ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – “ΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ: “ΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ” – ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_dilosi_main1

    Σε τηλεοπτικό μήνυμα προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα δραματικά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη κατά τα οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και μίλησε για «όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία», προφανώς αναφερόμενος στις κυβερνητικές επιθέσεις επί μήνες σε όσους αντιδρούν στο lockdown.

    «Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει.

     Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.

    Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε:

    «Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής:

    To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω».

    .

     
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    108 Σχόλια

    1. Πόσα φράγκα θέλει να κονομησει ακόμη η οικογένεια? Φτάνει πια ρε έλεος. Ρημαξατε τα πάντα. Αρπαξατε οσο δημόσιο χρήμα μπορούσατε. Τι άλλο θέλετε ρε κερατάδες??? Φύγετε και μην προκαλείτε άλλο το λαό. Θα σας λυντσάρουν στο τέλος.

    2. Η μέθοδος του ξεκαρφώματος, να τα ρίχνουμε όλα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σου βγαίνει για πολύ ακόμα.

    3. Αυτος ο γελοιος φοβαται την Παγωνη και την Γιαμαρελλου , θα σηκωνε αναστημα στην Μερκελ ?

    4. Δεν μπορει να σταθει αυτη η κυβερνηση….απο την υποθεση Λιγναδη μεχρι την διαχειριση της πανδημιας που τον ξεφτιλισαν τα ψωνια της TV οι λοιμωξιολογοι…..οι Ελληνες δεν θα υποταχτουν στα συστημικα εξαγορασμενα ΜΜΕ

    5. ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΚΟΛΑΣΗ, ΑΔΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
      ΟΣΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΝΩΝΕΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!!!

    6. Το μεγαλυτερο λαμόγιο και απατεώνας στα χρονικά όλα. Στις πλατειες Βικτώριας παντελεημονα και βάθη που οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν. Οι μπάτσοι ουτε καν πλησιαζουν. Άραγε γιατί????? Μέχρι ένα σημείο είναι η μαγκια τους;;;;;; πλεον μόνος μου προστατευομαι και δεν έχω ανάγκη από ανανδρα στοιχεία που μόνο να βαράνε γυναίκες φτάνει η μαγκια τους

    7. Το μίσος και η οργή του λαού θα ξεσπάσει και στον Λυκαβηττό, βρομιαρα Κούλα. Ξέρεις εσύ.

    8. Ψόφα ρε ανθέλληνα. Ψόφα ρε διεστραμμένε. Ψόφα κι εσύ κι όλο το λεφούσι που μας έχει κατσικωθεί στο σβέρκο. Ψόφα ρε νεοταξίτη. Ψόφα ρε αντιχριστιανέ. Ψόφα ρε κάθαρμα. Ψόφα ρε που εξαπάτησες μια ολόκληρη χώρα με φονικούς ιούς κι ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ, κι όσο αυτή είναι κλειδωμένη από τη δύση του ηλίου για να μην πεθάνει δήθεν εσύ τραπεζώνεσαι στα νησιά και κάνεις ποδηλατάδες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟΣ Ο ΙΟΣ, ΚΟΥΛΑΡΑ; Ψόφα ρε κολλητάρι παιδεραστών. Ψόφα ρε αφορισμένο βδέλυγμα, μόνο που αναπνέεις μολύνεις την Ελλάδα.

    9. Εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου είναι, κούλα πισωγλέντα. Μην ανησυχείς.

    10. Κούλη παραιτήσου πάρε μαζί σου τον Λιγνάδη και τον Χρυσοχουντίδη και πούλο,όφειλες να το ξέρεις ότι η βία φέρνει βία.Καλά ξεμπερδέματα.

    11. ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΕ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ .
      ΚΑΝΤΗΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ .

