Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ! “Η ΦΟΥΣΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ”

  Κοινοποίηση:
  nd-siriza

  Στην επερχόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα και σε ένα καλύτερο μέλλον για την οικονομία της χώρας αναφέρεται άρθρο του αμερικανικού περιοδικού «Forbes».

  Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Χρηματιστήριο στην Αθήνα «καλπάζει», κάτι που σηματοδοτεί το τέλος μιας ιδεολογίας που θέλει να φέρει στην Ελλάδα την «ισότητα στη φτώχεια» και όχι τις ίδιες ευκαιρίες για ευημερία. «Τώρα είναι πλέον κατανοητό ότι η Αριστερά είναι το πρόβλημα και όχι η λύση του προβλήματος», υπογραμμίζει το άρθρο.

  «Τα καλά νέα είναι ότι το δημοκρατικό σύστημα της χώρας που έδωσε την εξουσία σε ένα κόμμα της Αριστεράς θα το απομακρύνει από τη διακυβέρνηση ανοίγοντας τον δρόμο για ένα νέες πολιτικές που θα απελευθερώσουν την δημιουργικότητα των Ελλήνων και θα οδηγήσουν στην δημιουργία πλούτου για τους ίδιους τους Έλληνες και για τη χώρα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  6 Σχόλια

  1. ιδιοι ειναι ΝΔ και Συριζα……..
   εχουν το ιδιο αφεντικο…….εκτος Ελλαδος….

  2. Ενταξει το πιασαμε θα ευημερουν οι αριθμοι.

  3. το πιο αριστερό είναι η ΝΔ διότι θα κάνει και Ισλαμικό Συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ.

  4. Οι Ελληνες να ετοιμαζονται να ψαχνουν στα σκουπιδια λιγο ψωμι….

  5. μην λεμε τρελα πραγματα, ισες ευκαιριες ΔΕΝ υπαρχουν, αποδειξει οι οικογενειες που εχουν κατσικωθει στην εξουσια και εντάσσονται σε αυτη κατοπιν συμφωνιων.

   1. Σωστός. Επίσης να θυμόμαστε και τις οικογένειες ολιγαρχών που καταδυναστεύουν την ελληνική οικονομία.

  Comments are closed.