“ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ” – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ – ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ – ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ…

    Κοινοποίηση:
    xios

    Ήθελαν να τον σκοτώσουν. Αυτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες το συμπέρασμα από τις αρχές που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου.

    Την έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής, ενώ και η Αντιτρομοκρατική παρακολουθεί άτυπα την υπόθεση. Η Αστυνομία αναζητά το κίνητρο των δραστών. Ουσιαστικά ψάχνουν αν ήθελε κάποιος να τον εκδικηθεί για κάποιο δημοσίευμα της εφημερίδας μας ή αν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.

    xios555

    «Μοναδικός μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο ίδιος ο Στέφανος Χίος, ο οποίος δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει. Περιμένουμε να του πάρουμε κατάθεση για να μάθουμε τα πρώτα βασικά στοιχεία για την επίθεση. Δεν κινδυνεύει η ζωή του αλλά δεν ήταν σε θέση να μιλήσει το πρωί», είναι τα λόγια των ανθρώπων της ΕΛΑΣ που έχουν αναλάβει την έρευνα. 

    xios44

    Ο Στέφανος Χίος, όπως σάς είπαμε, δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και νοσηλεύεται σε καταστολή, καθώς οι σφαίρες πέρασαν ξυστά από την καρωτίδα και την καρδιά του. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Σισμανόγλειο και μετέπειτα στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    mak4

    Γι’ αυτήν την επίθεση έχουν βαρύτατες πολιτικές (και όχι μόνο) ευθύνες ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης και ο πολιτικός προϊστάμενός του υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που αρνούνται όλο αυτόν τον καιρό τα αιτήματα για παροχή αστυνομικής προστασίας στην ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ και στον ίδιο τον Στέφανο Χίο παρ’ όλες τις ευθείες απειλές που έχουν δεχτεί για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματά τους.

    Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

    Δείτε το χρονικό της επίθεσης ΕΔΩ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    56 Σχόλια

    1. Ο ΣΤΙΒΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΥΜΠΑΛΑ. ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Ν Α ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΟΚ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ. ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ. ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ.ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    2. Τα Ερπετοειδη πηγαν να φανε τον Στεφανο Χιο!
      Δεν μπορεσαν δεν θα μπορεσουν ειναι η Θετικη Ενεργεια που προστατευει τους Καθαρους Ανθρωπους.
      Δεν μπορειτε σκουληκια στις τρυπες σας!!!

    3. Τα γλεντήσει τα γιοτομπαλα oστεφανος ,τα ξεφτίλισε τα σταλινοσπερματα ,εξ επαφης κ του κλασανε τα ,,,,,,,,,
      Περαστικά γίγαντα ,,!

    4. Πόσο 80ή είδηση είναι όμως το θέμα σε όλα τα “μεγάλα” και “έγκυρα” ειδησεογραφικά sites…… 🤔🤔🤔

      ΕΣΗΕΑ, πολιτική “ηγεσία” να καταδικάζουν την απόπειρα?
      Βγήκε κανείς??? 🤔🤔🤔

    5. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΩΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΟΥ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΕ

    6. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι.
      Μην ακους τίποτα και κανέναν. Κάνε την δουλειά σους όπως γνωρίζεις τόσα χρόνια… Συνέχισε να βγάζεις όλους τους κίναιδους που μας κυβέρνησανε από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα στην φορά !!!
      Όλοι αυτοί είναι ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΌΝΟΙ που μόνο σκοπό έχουν να σβήσουν την χώρα μας. Και την Ορθοδοξία από τον χάρτη. Αλλά δεν θα πετύχουν τον σκοπό τους. Ο ΘΕΌΣ όμως βλέπει τα πάντα. Και αυτός έχει τον τελευταίο λόγο. Όσοι και αν είναι. Οποίοι και αν είναι. Ειναι τόσο μικροί μπροστά στο μεγαλείο του ΘΕΟΥ. Καλή δύναμη…

    7. η Ελλάδα ειναι η κολομβια της Ευρώπης.

