ΣΕ “ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ JOHNSON & JOHNSON – ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ – ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

  Κοινοποίηση:
  εμβόλιο της Johnson & Johnson

  Οι αμερικανικές ομοσπονδιακές υγειονομικές υπηρεσίες συνέστησαν σήμερα να ανασταλεί η χρήση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson κατά της Covid-19 αφού έξι πρόσωπα που εμβολιάσθηκαν μ’ αυτό ανέπτυξαν μια σπάνια διαταραχή που περιλαμβάνει θρομβώσεις.

  Τα αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη Ασθενειών θα πραγματοποιήσουν σήμερα συνεδρίαση για να εξετάσουν τις περιπτώσεις.

  Τα έξι πρόσωπα που εμφάνισαν διαταραχές είναι όλα γυναίκες ηλικίας από 18 έως 48 ετών. Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και μια δεύτερη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Νεμπράσκα, αναφέρουν οι New York Times επικαλούμενοι αξιωματούχους.

  Τα αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη Ασθενειών (CDC) και ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αναφέρουν σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν ότι οι παρενέργειες φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι είναι εξαιρετικά σπάνιες.

  «Τα άτομα που έχουν λάβει το εμβόλιο J&J που εμφανίζουν σοβαρό πονοκέφαλο, κοιλιακό άλγος, πόνο στα πόδια ή δύσπνοια εντός τριών εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης», η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων και Πρόληψη (CDC) ανέφεραν σε κοινή δήλωση.

  Στις ΗΠΑ έχουν λάβει το συγκεκριμένο εμβόλιο μέχρι στιγμής, ενώ 9 εκατομμύρια δόσεις έχουν παραδοθεί στις πολιτείες, σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Η κίνηση των υγειονομικών αρχών χαρακτηρίζεται ως σύσταση για τους επαγγελματίες υγείας. Ωστόσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναμένεται να σταματήσει τη χορήγηση του εμβολίου. Ανάλογη σύσταση αναμένεται και από τους κρατικούς αξιωματούχους υγείας.

  Το επόμενο διάστημα, επιστήμονες του αμερικανικού οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και του CDC αναμένεται να εξετάζουν από κοινού την πιθανότητα σύνδεσης του εμβολίου και των θρομβώσεων, προκειμένου να αποφασιστεί εάν η χρήση του εμβολίου θα συνεχίσει να επιτρέπεται για όλους τους ενήλικες ή θα υπάρξουν περιορισμοί. Ήδη, αύριο έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρίαση της εξωτερικής συμβουλευτικής επιτροπής του CDC.

   

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  9 Σχόλια

  1. Ο Κούλης διαβεβαιώνει «Όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή χωρίς καμία παρενέργεια». Εγκρίνετε τα όλα τώρα έλεγε ο Κούλης. Ο χρόνος και οι μελέτες των πειραματισμών προφανώς δεν τον ενδιέφεραν. Όποιος κάνει το εμβόλιο και πεθάνει μετά από μισή ώρα ας γνωρίζει ότι η κυβέρνηση και οι ειδικοί θα αποσυσχετίσουν πλήρως τον εμβολιασμό και το θάνατο του. Θα πέθαινε έτσι κι’αλλιώς θα πουν.

  2. Οι συνωμοσιολόγοι κατηγορούσαν τα εμβόλια με τη μέθοδο του mrna, και τελικά τα εμβόλια mrna αποδεικνύονται πιο αποτελεσματικά.

   1. Τα καινούρια είναι εμβόλια DNA,εισδύουν στον πυρήνα του κυττάρου. J&J, Sputnik, Astra Zeneca είναι εμβόλια που μεταφέρουν DNA. Τα λένε recombinant και adenovirus vector για να μην καταλαβαίνει ο κόσμος.

   2. ότι έχουν αποκρύψει επιτυχώς του θανάτους μέχρι τώρα, τώρα τι εννοείς “αποτελεσματικά” δεν ξέρω διότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν έπαθες κάτι λόγω του εμβολίου, και όταν λέμε κάτι εννοούμε την “εξαφανισμένη” εποχική γρίπη

    1. Δηλαδή αναφέρουν τους θανάτους ή τις παρενέργειες από το εμβόλιο της Astrazeneca και της Johnson, αλλά δεν αναφέρουν τους θανάτους ή τις παρενέργειες από τα εμβόλια mrna. Δηλαδή σαν να μου λες θέλουν να χτυπήσουν την Astrazeneca και τη Johnson. Ρε δεν κουνάς την κεφάλα σου?

   3. κατσε να δεις εσυ σε 5-10 χρονάκια πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ αποτελεσματικα θαναι που θα πέφτουν σαν κοτόπουλα απο τις παρενέργειες

    ….

  3. ΕΔΩ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΓΙΑ 4000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΣΤ…ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ…ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ “ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ”!!! ΑΠΟ ΤΑ 90 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΑΝ 200 ΘΕΤΙΚΑ…Ε ΡΕ ΧΟΥΝΕΡΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΧΑΧΑΧΑ

   1. 50% έχει αξιοπιστία το τεστ απ’ότι λένε. Δηλαδή καλύτερα ας ρίξουμε κορώνα ή γράμματα για το αν έχουμε ή όχι τον ιό.

  4. τίποτα συνωμοσιολογοι θα ήταν που πίστεψαν τόσο πολύ τις συνωμοσίες που έπαθαν θρόμβωση επειδή ξέχασαν να βάλουν το αλουμινένιο καπελάκι

  Leave a Response