Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ. ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ..! ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ. ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MAKELEIO.GR

  Κοινοποίηση:
  APOKLISTIKO

  Μια φωτογραφία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στα Ματογιάννια ντυμένος με στολή κατάδικου κάνει τον γύρο του Διαδικτύου

  Σε γνωστή σελίδα της Μυκόνου διαβάζουμε:
  “Μάλλον μοιάζει με κανονική φωτογραφία, ίσως όμως να πρόκειται και για μοντάζ αυτή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αφορά επιστροφή από διασκέδαση στα Ματογιάννια.
  Οπως και να έχει σημειολογικά κατέκλυσε το διαδίκτυο.
  Λυκουρέζος-Καλογρίδη και Άννα Μαρία Λυκουρέζου με παρέα στο ενσταντανέ και ο γνωστός ποινικολόγος ντυμένος με στολή κατάδικου.
  Επιστροφή στο μέλλον ίσως ένας άλλος τίτλος.
  Πάντως η σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου μοιάζει να έχει άμεση σχέση με τα θέματα της επικαιρότητας και όχι με την ουσία”

  Αυτή είναι η φωτογραφία που έχει κατακλύσει το διαδικτύου

  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

  Και τώρα η αλήθεια

  Το makeleio.gr δεν παίζει περίεργα παιχνίδια με κανέναν, όπως επίσης δεν «σπάει πλάκα», με κανέναν συνάνθρωπο μας που την συγκεκριμένη στιγμή αντιμετωπίζει την όποια δυσκολία.
  Δείτε πως έκαναν μοντάζ στην φωτογραφία. Αυτή είναι η αληθινό φωτογραφία.

  likourezoskalogridi-1

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  1 Comment

  1. με τον μασόνο..με μαφίες, αλλα δεν θα πάρουμε. Αρκετα.
   Καθε μερα “καινούργιο σκάνδαλο”, κάθε μέρα η “ανεξάρτητη δημοσιογραφία” ανακαλύπτει και ενα “δράκο”,
   κάθε μέρα θέατρο από παντού. Και κανένας φυλακή, κανένας δεν λογοδοτεί. Ολα τα σκάνδαλα, μετα απο λίγο καιρό στο σιρταρη, και φτού απο την αρχή.
   ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΒΑΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΗΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΞΕΝΕΡΏΝΕΙΣ, ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΊΣ, ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΤΕ, ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΑΞΙΟΝΕΣΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΕΞΗ Η ΜΙΖΕΡΙΑ,
   ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
   ΣΗΚΩ ΠΑΓΙΑ! ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΣΕ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.

   ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΤΟ “ΠΑΤΡΙΟΤΗΚΟ ΜΕΤΟΠΟ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ?
   Κρύψε και το σχόλιο μας γιατί μπορεί να ενοχλεί.

  Leave a Response