      αφησαν απροστατευτο απο αστυνομικούς το παιδι μας παίρνοντας εντολές απο την πολιτική εξουσία να μείνει εκτεθημενο σε ολους εκεινους που το ηθελαν νεκρό!

    8. Υπσρχει ενημερωση για την υγεια του? Γιατι εμπιστοσύνη δεν υπαρχει στα κανάλια!

    9. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθούν και θα τα πουν όλα. Προφανώς με το χτύπημα της πόρτας μπήκε η ασφάλεια στο όπλο και δεν ήξερε να την βγάλει, άρα μάλλον του δόθηκε το όπλο έτοιμο λίγο πριν. Στέφανε περαστικά

    10. ΚΑΙ τον Γκολια επι Χρυσοχοΐδη δεν τον σκότωσαν;.
      Στέφανε η Έλληνες πολίτες είναι. Μαζί σου.
      Καλή ανάρρωση η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΊ ΣΟΎ.

    11. Το ελλαδισταν είναι ένα ακροαριστερό κομμουνιστικό κράτος η πλειοψειφεια είναι κομμουνια άπλυτοι ανθελληνες αδελφές και ανθελληνες θέλει πολύ δύναμη για να αλαξη αυτό από το 10% των Ελλήνων

    12. ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
      ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

    13. Ο ΧΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΑ
      ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ-ΣΕΙ

    14. Πωπω ρε φούστη μου επιστήμη μιλάμε : ‘Ηθελαν να τον σκοτώσουν λέει” . Βαρέσανε λαιμό, καρωτίδα και ο άλλος λέει ότι : “ήταν προειδοποίηση”. Που θα την λάβει ρε βλάκα την προειδοποίηση στον Άγιο Πέτρο ?
      Μπράβο στον Στεφανάρα για την ψυχραιμία του και πραγματικά το γύρισε το παιχνίδι και με τη βοήθεια του θεού – από ότι φαίνεται.

    15. έτσι κυριολεκτικά και μεταφορικά το σύστημα 45 χρόνια τώρα μας σκοτώνει!!! Σπαρτιάτη γίνε γρήγορα καλά!! Ο Θεός και η Παναγιά μαζί σου!!! και προσέλαβε έναν ιδιωτικό φύλακα αληθινό φρουρό δίπλα σου!!!!

    16. Ειναι φανερο πλεον οτι η ΝΔ προκειμενου να συνεχισει τις μιζες, τις λαμογιες και το σβησιμο των σκανδαλων της επιστρατευει και δολοφονους. Εξαλλου το ιδιο κανουν οποτε απειλουνται αμεσα.

    17. Στεφανε σ’αγαπαμε. Αυτοι ειναι προδοτες που σε χτυπησανε. Τους καλους τους πατριωτες τους μισουν και τους πολεμανε για να μην δει μια ασπρη μερα η πατριδα μας

    18. ΚΑΛΑ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ ΝΕΓΡΟΕΙΔΕΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΥΠΟΔΥΩΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΥΝΤ…ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ…ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ 24/7 ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΠ ΤΟΥΣ “ΚΑΚΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ”

    19. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ!

    20. Εβλεπα στο open το πρωινο με τον βλακα και την ξανθια που χαζογελαει συνεχεια το πως κατεγραφαν την αποπειρα δολοφονειας του στεφανου και μου ηρθε εμετος.Εχουμε γεμισει αλητες,ανωμαλους,ρουφιανους και προδοτες.Περαστικα ρε φιλε και με το καλο οταν βγεις καντους ρομπα………με τα υπολοιπα…….

