλάμε για πόλεμο χωρίς να γνωρίζουμε τί σημαίνει πόλεμος, παρά μόνο από τις ιστορίες που μα έλεγε ο παππούς και η γιαγιά….
   Πόλεμος σημαίνει απώλειες, πείνα, φτώχεια, τρόμος και φόβος, ολική καταστροφή, κακουχίες, ορφάνια….
   Να γράφουμε άρθρα καθισμένοι στην αναπαυτική μας καρέκλα πίσω από ένα υπολογιστή είναι ωραία….
   Όλοι μας θελουμε πίσω τις χαμένες πατρίδες, όλοι μας αγαπάμε την πατρίδα μας αλλά είμαστε έτοιμοι να υποστούμε τις συνέπειες ενός πολέμου;
   Οι μισοί θα αυτομολήσουν, οι άλλοι έχουν πρόβλημα υγείας, οι άλλοι είναι ανήλικοι, οι υπόλοιποι είναι γέροντες….
   Ποιος θα πολεμήσει; Υπολογίζετε στους στρατιωτικούς; Το 30% των παλιών από αυτούς θα πολεμήσουν γιατί το υπόλοιπο 70% εισήχθη στις στρατιωτικές σχολές με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων, κοινώς είναι παιδιά των goody’s, των φροντιστηρίων και των φρέσκων στυμμένων πορτοκαλιών που τους έκανε η μαμα τους για να έχουν πνευματική διαύγεια διαβάζοντας τα μαθήματα !!!!
   Ανακεφαλαιώνοντας ωραία να τα διαβάζουμε αλλά δεν είναι εφικτά !!!!
   Καλή σας ημέρα

  2. Μήπως κι εμείς αντί να παίζουμε με τα 214 πρέπει να βάλλουμε κατά τουρκικών στόχων.
   Που θα δοκιμάσουμε τις καινούριες τορπίλες παρά σε πραγματικούς στόχους;
   Άλλωστε, δεν είναι και άνθρωποι…. τουρκόσκυλα είναι.
   Φαντάσου δύο τουρκικές “φρεγατούλες” στο βυθό της Σύρτεως…. αύριο κιόλας.

  Leave a Response