    12. Άντε ρε μη μιλάς και καθόλου ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ πρωθυπουργέ της κακιάς ώρας από τότε που έγινε πρωθυπουργός παλιογκαντέμη όλα τα κακά μας βρήκαν στην Ελλάδα, άντε πάρτε δρόμο όλοι μαζί άχρηστοι που θέλατε να σας λέμε και άριστους ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    13. Ψόφα σκουλήκι εμετό, στήσιμο στα τρία μέτρα χρειάζεσαι σαν τον Τσαουσέσκου ούτε δικαστήρια ούτε τίποτα

    14. ΜΠΑΤΣΟΣ= ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΞΕΣΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    15. Πλημμυροπαθής αγρότης ο Μητσοτάκης: Ζήτησε αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ για 50 ελιές!
      09:11 | 09 Σεπ. 2019
      Συνοπτικά…

      «Πλημμυροπαθής αγρότης» δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα έχει ζητήσει από το ελληνικό Δημόσιο να τον αποζημιώσει για 50 ελαιόδεντρα…

      Ο πρωθυπουργός έχει κάνει αίτηση για αποζηίωση για τις καταστροφές που προκλήθηκαν σε 50 ελαιόδεντρα του από τις πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου (2019) στα Χανιά….

      Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύθηκε σε μερικές εφημερίδες φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από τον ΕΛΓΑ να εκτιμήσει τη φθορά στο κτήμα του στην περιοχή Φουρνές στην Κρήτη, έπειτα από τις κατολισθήσεις που είχαν σημειωθεί στην περιοχή….

      Σύµφωνα µε τη λογική του κ. Μητσοτάκη, την ώρα που η Κρήτη χανόταν από τις πληµµύρες ο ίδιος έκανε αίτηµα στο ελληνικό κράτος για να πάρει µερικά ευρώ αποζηµίωση, τα οποία σίγουρα δεν του λείπουν, απ’ ό,τι φαίνεται από τα περιουσιακά στοιχεία που δηλώνει.

    16. Πως βγήκες έτσι ρε κακομοίρη να μιλήσεις; Είναι στάση πρωθυπουργού; Το τσουλούφι πετάει. Ποια ενότητα; Μας έχεις κλείσει μέσα 1 χρόνο . Μας στερησες τις Ελευθερίας μας. Χουντο-Κουλη. Έχεις μαζέψει όλη την ανωμαλίας στο κόμμα. Θα σε τελειώσουμε κι εσένα όπως τελειώσαμε και τους προηγούμενους.

    17. Θράσος που έχει ο τρύπιος ανώμαλος … ! Βούλωσε το ρε μπασταρδε! Σήκω και φύγε όσο είναι νωρίς παλιοπουστρα!

    18. Η μεγάλη κ@υλα σήμερα ήτανε, πως ο κόσμος στην πορεία δεν είχε πολιτικά χαρακτηριστικά. Αυτό ακριβώς τρέμουν. Σήμερα θύμησε ημέρες αγανακτισμενων και συγκρούσεις για τις πρεσπες. Πάντως εάν συνεχίσουν τα πρόστιμα και τις απαγορεύσεις, μια μεγάλη λαϊκή εξέγερση θα είναι η απάντηση. Παιδιά, μιλάμε για τεράστια οργή του κόσμου. Συσσωρευμενη οργή. Τέλος φάγανε κάτι λίγες αλλά καλές και κάτι δημοσιογραφικα π@υτανακια. Καλό θα είναι να μην ζαλίζουν τα @@ του κόσμου με τον κορονοιο για κρούσματα και τα @@μας κουνιούνται. Αυτό που κραταμε παιδιά η δυναμική εναντίον της κυβέρνησης και η αγανάκτηση του κόσμου.

    19. Δεν έχει ο κόσμος λεφτά ρε απατεώνα Κούλη μας έχετε τρελάνει τόσα Lock down έκανες και τα κρούσματα αυξάνονται τι στον π***** κάνετε ;

      Και δεν φτάνουν όλα αυτά βγήκαν στην πλατεία οι ανθρωποι και τους βαράτε με τα γκλόπ απατεώνες ! Που να πάνε δηλαδή ρε απατεώνες ;

      Την λέξη παραίτηση δεν την ξέρετε ;

      Ντροπή σας έχει τρελάνει τον κόσμο απατεώνες !!!

    20. Τα πράγματα δεν πάνε καλά!! Τις τελευταίες μέρες γίνονται όλο και περισσότερα περιστατικά που δείχνουν ακυβερνησία και εσκεμμένο άφημα των πραγμάτων στην τύχη τους μετά από εσκεμμένες ενέργειες. Δεν είχαν καμία δουλειά οι αστυνομικοί να χτυπάνε τους ανθρώπους στην πλατεία. Αυτές οι λογικές και οι προβοκάτσιες λειτουργούσαν έως την προηγούμενη δεκαετία. Τώρα πλέον υπάρχει μια τεράστια δεξαμενή πληροφοριών διαθέσιμη σε όλους. Με ένα απλό φιλτράρισμα ακόμα και ο πιο βλάκας καταλαβαίνει που το πάνε σε μεγάλο βαθμό!!