    21. Ο Γιάννης ο Βαρδής τον έφαγε
      Τα κανάλια του το έχουν τελευταία είδηση ενώ λένε ότι το πιο πιθανό είναι να είχε προσωπικές διαφορές και η επιθεση εναντίων του δεν έγινε για την κριτική που ασκούσε στους βαρώνους και στον αρχιβαρωνο.

    22. Τοσα κιλα αρχιδια δεν εχω ξαναδει. Τους βαρεσες με την πορτα ενω σε ειχαν γαζωσει και μετα με τα αιματα να τρεχουν οδηγησες μονος στο νοσοκομειο. Εισαι πλεον ηρωας Χιο. Βαστα γερα. Θα προσευχομαι ο Θεος να σε κραταει ασφαλη λεβεντη.

      1. πραγματικά εχουμε σοκαριστεί με τη δύναμη ψυχής αυτού του γνήσιου Σπαρτιάτη

        ο θεος να τον έχει καλά και να τον ευλογεί.

    23. Καταρχήν να ευχηθώ ολόψυχα περαστικά στο Στέφανο Χίο
      Επίσης να συγχαρώ το Πρώτο θέμα που δεν έθαψε ένα τόσο σοβαρό συμβάν όπως αυτό
      Ανεξάρτητα αν διαφωνεί κανείς μαζί του η δολοφονική απόπειρα εναντίον ενός δημοσιογράφου θα πρέπει όλους μας να μας προβληματίζει ιδιαίτερα
      ο Στέφανος Χίος έχει πάρει γενναία και πατριωτική θέςη σε τεράστια θέματα που απασχόλησαν και απασχολούν την πατρίδα μας και έχει αποδείξει πως τιμά το λειτούργημα του δημοσιογράφου πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους σοβαροφανείς και αδέκαστους συναδέλφους του
      γρήγορη επάνοδο Στέφανε
      Σιδερένιος και πάντα δίπλα σου

    24. Τα πουτανάκια από τα μίντια τελευταία είδηση και αν. Ακόμη και αν δεν συμφωνείς με κάποιον πρόκειται για έναν άνθρωπο που παρ’ ολίγο να δολοφονηθεί. Εάν όμως είχαμε να κάνουμε με καμιά πουστρίτσα τώρα θα είχε μπουρλοτιάσει η Αθήνα μέχρι να έπαιρνε φωτιά και η άσφαλτος. Ξερονήσια που θέλετε μαζί με τα πιθήκια σας αλλά και εκεί κερδισμένοι θα είστε θα σας κάνουν τον κλανιά πανσέληνο ανωμαλιάρες.

    25. Που είναι η υπόθεση στα κανάλια
      Σαν δεν ντρεπόσαστε τσογλάνια , άνθρωπος Έλληνας πολίτης και Πατριώτης Δημοσιογράφος πήγε να σκοτωθεί!
      Αλλά βέβαια, οποίος είναι εναντίον του σκοτεινού στόχου σας Προδότες του κερατά τον ξεπαστρεύετε όπως έχετε κάνει και στο παρελθόν τόσες φορές. Μόνο που αυτούς ο κόσμος τους θυμάται για πάντα και οι επόμενες γενιές, ενώ εσάς, ούτε περιστέρι δεν ενδιαφέρεται να σας χέσει τους τάφους σας
      Ο Στέφανος Δεν μασάει και δεν φοβάται τίποτα πλέον, μονάχα τον Θεό στον οποίο χρωστάει την ζωή του και την ψυχή του και θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ γιατί όλοι οι Έλληνες είναι μαζί του και τον στηρίζουμε γιατί είναι ο μοναδικός που δεν σας φοβάται ότι και να του κάνετε Αλήτες Προδότες πολιτικοί Τομάρια

