ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    nnn

    Σοβαρές καταγγελίες για το παρελθόν του 21χρονου κατηγορουμένου στη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο έρχονται στη δημοσιότητα, ενώ στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει κεντρικό δελτίο ειδήσεων  αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούσε να προσεγγίσει κοπέλες.

    Στο μεταξύ πρώην σύντροφος του 19χρονου κατηγορουμένου μιλά για τον οξύθυμο χαρακτήρα του: «Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη παλιά κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο” λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που είχε σχέση με τον 19χρονο.

    Δείτε το βίντεο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Γιατί το βαφτίζεται τον Ροδίτη αλβανό..
      Λινδιακος ειναι απο γνωστή οικογένεια της περιοχής…..
      Δεν αρέσει στους ρατσιστές φαίνεται….ότι ειναι γέννημα και θρέμμα ελληνικου πολιτισμού…

    2. Εδώ κύριοι και κυρίες ΔΕΝ ψάχνουμε να βρούμε τις Ράτσες τους ΤΙ ήταν και από που το θέμα είναι πως έκαναν μια δολοφονία και είναι και οι δύο εξίσου ένοχοι ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχουν κακοί λαοί αλλα κακοί άνθρωποι

    3. θα περασει καλα και αυτος οπως ο αλλος του αλλαζουν φυλακη για τι το αλβαναριο τις αρπαξε αγρια μεσα αλλα οπου και να παει θα γινει το ιδιο τι νομιζανε ας κανει τον μαγκα τωρα στους αλλους μονο στο κοριτσακι πουλησανε μαγκια και δεν καταλαβαινω τωρα γιατι κρυβουν την κουτρα τους οταν κτυπουσαν και σκοτωναν το κοριτσι ηταν καλυμενοι θρασυδειλα κατακαθια της κοινωνιας ειναι και οι δυο μονο θανατος τους πρεπει και τιποτα αλλο

    4. Αυτος δεν ειναι Ελληνας . Ειναι αλβανος 2ης γενιας.
      Πιο αλβανος δεν γινεται . Ο πιο αντιπροσπευτικος τυπος αλβανου .
      Ποιον κοροιδευουν ;

    5. Απ’ όσα λένε την μοιράζονταν και αυτή έκανε απαξιωτικά σχόλια για την τσ@υτσ@υ του ενός ο οποίος εξαγριώθηκε και έγινε το κακό.
      Συγχαρητήρια στους γονείς που μεγάλωσαν κοπέλα να συγκρίνει δερμάτινα είδη

      1. panos λες μαλακιες βουτα την γλωσσα μεσα στο μυαλο σου και μετα μιλα μαλακα για την οικογενεια της βλακα ε βλακα

    6. Αφηστε τις αηδιες,δεν ειναι Ελληνικης καταγωγης ο τυπος. δεν ακουτε προφορα?? Αλλα ξεχασα 44 χρονια ολους τους ελληνοποιουμε για ψηφαλακια….

    7. Ο δικηγορος τους, τους λεει τι να κανουν απο τωρα ειναι που λενε να σε χεσω Γιαννη να
      σ’αλειψω μελι. Συγγνωμη που τη σκοτωσα δεν το ξανακανω, δεν μου κατσε καλα και γω
      σα παιδι εχω νευρα, μια με το σιδερο της εδωσα δηλαδη επρεπε να την εχω ετσι να μου
      κουνιεται, ετσι την πεταξα και την εβγαλα απ΄τη ζωη μου.

    8. ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΚΑΤΑΛΒΑΝΑΡΙΟ 2Ης ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟ 19ΧΡΟΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΡΕ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟ ΠΟΥΣΕ……………………….ΝΑ ΜΑΡΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΟΙΝΟΙ

    9. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ…ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ,ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ,ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΑΘΕΟΙ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ.

    10. Αυτος ο ροδιτης δεν πρεπει να ειναι Ελληνικης καταγωγης , μαλλον ελληνοποιημενα αλβαναρια ειναι ολη η οικογενεια του . Την βλεπετε την φατσα του;;; την προφορα του πατερα αλλα και του γιου την προσεξατε ; σας φαινεται για Ελληνας αυτο το τηγανοκεφαλο κτηνος;

      1. Το κειμενο το διαβαζει,του το εχει υπαγορευσει ο δικηγορος,δεν τα λεει απο μονος του το αλβανογιδι γιατι απλα δεν ξερει Ελληνικο συντακτικο.
        Ξερει πως το μουλικο του ειναι ενοχο.

    11. Ας ψάξουν τώρα οι πατεράδες που μεγάλωσαν το “μπουμπούκια” τους να βρουν παμπερς για την κωλοτρυπιδα των καβαλάρηδων τους!!!!

      1. θεωρείς ότι οι λαθρομετανάστες στην φυλακή θα έχουν κάποιο πρόβλημα μαζί του ;;;; επειδή σκότωσε άπιστη ;;;;;

        1. Οχι γι αυτο, αλλα επειδη οι λαθρο εχουν να δουν γυναικα μερικά χρονια. Και έπειτα μη ξεχνάς πως προτιμούν τα αγοράκια απο τις γυναικες. Να σαι σίγουρος πως θα …καλοπεράσουν…στην φυλακή. Και πολυ καλα θα παθουν. Να δουμε ποσο μάγκες θα ειναι εκει μεσα. Χαχαχαχα, θα τους κανουν την σουφρα σουρωτήρι. Τρένα θα μπαίνουν μεσα μετα. Τους αξίζει.

    Comments are closed.