    21. ΕΝΑΣ ΝΤΕΡΤΙΝΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΤΡΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΕΝΑΣ….

    22. …Απευθύνεται στους νέους μας…ο Λιγνάδης νούμερο 2.

      Ξεκουμπίσου ανώμαλο κάθαρμα.

    23. Αφήστε τις φρουρές σας και εσύ και το προηγούμενο σούργελο και κατεβείτε στους δρόμους της Ασίας να δείτε τον κατακλυσμό από τους δυστυχισμένους που κουβαλήσατε και δεν διώχνετε. Μπείτε για λίγο στη θέση του κάθε συμπολίτη σας που νοιώθει ξένος στον τόπο του και τρέχει να κρυφτεί στο σπίτι του μετά τη δουλειά, όποιος έχει, για να μη γίνει στόχος των δυστυχισμένων επενδυτών που τους έχετε στα όπα όπα. Ελάτε να φάτε στη μάπα την κλεψιά την ανασφάλεια και την αγωνία του αν θα γυρίσει το παιδί σου σώο από το σχολείο του και μετά να ασχοληθείτε με τις ιδεολογικές σας μαλακίες. Δεν είσαστε φύλακες της ευημερίας είστε προστάτες της ανωμαλίας.

    24. Ελεεινό υποκείμενο γουρλοκουνελο. Ουστ από δω καταραμένη μητσοτακοφαρα , καταστρέψατε την Ελλάδα αλήτες. Να σε είχα σε ένα δωμάτιο μόνο σου , μισή ωρίτσα , θα βελαζες παλιό βρυκόλακα.

    25. Φτανει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ
      ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ
      ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ

    26. Ποια ενότητα και ευημερία ρε ΗΛΙΘΙΕ!!! Που έχεις διχάσει όλη την Ελλάδα. Σήκω φύγε ρε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕ!!!

    27. Παραιτήσου δε το σωζεις πιά! τα κανες όλα κουρνιαχτό!

    28. ΚΟΥΛΗ Κ ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!! ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΑΧΑΛΟ…

    29. Σου,σου κακομιλαλα εχεις ρεζιλεψει το νησι με το αλισι βερισι σου τσογλανε με την μυτη του αλιαετου.
      Αμπουνια,αμποστε κι αλλαξοβασιλικια τωρα αριζκε και αποσβωλομενε.

    30. Η Κούλα πήρε το αυστηρό της ύφος.Μας επιπλήττει , της ταράξαμε την ανεμελιά.Και φυσικά γελάμε με τα ανόητα που τολμά να εκστομίσειΤο βράδυ της 7ης Ιουλίου έμελλε ν’ αλλάξει τη ζωή μας στο χείριστο, πανίβλακα

    31. Ρε KIM YONG JUN της Ελλάδας, χουντόσκυλο έχουμε και λέμε
      1. Που είναι το βίντεο που δείχνει ότι χτυπάν τον ταγματασφαλίτη σου, ένας δεν βρέθηκε να τραβήξει, μήπως είναι “μούφα” και προβοκάτσια των άπλυτων ασφαλιτών προβοκατόρων για ανάσχεση των εντυπώσεων.
      2. Δεν είναι ο ταγματασφαλίτης σου ένα νέο παιδί αλλά ένας συστημικός τραμπούκος νεαρής ηλικίας που επιβάλλει την δικτατορία σου με τη βία σε όσους πολίτες διαμαρτύρονται
      3. Ρε ΜακεΝΔμάχε έχεις κοροϊδέψει και δείρει το μισό Ελληνικό Λαό, να θυμιθούμε τους φοιτητές, να θυμηθούμε τον κόσμο της δυτικής Αττικής ή το ξύλο και τις καταστροφές στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου που έκαναν υπό τις διαταγές σου τα “νέα παιδιά της αστυνομίας”
      Ο διχαστής, καταστροφέας της κοινωνίας που ξεπουλά την πατρίδα σε ξένα συμφέροντα, ο νεοταξίτης αντίχριστος που πρώτος καταπατάς τα υγειονομικά μέτρα σε Πάρνηθα, Ικαρία και σε οίκοθεν πάρτι είσαι εσύ,
      σε παρακαλώ πάρε το συνάφι σου και ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ, ΔΡΟΜΟ ΡΕ.