    26. Tο φιμωτρο που θελουν να επιβληθει στις ανεξαρτητες φωνες, στα πατριωτικα μεσα που εχουν απομεινει ελαχιστα και σε δημοσιογραφους, μετρημενους πλεον στα δαχτυλα του ενος χεριου που με κινδυνο τη ζωη τους χτυπανε το συστημα ειναι μονοδρομος για το καθεστως (πολιτικο και δημοσιογραφικο) για να μπορεσουν να υπνωτισουν την πλειοψηφια του Ελληνικου λαου, να τους χαλιναγωγησουν και να τους κανουν ευκολοπιστους στο να αποδεκτουν ολα αυτα που εχουν σχεδιασει,,,το ξεπουλημα της Μακεδονιας, η δικτατορια του κοροδοιου, η ισλαμοποιηση της χωρας ηταν η αρχη…Ερχονται χειροτερα και το συστημα θα κανει τα παντα για να εξολοθρευσει και τις ελαχιστες εναπομειναντες αντιστασεις για να συνεχισει το εργο του με στοχο την εξαφανιση του ενδοξου Ελληνικου εθνους…ο Στεφανος Χιος ειναι απο τους ελαχιστους εναπομειναντες που με ονοματεπωνυμο συνεχιζει να χρησιμοποιει τη δημοσιογραφια ως λειτουργημα και σαν προσφορα προς το εθνος ξεσκεπαζοντας με τα αρθρα του αλλα και με τον ιδιαιτερο τροπο εκφρασης του λογου του ολο το παρακρατικο, παραδικαστικο παραπολιτικο κυκλωμα που λυμαινεται δεκαετιες τωρα την ενδοξη πατριδα μας…ηθελαν να τον βγαλουν απο την μεση…μεριμνησε ομως ο Μεγαλοδυναμος Θεος και τον προστατευσε…αυτο ηταν ενα μυνημα σε εχθρους και φιλους πως το εργο του δεν τελειωσε εδω, πως οι Ελληνες πολιτες που κρατανε ψηλα το ηθικο τους διαβάζοντας τα αρθρα του θα συνεχισουν να παιρνουν δυναμη μεσα απο το Μακελειο ως την τελικη αναμετρηση, ωσοτου αφυπνηστει και ο τελευταιος Ελληνας πατριωτης και κανει την επανασταση του επιβαλωντας μια εθνικη-πατριωτικη διακυβερνηση στον τοπο…Στεφανε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…θα ειναι περαστικα και ολη αυτη η περιπετεια θα σε κανει πιο δυνατο γιατι πλεον οι μασκες επεσαν και φανηκε οτι πισω απο τα γραφομενα σου εχεις χιλιαδες υποστηρικτες που θα γινουν η σπορα για την αναγεννηση της πατριδας μας…..

    27. αν η αντιτρομοκρατική ανακαλύψει ότι τους δολοφόνους τους έστειλε η Μπίλντερμπεργκ πρόεδρος της δημοκρατίας και ο Μπίλντερμπεργκ πρωθυπουργός, θα πάνε να τους συλλάβουν; Θα πρέπει να άρει την ασυλία η βουλή;

    28. Στέφανε, καλή δύναμη μανιατη. Το σενάριο του έργου που έχουμε δει με τον Γκιολια, θα βγει τάχα προκυρηξη κάποιων… τρομοκρατών για να καλύψουν τους εντολεις του συμβολαίου θανάτου που όπως φαίνεται έρχεται από ψηλά και δεν θα συλλάβουν κανέναν.

    29. Αν ήταν επαγγελματίας ο δράστης θα είχε φάει 2 σφαίρες στο κεφάλι και δεν θα ζούσε ο Στέφανος. Μάλλον σε (βαλτό?) πρεζόνι παραπέμπει η υπόθεση […]
      Χρυσοχοϊδη ΠΑΣΟΚΕ θα δώσεις προστασία τώρα;

