Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ – ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ

  Κοινοποίηση:
  2895220

  Η απαγόρευση εισόδου των Σέρβων στη χώρα θα ισχύσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας – Σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται η διέλευση


  Η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στη γειτονική Σερβία ανησυχεί την ελληνική κυβέρνηση. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, αναστελλεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Ιουλίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου η διέλευση Σέρβων πολιτών από όλα τα σημεία εισόδου της Ελλάδας.

  Η σχετική ενημέρωση αναφέρει πως «η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους ειδικούς, παρακολουθεί στενά και θα συνεχίσει καθημερινά να το πράττει, την εξέλιξη των επιδημιολογικών κύκλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

  Στο πλαίσιο αυτό, η Ελλάδα, σε συνεργασία με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί την πολιτική της. Με βάση την ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων αποφασίστηκε η αναστολή, από τη Δευτέρα, 06/07/2020, ώρα 06:00 π.μ. και μέχρι τις 15/07, της πρόσβασης υπηκόων της Σερβίας στην Ελλάδα, από όλα ανεξαιρέτως τα σημεία εισόδου. Μόνη εξαίρεση οι ουσιώδεις λόγοι διέλευσης.

  Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναλύει και αξιολογεί συνεχώς τα δεδομένα, ώστε το άνοιγμα στους ξένους επισκέπτες να γίνει χωρίς εκπτώσεις στη δημόσια υγεία».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΚΡΑ !!!

  2. Τούς τουρίστες δεν τούς αφήνετε αλλά τούς κατατρεγμένους πρόσφυγες τούς αφήνετε να έρχονται άνετότατα.μουνόσκυλα!!

  3. Τον χειμωνα το 80%των ξενοδοχειων θα βγουν στις χρυσες ευκαιριες για ξενους επενδυτες.
   Η βαρια βιομηχανια του τουρισμου θα περασει σε αλλα χερια.
   Υποψιαζομαι πως αυτα τα χερια θα ειναι απο Καταρ-Σ.Αραβια-Γερμανια-Ισραηλ.

  4. Σύμφωνα με τον χάρτη που δημιουργήθηκε από το Johns Hopkins University και που έχετε επίσης στο σαιτ σας, θα πρέπει για το καλό όλων μας να κλείσουν άμεσα τα σύνορα μας και με την Βουλγαρία, τα Σκόπια, τη Ρουμανία και την Αλβανία και να επαναεκτιμηθεί η κατάσταση με το Ισραήλ. Αυτές οι χώρες βρίσκονται πλέον στο κόκκινο.

  5. φέτος τουρίστες μόνο στο νομό χανίων από όπου κατάγεται η μαφιόζικη φαμίλια που μας κυβερνά και στη νήσο μύκονο όπου παραθερίζουν τα περισσότερα μέλη της κυβένησης με τους ομόφυλλους συντρόφους τους

  Leave a Response