    32. Δάκρυσα. . . . ! ! Εγώ πάντως λέω να πας στα τσακίδια όσο είναι καιρός γιατί “μυρίζει” πραξικόπημα a la Ερντογάν. . . .

    33. Σιγα μην ξεκινήσει εμφύλιος για 100 κωλοπαιδα και άλλες τόσες βιγκαν φεμινίστριες..χαλάρωσε ρε Στέφανε

      1. Φίλε Tanito τι καιρό κάνει εκεί στην Κατεχάκη δεν μας λες να μάθουμε και εμείς.

    34. Ήλθε η ώρα,φωτιά και τσεκούρι στα κομμουνια,για να ξεβρωμισει ο τόπος μια και καλή.Την πρώτη φορά έγινε μισή δουλειά.

      1. Νουδουλοι και Ζαιοι συνεταιρακια ειστε. Δεν τσιμπαμε, πισω στην τρυπα σου

      2. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ?ΚΟΥΜΟΙΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

    35. Tο τέλος είναι κοντά…………………………….

    36. Ποια ενότητα βρε βλάκα,την διχοτόμηση του ελληνικού λαού θέλεις και την δικτατορία να επιβάλεις. Αυτός τελικά είναι πολύ έξυπνος,να μου το θυμάστε ότι δύσκολα θα φύγει από την εξουσία και αν το κάνει θα φύγει μόνο με δύσκολο τρόπο , δηλαδή με ξύλο.

    37. Ονειδος, χολέρα…..ο χρόνος που εξαγόρασες τελειώνει και μαζί του και εσύ!!!!!

    38. Φυγε οσο το ελικοπτερο ειναι στην Ταναγρα. Φυγε γιατι δεν θα γλυτωσεις απ τα νυχια και τα δοντια του λαου. Δεν θα σε προστατεψουν οι Πραιτωριανοι σου.Ερχονται με το ξυλινο σταυρο και το σιδερενιο καρφι στα χερια τους.

    39. Άνοιξε πανιβλακα την αγορά και πάρε πίσω όλα τα μέτρα. Θα γίνει της π@υτανας το κάγκελο. Εάν οι συριζαιοι πριν τους ρίξει ο κόσμος κρυβοντουσαν στα σπίτια τους, εσείς θα κρύβεστε σε σπηλιές. Ξέρουμε, τα διαβάζετε αυτά και γελάτε, αισθάνεστε πολύ ισχυροί πράγματι. Όμως δεν είσαστε. Τα ίδια συναισθήματα είχαν και τα μ@υνοπανα του σύριζα και τους κόπηκε το γέλιο. Πάρτε πίσω τα μέτρα τώρα…

    40. Συνεννοημένα προσχεδιασμένα για ακόμη μεγαλύτερη αστυνόμευση κλείσιμο και ίσως και στρατιωτικό νόμο. το θέμα είναι εμείς σαν λαός να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και όχι διαιρεμένοι σε κόμματα!! μην πέφτουμε στην παγίδα άλλων εποχών!!

    41. Όνειδος!!!!! Γερμανος γκαουλαιντερ!!!!! Αφορισμενος!!!!!!! Μιζενς!!!!!! Χρηστοφορακος!!!!! Κλεφτοκρατες!!!!!!!! Η εντολές που παίρνεις απ έξω να διαλυθεί η οικονομία και να έρθουν οι συγγενείς σου οι ναζί να μας σώσουν ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ…….. οπως έπεσε ο προηγούμενος έτσι θα πέσεις και εσύ!!!!! ΥΓ ο χρόνος που έχετε εξαγοράσει τελειώνει…….. Τότε θα γελάσει ο λαός και κυρίως ο φτωχός!!!!!! ΕΛΛΑΣ ΛΈΩ ΚΑΙ ΚΛΑΊΩ…… 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    42. Το έχουμε ξαναδεί το έργο… Όταν στην κοινωνία υπάρχει λαϊκή οργή και συσπείρωση κατά της εκάστοτε Σορο-κυβέρνησης, επεμβαίνουν οι μπαχαλάκηδες που χαρτζιλικώνονται από τον μπαρμπα-Σόρος για να την διαλύσουν…

    43. Ονειδος!!!!! Αφορισμενος!!!!!!! Γερμανος γκαουλαιντερ!!!!! Μιζενς!!!!!! Χριστοφορακος!!!!!!κλεφτοκρατες κανονικοί!!!! Αγία οικογένεια!!!!! Και κυρίως ΜΑΦΙΟΖΟΣ………

    44. χυλο οπισθογεμη φουστη
      ακομη δεν αρχισε η αρχη της αρχης

    45. ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ:ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΧΘΕΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΛΠΑ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΔΕ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΜΥΤΗ

    46. ΚΟΥΛΗ ΦΥΓΕ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ. ΕΙΣΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΕΡΩΝΑΣ. ΦΥΓΕ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ.