    30. χερι-χερι. Τα αρχιλαμογια οι καθεστωτικοι δημοσιογραφοι που δεν εχουν απειληθει ποτε και δεν κινδυνευουν απο κανεναν διοτι το μονο που κανουν ειναι να παπαγαλιζουν την προπαγανδα του κομματος τους και ΠΟΤΕ δεν αποκαλυπτουν τιποτα και δεν πανε ποτε κοντρα στην εξουσια τους εχει παραχωρησει το κρατος αστ. προστασια μεχρι και για να τους κουβαλανε τα ψωνια και στον Σ. Χιο που κανει αποκαλυπτικο ρεπορταζ και τα βαζει με την εξουσια και εχει απειληθει δεκαδες φορες δεν τουν εχουν διαθεσει ουτε εναν αστυνομικο. Υπαρχει κανεις στα σοβαρα που να πιστευει οτι αυτα τα παρακρατικα σκουληκια που πηγαν να τον δολοφονησουν θα βρεθουν ποτε? Αφου ο ιδιος ο χρυσοχοιδης ειναι σα να τους εκλεινε το ματι οταν του πηρε τη συνοδεια.

    31. Μήπως ειναι ο Σφακιανάκης που καλύπτεται
      πίσω από τον Χρυσοχοΐδη?Αυτοί θα προσφέρουν προστασία?Αφού είναι οι ίδιοι
      ένα με τους δολοφονους και τους ηθικούς
      αυτουργους.Αυτος ο μαλακας δεν είναι που
      έπαιρνε χασισωμενος και απειλούσε?
      Να ταν ένας ο εκβιαστης καλά θα ήταν γλύκες
      Πολλά ειναι τα μετωπα!Όλοι εναντίον ενός.
      Αυτός είναι ο ανδρισμός των υψηλά ισταμενων που είναι βουτηγμένοι μες το βούρκο αλλά κατά τ αλλα τους ενδιαφέρει να
      μη τσαλακωθει το όνομα τους.Ολοι οι πληκτρολογιακοι μαλακες γραφουν εδώ και
      κάνουν σχόλια και σε άλλα άρθρα.Δεν υπάρχουν άλλα άρθρα μόνο αυτό!

    32. Σιγα μη βρεθουνε. αυτοι θα εχουν φυγει για εξωτερικο… σημερα…δεν νομιζω να βρεθουνε.

    33. Αντε ρε κοπριτες βαλτε την υποθεση στο αρχειο οπως των παιδιων τις χρυσης αυγης….κοπριτες τον μαλακα τον παπανδρεου και ολα τα λαμογια τα εχετε προστασια…αμα ηταν κανενας αριστερος θα μας πρηζατε τα αρχιδια η κανενας ζακ η φυσας.. Αρχιδια του κερατα…τραβατε να βρητε τους δολοφονους και τους ηθικους δολοφονους…γαμω την δημοκρατια σας μπασταρδοι…

    34. υποπτη η αρνηση Χρυσοχοιδη για παροχη αστυνομικη προστασιας….μα παρα πολυ υποπτη

    35. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΕ , ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ . ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK K TO TWEET ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SΙΤΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ….. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ????

    36. Σιδερένιος!Είσαι μεγάλο παλικάρι!Η λεβεντιά σου να αντέξεις δύο σφαίρες, να αποθήσεις τον δράστη και να οδηγήσεις τραυματίας προς το Νοσοκομείο τρομοκράτησαν περισσότερο τους σκοτεινούς κύκλους που σε ήθελαν τώρα νεκρό. Βγες και ρίξε τις δικές σου αποκαλύψεις που θα συγκλονίζουν …

    37. Χειρότερα και από Κολομβία….

    38. Μακελειό βγάλε εντός λίγο λεπτών ανακοίνωση συνάντησης έξω από το νοσοκομείο σήμερα η αύριο για αργά το απόγευμα για να έρθουμε όλοι για να γίνει ο παλμός της φωνής μας οξυγονο….συμπαράστασης για τον Στέφανο.καντο είσαι υποχρεωμένος…..

    39. ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ)ΠΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ……..ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ…….

