Η ΕΛ.ΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ – ΞΑΦΝΙΚΗ ΈΦΟΔΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

  Κοινοποίηση:
  mati_main01

  Έφοδο στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χθες Πέμπτη, κατ’ εντολή του Ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της τραγωδίας στο Μάτι.

  Ο Ανακριτής συλλέγει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τη διαλεύκανση των λαθών που έγιναν την ημέρα της τραγωδίας. Στο πλαίσιο αυτό έδωσε εντολή στην Αστυνομία να κατασχέσει από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι το καταγραφικό μηχάνημα του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.

  Υπάρχουν καταγγελίες ότι έγινε προσπάθεια απόκρυψης του συγκεκριμένου καταγραφικού, το οποίο δεν δόθηκε στον Εισαγγελέα μαζί με το άλλο καταγραφικό του κέντρου (του «199»).Επόμενο βήμα θα είναι η απομαγνητοφώνηση των επικοινωνιών του καταγραφικού που δεν είχε εξεταστεί. Θα βρεθούν δηλαδή τηλεφωνικές επικοινωνίες των στελεχών του κέντρου με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν λάθη και παραλείψεις.

  Σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε χθες και δεύτερη έρευνα των αστυνομικών στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πληροφορικής της Πυροσβεστικής στο Μοσχάτο.

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  3 Σχόλια

  1. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ , ΕΧΩ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ….. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
   Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΛΥΤΩΣΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕ , ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
   Σ. Καλεντερίδης : Θα βγάλουν πλοίο οι Τούρκοι , τρέχει να προλάβει η Ελληνική Ελίτ
   https://www.youtube.com/watch?v=RgWcozeDS70

  2. Η λέξη κλειδί : ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ . Οδηγίες τού ποδαριού σέ τροχονόμους χωρίς νά υπάρχει σφαιρική εικόνα τού Τί κατάσταση επικρατούσε στίς γύρω περιοχές. Κάποιοι ηλιθιοι μπλόκαραν την κυρία οδική αρτηρία διαφυγής, την λεωφόρο Μαραθωνος και προς τίς δύο κατευθύνσεις χωρίς νά γνωρίζουν πού στέλνουν τα οχήματα.

   1. ΠΑΊΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΆ ΣΤΟ ΜΆΤΙ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΆΡΤΗ ΤΟΥΣ
    ΟΛΟΟΟΟΟΟ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  Leave a Response