    47. Για φαπα εισαι απ τον Γεωργιαδη και τον Καρατζαφερη ετσι οπως κοιτας με το απλανες σου βλεμμα. Τι κοιτας ρε? και τι σκεφτεσε? Τον φιλο σου τον Λιγναδη?

    48. Ναι…νασαι ψυχραιμος…
      Μαυτα που θα σας κανει ο κοσμακης…απο δω και περα…
      Παλιανθρωποι…

    49. Οταν γεμισες την χωρα με λαθρομεταναστες, οπως ο προκατοχος σου, ειναι βεβαιο οτι δεν νοιαζεσαι για τους ελληνες. Οταν κλεινεις μεσα ολους τους ελληνες και τους καταστρεφεις και εσεις πατε εκδρομες και πληρωνεστε κανονικα, ποιος να σας πιστεψει. Παραιτησου γιατι ξεχασες και τη συμφωνια των πρεσπων και ειστε συμφωνοι τωρα να μπουνε τα σκοπια στην εοκ και ευτυχως που τους μπλοκαρει η βουλγαρια. Μην διχαζετε αλλο τον λαο, εσυ και ο τσιπρας. Ξυπνησαμε πια.

    50. Ο “Μοναρχίδας” μίλησε αλλά εμείς τον κλάσ@με κανονικά και με το νόμο. ΟΛΟΙ ΕΞΩ!!!

    51. Μήπως έχει κάποια σχέση η ΜΙΤ με τα γεγονότα; Ποιοι θέλουν να διχάσουν τώρα την Ελλάδα λίγο πριν την διάλυση της Τουρκίας και αμέσως μετά την συμφωνία Αιγύπτου-Ελλάδας που τελειώνει γεωπολιτικά την Τουρκία;

    52. ΨΟΦΟ ΣΙΧΑΜΑ!!
      ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ, ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ!

    53. Βγαίνει και μιλάει η πουσταρα του κερατα Να παραιτηθεί τωρα ο ανώμαλος Παντα αυτη η οικογένεια ήταν δωσίλογη στους Γερμανους ενας βοθρος ολοι τους ΟΥΣΤ να ξεβρωμίσουμε

        1. η κουλα ειναι δεξια? το μισο αιγαιο που εδωσε ηδη ειναι δεξια? η πτδ που διορισε που σιγχαινεται τον εθνικο υμνο ειναι δεξια? οι οπισθογεμηδες που τον περιτριγυριζουν ειναι δεξια? οι παιδεραστες φιλοι του? τα ανηλικα που τους εστελνε συστημενα? οι λαθρο που γεμισε την Ελλαδα ειναι δεξια? το κυκλωμα παιδεραστιας της κουλας ειναι δεξια?

    54. ποιος είναι διχασμός ακριβώς;;;;; τα μπατσόσκυλα βγάζουν το ψωμί τους επιβάλοντας τα μέτρα της κατοχικής μαφιόζικης νεοταξικής χούντας με δικαιολογία τον ανύπαρκτο κοροϊδοϊό και την ψευτοδημία ενώ ο κόσμος πεθαίνει και πεινάει και σφάζεται στα νοσοκομεία-Νταχάου από μιζαδόρους γιατρούς με εντολή του Κούλη!!!!!! κανένας διχασμός, πόλεμο έχουμε…..

    55. Καμαρωσε κουλη τα αποτελεσματα της διακυβερνησης σου και λιγα γινονται

    56. Δεν έχω λόγια….. Εισαιιιιι ηλιθιος και γκαντέμης!!!! προσευχή σου και μετανόησε και επιτέλους Παραιτησου!!!!! Α πέτυχεςςςςςςς.