    40. Μη γραφετε μαλακιες
      εμπλοκη δεν παθαινει οπλο εγκληματια το παιζει πιο πολυ απ’το πουλι του….ο στεφανος τι γλυτωσε
      γιατι ειχε ‘ΑΡΧΙΔ-Α ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ’ θα λιποθυμουσε με τον πυροβολισμο στο λαιμο και θα γινοταν κουμποτρυπες!!!
      φωναξε και γυναικα φερε το οπλο να σκοτωσω το πουστη και χεστηκε ο δολοφονος ειπε μηπως ειναι και καποιος αντρας εδω???
      ξανασκεφτηκε λες η κουφαλα να ξερει να το χρησιμοποιει και εφυγε να γλυτωσει??? το εκανε με την καλυψη καποιος που λεγεται μακης που πηγαινει στο open και κατηγορει το μαρινακι επειδη απο αυτον δεν τα πηρε!!!! χαχαχα!!!

    41. Περαστικά Στεφανε!Συνέχισε ξεφτιλισε τούς μπασταρδους προδότες!Οι “συναδελφοι” δεν βλεπω να καταδικαζουν και τα κομματα για ελευθερια λογου κλπ πουσταραδες!Αν ηταν κανενας αλλος θα μας πρηζατε τα αρχιδια!Θα κριθούν ολοι ερχεται η ωρα τους…

      1. σωστα τα λες εγω στους τιτλους για τις ειδησεις του ΟPΕΝ στις 6 και κατι δεν ακουσα να πουν τιποτα για το συνβαν θα εχουν παρει γραμμη σιγης αν ομως ηταν καμια πουσταρα κλεφτρονι θα μας ζαλιζανε τα αρχιδια συνεχεια

    42. Τι λες ρε παιδί μου με σφαίρα σε λαιμό και θώρακα το συμπέρασμα ήταν ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν σοβαρά τώρα; Εσείς τι λέτε να μην ξέρουν και ποιοί το έκαναν; Προφανώς απευθύνονται σε ηληθιος αυτό το πόρισμα θα το έλεγε και ενα παιδί της πρώτης δημοτικού φάτε σαν κάργα κερνάει η ψευτοδημοκρατια αβερτα κουβέρτα!

    43. Πάει ψηλά το Πράγμα από ό,τι φαίνεται… Δεν πρόκειται να θυσιάσει κανένας την καριέρα του για να βγεί η αλήθεια. Θα βγεί πόρισμα σε στύλ ΜΑΤΙ, γράψε γενικά πραγματάκια για να τελειώνουμε.

    44. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ…ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ

    45. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛ ΜΠΡΟΝΣΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΤΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΑΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΤΣΟ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΒΓΑΖΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕΙ.

    46. Πυροβολισμοί στο λαιμό και στο θώρακα τι άλλο σκοπό μπορεί να έχουν από το να σκοτώσουν; Θα πιάσουν κανένα δράστη και υποκινητή ή θα προσπαθήσουν να το κουκουλώσουν τάχιστα;

    47. Περαστικα ρε Στεφανε και σιδερενιος!!Πρωτα ο Θεος μολις αναρωσεις ξεβρακωσε τα παρακρατικα σιχαματα χωρις ελεος!Ο Θεος ο Χριστος και η Παναγια μαζι σου. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
      ‘Η ΕΛΛΑΣ ‘Η ΤΕΦΡΑ.

    48. Η αληθεια ειναι οτι βρισκω καποια απο τα δημοσιευματα καποιες φορες υπερβολικα.
      Αλλες παλι μενω με το στομα ανοιχτω.
      Οπως και να εχει,ευχομαι απο καρδιας περαστικα Στεφανε και φυσικα να εντοπιστουν οι δραστες και οι υπευθυνοι!

    49. “ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ” ΛΕΝΕ….ΟΧΙ ΡΕ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ…..ΚΑΤΑΛΑΒΑ…ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ.

    Comments are closed.