    57. ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ ΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΝΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…….ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΓΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΣΑΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

    58. Τον καταριόμαστε για το επόμενο δύωρο, μπας και πιάσει;;;;……

    59. Χθές που σάπισαν στο ξύλο τον 29χρονο γαργάρα έκανες τομάρι και με δελτία τύπου στα εξαγορασμένα κσνάλια προσπαθούσατε να καλύψετε τη βία και υην αυθαιρεσία της αστυνομίας.
      Σήμερα τι βγήκες να πεις ρε παλιοτόμαρο;
      Και ποιος μας λέει ότι το σημερινό δεν ήταν προβοκάτσια εκ μέρους σας για να γίνει ύπουλος συμψηφισμός;
      Είστε ψεύτες και κλέφτες δεν σας πιστεύουμε.
      Παραιτήσου ανώμαλε

    60. Σκυλομούρη γουρλομάτη αν είχες μέσα σου δύο ρανίδες ΕΛΛΗΝΙΚΟ αίμα θά πήγαινες νά γκρεμιστείς από τήν Ακρόπολη. Ομως είσαι λεμές κιοτής καί λούγκρα.Οπου πάς διασκορπίζεις δυσωδία πτώματος.
      Γιάννης Λάκων

    61. Κούλη θα πεσης όπως ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ από την ΝΕΟΛΑΙΑ.Με την μόνη διαφορά ότι ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έπεσε από τους κομμουνιστές.Εσενα θα σε ρίξουν στο καναβάτσο οι απλοί και πατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ που αγανάκτησαν με την ΧΟΥΝΤΙΚΗ πολιτική σου.

      1. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ MOSSANT ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ …….ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ……..Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ……………

    62. στα τσακιδια το σκουπιδι ρε να παει γαμω τη νδ του.μας διελυσε.η υπομονη μας εξαντληθηκε με το υποκειμενο

    63. ”ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”
      Με το που τραυματίστηκε αστυνομικός, βγήκε σε χρόνο ρεκόρ να παρακαλέσει για ενότητα. Στις καθημερινές αστυνομικές αγριότητες το παιζε κωφάλαλος. Ήταν όλα Μεμονωμένα περιστατικά.

    64. ΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ !

      1. Απο δεν θα πρεπει να αρχισει το ξυλωμα ακομα και με τους αναρχες γιατι οχι..Απο τον καναπε τιποτα δεν κανεις

    65. τραγικη εικονα. ενας ανθρωπος με σχιζοφρενεια και χεσμενος οχι απο απο την εξεγερση αλλα απο το χερι που θα του βαλει ο επισης σχιζοφρενης GATES’

      1. Εἶχαν συνάντηση τό περασμένο καλοκαίρι αὐτοί οἱ δύο ψυχοπαθείς ἀπατεῶνες.

    66. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΜΦΎΛΙΟΣ.
      .
      ΕΊΝΑΙ ΠΌΛΕΜΟΣ
      ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ.
      ΜΕ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΔΟΥΛΙΚΆ ΠΛΟΥΣΊΩΝ.
      .
      ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΈΝΟΙ
      Ζητώ ή ΕΛΛΆΣ.

    67. Κούλη έφτασε η ώρα του λογαριασμού και θα τον πληρώσεις πολύ ακριβά προδότη…

    68. Βρε άθλιε τόσο ανάξιος είσαι που και στα σκυλιά να σε ρίξουν, σε έχω ικανό να τους προκαλέσεις τόση αηδία που θα γίνουν vegan!

    69. Κούλα το διχασμό εσύ το σπέρνεις παλιοτόμαρο για να κρύψεις την ανικανότητα σου.
      Νύχτα θα φύγεις τομάρι και εσύ και όλες οι μπλέ βδέλλες που ζείτε μια ζωή δημόσια δαπάνη.
      Ποτέ δεν δουλέψατε για την πατρίδα παρά μόνο για την τσέπη σας και τον κομματικό σας στρατό που έρχονται εδώ να σε υπερασπιστούν με τα γνωστά τσιτάτα μπας και σώσουν εσένα και υο ωωμάκι τους.
      Τελειώνουν οι μέρες σας βδέλλες.

    70. Κυριακο τα χεις κανει σκατα και εχεις γυρισει την χωρα στη δεκαετια του 40…
      Κοψε τωρα τα λοκνταουν και βαλε την χωρα παλι σε κανονικη τροχια αναπτηξης…
      Ολα τ αλλα ειναι τριχες κατσαρες…
      Τα καραγκιοζιλικια με τα ςμς και τα χουντιλικια με τις απαγορευσεις, εχεις καταφερει να γινεις ο Ερντογαν
      της ευρωπης….
      Χορτασαμε κορονοιο και λοκνταουν…για τιποτ αλλο δεν θα σε θυμομαστε…

    71. ποιος νομίζεις ότι είσαι που δεν θα επιτρέψεις σε κανένα να σε διχάσει κάθαρμα……αιτία είσαι εσύ που γίνονται
      όλα αυτά.

    72. Γαμω το @$&$@ της Ντόρας που σ έφερε στο κοσμο

    73. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!!! ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!!!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΣΙΠΡΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΙΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΟ!!!!!

    74. Κάθαρμα Μητσοτάκη και ανώμαλε
      Συντηρείται τη βια και την αστυνομική καταστολή όπως στη χούντα μόνο και μόνο να διχάσετε τους πολίτες κατά το γνωστό διαίρε και βασίλευε προκειμένου να κρυφτείς που τα έχειςψκάνει όλα μπάχαλο.
      Είστε ανίκανοι άχρηστοι κσι παλιοτόμαρα που η μόνη έγνοια σας είναι η εξουσία η κουτάλα και η λεηλασία του δημοσίου χρήματος.
      Καταστρέψατε την Ελλάδα σε λιγότερο από δύο χρόνια.
      Κατακλέψατε τα πάντα και στο τέλος τη δική σας λεηλασία θα την φορτώσετε στην πανδημία.
      Τομάρι Κούλα ανώμαλε παραιτήσου.
      Κάτω η χούντα του πισωγλέντη Μητσοτάκη.

    75. Η Μητσοτακοχούντα κάποια στιγμή θα πέσει. Το κακό είναι ότι θα αφήσει πίσω της συντρίμμια.

    76. Κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος, τραγική η δήλωση σας, έπρεπε εχτές να είχατε λήξη το θέμα, με μια δήλωση να βγάλετε σε διαθεσιμότητα τους άθλιους, τα σκουπίδια της δημόσιας τάξης που εξευτέλισαν το σώμα, έτσι δεν θα είχαμε όλα αυτά τα τραγικά σήμερα, είστε για ακόμη μια φορά μικρότερος των περιστάσεων, ακόμη ένας τραγικός πρωθυπουργός που πέρασε τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς δεν καταφέρατε ούτε αυτονόητα να πράξετε.

    77. Ἀδιάντροπο ξευτιλισμένο ἀνδρείκελο εἶσαι μωρή σαρακηνή Λουλοῦ.

    78. ηθικος αυτουργος της διχόνοιας του λαού αυτος και η παρεα του

    79. το στραβοχυμενο ψωλοχυμα βγηκε για να απειλησει τον ελληνικο λαο , ουστ μουλε

    80. Εκτός απο ανθέλληνας είναι κ βλάκας αγράμματος, άχρηστος κ ηλίθιος το λιγότερο βάλτε ενα σοβαρό ψυχίατρο να τον βοηθήσει.

    81. Αντε παράτα ρε μπασταρδο και εσυ βλακα, βάλε το χρυσοχοιδη να βρη αυτόν που σε έκανε ταρανδο και μετά μιλάς, βλαμενο

    82. ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;Η ΥΠΕΡΚΟΜΨΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ;;;ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΡΗΚΕΣ;;;Ο ΚΑΠΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΗΚΕ;;;; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ ΦΕΤΟΣ;;;; ΤΑ ΣΤΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ;;;Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ;; ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΣΠΕΥΔΕ!

    83. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

      Τι εγγυήθηκες μωρή χαμούρα;;;; την ευημερία;;;;; ποια ευημερία;;;;; των 500 δανεικών ευρώ το μήνα;

        1. Τα παιδιά μας πάνε στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΑ και ΦΙΜΩΜΕΝΑ, με έγγραφο μετακίνησης και μάσκα. Ο βρυκόλακας έχει μούτρα και βγαίνει να πει για διχασμό; Ποιος τον δημιουργεί; Η Κυρά Καλλιόπη η γειτόνισσα; Να ξεκουμπιστούνε όλοι και οι 300. να ανοίξει η Γυάρος κι η Μακρόνησος να πάνε μόνιμα διακοπές.

    Comments are closed.